|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
1.11.2007 20:30:01   
K_a_t_i
Se še jaz na hitro javim.

Križarjenje - mene vpišite med komplikatorje, ampak jaz z Žigom ne bi šla user posted image . Sploh tile avtobusi mi niti pod razno ne bi potegnili...

Jok ponoči - naš spi v sosednji sobi pa se mi zdi, da ga zaslišim že, če malce glasneje vdihne user posted image . No ja, kdo ve... Mogoče pa ga kdaj tudi preslišim pa lepo zaspi sam nazaj (sanja svinja o kokuruzu al kukuruza nema....) user posted image

Je pa bil danes zelo lep dan. Smo šli v živalski vrt (prej smo se peljali 2 kroga po obvoznici, ker je Žiga pred Zoo-jem ravno zaspal pa se nama je smilil, da bi ga takoj zbudila user posted image ). Daleč najbolj zanimive so kozice in pujski, ker jih lahko otroci božajo. Pa tudi ene redkih so, ki se sploh premikajo (men se zdi, da vedno vse živali spijo, vključno z opicami user posted image ). Na poti iz Zooja je bil pa otrok tako zmatran, da je zakinkal v vozičku pa smo šli še na en orenk sprehod po PSTju. Tko da - smo izkoristili sonček user posted image .

Ju3 pa šibamo h eni babici in dedku, v soboto h drugi babici in dedku, v nedeljo pa who knows...

Obalke, če sem fam fovš za morje, vam pa za burjo prav gotovo nisem! Pogledaš ven in poglej ga sonček, potem pa te prepiha do kosti. Brrrrrrrrrrrrr

Skor sem pozabla - Žiga je danes pojedel 2 mali skutici od Lumpija in je bil ves pikčast user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.11.2007 20:42:46   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Našli smo nekaj, kar mala zelooo rada je - na vodi kuhana polenta ali gris in not vmešam eno skutko.

A to si dala navadno ali sadno skutko?   

Sadno, sadno, da ma sploh kej okusa. Čeprav bi po moje tut navadno zmazala - sploh tiste, ki jih delam iz jogurta so boljše - oz. okusnejše po mojem mnenju od čist navadnih.

Te makarončke (podobne) ma naša tut FUL rada - ji pa skuham ene riževe zvezdice, k so mini mini in dodam Kiri sirček, al pa kislo smetano. Pol pa zelenjava po izboru kar pač je, mal origana in je k velka.

Pa zelenjava s skuto iz jogurta in pire krompir. Za večerjo pa na riževem mleku kuhane ajdove kosmiče (da mal razpadejo), vmešam v skutko ali Hipp-ovo kašico. Mal se igram in preizkušam vse sorte.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.11.2007 20:47:34   
Žabika
No pa še jaz zelo na hitro!

Preživeli smo lep dan, malo smo svečke prižigali, veliko smo se smejali in igrali. Doma imam vse popedenano (beri: vse oprano in zlikano) in jutri šibam na Gorenjsko. No Hana gre z mano, moška se pridružita, ko bosta utegnila. No midve bova pa vztrajali, dokler bo vreme lepo.

križarjenje: a je katera mislila, da bom jaz rekla, da jaz ne bi šla? user posted image user posted image

slikce: super luštne!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.11.2007 20:50:47   
A-N-J-A
Punce a mi zna kera pomagat(kje je tinaaja,ko jo rabišuser posted image ).Sem najdla en stol na e-bay-u,pa piše da pošiljajo samo v Nem.in Avs.A moram po mailu vprašat,če pošiljajo v Slo.al kako???

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.11.2007 20:56:08   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce a mi zna kera pomagat(kje je tinaaja,ko jo rabišuser posted image ).Sem najdla en stol na e-bay-u,pa piše da pošiljajo samo v Nem.in Avs.A moram po mailu vprašat,če pošiljajo v Slo.al kako???

ce to pise mas zlo mal moznosti za SLO...ampak nikol ne ves, uprasi raj...ponavad pa ne, zato pa napise uporabnik kam posilja...

papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.11.2007 20:56:46   
K_a_t_i
A moram po mailu vprašat,če pošiljajo v Slo.al kako???

Tam maš "Send private masage" pa vprašaj.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.11.2007 21:03:46   
A-N-J-A
Sem šla gledat pod ful velik sedežev,pa nikjer ni Slo.user posted image A sploh kdo pošilja sem,nič mi ni jasnuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.11.2007 21:04:49   
Naomi

Sem šla gledat pod ful velik sedežev,pa nikjer ni Slo.user posted image A sploh kdo pošilja sem,nič mi ni jasnuser posted image

ja nekateri majo worldwide..tko da tazga mors gledat...a gledas nemski e-bay?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.11.2007 21:05:00   
K_a_t_i

Če ma kdo privat, pol ti bojo poslali. Iz trgovine pa bolj težko...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
1.11.2007 21:07:42   
A-N-J-A
Ja gledam nemškega,sam problem je k ne znam nič nemškuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
1.11.2007 21:13:03   
A-N-J-A
A tale rečmo pošilja po svetu:
http://cgi.ebay.de/ROMER-KING-TS-PLUS-JULIE-NEU-DESIGN-2007-PORTOFREI-496_W0QQitemZ320174649482QQihZ011QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Tale pa neuser posted image

http://cgi.ebay.de/ROMER-KING-TS-PLUS-DESIGN-ELLEN-RECHNUNG-NEU_W0QQitemZ200168772825QQihZ010QQcategoryZ47665QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
1.11.2007 21:25:17   
Barči78
Tudi, če ga poskusim postaviti na nogice mu kar klecnejo - kot bi bil čisto brez moči.

