|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
29.10.2007 15:27:59   
pina-1
misar slikico moraš pomanjšat če ne je ne naloži. Ne vprašaj me kako se to nardi ker nimam pojmauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
29.10.2007 15:28:43   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina, ne ne, nisem pozabila. user posted image  Moj mož je pa zdej kar naenkrat čist prepričan da bo user posted image . user posted image  
hm, na kegla pa tud jaz kar pozabim..... user posted image

ziher mu nisi povedala da je coprnica s primorskega napovedala drugače....

a še vedno vztrajaš pri presenečenju, glede spola????

sem omenila, ja, pa se samo nasmiha.user posted image
ja, spol bo pa kar presenečenje. moj je na začetku hotel vedet, pa jaz nisem hotla, zdej pa on noče, čeprav mene firbca.....tako da ne bomo vprašali, pa je rešeno.

OPTIMIZEM je zakon. user posted image  Lej, celo pri nas je posijal sonček zunaj. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
29.10.2007 15:29:32   
Suzi*
misar, naloži si kar kakšen avatar, ki jih povsod na netu najdeš.....so že take male slikice.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
29.10.2007 15:31:24   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pina, ne ne, nisem pozabila. user posted image  Moj mož je pa zdej kar naenkrat čist prepričan da bo user posted image . user posted image  
hm, na kegla pa tud jaz kar pozabim..... user posted image

ziher mu nisi povedala da je coprnica s primorskega napovedala drugače....

a še vedno vztrajaš pri presenečenju, glede spola????

sem omenila, ja, pa se samo nasmiha.user posted image
ja, spol bo pa kar presenečenje. moj je na začetku hotel vedet, pa jaz nisem hotla, zdej pa on noče, čeprav mene firbca.....tako da ne bomo vprašali, pa je rešeno.

OPTIMIZEM je zakon. user posted image  Lej, celo pri nas je posijal sonček zunaj. user posted image user posted image

kaj dedci vejo. če je coprnica rekla žensko pol je ženskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej vem...sam včasih rabim kar nekaj časa da zgruntam, da je treba vedno vse gledat z pozitivne strani... dosti lepše zgleda:))))

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
29.10.2007 15:31:25   
Suzi*
punce, šibam v šopiiing. lepo se imejte...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
29.10.2007 15:31:28   
misar
ja saj ni panike...ga naložim, pravi da je vse ok, pol se pa ne pokažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
29.10.2007 15:31:45   
misar
oooo se pokaže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
29.10.2007 15:43:02   
nizy
No poročilo s pregleda :
user posted image  je v redu ,presejalni test za sladkor presenetljivo 6.2 ,tako ,da je to tudi vredu . Za statistiko naslednji pregled 22.11.,aja pa kilogramčki +5kg.
Naš tastar se je zgleda ustrašu , da bo mogu v Leclerc pripeljat svojo februarčico ,pa se raje te dni ne prikaže tukaj gor  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
29.10.2007 15:53:20   
mary_lou
No jest sm pa huda na mojga ginekologa k me je res kr uzalu dons! jest sm se do morfologije torej do 22. tedna zredila 0.5 kg od morfologije pa do dons pa celih 7 kg sm pa v 26 tednu torej 7 kg v stirih tednih prej pa nic! in mi je model celo paniko naredu da ce jest sploh vem da morm bit 9 mescov noseca da kaj ga serjem pa halooooooooooooooooooo jem cist enako kot prej 5 mescov in res ne vem od kje taka eksplozija?????????

cist sm v bedu kva nej zdej se vecerjo skenslam pa samo kosilo jem al kva? pa vidm da tle ste se nekatere tud vec k 7 kg zredile sam najbrz ne v susu! ma cist me je iz tira vrgu prov besna sm k da sm jest kriva se mi zdi da nisem da ne jem tok pretirano

ma krneki kva ga sploh brigajo moji kg v koncni fazi?

