|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
1.11.2007 8:09:02   
Anonimen
Ja, ja, točno v Ribniškem selu.

Res se mormo na kavi dobit. Bom sporočila, kdaj bom kaj tam.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.11.2007 8:11:48   
Anonimen
Prej sem pozabila, kakšna olika - DOBRO JUTRO!!!user posted image

Naš Matija pa se je danes zbudil ob 6,45. To je pri njemu redko. Menjala sva plenico, vlekel je mamo + dodatek, zdaj pa čeblja zraven mene v ležalniku.
Vidim, da je veni sonček. Tako bomo lahko lepo šli po grobovih.

Noč smo kot ponavadi imeli mirno - 1 hranjenje in še to mi ga je ati po dolgem času prinesel v spalnico(drugače dojim v dnevni), ker sem bila tako zaspana, da se nisem mogla zbudit. (predolgo sem gledala TV)

Helenav - jaz se postavim na smileja in pritisnem desno tipko na miški in označim kopiraj, nato pa se postavim v tekst, kjer hočem, da bo smileji, in spet klikneš desno tipko na miški in označi prilepi, (ali uporabi tipke Ctrl+v.)user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.11.2007 8:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Duska, kar privozičkaj, samo v 45 minutah ti ne bo ratalouser posted image user posted image user posted image

Na Trg Svobode pridem. To sem imela natempirano že pri onih dveh. No ja ti si pa še malo stran,...

Nefretiti - upam, da ne bo dež ali snežni zameti - v tem primeru pa se dobimo v City-ju ali Evroparku!!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.11.2007 8:19:22   
ana b
Dobro jutro!
Za nami je mirna noč. Smo še daleč od več kot 3 ure v kosu, ampak sem že z zbujanjem na 3 ure zadovoljna, če le potem takoj nazaj zaspi in mi ga ni potrebno uspavati na rokah. Tudi večji je mirno spal user posted image .
Sedaj pa šibam za kosilo pripravit, da bomo šli laho ven na sonček že dopoldan in seveda user posted image  tudi že kliče.

Lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.11.2007 8:20:16   
Anonimen
A boste dojenčke na grobove peljali?

Meni ni narbolj, ampak imam očeta tam, pa čutim, da bi morala it.

Pri nas so se 2 dni nazaj vandali znesli na grobovih. Polivali so spomenike z voskom, zlomili in prevrnili so 12 nagrobnikovv in požgali kake 10m cipres. Celo eno Marijo so z groba odnesli in jo drugi dan prinesli nazaj.
Pa ravno v naši vrsti so popolnoma vse spomenike prevrgli, razen od moje stare mame in od mojega očeta sta še pokonci stala.
Jaz sem bila popolnoma zgrožena....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.11.2007 8:34:24   
helenav
 user posted image

mi imamo sicer Halloween vsako noč ž en mesec user posted image

danes je lep dan zato uživajte...

joj tej smile so pa  supeeer

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.11.2007 9:34:53   
Anonimen
S temi smilejimi pa nam gre res na otročje. Še moji otroci se smejijo, ko jih vidijo.
user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.11.2007 10:40:23   
LINA31
Dobro jutro,

sem kar nekaj časa rabila, da sem za nazaj prebrala. Včeraj je bil Žan full tečka. Skoraj nič ni spal, največ je spal na sprehodu 1,5 uro in potem ene dvakrat po pol ure. Sem bla zvečer že full zmatrana.
Hvala bogu je bila noč super. Uspavala sem ga ob 20.00, je spal do 23.30 in potem še do 4.00 in do 8.45. Ju hu.user posted image user posted image

Zdaj pa je spet nazaj zaspal in vam lahko kej napišem. Moj srček pa tudi še spi, je bil včeraj čist živčen, ker je user posted image  non stop tečnaril in ni viedel kaj naredit.

taja...nevem, a si ti pisala, da ti je patronažna čist zamorila, da mali premalo poje in sis iszačela iztiskavat? No, tudi meni je namreč full pametovala, da sem bila en čist obupana in sem samo jokala. Hvala bogu sem se pol po pogovoru s kolegico umirila in vztrajala, tako da zdaj normalno dojim.
Včasih te patronažne več slabega naredijo, kot koristi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.11.2007 12:28:35   
Rožica*
Živjo!

