|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
28.10.2007 7:20:10   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Imaš ZS.

Mam, sva na vezi! 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
28.10.2007 8:34:29   
FLASK_A
KT!!!!! NE IT!!! Jst morm tut prit, ker ma N&B kapljice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dej poročej kje se bosta dobile pliiis! Pa kr tuki, mobi je u autu ostaluser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
28.10.2007 8:37:21   
KT
Sej je rekla, da v torek spet pride! Če ne pa, veš kaj, jih bom še zate vzela, ker se mi2 lažje dobiva, pa je stvar rešena.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
28.10.2007 8:41:26   
FLASK_A
Pa sej mava itak prazen hladilnik, morva it u nabavo- tko da če se u Citiju dobita, se bomo lahko komot srečali.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.10.2007 8:42:33   
KT
Jo bom zdele poklicala, pa da vidmo in ti sporočim!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.10.2007 8:43:03   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.10.2007 9:02:48   
KT
Nikical imaš ZS.

N & B pa ti tudi!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.10.2007 9:03:12   
FLASK_A
KT, Če se ne dobimo, kar vzemi še zame pa bova midve obračunaleuser posted image user posted image  Zdej so pa naši pršliuser posted image  Ajde!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
28.10.2007 9:10:10   
Kati81
N&B za v torek se lahko dobimo v CP (stara lokacija), če se ti da sam urp povej.

Dons smo pa mi malo družinski.

Včeraj sva Kajo prvič pustila v varstvu zvečer ,da jo je dala tašča spat, ni naju bilo 3.5 ure, sva šla na eno prireditev na grad, pa sem skoz mislila  na malo, a že spi,.....
Ampak se je izkazalo kar ok.
Pol je pa spala do 7.30 po novi uri, tko da kot kaže nas to ne bo matralo, včeraj je pa spet spala do 10h. Evo mala kliče.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
28.10.2007 9:33:32   
lenkav
ura danes nas še ni tako zmotila; smo spali kar do 8h. Res pa je, da smo se včeraj potepali, pa smo šli tudi kasneje spat

Sporočam podatke za Vida
16.6.  54 cm in 3810 g
1 M 56 cm in 4420 g
3 M 62 cm in 5940 g
4 M  64 cm in 6260 g

cepljenji (pri 3 in 4 M) je dobro prestal; dobil je sicer na mestu vboda bulico, a se to baje zgodi in ni nevarno

zobkov še nimamo

lep dan vsem
upam, da bomo maratonce lahko vsaj v cilju pričakali brez dežja

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
28.10.2007 10:21:56   
FLASK_A
LENKAV, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
28.10.2007 10:55:44   
FLASK_A
Drnula, tako mi je žal, da ste dobili nekaj česar niste želeli.... Upam, da boste brez problema lahko zamenjali okna, ki vama niso všeč. Pa poročaj, kako se odvijajo stvari!

Nam ura ni predstavljala blaznih problemov, sam tole jutro je pa res dooolgouser posted image user posted image user posted image  Smo se očitno vsi mal prej zbudili, pa se nam zdej že kr mal vleče- pa še slabo vreme je, ne mormo it vozičkatuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
28.10.2007 11:40:56   
mentos
tudi nas je ura malo obrnila na glavo, zbudili smo se že ob 1 ponoči, popapcali in nato zaspali do 06 30 po novi urci. Spet popapcali in spali do 09.30. Zdaj smo ravnokar prišli od tašče, kjer je seveda mala spet spančkala, zdaj pa papca, čeprav se matra.

LENKAV IN VID dobrodošla in čestitke za pikice in fajn težo in dolžino.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.10.2007 13:24:55   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Nikical imaš ZS.

N & B pa ti tudi!

Ja za pouser posted image . Sej tko je pol, k te desc priganja. Oprosti KT. Se oddolžim. Jest sem pa še skoz na telefon gledala. Res, še enkrat oprosti. Se oddolžim v torek.

Skratka mi smo doma. Mož je pritekel skozi cilj, zdaj pa že pol ure leži v kopeli. Zdajle gremo na kosilo, pa se javim še kasneje. 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
28.10.2007 14:28:13   
KT
Bravo mož od N & B user posted image user posted image user posted image  - res kapo dol vsem tistim, ki se lotijo takega zalogaja.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
28.10.2007 15:05:31   
ŠpelaP
Hvala vsem za pikepoke! Sara je kot prerojena. Ful je živa, čeblja... tako da bo že vse OK!

Tudi nam jo je ura malo zagodla. Najprej meni, ker sem šla zelo pozno spat, z mislijo, da bom tako lahko 1 uro dlje spala.user posted image Očitno sem pozabila, da eni še ne poznajo na uro in smo se tudi veselo prebudili že okoli 5.30 (po novi uri). Potem je pač ziza "pela", da smo lahko še nazaj zaspali - za celi dve uri.user posted image

Zdaj pa mož kostanje peče, Sara spi, Tim pri dediju in omi risanke gleda, jaz imam pa malo fraj za user posted image po netu! 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
28.10.2007 20:31:50   
N _ B

Bravo mož od N & B user posted image user posted image user posted image  - res kapo dol vsem tistim, ki se lotijo takega zalogaja.

