|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
27.10.2007 10:45:25   
Sulfinija
Ojla!

Punce,da vas na hitro pozdravim.Se bila v šopingu sedaj pa imam neo goro veliko likanja.Grozbo no sem celi teden odlašala in me je pač počakalo za vikend.

No komaj čakam drugi teden 1.11 da vidim ali nam je poratalo lai začnemo uporabljati gonal.Hvala bogu,če mi doma ratalo vendar tudi dober če bom z gonalom začela.Ali z gonalom ali brez gonala tokrat bom zmagala,zmagala.

Punce drži se in hvala da mislite name.

LPuser posted image

P.S.Martinščica pa je zaenkrat ok,včeraj mi je poslala sms.Drži se še naprej.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.10.2007 10:47:56   
MARTINŠČICA
Hojla, bejbe!

I'm back. Sej ne morem brez vas. Sem se par dni nazaj zavestno odločila, da se malo oddaljim od RR-a, ker sem bila res cele dneve gor in sem že postala prava odvisnica. No, toliko o trdnih sklepih user posted image . Lepo, da me pogrešate.

Pija76, še tukaj hvala za Utrogestan. Zdaj sem lahko pomirjena.

Sayuri, testa ne bom delala, saj bosta user posted image user posted image  do ponedeljka, ko imam Skrvni test, lepo pri meni ostala in potem 8 mesecev naprej tudi. Sem napihnjena kot balon, tako da so mi vse hlače preozke - noro, se sploh ne upam nobenemu pokazat. Hodim, vstajam, se obračam kot ena stara mama. Trebuh me kar vkup vleče. Res je čudn vse skupi. Ko sem poklicala v LJ, je sestra rekla, da je to vse normalno in da naj počakam do testa.

Sestrice KOSTANJ, cukica, reni70, žal mi je, da ni uspelo user posted image  user posted image user posted image .

Nekaj je bilo govora o dolgih in kratkih postopkih. Mislim, da je dolgi zato, da počasi spremljajo, dozirajo in sproti spreminjajo terapijo, ker nekatere preveč dobro odreagirajo na zdravila in imajo potem v kratkih postopkih delne punkcije s 40 folikli in več ... Jaz sem imela kratkega in sem jih privalila 19. Tudi nobenih posebnih nevšečnosti nisem imela z injekcijami, stranskimi učinki ... Hvala bogu. Upam, da bo še vse ostalo tako super.

No, toliko zaenkrat.

Lep dan!
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.10.2007 10:55:16   
Sulfinija
Martinščica,user posted image user posted image user posted image  da si se nam oglasila,upam da zagledaš +,saj vem da ga boš.Hvala za sms ki si mi ga včeraj poslala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.10.2007 11:07:59   
Pija76
Martinščica malenkost! Jaz ga nisem mogla porabiti, zakaj ga ne bi dala tebi, samo da nekomu prav pride in da končno po vseh mukah in trpljenjih bo lahko kmalu držal otročička pri sebi! No sej jaz tudi drug mesec štartam v nov boj! Komaj čakam!

No jaz danes pospravljam,kolk se takole čez teden ko ni nobenega časa nabere za spedenat, pa mal tukaj gor visim, po tem ko se je končalo negativno zame, mi ostaja neporabljen bonus na internetu, pa bo kmalu konec meseca in da izkoristim čimveč za kar plačujem.

Ah vreme je pa kr klavrno danes, mal je zjutraj kazal kot da bi sonček probal čez tole oblačnost prebit, pa mislim da ne bo nič.user posted image  Jaz bi sonček....

Neposredna povezava do sporočila: 1104
27.10.2007 11:47:35   
MARTINŠČICA
Jaz tudi dopoldne ponavadi malo bolj migam, ker me popoldne vedno bolj trebuh boli in pol samo ležim. Ker mora potem popoldne vse opraviti moj dragi, sem jaz bolj ta-jutranja in sem ga danes pustila malo dlje spati, jaz sem pa pripravila zajtrk. Sedaj je pa on v nabavi, jaz pa doma pečem kruh. Mesi ga kruhomat, jaz ga pa potem oblikujem v pletenice in spečem v pečici. Danes delam teranov kruh s semeni in koruzni kruh s proseno kašo. Ko bosta oba vzhajala, ju bom prepletla med sabo in upam, da bo lepo in dobro. Tak mešan kruh sem enkrat jedla v eni fancy gostilni in mi je fuuuuuul lepo izgledal, pa še dober je bil.
Pa kosilo kuham - kislo repo s proseno kašo in svinjino, matevž in solata s fižolom. Skoz sem lačna. Predvčerajšnjim sem šla ob 3. uri zjutraj jest krekerje, ker me je napadla volčja lakota. Upam, da je to dober znak zame in moje user posted image user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
27.10.2007 12:13:22   
sayuri
Punce, če dobim jst danes zvečer M, a se to šteje kot 1 dan M in grem že jutri zjutraj k Rešku? Ker kar sumim, da se mi bo enkrat zvečer prikazala v rahli obliki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1106
27.10.2007 12:17:40   
Sulfinija
Sayuri,meni so na GK povedali takole,če ravno zvečer pride M tole štejte kot prvi dan,drugi dan začnem z gonalom in šele na 8.dan po gonalu in cetrotide mam pol UZ.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
27.10.2007 12:18:56   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, če dobim jst danes zvečer M, a se to šteje kot 1 dan M in grem že jutri zjutraj k Rešku? Ker kar sumim, da se mi bo enkrat zvečer prikazala v rahli obliki user posted image

Odvisno, kdaj danes jo boš dobila. Če bo to zvečer ali že bolj proti jutru, potem šele jutro velja za 1.dan M. Vsaj jaz sem si vedno tako beležila.

