Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 15:01:16
|
|
|
|
Shania
|
O džizus sem se narežala Mislim, lizanje psa drobtinic s krožnika, ki se umije v pomivalnem stroju je ogabno, 90% vas pa biftek v šusu poje. Surovo meso živali. Nobene toplotne obdelave. Pa saj niste resni, no Ko bi vi vedeli, kaj vse s svojimi rokami v usta vnesete ...
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 15:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
biftek v šusu poje. Surovo meso živali. Nobene toplotne obdelave. No to je pa resnično ogabno. Mi je kar želodec povzdignilo k sm sam pomislna na to.
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:08:20
|
|
|
|
Čupka
|
Pa saj nima veze. Jaz tudi verjetno počnem kaj takega, kar bi se drugim zdelo ogabno, zame je pa pvosem sprejemljivo. Sicer mi sedaj nič ne kapne na pamet, ampak gotovo obstaja kaj takega ... Biftka pa tudi jaz ne jem in ga nikoli ne bom . Pa ne zaradi dvoma o higienski neoporečnosti. Hm, mi je kapnilo...obstaja kdo, ki psu ščteka zobe s svojo zobno ščetko ?! Glede na vse zagovornike pasjega lizanja, to niti ne bi bilo tako čudno Uh, smo pa zasmetili temo
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:13:46
|
|
|
|
baguSka
|
pa biftek v šusu poje O fuj, bljak, diskasting!!!
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:15:07
|
|
|
|
baguSka
|
Hm, mi je kapnilo...obstaja kdo, ki psu ščteka zobe s svojo zobno ščetko ?! Glede na vse zagovornike pasjega lizanja, to niti ne bi bilo tako čudno Ja mislm kere naumne primerjave. A ti pa moz tud isto scetko uporabljata????? Fuj.
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ta je kruta, ma res kruta...ena bakica (60 let in še nekaj čez) mi je enkrat pravila da ko gre lulat jo njen kuža tam spodaj poliže...se mi je skoraj želodec obrnil...
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:23:12
|
|
|
|
Taula
|
Ta ni kruta, ampak je že bolezenska.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 16:58:53
|
|
|
|
Liya
|
Jaz pa mislim, da se tuki vsi delate čistune. Dejte no mir babe, ponavadi ste take največje gravže - pes se ne sme stisnit k tipu na kavču - halooo! In zakaj ne bi polizal jogurtovega lončka? OK, pustimo krožnike, ampak jogutrov lonček...... in to tvojega najljubšega jogurta! Ja, to je pa res grozno. MIslim, kakšna groza. Dejte no, ne težit, UBOGI PES IN UBOGI TVOJ TIP.Res si zatežena do konca! Predvsem pa, poglejte mal kdaj, kakšne wc-je puščate za sabo v kakšnih restavracijah recimo! Poscane, posr... In ponavadi se take najbolj zgražate nad ubodimi živalmi - ki so v največjem % čistejše od večine tuki gor! Pes je pes ,človek je človek. Kaj želim s tem povedati na zgornji osnutek. Anonimna mogoče pa vse to smatraš po sebi bog si ga vedi, Ubogi tvoji otroci in mož. Pri meni pes nima vstopa v stanovanje kaj šele da bi mi ležal na kavču in pojedel moj najljubši jogurt. in jedel s krožnikov da ne govorim o posledicah.
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, daj malo povej o posledicah.