Hvala v njegovem imenu. Je šel "le" na 21 km in sva ravnokar gledala rezultate in je bil po času še presenetljivo dober, glede na to, da se je pripravljal le en mesec. Samo je pa trma na kubik. Bi prišel v cilj, pa četud po vseh štirih user posted image user posted image user posted image .  Kako pa zdajle hod, pa raj ne govorim. Je čist bogi. Ampak ga ne bolijo mišice, temveč notranja stran stegen. Ni imel pravih hlač in se mu je koža na obeh stegnih zdrgnila do krvi. user posted image  Ga peče kot user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.10.2007 21:11:58   
KT
Mazat bo treba žena, mazat. Ta pravo žaubico izberi in mazat user posted image  Vpraši Jaka, če mu posodi Bepanthen, pa v akcijo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
28.10.2007 21:21:19   
januška78
Pozdravljene junijke,

Vas že nekaj časa berem, sedaj pa sem se odločila da se tudi aktivno vključim.
Pri nas smo 1. junija dobili princesko Manco (velika 55 cm in težka 3800 g). Manca je težkokategornica, in sicer podatki za seznam: 1,5 mesec: 5685 g, 57.5 cm
3. mesec: 7110 g, 62 cm.
Na posvetovalnici bi jo pediatrinja skoraj na dieto poslala user posted image , če se ne bi polno dojila.
Cepljena je bila že dvakrat (tudi proti rota virusu), k sreči brez kakršnekoli reakcije.

Danes je bil prav turoben dan. V primeru lepega vremena bi šli v Lj maratonce gledat.
Manco sem dala danes spat že ob 19 h zaradi prestavitve ure (prej ob 20h) in upam, da se bo do zjutraj (verjetno bo to ob 6h)samo enkrat zbudila za hranjenje. Sem jo prva dva meseca preveč hvalila, ker je velikokrat prespala noči, pa se mi od morja naprej sedaj največkrat po dvakrat na noč zbudi.
Se slišimo, lp

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
28.10.2007 21:24:47   
*ANA*
user posted image z naše strani.

KT našimadvem dela tudi nova ura malo problemov.Hočeta iti prej spat in se posledično tudi prej zbudita user posted image .

No se bodo že vnesli.

Špela P samo da je s Saro vse OK, pa še eno user posted image da bo ziher vse OK, pa svit ji pošilja en velikuser posted image .

N&B čestitke možu user posted image user posted image ,zdaj pa ga kar lepo namaži s kakim Bepanthenom ja user posted image (samo mora Jaka dovolit).

Lenka in Vid DOBRODOŠLA user posted image user posted image , vsakega novega smo vesele user posted image .

Drnula vi kar zatežite in dobili boste kar vam je všeč oziroma ste si zamislili, saj samo enkrat v življenju delaš hišo, pa naj  bo ta taka kot si jo želiš user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
28.10.2007 21:27:05   
*ANA*
Januška 78 tudi ti dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
28.10.2007 21:27:38   
N _ B

Mazat bo treba žena, mazat. Ta pravo žaubico izberi in mazat user posted image  Vpraši Jaka, če mu posodi Bepanthen, pa v akcijo.

Smo že namazal. Pa ne enkrat. Jaka ne da Bepanthena. user posted image  Smo kr na Bivacinu zaenkrat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
28.10.2007 21:40:43   
N _ B
Januška78: dobrodošla. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
28.10.2007 22:01:22   
ŠpelaP
Januška78 - dobrodošla med nami! user posted image

N&B - čestitke možu za pretečen mali maraton! user posted image

Ana - Sara pa Svitu vrača en velik  user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 28.10.2007 22:02:38 >

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
28.10.2007 22:29:56   
Drnula
Januška in lenkav dobrodošli!

Hvala KT, sem prosila za mnenje študente in epravnik.com. Jutri kontaktiram še zvezo potrošnikov in odvetnika. Menda bo dost, da ugotovim na kakšnih tleh stojim, kam se lahko spustim, kaj moram naredit, koliko imamo možnosti. Jutri torej AKCIJA ! ! !  Ob 7. uri moram še pobrat majstra za na streho, ob 7.30 sem zmenjena še z  bagrom na parceli ... potem pa akcija. Vmes pa majstra še na kosilo peljem (brez izpita).

Sam priznam, da me je kar mal strah da se bo kej pametenga scmizlo. Sam men, no obema, so tolk grozna user posted image user posted image grozna user posted image user posted image grozna user posted image user posted image ogabna user posted image hišo čist pokvar user posted image user posted image user posted image
Bom javla nikical.

Nas ura absolutno ne bo prizadela, ker žal nimamo še nobenega pametnega ritma. A vam user posted image spijo ob enakih urah? Hmmm, pametno ... ja, tuki nisem striktna, ker ne morem bit, ker Neca se mora kar prilagodit dnevnim dogodkom in zaspi ko pač utegne odvisno od dogajanja. Zvečer nam je tud ne uspe uspavat pred 20.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.