pika74 -> meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) (15.12.2004 8:24:34)
|
ojla punce:rozica::rozica:. Hvala za vse :miska::rozica::angel::bravo::sloncek:... kok ste fejst. andrejka76 ane, kok bi blo fajn;) Neža81, se strinjam s tabo - čim več :sloncek::sloncek:pa iz ljubezni :love::love: - in dodajam, da to pa zato, da bojo :duda::duda: lepi kot naša ljubezen;). biba77 a ti si tud v tem zosu:)-:)-? Jst ne upam preveč na glas razmišlat o tem, da mogoče bo. Kr cvikam it na WC pa pogledat na tist mini vložk, če bo kšn flek:ups:. Rajš noge skp tišim pa si mislm, ne še it naprej. Še mal not počak - mislm sam dobrih 8 mescou - pliiiiis.8)8) K sm mela jst klomifen 3 mesce, mi je mal podaljšal ciklus za ene par dni. Sam ni nujno, da teb zato zamuja :miska::miska::miska::miska:. Moje M so ponavad na 28-29 dni. Tko, da tud ne upam preveč. Ampak mal pa že. Joj kok sm dons zmedena. Upam, pa ne upam. Pa cvikam, pa ne upam na WC. Pa nobenih znakov. Sm se dons u špegu gledala, če je kej... :ups::ups: vidit, pa nism nč posebnga vidla, kšnih znakov pa to. Nč, bomo dal času čas pa pol vidmo kok dolg te france ne bo. Če bo moja psiha zdržala do sobote brez testa;). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|