Anonimen
|
Jaz pa mislim, da se tuki vsi delate čistune. Dejte no mir babe, ponavadi ste take največje gravže - pes se ne sme stisnit k tipu na kavču - halooo! In zakaj ne bi polizal jogurtovega lončka? OK, pustimo krožnike, ampak jogutrov lonček...... in to tvojega najljubšega jogurta! Ja, to je pa res grozno. MIslim, kakšna groza. Dejte no, ne težit, UBOGI PES IN UBOGI TVOJ TIP.Res si zatežena do konca! Predvsem pa, poglejte mal kdaj, kakšne wc-je puščate za sabo v kakšnih restavracijah recimo! Poscane, posr... In ponavadi se take najbolj zgražate nad ubodimi živalmi - ki so v največjem % čistejše od večine tuki gor! ok, če ne bi bilo tega maila bi bila tiho, tako sem težko...naš pes se že stisne k mojemu dragemu, vsak večer je vsaj 3 ure na kavču in ne težim, trenutno leži pri meni pod mizo tako da mu očitno nisem tako zatežena in tudi mene lepo pri nogah NIČ NE MOTI! Psa imam rada - na živce mi gre moj dragi včasih, ker ne more upoštevat mojih želj. Pes spi v stanovanju, ima svoj kotiček, če gledam v primerjavi z okoliškimi psi, mu res nič ne manjka. Glede hrane - sem pač občutljiva, ker pri moji plači si ne morem privoščit razmetavanja z denarjem. Tako pač je. Psu pa jaz kupujem briketke in konzerve in mu jih mešam, ali med seboj ali pa z rižem ali makarončki. In tudi mojemu dopovedujem, da človeška hrana ni za psa - pa nisli kot ti anonimen ali anonimna da težim. Ali bi bilo tebi vseeno če bi imel/imela 500 eur plače in moraš še položnice, kredit in vse plačat, bencin, ...kar ti ostane je za hrano..bi ti bilo vseeno če bi tvoj partner hrano (dnevno) dajal psu, pa to ne tako za priboljšek, ampak kot da imaš za mizo še 2, ker naš kuža je take paseme da bi pojedel kar vidi. Glede nesnage in kakšne smo ženske. Vsak strah ima ponavadi svoj razlog. Jaz sem pred 10 leti ko smo pri babici imeli kup živali dobila neko bolezen, zgleda da od mucka. Prej sem živali stiskala, božala, jih v hišo vozila...po izgubljenem letu v šoli, neštetih mesecih v bolnici....me je minilo oz. dragi anonimni ne boš verjel pustilo mi je strah. Ampak tega nisem mislila razlagati, to so moje osbne travme - a v primeru takšnih izjav žal ne morem bit tiho. Zanimalo me je le, ali mislite, da bi partner lahko šel toliko naspoti in postavil kakšno omejitev...vsak ima svojo zgodbo. Meni se pač ne zdi prav da če moraš ti pit, ker imaš močne tablete (da mi jih pač čim bolj odplakne), da da to vodico kužku. Če je to ljubosumje sem jaz papež. A vsake oči vidijo po svoje. Meni se to ne zdi prav. Dragi anonimni, ko boš bolan in bo tvoja draga (predvidevam da si moški) tekočino ki bi jo moral zaradi zdravja pit zlila kužku mi povej kako se boš počutil. Boš imel občutek da si zatežen ker ti to ne bo prav ali boš le veselo stisnil drago in kužka k sebi z besedami: tudi na račun mojega zdravja, za vaše brezpogojno ugodje. Malo sarkastično, ma me prekleto bolijo take izjave
|