|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 11:19:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: IVF-ICSI oktober / november
29.10.2007 11:29:25   
Abra
Ma ja, sej vem, da je za boljš prekrvavitev maternice. Ne vem pa, zakaj ga meni ni predpisal?? Jaz ponavadi tudi ničesar ne jemljem kar na svojo roko, sej tudi ne vem, ali ima zdaj smisel. Konec koncev sem že tretji dan po et-ju. Zdej bi semoralo že kaj prjet user posted image Do kdaj pa moraš jemat, do testa?

Pa sem rekla, da danes ne bo časa za rr, ker mam tolko dela .... user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 11:34:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.10.2007 11:47:37   
Abra
to je bolj tisto, kaj pa če glih zaradi tega ni ... vem, brezveze. jaz in moje planiranje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1204
29.10.2007 12:39:16   
Pija76
Punce za kaj je pri naših težavah že dobr matični mleček?

Hvala za odgovore

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.10.2007 12:42:13   
Sulfinija
Pija,meni je matični mleček pomagal,da sem imela precej več celic kot prvič.Bom poročala sedaj kaj bo pri tretjem ivf z celicami ko jem tudi večjo dozo matičnega mlečka.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
29.10.2007 12:49:54   
Pija76
Sulfinija a za celice je pol, ker jaz grem po zamrznjenčke pa ne vem a tukaj tud pride prav?

Hvala!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.10.2007 13:00:38   
Sulfinija
Škoditi ti ne morem niti v takem niti v drugačnem primeru.Poskusiti ni greh.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 13:09:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
29.10.2007 13:13:22   
Sulfinija
Rebeca,jaz sem v prvem in drugem postopku pila pila,prvi je bil katasrofa,drugič sem dodala te vitamine metični,b kompleks in e vitamin pa sem imela kar 9.celic več kot prvič.Zdaj bom tudi oboje delala in sedaj bom imela kratek postopke,prej sem pa imela vedno dolgega.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 13:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
29.10.2007 14:03:25   
sayuri
Punce, saj jst vem, da se tisti dan, ko grem k Rešu ne smem piknit sama doma user posted image . Spraševala sem zato, ker mi M zamuja, pa sam še dve ampuli Dipherelina imam. ZA danes in jutri. Izgleda da danes M še ne bo user posted image  in če bi se zjutraj špiknila, bi za jutri sam ena ostala in potem za k Rešu nobena....Ah, kompliciram.... user posted image  Itak si danes nisem dala injekcije. Jutri si jo bom in v sredo tud. Bom šla pa v četrtek zjutraj k njemu pojamrat, da nimam več ampul, sploh pa tudi, če M še ne bo. SAm cel vikend sem imela pa izcedke. user posted image   Takrat, ko človek HOČE da pride M, takole zafrkava user posted image .

Kako ste kaj drugače punce? Mi smo imeli danes zelo zanimivo predavanje v šoli in je en dva tri minilo. Sedaj smo pa freeeeeejjjj!!!!! Čeprav so men tile mrtvaški prazniki čist mimo, ampak vseeno....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
29.10.2007 14:06:27   
Sulfinija
Mandarinca javi nam vesele novičke iz drugega UZ.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
29.10.2007 14:18:33   
m.rudovic
Sayuri zdravo meni je tudi zamujala pa sem ga klicala in rekla da imam samo dve ampuli je rekel naj se pikam vsak drugi dan če pa še ne bo M naj pridem ko mi bo zmankalo zjutraj k njemu.Ampak mi je potem hitro priteklauser posted image .Upam da sem ti kaj pomagala če mi kaj ni jasno ga moj kar pokliče in ga vpraša.TO GLEDE KVALITETE JAJČEC BI VAS JAZ VPRAŠALA ALI KAJ POSEBNO PRIPOMORE H KVALITETI .LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
29.10.2007 14:33:40   
Pija76
Sulfinija jaz sem pila pivo obakrat in mi je kar dobr ratalo, še posebej v 2. dolgem postopku. Ja bom probala ta matični mleček, danes grem iskat čebelarja...

