Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Tinča1,glede dolgega poroda;nikar se ne boj ,jaz sem bila tam na uni mizi z bolečinami celih 15 ur.Evo ,in še sem tle,živa .tako,malo za tolažbo.Saj vseeno ni tako hudo. No jaz sem bila pa od nule v 6 urah gotova, res da že prej 2 prsta odprta. KOt vidiš je zelo različno, nikakor pa ne pomeni da se boš odpirala 1 prst na uro. Lunca1,tudi midav sva imela danes ponoči v postelji "begunca" (tamalga).Ne bom posebej poudarjala ,da sem več al imanj prečula .Tak oda sočustvujem s tabo .Ne, danes bi morala sočustvovat z mojim, jaz sem spala. Drugače pa ne vem kaj jo je zdaj pičilo, ker do pred enim mesecem nismo imeli nobenih problemov s spanjem, zdaj pa nekaj sanja od enih pošasti posteljo, pa si ne da dopovedat, da njena postelja sega do tal in tam ne more biti nihče. V bistvu smo ga polomili, ker je enkrat gledala enga Nodija, kjer je bila pošast pod posteljo in od takrat imamo žurke in jok in stok. Če je že ne pustiva takoj v najino posteljo, pa prileze sredi noči. Spi pa res tako nemirno, da ne morem povedat, se kar suka, pa vseda, pa enkrat ima glavo gor, pa dol, pa na moji blazini, pa na očkovi blazini, noge enkrat na moji glavi, enkrat me buta v trebuh ... V glavnem ne poznam nikogar drugega, ki bi tako nemirno spal. Pa še glede srečanja;kdaj bi ti lahko ,Lunca1? Jaz definitivno nimam časa v sredo, ker imam pregled Drugače pa delam vsak dan do 15h v centru LJ, samo imam mal smotan potem, ker moj dela vsak dan ene 17h, ptem pa ponavadi šibam domov zaradi tamale. Se vam bom po moje pridružila potem ko bom na porodniški. Kdaj ste zmenjene?
|