|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
28.10.2007 7:31:05   
helenav
Dobro jutro.....

ma ne da spite??
Jaz vegetiram v dnevni..Klara zraven mene v ležalniku čeblja in NOČE SPAT:-)))))))user posted image ..Bem vsaj pridna je in ji je dovolj moja bližina, tako se lahko zahvalim Nani....in vsem ostalim, za vzpodbudne besede. Sej mi veliko pomagajo...ampak po dveh mesecih mi je ta pomoč že v obup..Kaj res nisem zmožna vsega sama?? Imam zlato mamico, ki je med tednom ob meni in partnerja, ki me podpira in se en drugega tolaživa, da ne bo vedno tako..ampak kljub pomoči, kljub temu, da bi šla ven na kavo, sama, za eno uro..ne morejo odklopit v meni misli: Kdaj bo drugače, kdaj bom zmogla sama brez mame, kdaj bom vsa srečna da sem sama mama?
No danes ima Klara 2.meseca( ob 19.47) in v zahvalo mi je podarila 4 ure spanja od 21h do 1.00 potem pa po njenem, na vsake dve ure in na vsako uro...res pa je da je še vedno zamašen nosek.

sandra obvezno se moremo kaj videt!!!!! Tukaj po Izoli se sprehajajo vse ki imajo pridne dojenčke in ko hvalijo koliko jim spijo, jaz samo kimam z steklenimi očmiuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
28.10.2007 7:44:27   
sevenka
Dobro jutro!

Uf meni je pa Kaja danes kar nekaj spanca privoščila. Je spala od 23-ih do 6-ih. Zdaj se pa pogovarjava in igrava. Upam, da bo kaj kmalu zaspala, samo nič ne kaže da je kaj utrujena. Bomo videli...
Danes pride na obisk njena prababica, jo prvič pogledat. Me zanima kako se bo izteklo...

Lp

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
28.10.2007 8:27:36   
helenav
sem naročila igralo . http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171246

a ga ima katera? Kako se obnese?

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.10.2007 8:51:52   
PBJ
Mi smo pa vsi do sedaj spali, torej po stari uri do pol desetih. Ana je jedla samo ob 7h po stari uri. Je prespala noč od 23.00 do 7.15.

Javljam vam, da so mi začeli izpadati lasje, pa sem mislila, da mi bo tokrat prizanešeno. Po prvem porodu je bilo enako. Hormoni!

Nana, saj midva se igrava približno tako kot vidva, Jure se sicer sam zamoti tudi pol ure.
On še obožuje duplo kocke, vstavljanke, pa sličice od spomina mu nastavim v vrsto, on pa išče pare in jih polaga poleg. Pa veliko mu je treba pet, pa malo pleše, pa balon brcava in mečeva.
Včasih iz papirja kaj narediva, npr, kapo, ladjo on pa potem izdelek počečkauser posted image .
Lahko iz časopisa zmečkata žogice in zadevata v koš...
Enkrat v bližnji prihodnosti mu bom izdelala pečatnike iz krompirja, da jih bo odtiskoval na papir. Mogoče že danes, ko je ati doma, ker je na koncu največ dela z umivanjem.

Drugače pa Ana čez dan ne spi ne vem koliko, dopoldne mogoče kakšno uro skupaj, popoldne pa tri, včasih štiri spravi skupaj. Ampak ne joka, ko jih kaj en paše nekaj jamra, rada pa se carta - prava punca.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
28.10.2007 9:08:05   
PBJ
Nana, če danes praznujete, se imejte maksimalno lepo. Če boste imeli sadno torto, še zame pojej kakšem koščekuser posted image

Klara user posted image  za dva meseca, pa Eneju za včerajuser posted image .

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
28.10.2007 10:02:29   
123a
Dobro jutro punce!

