|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
29.10.2007 14:59:57   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image  spet me je ven vrglo...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.10.2007 15:05:31   
neja24062007
Izgleda da vse vozičkate, no midve pa se ravno odpravljava, tako da bo tole samo malo na kratko.

Kako je kaj naša TARA???? Upam, da se je že pozdravila... user posted image (bo začarala tale čarovnica veeeelikooo zdravja)
JAKA user posted image user posted image user posted image  za pikico. Kako pa kaj teža in dolžina? Mami, mami,... pozabila poročati.

No pri nas čredo kravic še vedno uspešno pasemo. Se pa še ne obračamo s hrbta na trebuh oz. obratno. Nekaj poskuša pa ji nikakor ne gre. Mislite, da bi ji morala kako pokazati oz. ji pomagati, ali naj jo pustim, da bo sama pogruntala.
Tudi našo princesko vsako jutro 'lovim' in iščem po postelji. Vsakič je drugje, enkrat pri sp. stranici posteljice, drugič pri zg. stranici posteljice, najraje je pa po diagonali. Prav hecna je, mami pa še bolj ko jo išče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.10.2007 15:06:08   
neja24062007
user posted image  je katera tukaj gor???? Ali imam monologe???

Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.10.2007 15:09:43   
neja24062007
No, sedaj se pa že Neja razburja, ker ji že pol ure obljubljam voziček, tako da moram res gret...
Se beremo malo kasneje
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.10.2007 15:10:17   
Kati81
Evo mene.

Naša ma tud cele gimnastične vaje po posteljjici, enkrat levo enkrat desno, pol se sedaj že nekaj dni na hrbet ponoči obrne, pa pod kovtrčkom pa nad kovtrčkom, pa na bok eden ali drugi, na zgornji strani pa na spodnji, 1001 način spanja. So prav smešni, midva jo včasih hodva gledat kako spi in se full nasmejiva.

Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.10.2007 15:10:52   
KT
Kevin user posted image pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdraviš!

< Sporočilo je popravil KT -- 29.10.2007 15:20:22 >

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.10.2007 15:17:52   
KT
Mi2 imava tudi gimnastične vaje (beri: mami jih ima) - Alina dudo ven vrže, mami vstane in ji da dudo nazaj, pa spet Alina dudo ven vrže in mami spet vstane in ji da dudo nazaj. Krave, ovce, kozle smo dal od hiše, ker bi drugače vsa žvina pocrkala. Najraje imamo položaj joge, ki se mu reče truplo (beri: ležimo na hrbtu in čakamo kakšnega klovna bo spet mami špilala). Ja tkole mamo pr nas user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 29.10.2007 15:19:06 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.10.2007 15:22:13   
KT
Nikolaja glej, da ne boš zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠpelaP kako je Sara?

N & B kaj pa domača naloga? A bo spet morala mami v šolo prit? 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.10.2007 15:35:29   
Kati81
KT saj pol ni čudno da si tko suha, k Alina skrbi za tvojo telovadbo.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.10.2007 16:08:07   
ŠpelaP
Jaz sem pa danes končno prišla do frizerja  user posted image   - po uhuhu, mislim da pol leta! Sem bila že skoraj taka  user posted image !

sarin padec - na srečo ni posledic - nima bušk - ne po glavi ne po telesu. Tudi bruhala ni. Tako, da je zgleda onemu kolegu res bolj spolzela iz naročja kot direkt padla. Se je pa v teh dneh ful razživela. Kar nekaj čeblja, dela mehurčke, se prijema za noge, obrača... Se hecamo (hvala bogu, da se lahko hecamo in da ni kaj narobe), da jo je padec prebudil in razživel.

Samo, kolikor smo mi raznih težavic dali to poletje in jesen skozi (Sarina zlatenica takoj po rojstvu, Timova angina, Sarin rota virus, Sarin sum na alergijo na KML, degustacija moje noge s strani sosedove psice (beri ugriz), Timov prehlad, moj svinjski prehlad, Sarin bronhiolitis, Sarin padec iz naročja), sem začela verjeti, da je nas čuva en prebrisan  user posted image   , ki je še vedno dosti močnejši kot  user posted image   , ki nad nas nosi te težave.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.10.2007 16:09:28   
ŠpelaP
Kevin -  user posted image  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.10.2007 16:55:39   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT
N & B kaj pa domača naloga? A bo spet morala mami v šolo prit? 

Mami ne bo nč v šolo hodila. Še takrat k bi morala ni, pa tud zdej ne bo. user posted image

Jaka - 5 mesecev: 66 cm; 7500 g

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.10.2007 17:09:04   
FLASK_A
Se vidmo jutri ob 10h! Bomo v večjem številu, ker pridemo samo mimo- po kapljice, pol pa drvimo naprej... Tako da- N&B, ne pozabit kapljicuser posted image user posted image  Grem kuhatuser posted image  ČAW!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.10.2007 17:18:12   
nky 23
no midva sva od zdravnika in sva tako ugotovila da ima neko virozo in zaradi nje tudi izpuščajčke, tako da sva dobila fenistil kapljice. Če pa se ne bodo popravli pa grema na teste za alergije (čeprav te dni nisva dejansko nobeno novo hrano uvajala) no ja bomo videli. Pa par dni morema biti doma!l!! Pa seveda vlažit zrak, pa kamilice vdihvat...

