babajči
|
JOJJJJ Čveke!!! A veste kolk cajta sem rabla, da sem se prebila do tega, da zdaj pišem tole sporočilo??? ŠPELA: Upam, da bo Sarica čimprej zdrava Mi smo zdravi, zaenkrat. Sva fino šetkali po Mariboru v nedeljo in včeraj, danes pa je spet eno gnilo vreme. Sva malo na počitnicah, ker v Emini sobi doma popravljajo nov parket. Je prejšnji majster taakooo grdo naredil, da sem se skoraj zjokala. Saj ni čudno, če je prišel 1Xza 30 min, 1X za 45 min in zadnjič tud sam za 30 min, pa še to po temi (ob sedmih zjutraj). Mojster za pojdi v rit. Sploh ni bil raven parket, pa luknje so bile vidne, tako da če bi kdo kaj polil, bi se parket 123 namočil, pa lak ni bil čisto, je bilo polno smeti noter. Zdaj pa je novi majster lepo v petek 3X pobrusil (grobo, pa 2Xfino), v soboto 2X polakiral, danes enkrat, jutri pa pride sfiniširat. Pa baje je tak fajn lak uporabil, da sploh ne smrdi tako, kot prejšnji. komaj čakam, da prideva z Emo domov. Sem danes kupila tiste nalepke in bordurce za na steno z domačimi živalmi. Ema je ful pridna in tudi mi že papamo GH. Korenček, kromppirček, jabolka, hruške in riževo kašico od milupe. Imamo pa zadnje čase probleme s flaško. Ne vem, al ji cucelj ne paše al kaj? Ko ji dam flaško, plane v jok in jo potem komaj prepričam, da jo zagrabin pije (hodim z njo okolli, jo ujčkam, ji pojem, cmokam, šušljam...vse mogoče). Tudi s čajčkom je problem. Pred spnajem jo najprej malo uspavam z dudiko,potem pa dudo zamenjam s flaško in lepo normalno popije 150-170 ml mlekca. Danes sem tudi jaz prišla do frizerja. Hvala mami, ki je bila baby sitter. In sem ful spremenila frizuro. iz dolgih sem šla na kratke. Moj sploh še nič ne ve o spremembi. Tako, da bo jutri (na najino obletnico-sem prava čarovnica, ker sem ga začarala na noč čarovnic, a?) zelo presenečen. Upam, da mu bo všeč. Jaz sem sebi blazno všeč s to frizuro. DUROSH: mi prosim poveš, kako si prišla do razvojne ambulante? Ema se še ne prevali,se niti ne poskuša še. Tudi ne mara biti preveč na trebuščku. Ko jo držim pokonci, se nagiba nazaj. Me prav malo skrbi... Si kaj rekla pediatrinji ali vaju je sama napotila? Pozdravček vsem in za vaše sončke.
|