|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
27.10.2007 16:15:45   
lumpa6
ojla

kam ste se skrile, a preizkušate recepteuser posted image user posted image , mi smo enega že pa tut pojedl, kako je blo dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.10.2007 16:40:59   
helenav
EEEE...nekatere poskušamo uspavat dojenčke..nam pa je že dva dni tako tečna...skozi joka????? Zakaj toliko jokauser posted image user posted image user posted image ...poskusim vse..ampak  ne zaleže in potem imaš občutek, kot da te ne mara...kot da delaš kaj narobe..čeprav vem, da ne delam nič narobe, le bolj jokave sorte je:user posted image user posted image

Jutri bo 2.meseca stara..še en mesec in baje je lažje???

Noč pa spet katastrofa...vsako uro budnicauser posted image user posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.10.2007 16:44:27   
helenav
cukrček..rožica* opažate razliko..sedaj ko bodo 3 mesece stare? Kašne?

Dajte nam malo vzpodbudeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.10.2007 17:18:01   
sandra85
MOJ SONČEK PA DANES PRAZNUJE 2 MESECA!!!
user posted image

SINČEK, DA BOŠ ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN!!!
RADA TE IMATA MAMICA IN TATA!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.10.2007 17:19:19   
sandra85
helena, klara po moje joče, ker si ti nervozna in ona to čuti...če jo prime kdo drug v naročje in jo carta se tudi joče?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.10.2007 17:28:31   
PBJ
Danes ste pa tihe, zato se bom jaz malo oglasilauser posted image ..

Ana je bila eno uro zunaj, čeprav pro nas diši po zimiuser posted image . Sem jo fajn oblekla, pa v voziček.

Helena, upam da bo kmalu bolje in začneš uživati materinstvo. Se mi kar smiliš.
Lahko da ima Klara res tiste prave kolike, ki jo tako mučijo. Daj si vzet kako uro čisto zase, da se boš vsaj malo spočila, mnogokrat svoj nemir prenašamo na otroke in to se res pozna.
Jaz sem v drugo resnično sproščena, vse lažje prenašam, čeprav imam sedaj dva. Morda je tudi Ana zaradi tega tako umirjena,

Ano muči samo to grozno polivanje in se že bojim, da bo alergik, to me pa res skrbiuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.10.2007 18:01:21   
iva54
Helenav: pri  nas je isto, s tem da imamo še enega večjega razgrajača, ki me zaposljuje takrat ko user posted image  slučajno spi.
je pa zadnja dva dno obup. Ponoči zbujanje na 1 uro in jok. Še na joški joka. Se obnaša kot da ne bi bilo mleka, čeprav kar teče, popoldan pa jok od štirih naprej in se nekoliko umiri samo če hodimo z njim v naročju,
Sem se danes za tri dni spokala k mojimm da ga še deda in babi malo ponosita ali pa se s tavečjim igrata.
Pogumno naprej.

Aja pa iva54 je mama od ane b (sem prepozno ugotovila, da nisem nase prijavljena)

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.10.2007 18:48:51   
sandra85
sem dala nove slikice v album...
na predzadnji sliki se smeje-mi ga je končno uspelo ujetuser posted image
se pa že ful smeje če mu kdo kej govoriuser posted image

(odgovor članu iva54)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.10.2007 19:06:48   
taja83
živjo punce!
Danes sem že boljše volje, ker ma moj srček že boljšo ritko. včeraj sem nehala uporabljat niveino olje za čiščenje in zdaj je ok. mislim, da je bil za tok vneto ritko kriv res ta olje. Nana sem pa upoštevala tvoj nasvet tko da ga zdej umivam z hrastovim lubjem in mažem čez dan z bepanthenom, zvečer in zjutraj pa s canestenom. že zjutraj je bil viden rezultat.
mi smo pa danes šli prvič v shopping v LJ. malo me je skrbelo zjutraj kako bo pa da bom vsega dovolj vzela s sabo če bi kaj blo, ampak moram rečt da je bil tko priden. skoz je spal v vozičku. pol se je pa končno predramil, da sva šla se previt in papcat, potem pa je spet zaspal nazaj. je pa dobil kar nekaj cunjic. je moj reku, da bo zuni počaku z njim ko sem šla v H&M, pa je pršu noter čez neki časa, da vse mi pa res ni treba kupituser posted image user posted image user posted image . pol mi je povedu da sem že eno uro v trgovini.user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.10.2007 19:55:53   
sonce78
čav pupe!

