MARTINŠČICA
|
Najprej dobrodošla, Mavrica72! IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72 Problem je, ker zelo slabo reagiram na zdravila, saj sem tudi danes imela samo tri celice, pa se to najvecja meri le 16. V torek imam spet UZ, tukaj imam pa eno vprasanje za vas, ce katera ve. Do sedaj sem jemala vsak vecer 1 dephereline in 3 menopur (le tega sem mesala z eno vodo), Res me pa krega, zakaj jemljem zvecer (to se dela zjutraj) in da se mesa menopur z dvema vodama in ne eno. Pa jaz delam samo tako, kot mi drugi recejo. Kaj naj sedaj naredim? On mi je sedaj sicer res dal po dve vodi, rekel pa je, da naj delam kakor sama vem. A mi lahko katera pove, ki jemlje 3x menopur, s kolikimi vodami ga mesa? Ma, ne upam sedaj v sredini postopka sama spreminjat nacina. Vsaka ženka ima svoje telo, svojo terapijo in svojo reakcijo nanjo. Zato zaupaj zdravnikom, že vedo, kaj delajo. Prej si pač mešala 1 - 3, sedaj pa, če je Reš reku dve, pač mešaj 2- 3. Očitno je to bolje, saj ti med postopkom prilagaja terapijo, glede na to, kako reagiraš. Sicer pa bodo tvoji folikli še zrasli. Še vsem nam so. Enim hitro, drugim bolj počasi (tudi meni). Pa ni pomembna kvantiteta, pač pa kvaliteta. Rabiš le eno jajčece in enega plavalca, pa imaš zmagovalno kombinacijo. Pa se to - a je res potem problem glede punkcije oz. stop injekcije, ce se špikaš zvecer? Ne se sekirat. Jaz sem se špikala zvečer. Saj potem, ko so folikli dovolj zreli, šele čez 2 dni dobiš stopko in ne takoj isti dan. M.L.B.K., dobrodošla v klubu trepetalk! _rebeca_, kako kaj prebava? Že kaj odštevaš dneve do testa? Sulfinija, morda so imele pa vaše čarovnice svoje čarobne paličice usmerjene k nama, ali pa so naju 7.10. posule s čarobnim praškom. Jooooj, kolk sem jest vesela, sploh se ne morem umirit, pa kar tresem se ... Noro dobr. Najboljš, da greva mal ven, plesat v dežju! Se beremo zvečer!