|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
30.10.2007 14:43:54   
ledenka
lunči, še vedno lahk tvojga privežeš na postlo za dva dni user posted image  pol pa ima da oddela svojo svobodo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
30.10.2007 14:53:46   
LuNa73
ajsika moja, a je dons kej v luftu????? user posted image  Ker tok ko sem se pa zdaj nasmejala se pa že dolg nisem....user posted image user posted image  
ampak tale rr pa kr poka že od seksualne enrgije... jst bom dva dni sam mal tavala po domišljiji....user posted image  pol pa se men zdi, da je počas že O... morem mal pogledat na koledarček pr nicku.... aja, sej mi pa ja pazimo user posted image user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
30.10.2007 14:58:29   
ledenka
aha, moji starši so tud pazli, in so mene do-pazli user posted image user posted image user posted image  ma sej veš, lih ko ne planiraš in nočeš, se kak slobni spermij, ki nima spoštovanja do starejših in njihovih navodil, priplazi izza vogala in plop! čez 9 mescov mamo dve lunci na nebu user posted image user posted image user posted image  no, al to, al pa se tolk napiješ, da vidiš dve lunci user posted image user posted image user posted image  ko v luft pogledaš user posted image user posted image user posted image  

ne me resno jemat, prosim, se mi že malce meša user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
30.10.2007 14:59:13   
ledenka
aja, če je kaj v luftu - srčno upam, da bojo moje noge user posted image  user posted image  user posted image  me razganja tko, da ni res user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
30.10.2007 21:59:37   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ej, pogrešala sem te!!!!!user posted image

Tud jaz tebe!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
30.10.2007 22:00:31   
pikapoka2
Si tu???????
Imam pet minutuser posted image , pol pa grem k lubijuuser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
30.10.2007 23:21:29   
spelka12
Vsem mojim borkam lahko noč, pa enga slončka za pomoč, če vas pa pič, ..........ste si pa čist same kriveuser posted image user posted image user posted image .
Uf i am so notty today and i like it.
Punce nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1682
31.10.2007 10:36:59   
ledenka
dobro jutro user posted image  kako smo na tale praznicni dan? jaz planiram razvajanje v bani, takoj, ko neham tule brkljat user posted image  

pa se jutranja kavica user posted image   taka bolj fancy, za praznik user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 31.10.2007 10:41:00 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
31.10.2007 13:02:35   
ledenka
ocitno ste se poskrile... user posted image  al pa ste zunaj, na soncku user posted image  jaz si se susim lase, potem grem pa tudi na "lepse" user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
31.10.2007 13:03:16   
pikapoka2
o, ledenka, jaz bom spila in pojedla to tvojo specialiteto!!!!
hmmmmmmm,...
hvala!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
31.10.2007 13:05:22   
pikapoka2
jaz se nisem skrila, zaj grem delat veš kaj?
poiskat zgodbo od ur+sa, ker je ne razumem v celoti, kaj se je dogajalo,
me pa zanima po tem ko je odprla tisto temo....
da vidim...
aja, uživaj na "lepšem"!

Neposredna povezava do sporočila: 1686
31.10.2007 13:08:47   
ledenka
pikapoka, sem vceraj pogledala zgodbo od ur+sa user posted image  na kratko, punca je pac nezrela (ne morem rect, da sem bila jaz pri svojih 22 kaj dosti boljsa, ampak vsaj glede kontracepcije sem bila zelo trdnih nazorov). zanosila je, splavila aprila, ker ji je tip zagrozil, da jo bo pustil, pol je spet hotla zanosit... no, mislim, da bi ona morala najprej razcistit odnose s tipom, pol pa se pogovarjat naprej... eh.

