pocka
|
Jutro, ooo Erna danes si pa zgodnja. Kaj ste pa ve imele zvečer, me je skoraj kap zjutraj,k sem videl akoliko strani se je ponoči nabralo, pol pa vidim, da ste samo tekmo spremljale... riž - jaz kupim od Droge unega ta belega za Tajo, pa ga kuham malo dlje, kot so že druge rekle. Skuham ga pa ponavadi kar tako,da ga med zelenjavo vržem,ko se kuha. za vse bolančkane Punce hvala za spodbude, mojga mi še ni uspelo prepričat, je tak zapečkar, sem jezna ko . Me ma, da bi sama popokala tamalo in bi šle same. Vedno je kaj, pa ni dnarja, pa ni cajta, pa bla bla bla.... . Najhujše je to, da je odhod že 18.11 in je treba hitro rezervirat, ker samo nas pa ne bodo čakali in moj se pusti prosit....že vidim,da bom slabe volje danes. Ja pri nas je tako, da bi jaz vsak mesec šla nekam, moj pa na vsake 2 let enkrat pa še to ga moram prosit, ah ja, sem morala malo pojamrat. Ne bom še obupala, hehe.... Danes se je pa burja malo umirila, imamo sončka, bo kar fajn pohajat. Ciaaaoooo......