Se vam na hitro javljam.
Ker imamo počitnice (beri ata ima dopust in smo skupaj doma) imam maaaaalo časa za net. Se veliko sprehajamo, skratka uživam...user posted image
Me je zeloooooo razbremenil, zjutraj popazi na user posted image  da lahko mami dlje spi. Tudi čez dan nama zelo ustrega in pomaga. Najvažneje pa je da smo skupaj in zato jaz tudi nimam časa da bi šla počivat čez dan. Kar si neizmerno želim da čas preživimo skupaj in kar skoz nekaj planiram in organiziram kaj bomo delali.
Malo sem bila kregana, je dragi rekel, da se moram spočit in da naj malo po forumu preberem, pa tud v šoping me je peljal. user posted image  pa je pazila babica user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za mojega user posted image .
kar v trenutku pozabiš na vse slabo, na vso tarnjanje iz prejšnih 3 mesecev.  Ko pa se ti nasmeji še user posted image  pa ugotoviš da je to tisto najlepše in neprecenljivo in da se splača vstrajati

Čeprav se še veliko user posted image  in zadnje dni noče jest na zizo.  pa danes ni dan za takšno jamranje.user posted image
danes je zunaj sonček, ki je segel tudi do mojega srca in upam da tam čimdlje ostane.
Preživeli smo super dopoldan bili na sprehodu in na kavici. Se srečali z prijatelji. Zdaj pa mami kuha kosilo za celo družino oči in user posted image  se sprehajata, ostali pa so šli na grobove.user posted image

Imejte se lepo!
LP, OD NAŠE DRUŽINICE.

pa,pa!!!!

p.s.
nam korigirano starost v razvojni računajo od 37 t dalje torej našemu fantu odštejejo 2 tedna. Rojen pa je bil en mesec prehitro glede na PDP.
Guppy v razvojno hodimo že od prvega meseca, prav tako na nevrofizioterapijo. Ker ima naš fan neenakomerno razvit mišični tonus....
Več o tem drugič.
Vrašaj če te kaj zanima.

Se oproščam ostalim, če je katera še kaj spraševala nimam časa prebrat za nazaj. Pa drugič.

Dijooooo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
1.11.2007 15:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Srček, Ana se tudi krega ob večerih. Takrat jo moram dvigniti odstaviti, da podre kupček, ali pa prestaviti na drugo stran. Pri meni ni znak za pomanjkanja mleka, ker si z roko stisnem in kar priteče ven.
Se pa spomnim, da je Jure isto počel.
Verjetno jim tudi  položaj ne ustreza, kot pravi Pikica Pokica. Pa tudi večerna utrujnost, ko več nimajo toliko energije in bi radi, da jim mleko kar samo steče v usta, da ne bo treba nič vlečtuser posted image

Pri meni ga dejansko zmanjkuje, ker sta ena in druga dojka izpraznjeni. Ko stisnem se samo kapljice prikažejo, mora pa drugače ko je dovolj mleka špricat pol metra stran v več smeri.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
1.11.2007 16:11:17   
guppy
Ku ku!

Mi smo polno izkoristili dan. Šli smo na sprehod, pravkar pa pečem muffine user posted image . Če bom tako nadaljevala, bom kmalu na vašem seznamčku...

Najprej sporočam, da sem ŠOKIRANA, ker sta tisti dve kremici od včeraj ODLIČNI. Zvečer sem se namazala 2x s tistim koncentratom, ponoči pa z ognjičevo kremico (ker je malo bolj mastna) in danes so roke za 200% boljše!!!! Ranic ni več, hraste pa so se spremenile v "prhljaj", ker se je spodaj že začela delati nova koža. Kupila sem ti dve kremici:

user posted image    user posted image

Rožica, hvala za informacijo, tudi nas so namreč napotili v RA zaradi Majinega mišičnega tonusa. Čestitam za razvajanje. Vem, koliko to pomeni, ker je pri nas tako vsak vikend in praznike, da ati poskrbi za malčka, jaz pa spim do 10 ali 11h (vmes si grem le mleko črpat). Danes sem bila tako utrujena, da se sploh nisem zbudila, ko ju je zjutraj v spalnici previjal, pa še luč je prižgal user posted image .

user posted image  Oooo, kako prav pridejo prazniki, samo še jutri pa je "spet" sobota

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
1.11.2007 17:56:59   
sandra85
pozdravljene

nefretiti  tudi js sem čutila da moram it s tamalim na grob k mami, sam je tako huda burja bila v kopru, da sva z enejem počakala pri babici vsi ostali pa so šli na grob (sem pa kupila fulll lepo ikebano v obliki srčka, pa še  svečke so nesli-še v najnem imenu)
pol smo pa imeli skupno kosilo pri babici...
sva se zmenila z dragim, da bomo šli mi trije sami, ko bo kak mal lepši dan (brez burje!)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
1.11.2007 18:52:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

TIANNA, DUŠKAMB poročajte to z vlažilici!!!!!!!

