|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
31.10.2007 13:37:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Jasna - kje si kupila kahlo?

Dobili smo jo. Bom pa vprašala kje so jo oni dobili.user posted image

Danes smo pa prvič kakali na kahlico!user posted image Ker Jure noče kakat v plenico. Če ga takoj ne slečem pol sploh ne kaka (no, si pol predstavljajte kako je to, če nisi doma), ker on ne bi kakal v plenico. user posted image Tko sem pa danes dala pleničko dol in ga dala na kahlico in se je pridno polulal in pokakal. user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Živa in Jernej!

Lan, Žiga, Jernej - , da se čimprej pozdravite!

Vid in Hana sta pa cukrčka
.

No, zdej pa gremo na sončka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
31.10.2007 14:21:49   
tinaaja
uzivajteeeee.. mi bomo enkrat kmal startal ... pokopalisce obiskali, kosilo pojedli, brina panca, psa v varstvo dopeljemo, grem morda se po cevlje in akcijaaaaaauser posted image

nic, se pisemo v nedeljo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
31.10.2007 15:24:42   
Pikca
Hvala za vse čestitke in pikapokice in

dva velika cmokca Živi za 7ko!

Jernej je na svoj RD že 2x kakal in je zdaj čist srečenuser posted image

Vročino ima samo mož, mi pa samo kašljamo, tako, da smo bili zunaj na sončkuuser posted image , pozno popoldne gremo pa vsi skupaj svečke prižgat.

Zdele bomo pa enega bučnega strahca narediliuser posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
31.10.2007 16:03:12   
amy26
čestitke Živa in Jernej za 7.mesecevuser posted image user posted image

Danes sem dala Eli prvič za jesti zmiksano banano in riževo mleko, pojedla cca50ml pol pa kar nekaj začela kašljati in v roku petih minut je vse pobruhala kar je pojedlauser posted image , sem mislila da verjetno ji ne paše, pa sva se eno uro po temu dojili, kupčka podrli, pol je zaspala za eno uro in ko je vstala je pobruhala ves mlek.
In zdej spet takoj po dojenju je vse pobruhala, tako da sem jo morala že drugič obleči sebe pa glih tko.

Sam upam da se bo tole bruhanje nehalo ker me kar skrbi da nebi dehidrirala, sploh ne vem kaj ji ponuditi za jesti da ne bi bruhala, upam da bo vsaj na žličko hotla piti vodo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
31.10.2007 17:08:17   
Žabika
amy: upam, da Ela ne bo več bruhala. Eno user posted image za njo. A misliš, da je to lahko reakcija na riževo mleko?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
31.10.2007 17:18:12   
cv105
amy user posted image user posted image user posted image user posted image  ... če se ti zdi, da je zlo bruhala, jo raje čimprej pelji k DR pokazat ...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
31.10.2007 17:39:18   
pocka
Ojla, sem si vzela malo časa za RR.Danes smo imeli gužvo. Smo dobili obiske, sta prišla babi in dedi Tajo pogledat. Je bogatejša za plašček, nogavičke s podplatom, škorenjčke, rokavičke, kapo, šal, trenirko in žametne hlače z naramnicami.user posted image Zdaj ima pa skoraj več garderobe kot jaz.user posted image user posted image Jaz sem pa dobila trojanske krofe in se zdaj veselo mastim s krofom s kremo oblitim s čokolado in kokosom...njaaammmiiii.
Popoldne smo pa šli obiskat prababi v bolnico, pa na pokopališče mojemu očiju in nonotu svečke prižgat.
Zdaj sem pa rekla, da hočem malo mira,hehe...

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

kahlica: sicer nimam pojma o tej temi, ampak meni se zdi pa to grozno zgodaj. user posted image

meni se tudi zdi absolutno premajhna za kahlico, no sicer pa, kakor komu pašeuser posted image

Tisti,ki greste na lepše, uživajte.

amy - držim pesti, da bo z Elo vse OK in ne bo več bruhala

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
31.10.2007 17:43:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Sam upam da se bo tole bruhanje nehalo ker me kar skrbi da nebi dehidrirala, sploh ne vem kaj ji ponuditi za jesti da ne bi bruhala, upam da bo vsaj na žličko hotla piti vodo.