sorci k pizdim  sam sm besna k glista

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
29.10.2007 15:54:04   
MetiLu
Če nisem jest blond... user posted image user posted image user posted image  Se opravičujem Dolenjki in Misar, ker sem šele zdele pogruntala, da če imam Zasebna sporočila na RR odebeljena in rdeče barve, to pomeni, da mi je ena pisala user posted image user posted image user posted image  bom od zdej naprej bolj pozorna!!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
29.10.2007 15:57:10   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

No jest sm pa huda na mojga ginekologa k me je res kr uzalu dons! jest sm se do morfologije torej do 22. tedna zredila 0.5 kg od morfologije pa do dons pa celih 7 kg sm pa v 26 tednu torej 7 kg v stirih tednih prej pa nic! in mi je model celo paniko naredu da ce jest sploh vem da morm bit 9 mescov noseca da kaj ga serjem pa halooooooooooooooooooo jem cist enako kot prej 5 mescov in res ne vem od kje taka eksplozija?????????

cist sm v bedu kva nej zdej se vecerjo skenslam pa samo kosilo jem al kva? pa vidm da tle ste se nekatere tud vec k 7 kg zredile sam najbrz ne v susu! ma cist me je iz tira vrgu prov besna sm k da sm jest kriva se mi zdi da nisem da ne jem tok pretirano

ma krneki kva ga sploh brigajo moji kg v koncni fazi?

sorci k pizdim  sam sm besna k glista

SEJ PO MOJE NI PIZDU ker si se zredila za 7 kg, ampak zato, ker si se v enem mesecu...to je lahko panika zaradi zastajanja vode, mislim...mogoče ga je sam zaskrbelo, da si se kar 7 kil v enem mesecu

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
29.10.2007 15:59:12   
torcica
Pozdravljene pupe in fant,

Vidim, da pridno klepetate in da vas se vedno niso zaklenili (se opravicujem, ker pisem brez sumnikov, ampak mi nekaj nagaja racunalnik). Moje psihicno stanje se je izboljsalo (ja, si je blo treba priznat, da je treba malo ustavit konje in poskrbeti tudi zase, tako da sem doma in verjetno ne bom sla vec delat), za par dni sem sla k starsem v Ljubljano in sele takrat sem videla, pod kaksnim stresom sem. Ja, Katka, kot si rekla, dokler nas nekdo ne udari po glavi, si ne bomo priznale, da ne zmoremo vsega.

Zal pa je moja puncka zbolela (ponoci je imela vrocino) in kot kaze nalezla se mene user posted image .

Drugace pa vidim, da ste ve super (sicer nisem sla kaj dosti brat za nazaj, ker ste res prave cveke) in prav je tako.

En lep pozdravcek vsem, tokrat iz Ljubljane, pazite nase in bozajte svoje trebuscke.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
29.10.2007 16:09:48   
MetiLu
Pismo sem nesposobna, Misar, zdej ti pa hočem nazaj poslat zasebno, pa ne znam user posted image  ker če dam samo odgovori, mi ne izpiše tvojega maila, pol pa že napišem cel roman, me je pa še vn vrgl in moram še enkrat user posted image user posted image user posted image  

A ti je že katera napisala, kje najdeš Kratochwilla?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
29.10.2007 16:16:46   
anandrej
Sam mal berem, da mi kaj za sezname ne uide. Drugač pa nimam nič pametnega za povedat user posted image .
Na srečanje pa ne prideva, ker greva v torek po službi na deželo user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
29.10.2007 16:45:26   
*Naja
Mary_lou- verjetn je res paniko zagnal, ker si se v tolk kratkem času zredila. Madonca, ampak kako ti je pa uspelo do morfologije sam pol kg pridelat? Pa kaj se ti je apetit zdej tolk povečal....mogoče ti pa res voda zastaja? Jst opažam pri sebi, da ne smem preveč slano jest, ker potem sploh nič ne lulamuser posted image

A vaši bejbiji že tudi tako pridno razgrajajouser posted image . Naša tolk skače sem in tja....ampak je fajn....jst ful uživam v tem. Je pa res, da jo nosim spredaj in če je tako, se gibi mal slabše čutijo, ker jih to duši. Tako, da boleče tele njene brcike glih ne bodo, kar je meni itak pravuser posted image .