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:13:08
|
|
|
|
Gina
|
To tud mene zanima
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:46:01
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa mislim, da se tuki vsi delate čistune. Dejte no mir babe, ponavadi ste take največje gravže - pes se ne sme stisnit k tipu na kavču - halooo! In zakaj ne bi polizal jogurtovega lončka? OK, pustimo krožnike, ampak jogutrov lonček...... in to tvojega najljubšega jogurta! Ja, to je pa res grozno. MIslim, kakšna groza. Dejte no, ne težit, UBOGI PES IN UBOGI TVOJ TIP.Res si zatežena do konca! Predvsem pa, poglejte mal kdaj, kakšne wc-je puščate za sabo v kakšnih restavracijah recimo! Poscane, posr... In ponavadi se take najbolj zgražate nad ubodimi živalmi - ki so v največjem % čistejše od večine tuki gor! Najprej moram napisati komentar nad tole izjavo. Ljubica, zgleda si ti tudi mogla dati ven iz sebe svoj gnev Cccc. Imej jajca pa drugič pljuvaj neanonimna, bodo tvoje besede vsaj imele težo. Glede hišnih ljubljenčkov imamo ZELO različne poglede. Ampak en zdrav odnos lastnika do psa ali katere druge živali mora biti! Kadar lastnik enači žival sebi enako, npr. da je pri mizi, iz krožnika poleg njega, skupaj spita, se lupčkata ipd. je to že izven mej dobrega okusa. Pa če si to priznate ali ne.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:52:00
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, daj malo povej o posledicah. To bi tudi jaz rada slišala.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:57:16
|
|
|
|
Shania
|
Kadar lastnik enači žival sebi enako, npr. da je pri mizi, iz krožnika poleg njega, skupaj spita, se lupčkata ipd. je to že izven mej dobrega okusa. Pa če si to priznate ali ne. Moj pes spi v moji postelji - O GROZA, a ne? Pa na stolu leži, ko jemo - še večja groza a ne? Pa sem in tja mi lupčka prilima - čudno, da sem še živa, pa vsi okoli mene tudi Aja, pa kakšno drobtinico tudi iz krožnika poliže - katastrofa, ne? Pa vsi smo živi in zdravi in predvsem - zadovoljni Tole, kar nekatere pišete in počnete - upam, da ste vsaj v ostalih stvareh prišle pravočasno s korakom v to stoletje, ker tale miselnost, ki jo imate okoli živali in (so)bivanja z njimi mi daje občutek, kot da berem ... hja, kaj pa vem, nekoga, ki je 100 let za časom.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 17:59:08
|
|
|
|
Lianna
|
Ok, mam psičko pa nikoli ne pomislim, da bi ji dala krožnik za polizat, naslednič bom pa jaz jedla iz njega Mam rada živali, ampak vseeno imamo mi svoje krožnike, psička pa svoje posode (za vodo, hrano).
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:04:51
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania Pa vsi smo živi in zdravi in predvsem - zadovoljni Tole, kar nekatere pišete in počnete - upam, da ste vsaj v ostalih stvareh prišle pravočasno s korakom v to stoletje, ker tale miselnost, ki jo imate okoli živali in (so)bivanja z njimi mi daje občutek, kot da berem ... hja, kaj pa vem, nekoga, ki je 100 let za časom. Ja, samo da ste zdravi Drugače pa moj pogled na odnos do živali nima nič veze s tem, da sem 100 let za časom
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:05:29
|
|
|
|
Slončica
|
Ja tud midva sma umazanca,ker Bis spi na kavču in poliže jogurtov lonček pa vse polupčka...ja res smo svetovni prasci. Nekatere mate probleme 100 na uro, in tko ko je predhodnica napisala,v restavracijah in po diskotekah pa so ženski wc ji najbolj svinski,je boljš it na moškiga saj ne stopiš v kopico dreka. Čistunke, in ja najlažje se je psa znebit,ker je porušil tvoj notranji mir in spremenil partnerja.Mogoče se te je pa naveličal in kokr vemo se na sprehodu s psom lahko zapleteš v pogovor s kako luštno,simpatično,nezateženo ljubiteljico živali,ki bo zbrcala tvojo čistunsko rit iz njegovega življenja in svet bo lepši. Moj skromen komentar
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:07:17