Neposredna povezava do sporočila: 1687
31.10.2007 13:14:01   
pikapoka2
hvala, zaj vem zakaj se gre!
komentirala pa ne bom, ker se mi sploh zdi škoda besed, oziroma rekla bi lahko samo eno, ki si jo že ti povedala: nezrelost

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
31.10.2007 13:48:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

hvala, zaj vem zakaj se gre!
komentirala pa ne bom, ker se mi sploh zdi škoda besed, oziroma rekla bi lahko samo eno, ki si jo že ti povedala: nezrelost

in napacen forum user posted image  na forumu, na katerem smo v glavnem take, ki si user posted image  zelimo bolj kot vse na svetu, taka tema ni na mestu user posted image  to je skor tko, kot da na vegi forumu vprasas za recept za steak user posted image  

mah, menjajmo temo... drugace bom rekla kaj krepkega, tega bi se pa raje vzdrzala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1689
31.10.2007 13:58:09   
pikapoka2
menjajmo temo, ja.

bumbum, vidim da si tukaj,user posted image
kako si?
ker držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
31.10.2007 14:01:00   
ledenka
bumbum user posted image user posted image user posted image  kdaj delas test? sigurno si ze 100x povedala, sam mene EMSO daje pa sproti pozabljam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
31.10.2007 14:33:35   
pikapoka2
Kje pa danes naša LuNa hodi?? 

user posted image

Preživite lep preostanek dneva!
papa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
31.10.2007 18:48:35   
bumbum
Hej, pupe moje! Sorry, ker ne utegnem odgovarjat. Imava namreč nečaka na počitnicah in ni toliko časa. Test bi naj bil v petek, pa ne vem, če bo, ker me je tako strah, da jooooj. Ne počutim pa se čisto nič drugače kot vedno do zdaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
31.10.2007 19:16:57   
Lupita
Pozdravljene punce!!!

Ledenka tvoja jutranja kavica mi je take skomine nardila, da sem takoj čokolado snedla!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
31.10.2007 20:13:16   
pikapoka2
bumbum,
ni važno kdaj boš delala test, v glavnem ko ga boš,
ti iz srca želim da bo user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
31.10.2007 22:02:38   
LuNa73
Ka je babure... ste vse neke praznične... jst se sam potikam naokol...user posted image ..evo jutri še v Trbovlje, pol pa spet moj MB in moj dragi... user posted image  Jah kaj čmo... evo zdej jo pa šibam spat....user posted image
Pridne bodte!

bum bum, sicer v petek delam, ampak bom non stop čekirala, kaj pravi tvoj testek!!! Držim pestiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

pikicapokica, pet minut je men premal...oz. nama...user posted image  Nč, si bo treba vzet dve uri cajta in upam, da ga najdeva kaj ta vikend!

ajsika, pismo so ene noge po luftu kolovratle včeri zvečer in še pozno v noč....user posted image  A mogoč veš, čigave so ble?user posted image

Lupitka, kdaj se boš pa ti odločla pridet čvekat nazaj in ne sam mal kuku nardit?user posted image

Nč mačke, pridne bodte in lepo spite!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.11.2007 13:30:12   
ledenka
user posted image

ena opoldanska kavica user posted image  

bumbum, kako si, kako se drzis? stiskamo vse pestke in tacke, da bo jutri user posted image user posted image !!!

spelci, lunci, lupitka, pikapoka in vse ostale, ki ste v klubu user posted image  zelim vam cudovit soncen dan!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.11.2007 15:32:27   
pikapoka2
ledenka,
hvala za kavico!
In tudi tebi želimo čudovit dan!

Jaz bom šla zaj verjetno malo v vodoravni položaj,
ker sem tako zaspaaaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Uživajte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.11.2007 16:54:02   
sonček33
bumbum - veš da je jutri že petek? držim pesti, naj bo od jutri dalje svet zate roza barve....
pikapoka2 kako si pa ti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.11.2007 17:00:16   
bumbum
Sonček33user posted image user posted image user posted image Zlata si! Moram pa povedat, da mooočno dvomim, da bo od jutri naprej pri meni kaj roza user posted image . Me že po malem zvija, kot vedno. Bomo videli, jutri.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?