Danes sem pa pridna gospodinja, skuhala juho, spekla lasagno in pecivo za požrešne sosede - njamsi, njamsi .... kile pa gor, gor, goruser posted image . Je moj sinek tako priden danes, pa na sprehod smo šli in ga je očitno zrak utrudil. Upam, da bo tudi ponoči tako, da ne bom slučajno izgubila vseh kalorij, ki sem jih čez dan nabrala user posted image .

sandra čestitke Enejčku user posted image user posted image user posted image

taja83 meni tudi ne paše Niveina kozmetika. Mene vse peče, pa če se umivam ali mažem z Niveino kozmetiko.

helenav ti si moraš malo odpočiti !!!!!!! Daj mami ali tašči za urico Klaro in se pojdi sprostit!!!! user posted image

PBJ glede polivanja je meni svetovala P, da naj ga pri dojenju držim malo privzdignjenega (da ima glavo višje od želodca) in tudi vzglavje posteljice smo dvignili, pa je boljše.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.10.2007 21:08:58   
sandra85
sonce hvala!

sem vesela, da sem to prebrala:

Lahko dojenčka razvadim?
Strokovnjaki trdijo, da dojenčka v prvi polovici prvega leta ne moremo razvaditi, tako da ga lahko mirne vesti zasujete s pozornostjo. Celo priporočljivo se je z dojenčkom čim več ukvarjati in pogovarjati, saj bo tako bolj zadovoljen in tudi bolj zgovoren. Dojenček se bo z oglašanjem in z igranjem s svojimi prstki za krajši čas tudi že sam zabaval. 

zaj se pa čisto nič več ne počutim krivo, ker ga hočem imet skozi po rokah in ga cartat!!! zaj vem, da delam prav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
27.10.2007 21:09:56   
sandra85
kje ste vse danes???
nana27 imaš ZS!

guppy-kako kej tvoj pritisk in krvavenje?????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.10.2007 21:31:30   
helenav
Danes malo boljeuser posted image

smo med 17 in 19, ko je največja kriza odšli v Shopping center, je bila v kengorujčku, najprej malo spala, potem pa polno gledala in nič jokala....
ko smo prišli domov je pojedla, se okopala, še malček pojedla in pazi to:ko je podrla kupčka, je začela neki jokat v mojem naročju, jaz sem jo nato odložila v pojstlo in hotela it po dudko, nakar ugotovim, da se je v trenutku umirila, malo pogledala okrog in zaspalauser posted image user posted image user posted image SAMA OD SEBE.
SICER NE VEM ZA KOLKO DOLGO..AMPAK EN NAPREDEK ZA MOJ ARHIVuser posted image .

SANDRA  ena user posted image za tvojega Enejčka in še polno lepih dni...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.10.2007 21:35:47   
sandra85
helena hvala za čestitkeuser posted image
bravo Klara in mamica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image še dosti takih dni vama želim!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.10.2007 21:40:25   
helenav
Pa mirno noč.....grem počivat..

In hvala za rožico..moja je tako mičkena..ampak nimam časa ne volje brskat smaile po netu in rožiceuser posted image user posted image ...ne zamert...bom tudi jaz začela uživat..če ne prej ko se bo Klara poročilauser posted image user posted image .....JOKE

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
27.10.2007 21:48:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Pa mirno noč.....grem počivat..

In hvala za rožico..moja je tako mičkena..ampak nimam časa ne volje brskat smaile po netu in rožiceuser posted image user posted image ...ne zamert...bom tudi jaz začela uživat..če ne prej ko se bo Klara poročilauser posted image user posted image .....JOKE

ni važno kolko je vlka rožica-važen je namenuser posted image

se mormo zmenit, da se dobimo helena!!!!!!

lahko noč vsem-enejček se bo mal bolj pozno kopal-saj ima rojstni dan-gre lahko mal kasneje spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
27.10.2007 22:20:50   
nana 27
Helenav, se pridružujem mnenju ostalih...DOBI SI POMOČ!!!! Vsaj za eno urico, ker takole boš pregorela.  Se pa zelo vživim v tvoje občutke in vem, kaj prestajaš, ker imam sama podobno izkušnjo pri prvem. Vsi ti občutki: utrujenost; nemoč ob joku; očitki nesposobnosti; očitanje, da sem slaba mamica (da otroka znajo umiriti vsi drugi, jaz kot mamica pa tega ne znam, čeprav se noro trudim); da me otrok sovraži in odklanja; da sem bila na momente na to malo nič krivo bitjece prav jezna; spraševanje, kaj user posted image  delam narobe...  Veš otroci imajo različne karakterje. To lahko opaziš že iz naših pisanj. Prav nič nisi kriva, da je tvoja Klara taka. Nihče te ne more bolj razumeti, kot mamice takih otrok. Res se začne izboljševati nekje po tretjem mesecu. "Najboljše" obdobje pa nastopi po petem mesecu, ko lahko končno malo zadihaš - brez podiranja kupčkov, večja samostojnost.. Vedi pa, da takšen otrok, ostane zahteven oz. bolj občutljiv tudi kasneje. Veliko več ljubezni in razumevanja potrebuje, predvsem pa veliko potrpljenja. Boš videla, kako občutljiv in nežen človeček bo postala vajina Klara in ne boš verjela, kako zelo previdni so taki otroci, kot da bi ves čas v sebi nosili nekakšen strah, ki ga kot dojenčki izražajo z jokom in kričanjem. Še naprej crkljaj Klaro, da bo prej zaupala svetu, v katerem se je znašla. Upam, da ti je vsaj tvoj mož ali partner v oporo in ti pomaga. Ker imeti takšnega zahtevnega otroka, zahteva veliko razumevanja na obeh straneh. Važno je, da prebrodite te začetne mesece, nato bo več časa tudi za vaju in za vajin odnos.  Mah..sem zabluzila zdaj user posted image  En velik user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
27.10.2007 23:17:38   
sandra85
ne nana-nisi zabluzla, lepo si napisalauser posted image

Enej je skopan, namazan, oblečen, zaj ziza in že napol spi

LAHKO NOČ

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
27.10.2007 23:21:53   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

cukrček..rožica* opažate razliko..sedaj ko bodo 3 mesece stare? Kašne?