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra IZVIRNO SPOROČILO: Shania Pa vsi smo živi in zdravi in predvsem - zadovoljni Tole, kar nekatere pišete in počnete - upam, da ste vsaj v ostalih stvareh prišle pravočasno s korakom v to stoletje, ker tale miselnost, ki jo imate okoli živali in (so)bivanja z njimi mi daje občutek, kot da berem ... hja, kaj pa vem, nekoga, ki je 100 let za časom. Ja, samo da ste zdravi Drugače pa moj pogled na odnos do živali nima nič veze s tem, da sem 100 let za časom Smo, smo No, sej tebe sem citirala, ker si bila ravno zadnja, ki si poudraila, kar so nekatere napisala tako, da ne leti nate oz. leti na vse, ki mislijo tako ali celo huje - neka Ester ali kaj je - da pes celo ne sme v hišo. Džizus
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:12:35
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania No, sej tebe sem citirala, ker si bila ravno zadnja, ki si poudraila, kar so nekatere napisala tako, da ne leti nate oz. leti na vse, ki mislijo tako ali celo huje - neka Ester ali kaj je - da pes celo ne sme v hišo. Džizus Ja, vidim da sem preveč osebno vzela Mi imamo tudi marcino v hiši. Pa ni mi problem, če te pes poliže, sploh ne, ampak ko pa vidim nekatere lastnike, ki se s psom zalizujejo, ej to mi gre pa na Pa žličko meni in žličko tebi Tu pa izgubim ves apetit.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:13:54
|
|
|
|
rija
|
shania, že dogo berem tvoje zelo nestrpne poste....in že sem ti enkrat napisala, da bodi še do ljudi taka goreča zagovornica kot si do živali in jih spoštuj vsaj toliko, kot živali. in če pes ne sme v hišo? ja big dil......se bo svet začel narobe vrtet ali kaj? vsak ma pač svoje nazore......in svoje življenje. z živalmi ali brez njih, pa zato ni nič boljši ali slabši od drugega. jaz zagovarjam v prvi vrsti spoštovanje do ljudi, potem pa pridejo na vrsto vsi ostali...
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:20:20
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija shania, že dogo berem tvoje zelo nestrpne poste....in že sem ti enkrat napisala, da bodi še do ljudi taka goreča zagovornica kot si do živali in jih spoštuj vsaj toliko, kot živali. in če pes ne sme v hišo? ja big dil......se bo svet začel narobe vrtet ali kaj? vsak ma pač svoje nazore......in svoje življenje. z živalmi ali brez njih, pa zato ni nič boljši ali slabši od drugega. jaz zagovarjam v prvi vrsti spoštovanje do ljudi, potem pa pridejo na vrsto vsi ostali... Nestrpne? Mislim, da sem se oglasila po tem, ko je bila nestrpnost že nekajkrat čez mejo - ampak saj res, jaz sem se oglasila za živali in o groza in strah, spet je vse narobe. Svet se že nekaj časa narobe vrti, če mene vprašaš - v vidiku tako do odnosa do ljudi, kot do živali. Veš kaj pa jaz zagovarjam - spoštovanje do tistega, kateri si ga zasluži. Ne zasluži si ga pa vsak že po defaultu, samo zato, ker je človek.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj pa jaz zagovarjam - spoštovanje do tistega, kateri si ga zasluži. Ne zasluži si ga pa vsak že po defaultu, samo zato, ker je človek. In zakaj bi si ga po defaultu vsak pes
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:23:10
|
|
|
|
rija
|
kakorkoli. živi in pusti živeti.
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj je narobe s tem, da pes ne živi v hiši ampak v pesjaku?
|
|
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:25:30
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Veš kaj pa jaz zagovarjam - spoštovanje do tistega, kateri si ga zasluži. Ne zasluži si ga pa vsak že po defaultu, samo zato, ker je človek. In zakaj bi si ga po defaultu vsak pes Jaz pa mislim, da si vsaka žival zasluži spoštovanje. Če pa je pes agresiven, ni sam kriv, kriv je lastnik!
|
|
RE: nesoglasja ob novem članu 29.10.2007 18:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Veš kaj pa jaz zagovarjam - spoštovanje do tistega, kateri si ga zasluži. Ne zasluži si ga pa vsak že po defaultu, samo zato, ker je človek. In zakaj bi si ga po defaultu vsak pes Jaz pa mislim, da si vsaka žival zasluži spoštovanje. In zakaj si ga ne bi vsak človek
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?