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 12:19:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1109
27.10.2007 12:19:57   
sayuri
Saj se mi je kar zdelo Sulfinija, da je tako. SAm kaj pa če je zvečer samo nekaj pikic...pa potem čez noč nič...pa se jutri enkrat čez dan vlije user posted image  Ker men ponavadi vedno tko nekako zaštrika user posted image . Sicer moram pa počakat, do večera user posted image user posted image user posted image . Madonca sem neučakana. user posted image user posted image user posted image

Zdajle bom šla na eno orng turo sprehoda. Pri nas je sooončeekkkk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.10.2007 12:21:57   
Sulfinija
Sayuri,jaz vedno štjem ko se oreng vljie.Če bo to zvečer bo zvečer prvi dan,če ponoči pa pač jutri prvi dan.Želim ti srečno.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 12:23:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.10.2007 12:26:26   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Mah, K. jaz sem ga kr poklicala. Sem mislila saj vseeno, kar bo pa bo - če me bo napizdu me pač bo. Pa ni..ful je bil prijazen user posted image

Uf, dobra si, da si se upala user posted image . Sicer pa pri njemu itak nikol ne veš, kdaj te bo nahrulil in kdaj ne.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.10.2007 12:27:35   
Pija76
Martinščica dej pošlji recept za tale tvoj kruh! Jaz mam tud kruhomat in pol bi se lahk česa takega tud podstopila. Kje pa moko kupuješ, v mlinu ali v trgovini?

Mmmmmmmmm bo dobro kosilce.

Neposredna povezava do sporočila: 1114
27.10.2007 12:30:09   
Pija76
Abra čist sem pozabila da ti zaželim, da lepo greješ svoja sončka. Vidiš odmrznitev uspela - ni velike temperaturne razlike kaj? Srečno naslednjih 9 mesecev ti želim!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 12:34:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
27.10.2007 12:40:55   
Sulfinija
Martinščica,ful dobro kosilo bosta danes jedla.
Punce vse ostale,kaj bose ve kaj dobrega kuhale?

Jaz imam zrezke v omaki,sojine rezance in zeleno solatko,mjami.

LPuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
27.10.2007 12:42:59   
Abra
_rebeca_ z mojima pingvinoma se definitivno neki dogaja. Včeri me je že ful špikalo, pa sem mislila, da je od grozdja user posted image user posted image danes se pa to kar nadaljuje ... sem pa zjutraj imela en tak mini mini rjavkast izcedek. Potem pa nič več. Pri et-ju mi je malo preščipnil maternični vrat in je rekel, da zna bit kakšna kaplja krvi, pa pol včeri ni blo nič. Mogoče je blo to, za vgnezditveno se mi pa zdi vseeno malo prezgodi.
Za tečnobo pa zdej lahko kriviš polno luno in velke doze progesterona. user posted image user posted image pa user posted image user posted image za odvajanje od kajenja

Sayuri, meni je diphereline tudi malo uspaval, sicer niti približno tko kot estrofem. Sem pa jaz že naslednji dan začela z menopurjem, da težko rečem, kako sam učinkuje. Sem pa takrat imela zelo pospešeno prebavo user posted image user posted image Pri meni se je ta zaspanost malo omilila od kar jemljem poleg estrofema še prometrium, tisto res ni blo več normalno.
Prvi dan M je tisti dan, ko je toliko sveže krvi, da rabiš vložek, ne samo pikica. Bolš, da Rešu ne razlagaš detajle ... ura gor ali dol. Jaz sem pri postopku dobila predčasno M in to na nedeljo pop., v pon bi pa morala k njemu. Takrat naj bi dobila za par dn diphereline, potem pa menopur. Tko sem pol začela 2. dan m z diphereline in 3. dan z menopurjem. Je reku, da ni take panike, kdaj se začne user posted image Sem se pa vse skupaj špikala samo 8 dni in pridelala 10 celic.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 12:51:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
27.10.2007 12:54:44   
Abra
joj, rebeca, ti si pa res dobra user posted image ob pol dvanajstih user posted image user posted image jaz to ziher ne bi ... bi raje zjutri vstala ...
Sej po telefonu je pa blaazno prijazen. Ko je mene včeri klicu ... sej se je kar topil, kot da bi bla situacija obrnjena ... sej pol, ko sva prišla, je reku, naj raje računam, da jaz mal njega čakam ... samo a ni čudno, da ob 9. uri ni blo več nikogar?? Pri prvem et-ju nas je blo še kar neki ..

Pija76 hvala za dobre želje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
27.10.2007 12:55:37   
maja24
Ne u tork sm ga mela tok da nimam nobenga pingvinčka ker mi štirje niso rastl,šest mi jih je pa šlo papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 12:57:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
27.10.2007 13:05:21   
Abra
Rebeca, zaradi prebave pa ne čakaj do ponedeljka. Vsak dan bo bolj bolelo. Jej lahko hrano, zvečer jogurt. še najboljši za to so probiotični. Zjutraj pa na tešče mlačen donat ali namočene slive. Laneno seme je pa baje še boljše. Odvajalnega čaja pa jaz raje nebi.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 13:12:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
27.10.2007 13:16:08   
Sulfinija
Rebeca pa namočene slive tudi ful spucajo.Pa pij mlačen donat.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.