Dajte nam malo vzpodbudeuser posted image user posted image user posted image

meni se ne zdi, da bi bila maladva kaj drugačna sedaj po treh mesecih. So mi pa sprva vsi napovednovali, da ne bosta več tako pridna ko bosta dopolnila starost, ko bi morala biti rojena(se pravi..rodila sem 25. julija in do1 .septembra, ko sem imela rok, bi morala postat bolj zahtevnauser posted image -to se seveda ni uresničilo). Zdaj mi vsi napovedujejo, da bosta tako pridna le do takrat, ko bosta shodila oz. še prej, ko bosta postala bolj aktivna, Kr neki....vsi bi očitno radi videli, da mi začneta maladva najedat. Naj le ostaneta taka, kot sta.user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 27.10.2007 23:31:33 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
27.10.2007 23:25:49   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sem vesela, da sem to prebrala:

Lahko dojenčka razvadim?
Strokovnjaki trdijo, da dojenčka v prvi polovici prvega leta ne moremo razvaditi, tako da ga lahko mirne vesti zasujete s pozornostjo. Celo priporočljivo se je z dojenčkom čim več ukvarjati in pogovarjati, saj bo tako bolj zadovoljen in tudi bolj zgovoren. Dojenček se bo z oglašanjem in z igranjem s svojimi prstki za krajši čas tudi že sam zabaval. 

no, s tem se pa ne strinjam. Dopbro vem, kako te znajo malčki obračat okrog prsta ....in to že čisto mali dojenčki. Sem videla že pri 1.hčeri, ko je čisto mala že poskušala uveljavljat svoje. Pa smo hitro ugotovili, da jim je treba takoj postavit meje.
Se strinjam, da pač otrok potrebuje pogovarjanje, ukvarjanje z njim...toda to, da se ga ne da razvadit pa ne drži....vsaj po mojih izkušnjah ne. Mulčki dobro vdo, kaj in kje jim je lepše in to znajo fajn v svojo korist obrnit.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
27.10.2007 23:30:24   
nana 27
Cukrček, itak bosta ostala taka kot sta, če sta že zdaj dobrovoljčka user posted image  Meje bosta pa preizkušala - to pa že veš, ker imaš doma že eno malo gospodično user posted image  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
27.10.2007 23:31:39   
PBJ
sonce78,imamo dvignjeno vzglavje in to precej. Dojim jo zmeraj sede, še ponoči in pazim, da je čim bolj dvignjena. Pa kaj ko vse s kupčkom ven leti. 10 slinčkov na dan je minimum, pa jaz mokra, pa tetra plenice. Najbolje je takrat, ko na prsih zaspi,  in potem jo še nekaj časa držim v naročju.
Ona je sicer že v porodnišnici polivala, tako da je lahko tudi refluks. Redi se vredu, prvi mesec se je zredila za 1750g.
Sedaj po moje ne bo toliko pridobila, ker se je precej potegnila v dolžino.
Opažam pa, da zaradi polivanja zadnje dni pleničke niso tako zelo mokre kot prej. Saj so, ampak manj.

Nana je Miha že zdrav?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
27.10.2007 23:36:44   
nana 27
Cukrček, veš, nekaj je jok, ker je otroku dolgčas. Če se pa dere na ves glas od jutra do trenutka, ko gre spat 80% časa na ves glas, se zraven zvija in napenja (tudi še v naročju), spi samo po nekaj minut, pa ni razvajen, ampak nadpovprečno zahteven. Vidim pri Maji, da njen jokec ni nič hudega in dokler ni najvišji jakosti, je lepo v ležalniku. Pri fantu pa je bila prva stvar, ko se je prebudil, jok do konca...previjanje - jok, kopanje - jok, hranjenje - jok, pregled pri zdravniku - jok, voziček - jok..

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
27.10.2007 23:40:45   
CUKRČEK
jaz razumem, da so si otroci različni in so različno zahtevni. Samo ne strinjam se pa stem,d a se jih do pol leta ne da razvadit..to sem hotela povedat. Ker so otročki hudooo pametni in zelo hitro vedo, koga lahko okol prsta vrtijo.

ČE jih pa kaj črviči oz, kaj podobnega je pa seveda popolnoma duga stvar.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
27.10.2007 23:40:59   
nana 27
PBJ, iz noska mu še teče in ponoči, ko ga očitno moti sluz pokašljuje. Ste pri vas zdravi? Kako je kaj Jure? Kaj počneta skupaj, ko Ana spi? Jaz nimam več idej: riševa skupaj, pa knjige iz kjižnice gledava in "bereva", se igrava z brivsko peno, plastelinom, pleševa, voziva traktorje in tovornjake,...še kakšen predlog?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.