Nič ne skrbi, to je pravilen odziv toliko starega dojenčka. Nogice kar nekako potegne navzgor. Naš naredi isto, pa se že prestopa ob opori. Nič ga ne postavljaj na noge, ko bo pripravljen, bo že sam stopil.

Drugač pa dan minil v znamenju kakanja, res ne vem več, koliko časa bomo še takole driskali. skoz se naepnja, ga še hranit ne upam, da ne bi še zbruhal. Drugače se mali počuti v redu, je super razpoložen, kadar ga ne previjam, ker ga res peče ritka.

Smo se pa začeli vzpenjati na stopnice. V bolnici je bila postelja zraven radiatorja, nad radiatorjem pa polica. mali se je postavil na noge, prijel za polico, stopil z eno nogo na radiator, nato še z drugo, potem pa s koleni dalje na polico. To je bil ponosen, jaz pa tudi.

Drugače pa zelo rad da buc in to se mu tak fino zdi, da kar ne neha, že fajn močno bucne, mami prej boli. user posted image

Nas pa tud ful zobi matrajo, mu dam vsake tolk časa kar sirup proti bolečinam, ima vse dlesni zatečene, pa nikjer nobenga zoba.

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 1.11.2007 21:28:44 >

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
1.11.2007 21:25:43   
K_a_t_i
Anja ja, tko piše

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.11.2007 21:26:22   
thaiss
Čer,

mi smo zjutraj svečke prižigali, popoldan pa smo se doma držali, ker je Matia zakuhal. V ritki 38.7, sem mu dala svečko ob 14h in zdej pred spanjem. Je pa čisto dobre volje, klepeta, se smeji.. apetita pa nima, do 16h je spravil vase samo 70ml mleka, popoldan malo juhice s sirčkom in za večerjo malček Rižolinota.
Na kolk ur mu lahko dam svečko oz. Calpol???

vse naj naj Tjaša in Aljaž user posted image

Tejčica sej ni čudno da ponoči Vida ne slišiš, vsaka ti čast da podnevi 500% funkcioniraš user posted image

Lejci user posted image Ineski za plazenjeuser posted image
Pocka a kr tako tiuser posted image   No, če bi šla drugi teden delat ( kar moj  user posted image dir. še vedno pričakuje) bi ti kej poiskala, je pa križarjenje super varjanta!!!

erna user posted image user posted image user posted image
sezam dober recept, bomo poskusliuser posted image

Žabika uživajte na Gorenjskem

Anja jaz ti ne bom pomagala, ker se mi ne sanja nemškouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.11.2007 21:29:45   
A-N-J-A
Še neki,a mislite da lahko vprašam v angl.?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.11.2007 21:30:17   
Naomi

seveda, nemci obvladajo anglesk, tko da kr

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.11.2007 21:33:12   
Barči78

Počakaj vsaj 4 ure in ga raje vmes hladi z mlačnimi obkladki. Ali pa ga kar skopaj v 30°.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.11.2007 21:33:44   
erna14
lahko noc. punce kje ste nekdo vas cakauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.11.2007 21:34:20   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

A ti mene mal v glavouser posted image .Nisem čist zihr da nemci obvladajo angl.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.11.2007 21:37:31   
Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

A ti mene mal v glavouser posted image .Nisem čist zihr da nemci obvladajo angl.

ne te ne...res je no...imam kar nekaj izkusenj...upam, da ne bo tole izjema...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.11.2007 21:37:57   
Barči78
Amy - kako je kaj z Elo, ali še bruha. Če nisi že odgovorila, pa nisem vsega mogla prebrat

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.11.2007 21:39:27   
erna14
barci- a mogoce bi mu pa tist pomagal k sm napisala da prodajajo v lekarni od hipp-a nek sok proti driski,sem ravno v zadnjem katalogu od dm-a vidla.user posted image user posted image

thaiss-user posted image user posted image user posted image  tole ti vracam,tole pa je za matickotauser posted image user posted image  da se mi hitr pozdravi,sej nas tud neki protestira z hranouser posted image .pridni bodteuser posted image

punce kaksn riz ponavad ve kupte in kok casa ga kuhate(nimam pojma sploh kok casa se kuha k pr nas ga noben ne jeuser posted image )pa ne se smejatuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.11.2007 21:40:43   
A-N-J-A
Ok bom jutr brata zadolžila da se zmen,bo hitrejš kokr da se jaz tle matramuser posted image .Hvala  Naomi,pa Svitka pozdrav v Borovem imenuuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.11.2007 21:41:03   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Počakaj vsaj 4 ure in ga raje vmes hladi z mlačnimi obkladki. Ali pa ga kar skopaj v 30°.

hvala Barči!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.11.2007 21:56:28   
thaiss
erna mi tudi nismo od riža, za Matio pa sem vzela Uncle Bensa, je pakiran 4x 62,5g. Čas kuhanja je 10min sam jaz ga kuham več, da rata bolj pocast.
Matia se ti zahvaljuje za pike poke, jaz ti pa pošiljam tole user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?