Danes je bila naša noč kr vredu,razen tega da je včeraj zaspala komaj ob 1,ker se je kar naprej nekaj prebujala.Nisem je navajena ,da tako pozno zaspi,ker imamo uro od 22user posted image no pa saj je pa potem spala do 6 in je bilo tudi to ok.Zdaj sma se podojile in dala sem ji prvič kapljice AD3 in nestrpno čakam kaj bo,ker že tako imamo krče.Jooo upam,da nebo hudouser posted image me je kr strah.
Kako bedno vreme je pa danes zunaj...spet bomo cel dan v tem stanovanju..to me kr ubija ko sem cel dan domauser posted image

Čestitke:

-Klariuser posted image user posted image user posted image
-Eneju(še za včeraj)user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
28.10.2007 10:59:16   
sandra85
user posted image

Klari za 2 meseca!!!!!!!!!! Da bi začela mal ubogat mamicouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
28.10.2007 11:02:15   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sem naročila igralo . http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171246

a ga ima katera? Kako se obnese?

Jest sem ga prejšnji teden šla kupit. Jaka še nima kakega hudega interesa za te stvari. Upam pa da se bo obnesel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
28.10.2007 11:16:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra obvezno se moremo kaj videt!!!!! Tukaj po Izoli se sprehajajo vse ki imajo pridne dojenčke in ko hvalijo koliko jim spijo, jaz samo kimam z steklenimi očmiuser posted image .

HELENA! NE VERJEMI VSEM VSEGA-KER JS NE!user posted image
se hvalijo, na koncu pa doma živce izgubljajo!!!

konec koncev-moramo imet mal zahtevne dojenčke-tko vsaj vemo, da ga imamo!user posted image
in VSAK otrok je po svoje zahteven-ni sam tvoja Klarauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
28.10.2007 11:20:28   
sandra85
helena, js nevem kaj se ti tolko sekiraš s pridobivanjem na teži Klareuser posted image

sem pogledala seznamček-saj je klara pridobila dobro kilo v 1 mesecu-kar je super!!!user posted image
dojenček naj bi dobil 1kg na mesec! nekateri pa so dobili po pol kile-ti pa se sekirašuser posted image , zakaj???

moj je dobil 1,5kg ker je požerušček bil prvi mesecuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
28.10.2007 11:27:06   
nena80
KLARI VSE NAJBOLJŠE!!!   MAMICI PA VELIKO POGUMA - ZA DEŽJEM VEDNO POSIJE SONČEK IN TUDI VE BOSTE ZAČELE UŽIVATI....

Midva z user posted image  sva pa že skoraj doktorirala na teh kapljicah AD3user posted image , ko mu jih dava jeuser posted image  in krči, ko mu jih ne dava pa je priden kot bubica, mamica ima pa slabo vest, ker mu jih ne dajava redno in manj kot je predpisanouser posted image  če se mi pa tako smili, ko ga zvijauser posted image !! Bom tudi jaz počakala magično mejo treh mesecev, da minejo krči, pa bo dobival polno dozo kapljicuser posted image .

VSE NAJBOLJŠE TUDI ENEJČKU!!!

Sandra sem pogledala slikice in je ful cartkan in kot ste že napisale, so naši septembrčki oz. avgustovčki - nas je kar nekaj, ki se nam je mudilouser posted image  res najlepši otročki. Ob priliki dam tudi jaz kako slikico gor, sam moram še prej naštudirati kakouser posted image . Je pa 23.10. rodila ena moja prijateljica in je user posted image  tudi Enejčekuser posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.10.2007 11:32:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

VSE NAJBOLJŠE TUDI ENEJČKU!!!