Drugače pa tudi mene že prav user posted image boli križ. Sploh, če sem kaj več pokonci. Hvalabogu, da sem zdaj v bolniški, ker si kar ne predstavljam tistega letanja v službi sem in tja.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
29.10.2007 16:56:19   
mlavla
ojla pupe..jst sem vse do zdajle upala, da se jutri vidimo..pa me je moj čist razočaral, ko je rekel, da bo on jutri cel dan rabil avto (imava namreč samo enega)..user posted image
upam, pa da bo še kakšno srečanje in da se takrat spoznamo...user posted image
pa lepo se imejte pa čimveč čvekajte..pa pol morate poročat kaj se je dogajalo....user posted image user posted image
lara a za poteljico si že kej zvedela...?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
29.10.2007 17:01:43   
*Naja
mlavla- v sredo bom vprašala, ko gremo tja na obisk.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
29.10.2007 17:27:57   
ella79
se še jaz poočkam, sem mal plane spremenila, pa lahko sedaj pridem user posted image

Naše srečanje je tukaj:

Dan: torek, 30.10.2007
Ura: ob 17.30

dolenjka, meti, lanchy, bamby , marusah, misar, listek 1 , lillchy123, vrtnica 76 ,ella 79....... Še katera??????????

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
29.10.2007 18:29:42   
katka37
Zdravo, babnic moje in stari!

Sem danes spet tako pozna, dan mi je minil v trenutku, pa nisem sploh nič zanimivega delala. Malo sem nadzirala moje pri posparavljanju stanovanja in tu in tam kaj pomagala, so me imeli na vrh glave user posted image . Končno v spalnici visijo slike na steni, kotiček za našega user posted image  je tudi že dobil bolj svojo podobo. Do februarja mi bo že menda uspelo.

Pina, lepo, da me pogrešaš, jaz sem se tudi čez dan večkrat spomnila na vas, moji mi sicer govorijo, da ves čas čepim za računalnikom.

Ella, kar se tiče pozabljivosti- včeraj sem delala češke cmoke, pozabila na jajco, potem je starejši sin pekel z mojo pomočjo pecivo- brez pecilnega (glavno, da sva ga imela nastavljenega na pultu), v glavnem - vse pozabljam. Še dobro, da sem v bolniški, drugače bi moji učenci začeli počasi učiti mene.
Ne sekiraj se, takšne pač smo nekatere nosečke.user posted image

Torčica, super, da ti je boljše.

Jutri pa se lepo imejte na srečanju, potem pa boste poročale, komaj čakam.

mary_lou, verjetno te je želel res samo opozoriti, da je to preveč za en mesec. Jaz sem se v prejšnji nosečnosti zredila v enem mesecu za 5 kg, pa me je že opozoril. To v bistvu delajo za naše dobro, ne zato, ker bi bili nesramni.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
29.10.2007 18:39:34   
ella79
Jaz za en dan nazaj vse pozabim. V soboto sva bila v šopingu, pa danes v tgovini nisem vedla al sva kupila piškote za tiramisu al ne. user posted image Mojga sploh nisem upala poklicat user posted image tako da sem še en paket kupila. In pridem domov, piškoti v omari user posted image user posted image user posted image
Bomo pa 2x tiramisu delal user posted image se ni za bat, pojedl bomo že user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
29.10.2007 19:01:18   
Februarka08
Joj, malo me ni doma, imam pa že pol ure za prebiratuser posted image .
No, sej ne bom nič novega napisala, samo da vas pozdravim. Sem šla po list za bolniško, ker je konec meseca, zdej pa spet nazaj počivat.
Bomo vidli kaj bom jest opravla drug teden na pregledu glede kg. user posted image Meni se tudi vztrajno povečuje, samo nimamo kaj. Dobr da so zdele bolj jedi na žlico na jedilnikuuser posted image .
Lep večer, pa-pa.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
29.10.2007 19:59:16   
vrtnica76
Ella, ti kr prines tiramisu na srečanje-bomo vse pojedleuser posted image user posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
29.10.2007 20:08:56   
bamby
Ojla!
Pinca, vidim, da si avatar zamenjala. Sorry, ampak mi je bil prejšnji bolj všeč, čeprav tudi ta ni slab user posted image . Sem težko prilagodljiva user posted image .

