bamby
|
Ojla! Pinca, vidim, da si avatar zamenjala. Sorry, ampak mi je bil prejšnji bolj všeč, čeprav tudi ta ni slab . Sem težko prilagodljiva . Vidim, da se nam je anandrej vseeno oglasil. No, lepo od tebe, stari ! Kako je pa akj tvoja nosečka opravila pregled glede sladkorja v krvi???? Mary_lou, jaz bi tudi rekla, da je tvoj G paniko zagnal zaradi tega, ker si se v enem mesecu zredila za 7 kg. Če bi se postopoma po malem, ne bi tko paničaril. Verjetno se bolj boji, da bi bilo lahko s tvojim zdravjem kaj narobe. Saj veš, da smo nosečnice na udaru raznim stvarem. Meti, ko pišeš ZS na odgovori, se izpiše samo nick kateremu pošiljaš in ne cel mail naslov. Ko napišeš cel roman klikneš samo na POŠLJI in to je to. Za ziher je kdaj fajn, če si vso besedilo daš na copy, ker potem ti rado rata slabo, ker ugotoviš, da je bil ves tvoj trud zaman. Verjemi, da se to na RR pogosto dogaja. Jaz sem že nekajkrat skoraj živčenega fasala . torčica, me veseli, da se bolje počutiš . Če si še v LJ, morda prideš na naše srečanje? nizy, lepo za da je pregled uspešno za tabo. Pa sladkorja se je treba bat . misar, vidim da imaš na novo avatar . Še glede našega srečanja: Jaz jutri zagotovo pridem (upam, da ne pride še kaj vmes) Po avto ne bo treba, ker bo popravljen šele po praznikih. Upam, da nas še ta ne pusti na cedilu .
|