Upam, da bo vse v redu z Elo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
31.10.2007 17:45:45   
pocka
thaiss imaš ZS

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
31.10.2007 17:59:18   
sezam
Čestitke Jernejčku in Živi za 7 mesecev user posted image user posted image

Pri nas se vročina umirja. Danes še ni presegla 38 (merjeno v ritki). Tako, da upam, da bo kmalu OK user posted image  Zgleda so vaše pikepoke pomagale user posted image

Drugače je bla pa noč user posted image  Se je zbudu mal čez 11 in ga sračkal do 2, ko je zaspal pri meni - v svoji pojstli ni blo šans. Nato je bla budnica spet ob pol 5 (je blo treba dat še eno svečko) in nato je zaspal v svoji pojstli do 7, ko je spet pristal pri meni za slabo urco, potem me je pa z jokom spodil iz pojstle. Jaz semmela pa še čist zalimane oči user posted image
žabika - user posted image  Hana, lepa frizura. kako ne bo zadovoljna user posted image

thaiss - jaz sem tud morala pri Ani it prej delat. So mislil, da bom prišla kar 1,5 M prej, pa sem se potem na praznike zgovorila (novoletne) in tako sem začela dobra 2 tedna prej - po 4 ure. Tud sedaj čakam, da bo šefica kako tako prijavila. Pa mislim, da me tokrat ne bo pregovorila user posted image

PikaPola - borovnice sem jaz poleti sama zamrznila, drugače bi pa kupila zmrznjene. paradižnika mu pa še ne dajem user posted image

Pikca - a ne, tile taveliki nam kar dobro viruse domov nosijo. Se tolažim, da je OK le to, da sem doma, da ni treba bolniške, ker ne vem kako bi me gledali v službi user posted image

skačica - a si jo z neta potegnila (Masajko) Ko sem hodila na CTG za Žiga sem začela knjigo brat, pa je še nisem dokončala user posted image

amy - user posted image user posted image  za Elo

Vsem, ki greste na mini dopust - UŽIVAJTE

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
31.10.2007 18:06:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

kahlica: sicer nimam pojma o tej temi, ampak meni se zdi pa to grozno zgodaj. user posted image

meni se tudi zdi absolutno premajhna za kahlico, no sicer pa, kakor komu pašeuser posted image

Sej to ni uno navajanje na kahlico, da bi hodili pa zdej kr kakat gor, ampak eno "spoprijateljevanje" z njo. Sicer so res naši pikci še premajhni, da bi jih silil in navajal na kahlico. Jst sem prosila za kakat in lulat šele pri 2 letih.

Amy, pikapokouser posted image za Elo!

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
31.10.2007 18:08:19   
sezam
Tako pa sem jaz danes imela pomoč user posted image
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
31.10.2007 18:14:46   
pocka
Ooooo sezam, pridna Ana, kako lepo ti pomaga.user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
31.10.2007 19:21:03   
pocka
Sem pozabla glavno stvar - danes sta nam pokukali ven OBE zgornji enkici! user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
31.10.2007 19:27:30   
Barči78
evo mene, z Žanom sva se vrnila z Jesenic, bla sva preventivno na infuziji, kakamo še vedno 20x na dan, ritka rdeča, da zelo joka, ko ga umivam, drugače je in pije, shujšali smo 800 g, več kasneje.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
31.10.2007 19:31:50   
K_a_t_i
Za vse bolane marčevske otročke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 19:34:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 19:35:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1243
31.10.2007 20:27:46   
erna14
mea-super da ste boljseuser posted image user posted image user posted image

mi smo na dolenjskem in se mamo lepouser posted image user posted image valda da sm morala sm mal pokukatuser posted image user posted image user posted image

papa

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1244
31.10.2007 20:50:54   
skačica
Čer!

no tko, za nami je en tak lušten dan, zdejle pa že z možekom pijeva vsak po deci srebrne penine. Isteniča ni blo za dobit in ravnokar z možem ugotavljava, da je ta tud zelo dobra.

Smo šli v LJ v CP, ker sem Izi mogla kupit prešit brezrokavnik(to najraje nosimo, če ni prehladno zunaj, spodaj jopček čez pa brezrokavnik), ker ji je ta star že pošteno premajhen pa še en plašček sem v Okaidiju vzela.
Pol smo šli na kosilo v Azurja in nato na Izlake oz. Kisovec na obisk k eni sestri in nato še k drugi. Potem pa lepo domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, jih je kar nekaj.
Pa lep dopust tistim, ki greste na lepše.

sezam- Ana je pa prava pomočnica. Ja, Masajko mi je pa svak dol potegnil, če bi jaz to delala bi sigurno pol filma falilo, ker sem pravi "mojster" za take reči.
13. bova pa skupaj tle gor jamrale, ok?

pocka- tako babi bi pa moja Iza tudi imela, jih še delajouser posted image user posted image

Ne vem kaj moram še pokomentirat, sem sproti pozabila. A sem to že povedala, da smo spali ok oziroma super glede na prejšnje noči.
Grem gledat TV

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
31.10.2007 20:55:55   
cv105
Barči: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žana.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
31.10.2007 21:10:54   
tejčica
Jernej & Pikca  in  Živa & Draja, user posted image  za 7 mesecev. 

