|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
31.10.2007 15:53:25   
nana 27
Guppy, če lahko izbiraš fizioterapevta, izberi gospo Tatjano Breznik v Šiški. Super je user posted image  Otroci jo obužujejo pa samo za otročke je. Mi smo tja šli samoplačniško 2x, ker sem hotela videti vaje za spodbujanje plazenja in je bil Miha nad njo zelo navdušen pa še goro igrač ima user posted image  Ne vem pa, kako je z napotnicami in koliko časa se čaka.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
31.10.2007 15:58:00   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

user posted image Punce imam eno vprašanje!

Tiste ,ki si stiskate mleko:
zakaj si ga stiskate?ker ga imate preveč?ali vaši user posted image nočejo piti na dojki?
To sprašujem namreč zaradi tega,ker mi Zoja zadnje dva dni zelo slabo ziza in kar nekaj se jezi zraven. Skrbi me če se je mogoče navadila na flaško,ker ji dam tudi po flaški mleko ,ki si ga stiskam,ko ga imam prevečuser posted image Ne vem kaj ji je?

ENAKO je z mojo Zojo user posted image . Parkrat sem si mleko iztisnila, ker se je nekaj upirala dojenju, zdaj bi pa kar po flaški pila...

No, ampak se ne dam. Na levo se dojiva brez problema, z desno pa imava včasih težave, saj ji zgleda položaj ne odgovarja user posted image , tako da si iz te včasih potem kar raje iztisnem in ji dam po flaški. Ker imam mleka za izvoz user posted image , si pač moram malo iztisnit, drugače bi mi jih razneslo user posted image user posted image user posted image . Ja, Zoje so zgleda takšne user posted image .

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
31.10.2007 16:04:24   
Pikica pokica
Nefretiti, verjetno bom februarja še hodila na telovadbo. Glede na to, da je zima in da bo vzunaj mrzlo, bo kar prav prišlo, da se nekam dava. Le pridi user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
31.10.2007 16:26:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Sluz pa ja..slišim čisto zadaj in tudi kadar kihne ne pride nič venuser posted image

Ah, jaz imam tudi ta problem. Slišim od zadaj, a nič ne pride ven. Niti če kihne niti če špricam s fiziološko. user posted image  Mislim, da je problem v vlažnosti zraka, ker je tu pri nas preveč suh. Drugi teden grem po vlažilec in upam, da bo bolje.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
31.10.2007 16:42:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, user posted image  Koliko % vlažnost naj bi bila v stanovanju? med 50 in 60, ko je otrok prehlajen, sicer pa se ravnaj po občutku.
user posted image  Je lahko vlažilec v spalnih prostorih? Lahko, ampak je treba vsak dan obvezno zamenjati vodo.
user posted image  V primeru prehladov lahko vodi dodam kakšno kapljico eteričnega olja? Lahko. Priporočam kaj od materine dušice, kamilice.. ne pa mentola (evkaliptusa), ker ni fajn za user posted image  

Nana - HVALA ZA ODGOVORE!

Matija ni prehlajen, ampak ima že od poroda zatečeno sluznico in to pravijo, lahko traja nekaj mesecev. Zdaj, ko pa je zaradi centralne zrak suh, pa se ga ponoči še bolj sliši.
Upam, da bo z vlažilcem bolje.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
31.10.2007 16:50:34   
Anonimen
Duskamb vidim, da tudi ti upaš, da bo bolje z vlažilcem... Kakšnega pa si/boš izbrala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
31.10.2007 17:20:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Duskamb vidim, da tudi ti upaš, da bo bolje z vlažilcem... Kakšnega pa si/boš izbrala?

