|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.10.2007 8:16:07   
misar
Dobro jutro punce... ja Miša (moja malenkost) je danes spet k sebi prišla, včeraj sem bila tako adijo, da je še mojega dragega skrbelo, pa me je skoz hodu na kavč gledat, če še živimuser posted image user posted image user posted image  crkljanje je pasalo.

No danes sem pa že v novem zaletu, zat vas moram žal obvesiti, da me ne bo na srečanje, ker vse tisto kar sva z dragim imela včeraj namen počet morava danes, ko so še trgovine odprte. Žal....user posted image user posted image user posted image  še vedno rihtava stanovanje in bi res rada tam do novega leta dokončno zrihtala.
Punce imejte se super, res mi je žal in upam, da se čim prej vidimo...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
30.10.2007 8:22:00   
MetiLu
Jutro punce, komaj čakam, da se dones srečamo, se nas je kar nekaj nabralo. Bamby, sej sem včeraj ugotovila, da je Dolenjka tudi men poslala gsm user posted image  na ZS, a jo boš potem ti poklicala al jo jest?

Pa po tvojem navodilu sem probala odgovorit na ZS, pa ko dam polji mi napiše da manjka mail naslov, da imam naveden samo nick user posted image  pol sploh nisem več probavala...

Sicer sva pa z malim zaradi premika ure malo zmedena, dones sva bila že ob šestih čist budna, zdele  bi pa še mal oddremala. Še dobr, da so prazniki, da bova lahko malo izležavala user posted image  moj srči bo tako ali tako cel teden cele dneve na šihtu user posted image

Pina-1, od tebe se človek lahko kar naleze tele dobre volje user posted image , Katka, ti se pa kar pusti razvajat, pozabljiva sem pa tud jaz, kar mi trenutno v službi čisto nič ne pomaga.
Jota... tudi pri nas je spet odjadralauser posted image   user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
30.10.2007 8:37:24   
Suzi*
Jutro bejbe.user posted image

Pri nas tudi dež, ampak me danes nič ne moti. user posted image  Včeraj sem celo popoldne polahko šopigirala (edino jezna sem, ker edine rjave nosečniške žabe so imeli pri Fabianiju, pa so celih 10 ojrotovuser posted image , jih seveda nisem kupila). Zvečer sva se z mojim dobila na pijački, pol me je pa ful presenetil in me peljal jest v kitajsko. user posted image user posted image user posted image  Juhuhuuu. Presenetil zato, ker je ne obožuje ravno najbolj. Je blo dobro, dobroooo. Celo mojmu. Jotice sicer ni blo potem, sva bla preveč utrujena, me je pa zjutraj v kopalnici čakal prižgan kalorifer (ker si vedno zjutraj segrejem user posted image ) in na ogledalu listek "ljubim te". user posted image  iiii, začuda zna bit tud moj dragi še kdaj romantičen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da imam danes kar nasmeh na ustih. user posted image

Lepo danes zvečer uživajte, pol pa čakamo na poročilo....izčrpno!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
30.10.2007 8:45:56   
MetiLu
uuuuuuuuuuuuu, Suzi user posted image user posted image user posted image user posted image  a tvoj nabavlja sestavine za joto user posted image user posted image  user posted image

ja, včasih znajo res lepo presenetit tile naši dečki user posted image

Jaz se že bašem z napolitankami user posted image  ne vem kaj je to, sem se že ob šestih zjutraj zbudila lačna...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
30.10.2007 8:49:51   
Janey
Dobro jutro.

Pri nas tudi včeraj ni bilo jote. Sem kar zaspala na kavču...sem se šla kavčanjeuser posted image  to bo zdaj moj novi šport ob popoldnevih, kadar bom mela časuser posted image

grem dalje delat...papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
30.10.2007 8:50:32   
ella79
Uuuu jaz tudi danes na vse zgodaj čist lačna user posted image Sem na poti v službo že v pekarno zavila in kupila en ala sirov zavitek. In v pisarni že sprašujejo kaj bo danes kdo jedu, da bi že zdele pice naročil. Jaz sem karakter, in je ne bom. user posted image user posted image Je pa res mal prezgodaj user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
30.10.2007 9:17:01   
polonca78
živjo!

včeraj sem bila kar malo slabe volje! user posted image naj mi nekdo razloži zakaj so vozički tako glomazni?!? midva, če bova imela srečo, bova lahko stlačila chiccota S3 v prtljažnik obeh avtomobilov (dokončna odločitev ali gre v prtljažnika ali ne, še ni padla, ker gre na cm tesno), s tem da je chicco med manjšimi vozički!!! varianta je sicer tudi bugaboo, samo me pri njem moti več stvari. da bi človek imel še kak cm prostega v prtljažniku, pa ni variante! saj bi šel še kak voziček v prtljažnik, samo koleščkov pa res ne mislim snemati! ob vsej tej na videz veliki izbiri vozičkov ( s tem, da cena ne predstavlja nobene ovire), se izkaže, da si moram najprej kupit nov avto. user posted image kako pa gredo vam vozički v prtljažnik?

