Strawberrie Cherrie
|
Nič od zgornjega ne počnem. Priznam pa, da sem preponosna, ja, da bi se za tistih 30 ali 40€ viška šla na***at na sodišče. Brezveze. Poleg tega mi je pomembno, da smo vsi skupaj na enem naslovu - ker smo družina. čeprav koruzniška Kar se pa tiče pomoči staršev/tašče - sem že 1x pisala, da je tašča samo 1x poizkušala čistit pri nama, ampak je bilo to zadnjič. Sva se na čisto lep, človeški način pomenile, da ona lahko pride k meni na kavico in klepet , ne bo pa hodila čistit in basta. pa če se valjamo v svinjariji, kar se itak ne, predvsem zaradi mojih alergij, je večinoma skorajda tipitopi čisto. Drugače mi je pa všeč, ko me mami pokliče in reče, da mi bo odpeljala malega za kakšne 2urci, pa naj posvetim tisti čas sebi. Ali pa ga tašča odpelje na sprehod in lahko v miru ščistim. in ja, včasih tudi taščo poprosim, da mi prinese iz trgovine kakšno malenkost. pa ji ni odveč, pa vsekakor ji to tudi povrnem. Pa tast, ki je lesar, nama naredi večinoma zadevščin po naročilu, za v stanovanje. Pa ful rad to dela, mu je izziv. valjda mu tega ne plačava, (niti noče slišat kaj o tem!!!) plačava mu pa vikend v toplicah, vse račune za hišo itd... si pomagamo in nam je OK. je res, da je mene tašča in pa tudi mama, že orng spravla ob živce, ampak ni mi do tega, da neko mulo kuham, mi je tako, kakor živimo, prijetneje. Mulčka bosta pa izmenoma pazila moja dva in tašča&tast. Pa bodo to počeli z veseljem, zato jih ne bom ravno obremenjevala.
|