Bom. Verjetno bom kupila Chicco-tovega. Poročam. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.11.2007 19:01:33   
NalLa
Mi smo tudi ful lep dan preživeli. Smo bili pri mojih starših na Rakitni na kosilu, nato pa smo šli na sprehod okoli jezera. Mali pa je cel dan samo jedel in spaluser posted image .

Guppy super za roke, bom tud jest probala.

Kar pa se tiče srečanja, pa ne vem kako bi to speljala, saj z malim še nikoli nisem šla kam sama. Sama pa ne vem če bom lahko prišla.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.11.2007 19:45:10   
Anonimen
Danes je bil pa res user posted image  dan!!!

Mi smo bili na pokopališču in v mestnem parku na dolgem sprehodu in igralih za otroke.
Naš malček je še zmeraj večinoma spal in moram se pohvalit, da sem včeraj AD3 povečala za 1 kapljico in nobene reakcije!!user posted image

Je pa mene vsekalo v križu. Zdaj me je moj user posted image  fino zmasiral in upam, da bo jutri boljše, ker se zelo težko prepognem.

Guppy - hvala za informacijo. Jih bom jaz kupila moji Žani. Ima strašno občutljive roke, ko se malo ohladi, ji spokajo do krvi. Sem pa slišala, da je dobra tudi krema od Neutrogene (ne vem, če sem prav napisala).

Grem počivat. Malčka imajo moji preko!!

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.11.2007 20:08:23   
123a
SRČEK-končno sem se tehtala tako, da me lahko daš na seznamuser posted image
pdp-30.9
pridobljeni kg-18
ostalo kg +4

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.11.2007 20:57:03   
Anonimen

Nisem vam  še pokazala mojega miška, tako da...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.11.2007 21:38:20   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sem pa slišala, da je dobra tudi krema od Neutrogene

duskamb, ta krema Balea je skoraj identična tisti Hand Konzentrat od Neutrogene. Sem na forumih prebrala, da je celo lepše mazljiva. Moje roke so kot dojenčkove že danes user posted image . Bravo za AD3!!

NaILa, poskusi!! Obe skupaj sta stali manj kot 5€!!

Tiannna, iiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.11.2007 21:44:04   
Anonimen
Tianna - otrok je kot cuker. Kako mu je ime?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.11.2007 21:50:13   
NalLa
Tianna kako lep fantek!!!!!!!!!!

Duska jest imam kremo od neutrogene in je kar o.k..Je precej boljša od ostalih krem, ki sem jih probala, ampak roke imam vseeno še vedno precej razpokane.

user posted image  Kolikokrat na dan dojite svoje otroke in po koliko časa (aktivnega sesanja, in ne crklanja)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.11.2007 22:26:17   
nena80
user posted image user posted image  user posted image Sem že rekla, da so tile naši avgustovčki, septemberčki in oktoberčki  (PDP september)

NAJLEPŠI OTROČKI!!!! 
  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.11.2007 7:08:33   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

user posted image  Kolikokrat na dan dojite svoje otroke in po koliko časa (aktivnega sesanja, in ne crklanja)?

Dobro jutro!

Kolikokrat jo dojim, bi težko rekla. Načeloma na 3-4 urce čez dan in na 6-9 ponoči user posted image . Aktivno sesa od 5 - 10 min, nikoli več, saj na srečo ni zaspanček, da bi zaspala na zizi in se kar sama odstavi, ko ima dovolj. Včasih vleče tudi samo 2 minutki.

Danes grem z otrokoma s starši v Ptujske toplice. Jutri se nam pridruži še mož. Zoja se sicer ne bo kopala, bo pa v jajčki (upam da) spančkala tam user posted image .

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.11.2007 7:09:56   
Pikica pokica
Aja, Tianna, res lep je tvoj fantekuser posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.11.2007 7:16:31   
helenav
tianna..lep fantek!!user posted image

imam predlog..obvezno srečanje čez par let, da ustvarimo lepe parčke.. user posted image se bodo tašče lepo razumeleuser posted image user posted image

Naša noč je danes boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image
Djila sem jo dvakrat ponoči, s tem da se je vmes zbudila zaradi noseka..sem ji ponudila dudiko in je spala dalje user posted image

Zdej čakam, da se zbudi, da jo podojim, ker moram it na pregled krvi..ob izpustu semimela hemoglobin pod 100 user posted image

Ko se vrnem pa šibamo v Trst(Italija) po varuško z senzorjem, pumpico za nosek in po zimsko vrečo za šprtni voziček.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.11.2007 8:10:19   
guppy
helena, bravo za takšno noč!!
Kam pa greš na pregled krvi? K svojemu zdravniku ali v P?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!