danes pa me ne bo na sestanek, ker me dragi za čez praznike pelje na lepše user posted image in greva takoj po službi!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
30.10.2007 9:28:44   
ella79
Midva sva se tudi sprva odločila za chiccota S3, pa žal ne gre v oba avtomobila. Nato je bil edina varianta še Quinny speedy, tako da sva potem kar tega kupila. Bo vsaj še kaj prostora v prtljažniku. user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
30.10.2007 9:33:15   
Suzi*
pri nama je blo 3 leta nazaj tud odločilno to, da se je voziček dalo lepo zložit je je šel normalno v prtljažnik. So pa trikolesniki težji za zložit, oziroma se ne zložijo na tako malo prostora kot štirikolesniki. Mi imamo zato 4-kolesnika.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5359
30.10.2007 9:34:26   
pina-1
polonca, kupiš voziček marelo pa gre v vsak prtljažnik... npr. Chicco trio ali peg pereg o trio je sestavljen iz košare, jajčka in vozička marele. smo pa nimaš pol 3 koles... Jaz sem pri Mii nardila celo študio, ker imam seat aroso doma in mi razen tega vozička nobeden ni šel v avto....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
30.10.2007 9:35:27   
Februarka08
Jest bi šla tud mal na lepše... Grem sam do trgovine mal pogledat, to je pa tud vse...
Joj, a dajete ve vašim dragim kaj takega za jest, da so bolj romantičniuser posted image user posted image user posted image ? Takoj ti dan popestrijo kakšne malenkosti, kajne? Lepo to.user posted image Ha, ha, mogoče pa res sestavine za joto skup mečeuser posted image user posted image user posted image . Si ne mormo, da ne bi začele brez jote, kajne? user posted image
Nič, moram mal diplomo pisat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 5361
30.10.2007 9:36:48   
bamby
misar,  res škoda, da te danes ne bo z nami. Če si morda premisliš ali prej postoriš kar imaš namen pa vseeno dobrodošla.

Meti, glede na to, da sem zadnje dni kontaktirala z dolenjko, jo lahko tudi jaz pokličem, razen če imaš kakšno posebno željo. Potem ti odstopim klic user posted image .
Glede pošiljanja ZS: poglej si v tvoj profil, če imaš vpisan pod e-pošta svoj e- naslov. Morda je tu hakeljc user posted image

suzi, tvoj možek ima pa res domišljijo za romantiko user posted image . Pri meni se še ni zgodilo, da bi mi pustil tak cegelc s tako vsebino user posted image .

polonca, ne vem kako se spravljajo ti vozički katere omenjaš user posted image . Vem, da se peg perego pliko ali pramette spravijo prav na majhno in ostane v prtljažniku še precej prostora. In vozički niso slabi, verjemi.

pina, danes je pa spet petek, a ne user posted image . Čas za joto kuhat!!!! Pa taka pina user posted image mi je bila bolj všeč user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5362
30.10.2007 9:57:31   
Suzi*
joooj, bejbe....moj lubi tega že takooo dolgo ni počel.....zdej sem pa kokr da bi bla spet zaljubljena. user posted image user posted image  Res paše mal razvajanja, pa čeprav tako enostavnega..... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
30.10.2007 10:04:19   
bamby
O, Suzi, meni bi tudi user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
30.10.2007 10:17:47   
MetiLu
Bamby, ti jo kar poklič user posted image

Polonca, midva sva se odločila za Quinny speedi, ker je lahek in ga lahko zložiš z eno roko, čist enostavno. Pa še ful nama je bil všeč. Jaz sem sicer najprej hotla met Quinny Freestyle, samo je tok težji, pa malo več spretnosti rabiš da ga zložiš, pa več prostora zavzame.
Jest sem na vsak način hotla imet voziček z velikimi kolesi in to je bila samo varianta trikolesnik, ker 4-kolesniki z velikimi kolese ne zavijajo in so ful okorni user posted image  Aja, pa še v 2 nadstropje ga bo treba nosit...

Punce, ura je šele 10.15, zakaj se dones nikamor ne premakne user posted image  ??

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
30.10.2007 10:22:00   
ella79
Punce, ura je šele 10.15, zakaj se dones nikamor ne premakne ??

K vse preveč čakamo 17:30 user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
30.10.2007 10:23:29   
srečka nosečka
dobro jutro user posted image  user posted image

petek je tu user posted image

suzi - bravo za tvojega možeka, res lepa gesta. Majhne stvari štejejo.

polonca - vidva sta toliko praktična, da sta vsaj probala ali  gre voziček v avto, midva sva ga že kupila in še nisva sprobala. Sva računala na to, da je avto velik, čeprav ni karavan.

jota - kaj je to user posted image , pri nas je ni bilo že doooolgo, se mu očitno smilim, ker sem zadnje čase tako hin user posted image
Upam, da bova med prazniki kaj nadoknadila.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
30.10.2007 10:25:37   
bamby
Naše srečanje je tukaj:

Dan: torek, 30.10.2007
Ura: ob 17.30

dolenjka, meti, lanchy, bamby, marusah, listek 1user posted image , lillchy123, vrtnica 76user posted image ,ella 79....... Še katera??????????