Ga imam doma od včeraj, ampak še ga nisem sprobala. Na njem piše BONECO. Star je dobro leto. Dobili smo ga od naših prijateljev, ker so ga potrebovali za hčero, zdaj pa so se preselili v hišo in pravijo, da je večja vlažnost kot prej v bloku in ga ne potrebujejo več.
Je pa zelo dober - sploh še ga nisem naštudirala. Lahko mu nastaviš željen % vlažnosti in kaj jaz vem kaj še. Ima en kup gumbkov. 
Danes se ga bomo lotili - in ADIJO MOKRE BRISAČE NA RADIATORJIH. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
31.10.2007 17:26:50   
Anonimen
Kaj vaši malčki tudi danse samo spijo???

Naš Matija kot, da ima spalno bolezen. Od jutra skoraj še ni bil buden. Spi med hranjenjem, prespal je sprehod, spi zraven mene v ležalniku,.., Upam, da ne bo ponoči buden...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
31.10.2007 18:29:34   
sandra85
duska tut enej nekam dosti spi danesuser posted image

zaj mi je zadnje 3 dni bil cel dan buden in cel dan tečnaril (sem ga mogla skozi nosit)
danes pa spi, spi in spi

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
31.10.2007 19:23:46   
helenav
moja pa danes samo je in je in je in je...v treh dneh je sedaj dobila 300g???????????? katastrofa JO BO RAZNESLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

TIANNA, DUŠKAMB poročajte to z vlažilici!!!!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
31.10.2007 19:39:55   
NalLa
Tud Lan že skoraj cel dan spi. Očitno je neki v zrakuuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
31.10.2007 19:50:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

moja pa danes samo je in je in je in je...v treh dneh je sedaj dobila 300g???????????? katastrofa JO BO RAZNESLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
31.10.2007 20:13:16   
guppy
No, da se še mi pofočkamo, danes smo preživeli dan v LJ. Z možem sva napolnila prtljažnik s hrano (mleko, kruh, salama...), ker nam je doma vsega zmanjkalo, spotoma pa sem skočila tudi v DM po kremice za roke. Kupila sem dve - nek koncentrat za hudo poškodovano kožo na rokah (tega bom imela v kuhinji) in ognjičevo in še nekaj kremo od Schellerja za suhe roke, ki jo bom imela v kopalnici. Zdaj me je potrebno le še navadit na novo opravilo, da bo postalo rutina. Bom poročala o uspehu!

Kaj pa ostale mamice pravite na srečanje? Jaz bi tudi verjetno prišla brez tamalih, ali pa bi se kako zmenila, da ju možek vmes kam odpelje. To, da bi viseli z malčki v Cityju tudi meni ne diši preveč.

Pozdravček za vse speče malčke (le tako naprej!)
guppy

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
31.10.2007 20:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Kaj pa ostale mamice pravite na srečanje? Jaz bi tudi verjetno prišla brez tamalih, ali pa bi se kako zmenila, da ju možek vmes kam odpelje. To, da bi viseli z malčki v Cityju tudi meni ne diši preveč.

Jaz pa sem malo predalečuser posted image , da bi prišla v City na kavico.
user posted image
Pri nas je pot v LJ pravi družinski projekt.

Sem pa za kakšno pomladno srečanje z vozički v ZOO-ju.
user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
31.10.2007 21:06:08   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

- NAŠ SONČEK JE IMEL DANES 2. MESECA

čestitam nena80 za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

naš je pa danes prespau celo noč in je spau do 10 dopoldne samo z dvema podojema

user posted image

in danes praznuje 2 mesecauser posted image

HVALA ZA ČESTITKE!

ČESTITAM PA TUDI TEBI OZ. TVOJEMU user posted image  ZA 2. MESECA TER PRESPANO NOČ user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi ostalim, ki ste oz. boste praznovali mini rojstni danuser posted image user posted image !

Naš user posted image  je bil pa danes kar nemirenuser posted image , upam da bo jutri pančkal kot danes vašiuser posted image  

NOČKO

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
31.10.2007 21:55:49   
PBJ
Otroka spitauser posted image -kako je to lepo...

