|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
2.11.2007 8:49:33   
tejčica
user posted image user posted image user posted image  Ravno pravi datum.user posted image  Bo treba takoj ko pride porodniška mal k mojim, pa še en miiiiken ovinek naredit.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.11.2007 8:50:26   
erna14
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.11.2007 8:52:17   
Pikca
ku-ku, Jernejček tuuser posted image
user posted image

da vam malo povem, kaj počnemo te dni:

malo se crkljamo na kavču...
user posted image

pri babi in dediju sem se sprijateljil s Karlosom (tukaj čakam njegov poljubček)...
user posted image

veliko se igramo...
user posted image

moja sestrica zelo rada glanca...
user posted image

prvič sem jedel gres, ki mi je zelo teknil...
user posted image

danes pa bom probal meskauser posted image
user posted image

tok na kratko... poljubčke vsem marčicamuser posted image , Jernejček

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.11.2007 8:53:07   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa odprejo? 

firbecuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.11.2007 8:56:17   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

firbecuser posted image

No, da nauš še pred mano tam.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.11.2007 9:00:33   
skačica
jutro!

Erna in Pikca, kake lepe fotke, ampak Pikca men slikc noče odpret, samo male vidimuser posted image .

Mater ste ene zgodnje. Midve sva prišle ven iz sobe ene 10 minut nazaj pa sem še polomljena. Dans morm mal pucat, da se ne bodo miši zaredileuser posted image , sicer je pa že zjutraj mož preden je šel v službo pospravil kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico tako da meni ostane samo sesanje in brisanje pa spalnica in otroška soba. Mah, to bom en dva tri, Izo bom ta čas nesla k babici, če bo seveda imela čas.

Novi trgovski centri- to sploh ni zame, jaz se odvajamuser posted image , ker če bomo gradili hišo bo treba malo bolj skromno živetuser posted image  pa tud Iza ima zaenkrat dovolj cunj. V sredo sem ji v Okaidiju vzela tak luštkam prešit brezrokavnik in še en zimski plašček tako, da je oborožena za zimo. Aja, pajaca pa sploh še nimamouser posted image , ojoj.

Grem si pižamo sleč in se pripravit na glancanjeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.11.2007 9:07:35   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

sicer je pa že zjutraj mož preden je šel v službo pospravil kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico

A to moški tut delajo??? Bom mal mojga na RR poslala, da mi ga prevzgojite.user posted image
Pikca, luuuuuštne slikice!user posted image Vseh pa res noče ta velkih odpret. Najbrž shrani.si nagaja.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.11.2007 9:13:41   
tejčica
Uaaaaaau, pri nas se medvedi zbujajo.user posted image  Pa pa!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.11.2007 9:18:59   
erna14
pozor!!!!!!!!

ne pretresajte jogurte pred uporabo,jaz sem mal prej odprla jogurt od dukata-frutisima borovnica in ne boste vrjele na jogurtu je bla plesen cez pov jogurta in ja ni se potekel rokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.11.2007 9:20:03   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

firbecuser posted image

No, da nauš še pred mano tam.user posted image

neeeeeee,lohk me pa na celovski poberes bova sle skupuser posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
2.11.2007 10:04:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Na kolk ur mu lahko dam svečko oz. Calpol???

Med eno in drugo mora minit najmanj 4 ure, ter mu lahko največ 4 na dan.

Hvala za nazoren prikazen košarke user posted image user posted image

Tejčica - a si si poste nabirala user posted image
erna - user posted image   je pa res že zrastel vaš Žiga user posted image

pikca - user posted image user posted image  za slikce. Ful sta dobra. Upam, da se nam kmalu uspe srečat user posted image

skačica - kok maš ti pridnega možeka user posted image user posted image  

Naša Ana ima pa spet vročino user posted image  Dobr se eden pozdravi, je že drug bolan. A tile virusi in vrtec user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
2.11.2007 10:07:48   
cv105
ne pretresajte jogurte pred uporabo,jaz sem mal prej odprla jogurt od dukata-frutisima borovnica in ne boste vrjele na jogurtu je bla plesen cez pov jogurta in ja ni se potekel rok

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena prednost mojih suhcev - cunje bomo pa le ponosili

mi tudi user posted image  user posted image

Dans morm mal pucat, da se ne bodo miši zaredile , sicer je pa že zjutraj mož preden je šel v službo pospravil kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico tako da meni ostane samo sesanje in brisanje pa spalnica in otroška soba.