Vidim, da se nam je anandrej vseeno oglasil. No, lepo od tebe, stariuser posted image ! Kako je pa akj tvoja nosečka opravila pregled glede sladkorja v krvi????

Mary_lou, jaz bi tudi rekla, da je tvoj G paniko zagnal zaradi tega, ker si se v enem mesecu zredila za 7 kg. Če bi se postopoma po malem, ne bi tko paničaril. Verjetno se bolj boji, da bi bilo lahko s tvojim zdravjem kaj narobe. Saj veš, da smo nosečnice na udaru raznim stvarem.

Meti, ko pišeš ZS na odgovori, se izpiše samo nick kateremu pošiljaš in ne cel mail naslov. Ko napišeš cel roman klikneš samo na POŠLJI in to je to. Za ziher je kdaj fajn, če si vso besedilo daš na copy, ker potem ti rado rata slabo, ker ugotoviš, da je bil ves tvoj trud zaman. Verjemi, da se to na RR pogosto dogaja. Jaz sem že nekajkrat skoraj živčenega fasala user posted image .

torčica, me veseli, da se bolje počutiš user posted image . Če si še v LJ, morda prideš na naše srečanje?

nizy, lepo za da je pregled uspešno za tabo. Pa sladkorja se je treba bat user posted image .

misar, vidim da imaš na novo avatar user posted image .

Še glede našega srečanja: Jaz jutri zagotovo pridem (upam, da ne pride še kaj vmes) Po avto ne bo treba, ker bo popravljen šele po praznikih. Upam, da nas še ta ne pusti na cedilu user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
30.10.2007 7:31:31   
Februarka08
Ojli, dobro jutro vsemuser posted image !
Evo, še en dan, pa boste malo doma, tiste ki hodite v službo. Fino kajne?user posted image Jest sem že brez službe čist preč, ne vem kaj mi jeuser posted image .
Včeraj sem mojemu razlagala kaj pomeni jotauser posted image . Sva se tolk nasmejala... No, potem me pa zvečer vpraša - a boš kej jote? Pa najprej res nisem ukapirala, ker jo imam na štedilniku...user posted image user posted image user posted image Dobila je nisem, se mi je pa sanjalo od njeuser posted image .
Se beremo kaj kasneje, jaz sem itak ves čas za računalnikom...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
30.10.2007 7:43:32   
pina-1
dobro jutro..

grrr tudi na obalo je prišu dež..hudiča pa tako vreme.... sicer bo pa prov prišu tudi dež med prazniki. se bom vsaj spočila in upam, da končno pozdravila.. zopet me napada kašelj in grlo pa nos...se mi ta viroza noče in noče pozdravit.

bamby mam slabe dneve pa sem si morala malo nekaj poskočnega nastavit v avtar, da ne pozabim da sem jaz veči dobrovoljšek in da grde misli in slaba volja ne pašejo k meni.

vidim da ste pridne pri jotiuser posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas je jota odjadrala v neznano in me prov zanima kdaj se vrneuser posted image user posted image user posted image

ajd grem na kofe

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?