Rebeca pokličem prvi dan novemberske M, pol pa gasa po njih, da bodo čez zimo pri meni. Sta mi pa ostala od septemberskega postopka.

Vedela sem da je enkrat nekaj pisalo o tem matičnem mlečku, samo sem pozabila kaj pa sem vas strokovnjakinje hitro vprašala. Res je, kaj vse delamo da pridemo do svojih user posted image . Včasih smo prav komične, moj se mi doma smeje z mojim zelenjavnim sokom, no ne mojim, Fructalovim. Kaj je pa to zanič!!!

Sayuri - lepe počitnice ti želim.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.10.2007 14:53:39   
barbarela77
pozdravljene1

mene pa zanima nekaj glede tega pivauser posted image . Kdaj ste ga začele piti že takoj ko ste se začele pikat, ali takrat ko ste zraven dobile gonal oz. menopur ali karkoli že? namreč vmes še dobimuser posted image  (pred gonalom), pa se mi zdi nesmiselno že sedaj piti pivo. ali se motim?
vem da je malo smešno vprašanje, pa vendar...

lep dan

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.10.2007 14:59:58   
Pija76
Barbarella 77 jaz sem ga ves čas, ampak ne čist vsak dan, ko sem imela Gonal bolj pogosteje...

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.10.2007 15:00:46   
Pikica26
Danes sem šla delat krvni test (11. dan po ET) in rezultat je manj kot 0.5, kar pomeni, da se nič ne dogaja in da do vgnezditve ni prišlo user posted image . Sicer se mi še ni nič ulilo, a očitno se bo slej ko prej. Reša bom klicala šele 1.11., ko naj bi imela uradni test, samo ne vem al naj Prometrium kar neham jemat ... hm itak je brez veze, da ga še jemljem.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.10.2007 15:02:19   
Pija76
Pikica 26 žal mi je da je tak rezultat. Pogumno v nove boje.
Prometrium pa pomoje jemlji dokler se ne ulije...jaz bi ga, pol pa ko pride pa nehaj, mogoče še ni vse izgubljeno.

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.10.2007 15:05:18   
Skye
Se po dolgem času malo oglašam da vsem starim in novim borkam zaželim ogromno sreče......kvalitetna jajčka......super kvalitetne zarodke in v končni fazi velik debeli plusek na testu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim srečkam nosečkam pa iskreno čestitam za največjo srečo na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mandarinca sem opazila da imaš user posted image user posted image tko kot jaz. Naj te potolažim, tud moj 1. UZ je bil porazen........ena vrečka je bila nepravilne oblike itd. Sem bila vsa panična, pa se je pozneje izkazalo, da zaman. Zdaj je vse OK. Držim pesti da si danes izvedela lepe novičke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
29.10.2007 15:21:38   
Pikica26
Hvala Pija76, čeprav sem sigurna, da 1.11.rezultat ne more bit drugačen.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.10.2007 15:27:38   
Pija76
Pikica 26 sej veš da ne vržemo tako hitro puške v koruzo! Mogoče pa se še zgodi čudež!

Joj kaj sem jaz danes na pisanje mahnjena!

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.10.2007 15:36:23   
Amelia
Pikica26, mogoče je pa še prezgodaj, da bi test zaznal nosečnost, ne obupat in ne bit žalostna, saj veš, da moramo biti optimistične in močne!

Jaz pa čakam 13.11. da se začnem špikat drugo rundo, evo 1 teden je že minil, še dva...pol pa še menstruacija, pa rast folikolov, pa punkcija, pa transfer, pa trepetanje, matr, ni konca, ravno tam pred božičem bo znano ali bova tokrat uspešna, ah...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.10.2007 15:51:19   
Pija76
Amelia no vidiš, pol ti bo pa Božiček prinesel najlepše darilo, a ni to lepo? Enga user posted image  za srečo!!!

Meni ga bo pa Miklavž!
Drži se punca!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.10.2007 15:54:58   
citrončica
no,punce,ne tako hitro obupat, dokler niuser posted image  je upanje!!!!
danes mislim da so 3 punce v Lj krvni test delale, če sem prav razumela, vse triuser posted image !!!!Martinščica,si bila tudi ti med njimi???user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.