skačica: user posted image user posted image user posted image  ... sicer pucala bi žihr tudi jaz ... imamo prahu na kupe in šipe so user posted image  ... ampak se vidi umazanija le, če je sonce ... zdaj pa ne vem ali naj upam na slabo vreme user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
2.11.2007 10:29:38   
erna14
no nasa nova pridobitev v svetu igrac
user posted image
in zigatov prvi avto
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
2.11.2007 11:10:31   
Pikca
sezam, user posted image  za Ano... naša dva pa smrkata... če bo šlo tko naprej, se bomo srečali enkrat drugo letouser posted image

erna, luštni igrački, kje si nabavla? imamo podoben avto, samo, da je mešalec-hruška (še od Žive)

skačica, mene je tudi kar na rit vrglo, ko sem prebrala, kaj vse je tvoj možek spucal že zjutraj pred službouser posted image

cv105, smo tamo negdje... glede prahu in vidljivosti skozi oknauser posted image , je res lepše, če je mal oblačnouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
2.11.2007 11:25:12   
Barči78
Pikca - ful luštne slikce, mi je tako lepo gledat otročka kako se skupaj igrata. Pa kakšne učke ima vaš Jernejček, cortkan je ful.

Vidim, da vaša tudi rada čisti, upam, da jih ne bo minilo, ko bo šlo zares. Evo našo puconjo, vse omare mi zglonca z robčki za ritko user posted image

user posted image

pa še naš bolanček

user posted image

Sem ga glih v banjo dala, k je bil do vratu pokakan, zdejle pa spet kaka user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
2.11.2007 11:38:34   
Sibil_
Joj Barči ampak ta malo bi ti pa kar vzela-ma kako je kjutiiii.....user posted image
Žanu pa ne bi dajala mleka, ker ta dejansko povzroči drisko.Kaj res nič drugega ne poje ali popije?Mogoče kaj sladkega, kakšen sok?

Drugače pa sem preživela ponoči uro in pol v bolnici z Lukasom, ker ga je sluz zabasala in sem se bala psevdokrupa spet.Ampak sva prišla domov samo z Operilom, baje ni nič hujšega.Popoldan moram pa v ZD na pregled.Joj kako to sovražim, sredi noči pakirat mulca in vozit po zdravnikih-pa itak da je pihalo ko strela, pa lift v bloku ne dela-beri sem nosila malega po štengah, pa po bolnici pa...vglavnem zdaj sem skurjena do konca, spala nisem skoraj nič, skratka štala.user posted image

Šibam kuhat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
2.11.2007 11:42:23   
Barči78
Joj Barči ampak ta malo bi ti pa kar vzela-ma kako je kjutiiii.....
Žanu pa ne bi dajala mleka, ker ta dejansko povzroči drisko.Kaj res nič drugega ne poje ali popije?Mogoče kaj sladkega, kakšen sok?

A za čistit bi jo vzela user posted image , ko bi se omar lotila, bi jo hit nazaj dala.

Žan pa ne pije NIČ, sem mu ravno dala čaj, ki ga je še nekako pil, vsaj kak ml, pa je samo ven pljunil, nič od nič. Mleko je edina tekočina, ki jo pije. Čist sm obupana.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
2.11.2007 11:55:08   
Sibil_
Jah-sam fora v mleku je, da ga tudi nasiti in ti posledično ne bo jedel nič-ma šit no.Pa še driska se bo težko umirila tko...mah, jaz bi po moje poskusila z junkom-beri čips, palčke, sladke pijače, ma karkoli.NA konc pa tut čokolada, če ne bruha več.

Nejo bi pa ukradla za vse, ne sam za pucat, hehe.Je res cukr, pa tiste ukice....(a se mogoče opazi, da bi jaz imela še eno punčko?)..user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
2.11.2007 12:22:33   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sezam, user posted image  za Ano... naša dva pa smrkata... če bo šlo tko naprej, se bomo srečali enkrat drugo letouser posted image

user posted image user posted image  Pa enkrat se pa tud morajo tile virusi nehat. Pa saj glih to, da ima vročino (37,8 - v ušesu user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
cv105, smo tamo negdje... glede prahu in vidljivosti skozi oknauser posted image , je res lepše, če je mal oblačnouser posted image

user posted image  se strinjam user posted image

barči - user posted image  kok sta cortkana. Je fino imet akale male pomočnike, a ne? user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žanija

sibil - user posted image user posted image  za Lukasa

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
2.11.2007 12:36:28   
Barči78
a se mogoče opazi, da bi jaz imela še eno punčko?)..

