Barči78
|
mi smo tud tukaj, smo že 3x kakali . IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Amy - kako je kaj z Elo, ali še bruha. Če nisi že odgovorila, pa nisem vsega mogla prebrat IZVIRNO SPOROČILO: amy26 hvala vsem za pikapoke zvečer se je normalno dojila in na srečo ni bruhala, upam da bo danes po sadni kašici tudi vse ok o hvala tejčica, res površno na hitro prebiram sibil - glede hrane, res ne vem kaj naj, 3 dni praktično ni skoraj nič jedel, močno shujšal, pije itak samo mleko, katerega pa ne priporočajo med drisko, kakal je ogromno in se isto napenjal, bolel ga je trebušček, tko da mi res ne preostane drugega, kot da mu vsega dajem po malem, za piti pa mleko, ker čaj mu ne gre po grlu, noben. Upam, da bo kmalu bolje, ker pravijo, da traja do 9 dni, zdej moram biti pa optimist, danes je pa 7. dan. Neja je končno začela včeraj normalno kakati, se pravi, je driskala točno 8 dni. Stvari se obračajo na bolje, zunaj je sonček, kaj še hočmo. A je bla katera ljubljančanka v Rutarju, kjer imajo delne razprodaje, jest bi šla kar kaj kupit. Zgleda mi res mal slab hod, več al manj skoz v hiši. Zdej gremo pa h tašči, ker bomo stanovanje prepihali. O, kaj vidim, moja orhideja je pa popek nardila, pol ni še čist za obupat nad mojim rožam.