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
30.10.2007 10:26:24   
MetiLu
Še en predlog za dones, če se bomo dobile samo na kavi (torej ne bomo jedle user posted image  ), se lahko namesto v Kratochwillu dobimo v slaščičarnici/kavarni, ki je zraven trgovinice Bata. V glavnem pravtako v Leclercu, samo ne na koncu, ampak na sredini. Ne da se zgrešit.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
30.10.2007 10:26:31   
pina-1
bamby, je res petek ampak pri na je JOTA POZABLJENA!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a si spregledala da je pri nas doma ur nebes in nevihta se je prelevila v tihi tedenuser posted image

ampak pinca je še vedno poskočna.... sam ni več račka ampak žogica- sej sem tej vedno bolj podobna.

punce a  je vam trebuh tudi kaj spremenil obliko...M Jaz sem na začetku bla tudi v pasu bolj široka sedaj mam pa spredaj en sam velik balon. Mi vsi pravijo da zelo lepo zgledam. Pa se mi tudi tako zdi da se čisto drugače počutim kot pri Mii.... Mi je pa danes v trgovini povedala teta da bom ziher mela punčko, da se na meni pozna. Booooo

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
30.10.2007 10:36:48   
katka37
Ojla, čvekice!

Nov dan, ki mi že zdaj gre na živce, ne morem si pomagati, bom mogla iti malo v en šoping očitno, da pridem malo k sebi, sem že predolgo samo doma. pa še jote ničuser posted image user posted image user posted image user posted image
Je lepo brati, da ste vsaj nekatere boljše volje, vam privoščim. lepo se imejte danes, spomnite se na nas, ki bomo ostale doma, pa pojejte kako tortico še za nas.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
30.10.2007 10:48:15   
nuka
Oj punce!

Midva pa tele dni na veliko joto kuhava user posted image , so otroc na počitnicah.  Tako da bova današnji večer še izkoristla, ker jutri zjutraj dobiva tamale2 nazaj. 

Na srečanje me žal ne bo tudi zarad tega ker je zame mal prezgodnja ura. Moj pride iz LJ ob 17.30 in šele takrat dobim avto.  Bi blo pa fino če bi se še kdaj zmenile nekje, kjer bi lahko s sabo prpelale še mulčke. Bom pa prišla v petek na srečanje gorenjk.

Mali user posted image pa zadnje dni prav veselo skače in skoz močneje brca. Se vidi da sem se v teh 2 dneh spočila user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
30.10.2007 10:48:58   
bamby
Meti, najboljše, če se zaenkrat dobimo kjer smo zmenjene, pa se po želji potem preselimo na novo lokacijo.

Pina, pa se potem pri vas še ni pomirila nevihta user posted image . Kaj nisi omenjala, da se je že začel k tebi stiskat user posted image . Bo treba joto kuhat, da se malo pomiri vse to.

Katka, hvala lepa za lepe želje. Škoda, da tudi ti ne moreeš v našo družbo danes user posted image . Za tvojo joto pa držim pesti,da jo čimprej skuhaš in vročo poješ user posted image . Tvoje sestavine morajo biti očitno samo na hladnem, največ na sobni temperaturi user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
30.10.2007 10:50:39   
Janey
Dan
Punce lepo se imejte danes. Nasmejte se še za nas, ko delamo doma.
Jaz sem pa ravnokar z malice. Sem popapcala eno polnozrnato štručko z mesekom in spila eno cocto. Se mi je tako spahovalo po cocti in sem se sama sebi režala, da sem zgledala ko ena budala s hrastovcauser posted image user posted image

Mali ima že par dni nogometne treninge in gimnastiko. Ker dela prevale kot zmešan in me brca vsakih 10 min na drugem mestu. Pomoje čuti, da je mami nervozna. Ampak samo danes še, jutri pa uvedem kavčkanjeuser posted image
Bom pogledala vsaj en film na dan, oblubim. Pa na grobeke edino bom šla, pol pa hitro nazaj na kavčuser posted image

Moj lubek bo tak najbrž šel spet za kake 3 dni an ribolovuser posted image  in bom spet sama samcata.No ja...sej imam malega pikeca...midva se vse zmenimauser posted image

Ajaaa...jutri grema v avstrijo še po zadnje stvari. Ne boma čakala do konca...bova kr zdaj nabavila. KO še jaz nisem samo za pokotalit, ampak še lahko grem. Grema v toysa pa v trio, pa v ikeo, pa v momax, pol pa še v eno trgovino z živalmi za mojega lubeka. Upam samo da avstrici nimajo kakega praznika. Sem nekaj gleala po netu pa nisem nič zasledila.

Tak...naredla sem vse, napisala sem vse, zdaj grem pa na eno hitro kavo, pol pa čakam da je ura 1 in pobegnem domov. Ja domovuser posted image ..popoldan pa...user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
30.10.2007 11:09:24   
pina-1
bamby tisti sobotni petelinji zajtrk je zadevo samo še poslabšal... mahh kaj bi morila in težila, ker je brez veze..

no kaj se danes kuha?????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?