Na Obali danes vleče burja da je noro. No, mi smo šli dopoldan kljub temu svečke prižgat. Po kosilu pa je moj odpeljal maledva, jaz pa sem se učila. Mulčki že kar nekaj časa spijo, moj je pred tv, jaz pa se spet spravljam za knjige in sem ugotovila, da bo bolj pametno na RR it, ker en cel dan pa res ne smem manjkat gor.user posted image

Zadnje dva dneva mi Vid dela preglavice s hranjenjem. Komaj kaj poje.user posted image  Danes je sploh štrajkal, saj je v celem dnevu skupaj pojedel komaj za en dober obrok. Me zanima kakšna bo noč. Ga pa najbrž zobki matrajo, saj si ves čas liže zgornjo dlesen. Je tolk smešen.

Barči, joj bogi Žan. Sem se prav bala da sta v bolnici, ko se nisi nič javila. Eno piko poko, da bo hitro zdrav.

user posted image

Meaa, super da je Lan že dober!user posted image  Jutri pa izkoristi frej dan in uživaj s svojim sončkom.user posted image

Pocka, user posted image  Taji za zobka.

Sezam, pridne sta vidve s tvojo pupo. Da se ti pri dveh otrocih še nudlce da delat...user posted image

Amy, upam da Ela potem ni več bruhala. user posted image

Vsem bolančkanim želje za hitro ozdravitev, vsi dopustniki uživajte, jutri pa da vse pišete o prespanih nočeh.

Jaz grem pa sedaj "uživat" za bukve.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
31.10.2007 21:39:39   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
13. bova pa skupaj tle gor jamrale, ok?

OK

barči - user posted image user posted image  za Žanija

tejčica - sej prav dišijo mi ne, ko jih je treba dealt, sam nam nobeni kupljeni niso všeč. Al smo čudni?user posted image  Je pa morala pomagat, mi jih je skoraj polovica pomagala zvaljat.user posted image  Sem pa zato dons izkoristila, ker je bil moj doma in je bil varuška user posted image  Žiga je bil itak cel dan tečka - smo ga mal scrkljal zdele, ko je imel vročino in je potem izsiljeval, da bi bil v naročju user posted image

Smo pa zdele bli brez vročine, so se pa pojavile spet pikce. tako, da smatram, da imamo 6. Je vročina točno po 3 dneh izginila in so se pojavile pikice.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
31.10.2007 21:55:28   
thaiss
čER,

Matia pančka, tati fuzbal gleda jaz pa se dolgočasim, kam ste vse pobegnileuser posted image

Une ki dopustujete, uživajte!!
Mi smo zjutraj malček pohajali, smo bli na plaži na din-donu. matia je užival 100/h, nakoncu je omagal v vozičku in midva sva v miru kafe spila!!

Jernej in Živa vse naj naj!!!user posted image
Pocka čestitke Taji za zobka, bravo za babiuser posted image  user posted image  Takih je res malo, no ena je našauser posted image

Erna ti maš prepoved na RR do petka, uživaj doma!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Zadnje dva dneva mi Vid dela preglavice s hranjenjem. Komaj kaj poje.user posted image  Danes je sploh štrajkal, saj je v celem dnevu skupaj pojedel komaj za en dober obrok. Me zanima kakšna bo noč. Ga pa najbrž zobki matrajo, saj si ves čas liže zgornjo dlesen. Je tolk smešen.

Tejčica pri nas isto, danes je edino večerjo pojedel, kosilo in vse ostalo samo za vzorecuser posted image

Žan, Ela, Lan, Žiga in vsi ostali bubančki  user posted image da bi se čimprej pozdravliuser posted image

Sezam Ana je pa taprava pomočnica user posted image  user posted image  

Tejčica user posted image  uživaj za bukvami.

evo, še par današnjih fotk:
user posted image    user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
31.10.2007 22:01:21   
thaiss
user posted image
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?