limma
|
jaz sem tudi gledala Preverjeno... kako žalostno... bogi otročki, ki so ostali sirote ursulina in martinca - vse najbolješ še z moje strani ... pa danes za vsako še eno , včeraj sta se jih itak prenajedli s. morning - tudi naš šteje že častitljivih 14. let in ga že mučijo razne starostne težave.. kak dan je ok, kak dan težko diha in ne zmore niti 50 metrov, potem se spet ves poskočen.... od kar sem , me nima več takoooo zelooo rad.. po moje čuti, da prihaja konkurenca... nalin - tudi jaz sem mislila nate, ko sem pri G čakala na Rhoogam injekcijo.... že zdaj ena za srečo, pogum in dobro voljo! tudi midva sva mislia it ta teden v Ikeo, ampak sem prej mojemu brala, koliko vas gre, pa je rekel, da raje enkrat drugič bolj v miru..meni je itak vseeno, imam vedno čas, od kar sem na bolniški.... žal pa ne bom mogla katere pocukat in vprašat, če je januarčica piškamiška - naši se tudi kolca, nekajkrat na teden.... včasih se mi prav ritmično trebušček trese... na 5 seknud tako kot danes, ko sem bila na sprehodu.. sem se na glas smejala, ljuje so me pa gledali in si mislili svoje ursulina - midva se tudi še odločava za voziček, toliko je modelov, tako različni so, eni ponujajo "vse", drugi skoraj nič.. za isto ceno, tako da nič več ne vem.... draga znanost, kot si rekla tudi midva iščeva stabilen 4 kolesnik, dokaj lahek in lepo zložljiv- moj avto je majčken, jaz pa bolj suhcena in ne mortem imet vozička s 16 kg.... dajva še malo naštudirat in se potem posvetujeva, a velja? mirno in lepo nočko vsem, se že veselim našega klepeta jutri
|