Ravnokar je pod igralnim mostom in se prevrača iz hrbta na trebuh in obratno že 3x zaporedomauser posted image user posted image user posted image .
Pravi srček je nimaš kaj.

Pa po mojem sma midva tole virozico že skoraj prebolela, saj že traja od petka in je danes zelo dobre volje in pa seveda priden, saj je jokal samo 5 minut v celem dnevu. Upam da ga nisem prehitro pohvalila.

lep dan morem kosilo za najinga atij skuhat ker je na šihtu.

že jokamo pohvala je bila prehitra.user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.10.2007 20:10:41   
Kati81
Kuku, mi pa uživamo na tleh, je tko zakon.

Jutri pa prideva v CP, ker morva pol tko al tko v Milerja, po nočno kašico, imajo največ izbire.

Nočko

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.10.2007 20:12:45   
nky 23
Kevin je pridno zaspal moj je prišel iz službe zdaj pa počasi ajat vsaj on gre ker more jutri spet ob 4ih vstat jaz pa se grem malo k njemu stisnat, ker me nekaj želodec zafrkava in mi ne paše nič jest. No ja bomo pa vsaj malo shujšali, če ne druzga.

lep večer!!!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.10.2007 20:14:01   
nky 23
kati81 s strinjam ja z izbiro nočnih kašic, še večjo pa majo v milerju v avstriji, če slučajno kaj tja zahajate.

nočko

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.10.2007 21:13:21   
*ANA*
user posted image

Najprej čestitke KEVIN ZA 5 MESECEV user posted image

JAKA user posted image za dobro prestani pikici.

Mi smo cel dan se podili okrog z vozičkom, je bilo prijetno toplo na sončku tako Svitu kot tudi mami user posted image .

Danes sva pa goro cunj user posted image ,pa user posted image in zdaj me čaka še user posted image .

Ampak se mi ne da user posted image .

Bom šla raje user posted image , pa  user posted image potem pa   user posted image .

Tako da se tipkamo jutri.

LP ANA

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.10.2007 21:27:46   
ŠpelaP
Čer!
Pri nas se je izkazalo, da pregovor:" Ne hvali dneva pred večerom!" drži kot pribito.  Sara je proti večeru kar naenkrat postala ful vroča.  Sem ji izmerila vročino in je imela v ritki 39st.C. Sploh ne vem, kje in kaj bi lahko staknila. Ker drugače pa ni bila čez dan nič kaj jokava, nemirna ali slabše volje. Samo malo bolj je spala čez popoldan. Jo bom jutri peljala k zdravniku. Mene bodo pri zdravniku že imeli za mahnjeno, ko me bodo spet zagledali.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.10.2007 21:56:17   
FLASK_A
Špela, pozdravite seuser posted image user posted image user posted image  Uboga Sara... Jaka ji pošiljauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.10.2007 22:11:18   
KT
ŠpelaP nič ti mislit na dohtarje, zato pa so tam, da pomagajo. En kamion user posted image da bo Sarici hitro bolje.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
30.10.2007 0:27:27   
Drnula
No, zdaj pa sem zaključila z opravki za danes in ne preostane mi nič kaj drugega kot da grem samo še spat. Bi mi pasal sam mal se odpočit, mal odklopit možgane, stran od dnevnih dogodkov ... pa je 24 ur v dnevu premalo. Bo bolje.

Hm, se mi zdi da sem nekaj na švoh z mlekom. Verjetno zaradi manj spanja, morda premalo pijem in stalno nekaj norim. Bom videla kako bo jutri, se ni za ****user posted image

Imate jutri srečanje? Jaz in Neca pa imava sestanek s prodajalcem hiš glede oken ... ne vem kaj so napovedali za jutri ampak jaz na vodi čutim, da bo vroče.

SpelaP - kar brez zadržkov, slabih občutkov k zdravniku. Ma kaj pa jim mar. Butasto bi blo če bi ostala doma in ne če greš k dohtarju, saj tolk pa vseen štekajo.

Lepo spite punce.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
30.10.2007 6:50:49   
nky 23
dobro jutro

jaz že veselo user posted image  pijem in se z malim kregam, da bi popil svojo flaško pa me ne upošteva najbolj jaz mu dam flaško je najprej smeh kar nato pa krokodilje user posted image . no ja saj bo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
30.10.2007 6:54:50   
nky 23
spelap upam da je bolje z user posted image , če ne pa seveda k zdravnikecu da vas malo pogledajo. Jaz vedno pravim bolje 1x preveč kot premalo.

jaka user posted image  za uspešno prestano pikico, še ena pa bo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
30.10.2007 7:39:06   
*ANA*
Dobro jutro še z naše strani .

Mi smo začeli vstajat že ob 6 uri user posted image

No saj bo.

ŠpelaP upam da je Sari bolje,če ne pa kar pojdi do zdravnika,saj zato pa so tam.
pa eno veliko user posted image za Saro da se pozdravi.
Pa Svit ji pošilja user posted image pa en moker   user posted image da bo čimprej OK.

Zdaj ga grem počasi dat ninat ker že sitka tuki v naročju.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.