Srček, Ana se tudi krega ob večerih. Takrat jo moram dvigniti odstaviti, da podre kupček, ali pa prestaviti na drugo stran. Pri meni ni znak za pomanjkanja mleka, ker si z roko stisnem in kar priteče ven.
Se pa spomnim, da je Jure isto počel.
Verjetno jim tudi  položaj ne ustreza, kot pravi Pikica Pokica. Pa tudi večerna utrujnost, ko več nimajo toliko energije in bi radi, da jim mleko kar samo steče v usta, da ne bo treba nič vlečtuser posted image

Duska, zame je LJ tudi daaaaaaaaaaaaaleč .............lahko pa prideš k meni na kavouser posted image . A si ne levem ali na desnem bregu Drave?

< Sporočilo je popravil PBJ -- 31.10.2007 21:56:07 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
31.10.2007 21:56:54   
sevenka
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Očitno je neki v zrakuuser posted image

TO BO ZAGOTOVO DRŽALO! Naša Kaja tudi spi že cel dan. Le dopoldne je bila malo živahna, pa sva bile na sprehodu od takrat pa samo spi. Upam, da bo noč tudi mirna.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
31.10.2007 23:13:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Duska, zame je LJ tudi daaaaaaaaaaaaaleč .............lahko pa prideš k meni na kavouser posted image . A si ne levem ali na desnem bregu Drave?

Zraven Betnavskega gozda.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
31.10.2007 23:30:12   
PBJ
Aha, tama blizu živi moja tetica. Ti pa si v blokih tam ob cesti?
Ena moja sošolka s familijo živi tudi tam, samo sedaj ne vem točno v katerem.
Jaz sem pa čisto na drugem koncu - na levi straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.11.2007 6:10:16   
Anonimen
Jutro!

Jaz imam pa sestro na levem bregu.....sem kar velikokrat tam. Kje pa konkretno, PBJ? Moja sestra je blizu ribnikov.
23.11. bova ziher v MB, ker morava v P na pregled kolkov.

Mene Nežika najdlje do pol 6h pusti spat. Potem pa jo moram imet na rokah, dokler se ostali ne zbudijo.
Sedaj sva sicer že prišli na dve dojenji ponoči in 4 do 5 ur strnjenega spanja.
Zvečer me pa poje skoraj.....si urenk zalogo naredi user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.11.2007 7:31:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Aha, tama blizu živi moja tetica. Ti pa si v blokih tam ob cesti?
Ena moja sošolka s familijo živi tudi tam, samo sedaj ne vem točno v katerem.
Jaz sem pa čisto na drugem koncu - na levi straniuser posted image

Saj Maribor je mali. Prehodiš ga v 45 minutah. Ko je lepo vreme sem z vozičkom povsod.

Nefretiti - moramo se dobit na kavi!!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.11.2007 7:37:17   
helenav
Dobro jutro vseeeem

Mi pa smo še vedno na 2 ure ponoči  user posted image user posted image user posted image user posted image NI KAJ SEM SE ŽE SPRIJAZNILA. Samo prvo rundo od 21h do 00 je na tri ure..potem pa na dve.

user posted image Kkao prilepiti tiste smile???????????? Meni ne rata??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.11.2007 8:01:25   
helenav
Sem ugotovila...... user posted image

< Sporočilo je popravil helenav -- 1.11.2007 8:14:20 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.11.2007 8:04:35   
PBJ
Helena, pritisneš z desno tipko na miško, klikneš na smile-ja, nato pa ga sem prilepiš.

Nefretiti, a živi v Ribniškem selu? Tam sem bila jaz doma in moj oče in brat tam živi. Če bo mogoče, bomo tam gradili. Parcel imamo veliko, samo gradbenih zaenkrat še ni, ker je park blizu. Spomladi čakamo na nov prostorski načrt.
Sedaj sem pa ob Šentiljski cesti.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
1.11.2007 8:06:38   
PBJ
Duska, kar privozičkaj, samo v 45 minutah ti ne bo ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.