Sandra sem pogledala slikice in je ful cartkan in kot ste že napisale, so naši septembrčki oz. avgustovčki - nas je kar nekaj, ki se nam je mudilouser posted image  res najlepši otročki. Ob priliki dam tudi jaz kako slikico gor, sam moram še prej naštudirati kakouser posted image . Je pa 23.10. rodila ena moja prijateljica in je user posted image  tudi Enejček

user posted image user posted image user posted image user posted image
sej me septembrke imamo 2 Enejauser posted image in 1 Aneja

hvala za čestitko in pohvale za mojga sončkauser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.10.2007 11:33:04   
jst86
helena mi mamo igralni center,ampak ne zočno tazga. morm pa rečt da mi je že zanimivo.najprej nepremično leži in opazuje nato pa začne vriskat in brcat okrog da je jojuser posted image .jst pravm da je tole najboljša naložba.user posted image  

me že kliče mali

pa pa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.10.2007 13:20:08   
123a
ojla punce!

Danes pa zgleda,da je zatišje še na RRuser posted image zgleda,da ko je takšno vreme da vam otročički spijo...kako lepo moja se pa mal krega,pa mal spi...smo dali kapljice AD3 in jo mal zvija,ampak ni nč hudega in tudi upam da nebouser posted image user posted image Javite se kaj,da preženemo ta dolgčas in to deževje

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.10.2007 14:28:22   
sandra85
123a  očitno sma sameuser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.10.2007 14:44:31   
helenav
Sandra ma ni dobila kilo??? Sedaj v drugemmesecu je dobila samo 5oo..tam nekje...iz 3250 na 3745....

Sanes pa ful spi???? Kaj pa vaši?  Kako veš da je dojenček zamenjal dan za noč?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.10.2007 14:50:06   
helenav
aja pa še to:
-mi ponoči smo v temi,ne previjamo in se z njo ne pogovarjamo
-čez dan pa galama, previjanje..leži v dnevni ob televiziji in ležalniku.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.10.2007 14:50:18   
PBJ
Meni se je zahotelo kavice in sem si jo skuhala. to me redko prime, me pauser posted image

Zdaj grem Ani in Juretu fotografije snemat na CD-je, pa nekaj jih bom zopet dala razvit prek neta.
Otroka spitauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.10.2007 15:00:12   
sandra85
28.8. Helenav, Izola (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100g, 47cm
1.mesec: 3250g, 49cm
2.mesec:
3745g. 51cm

kaj sem narobe na seznamček napisala?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.10.2007 15:28:44   
helenav
Ne sej si prav napisala..ampak samo v prvem mesecu je dobila kilo..sedaj je dobila pol kilce.

Kje ste vse danes??? Tako turobno vreme..naša spi..kar ne morem verjet...sedaj zaq vikend koje mož doma spi...med tednom dela galamo..ma vragec moj mali..,,

user posted image Še nekaj glede spanja ponoči in podnevi....če dojenček že od samega začetka ve kaj je noč in kaj je dan..je možno da to kasneje zamenja, kljub temu, da imaš vedno iste rituale?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.10.2007 15:42:39   
sandra85
ma sej tut enej ni dobil 1kg v 2. mesecu...
ne sekiraj se-važno da je zdrava! pač za linijo skrbiuser posted image

po moje zaj ne more več zamenjati noč pa danuser posted image
zakaj misliš da je zamenjala?ker ti čez dan dosti spi danes? tudi na njo lahko vreme vpliva in ima pač tak dan ko je bolj zaspana in brez energije...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.10.2007 16:05:21   
guppy
vaši spijo, mi imamo pa pravi ringaraja doma. sam igrala bi se, midva pa komaj stojiva na nogah. OOO, ko bi vsaj jutri spala kaj čez dan.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.10.2007 16:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sej me septembrke imamo 2 Enejauser posted image in 1 Aneja

hvala za čestitko in pohvale za mojga sončkauser posted image

Saj imamo tudi dva Žanauser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.10.2007 16:39:23   
helenav
ja full spi?????? Ajoj....se že bojim kaj bo ponoči..

ampak se res trudim jo držat budno...pa ne gree....lahko jo tresem in ne reagira:user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.10.2007 16:40:05   
helenav
in dve Klariuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.