Ja, mal se ti pa vidi, da ti manjka še ena ženska roka user posted image

Če se ne motim, pa itak še vedno čakamo prvo marčevsko novo nosečko, a ne. GO for it bejbi user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
2.11.2007 12:53:28   
Barči78
Moja dva sončka spita, piščančja obara se kuha, upam, da jo bo tudi Žani jedel.

Sibil - saj on tudi druge stvari je, poleg mleka. Prej je pojedel cel krožnik goveje juhe s korenčkom, gresom in govejim meskom. Probala mu bom dati še obaro, pa skuham mu polento na vodi, jo rad poje, pa riž na vodi s korenčkom rad je, tko da v bistvu mleko popije zjutraj in zvečer, pa mogoče kak dl še vmes, če bolj malo poje.

A ste vse na sončku, jest bi tud, pa ne morem. user posted image

sezam - kar zoprne so tele bolezni, a ne, se ena zaključi, pa se druga pojavi. Sama sem tud že naveličana. Upam, da se čimprej pozdravijo tile bolančki.

sibil - user posted image user posted image user posted image  še za Lukasa

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
2.11.2007 13:19:55   
skačica
čveke čvekaste.
Sem pospravila, ampak sem tud fanica oblačnega vremena, da se prah ne vidi, sicer pa če čez moja okna pogledaš itak misliš, da sonce nikol ne sijeuser posted image . Jih je treba do božiča spucat.
Se mi je pa danes ponudila moževa svakinja, da mi pomaga delat generalkouser posted image . Zdej pa ne vem al je taka fanica pucanja al pa je dans, ko je bla na kavi vidla, da je generalna že potrebnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka možeke bova z mulci napokale nekam ven na izlet al pa kamor hočjo, midve bova pa pucale, je rekla, da mi je še dolžna, ker sem ji enkrat pomagala se ji selit. OK, tud fajnuser posted image

Drgač pa moja Iza spančka, je pojedla sadno malico ob pol dvanajstih in sicer sem ji dala malo navadnega jogurta, en baby keks, kaki in banano. Sem vse kar je ostalo jaz pojedla, ker kaki pa jaz obožujem.
Za kosilo ji bom pa v govejo juhico zakuhala koruzne rezance pa mal cvetačke bom še not vrgla, korenček je pa že not. Po moje bo dobr.

Ja, možek je pa včasih res priden ja. Jaz tko težko pospravljam z Izo, ker ona bi bila pri meni na rokah, če je pa na tleh pa želi, da se z njo igram. No, kake pol urice imam fore, če se sama igra in v tem času sem dons pospravila in posesala ter obrisala po tlehuser posted image . Mater, sem zverzirana.

Popoldne bova pa šli malo na sončka, proti večeru pa po atija v službo.

Grem k Izi spat, sem utrujenauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
2.11.2007 14:04:33   
erna14
pikca-nimam pojma to je dobil od babi,tako da ti ne vem povedat pomoje kak bc ali ariel.user posted image morm pa tvoja tamala pohvalt kok sta lustna user posted image joj pa od barci tud user posted image user posted image user posted image

sibill-user posted image  za lukasa da se cim prej pozdravi.
sezam-user posted image  za ano da se hitr pozdravi

no pa ne me napast spet zarad slikic kaj morm ce enmu nalimam k je bolanckan moram tud drugimuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
2.11.2007 14:18:28   
erna14
barci-v lekarni dobis tudi rehidracijske raztopine,ki vsebujejo mesanico soli in grozdnega sladkorja. lahko tudi caj z zlicko grozdnega sladkorja ali caj proti driski(lekarna).ali korenckovo juho,naribana jabolka,pretlacena banana,juho z rizem

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
2.11.2007 14:20:31   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
A ste vse na sončku, jest bi tud, pa ne morem. user posted image

sezam - kar zoprne so tele bolezni, a ne, se ena zaključi, pa se druga pojavi. Sama sem tud že naveličana. Upam, da se čimprej pozdravijo tile bolančki.

Se čist podpišem pod to. user posted image

skačica - jaz bi tud tako svakinjo, pa možeka kot imaš ti user posted image user posted image

erna - hvala. Je Ani všeč user posted image  Tole je pa od naših dveh za Žigija user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?