kapica
|
Freycha, najprej da tebi odgovorim. Nisem cisto nic slabega mislila z tistim o cajtu za sebe. Se mi cist prav zdi, da ga rabita in te razumem, da ti je naenkrat toliko odgovornosti malo prevec. Jaz sem samo mislila, da imas super mozeka, da ti tolk pomaga no, pa da se lahko mal spocijes. Da pa je sprememba v dveh letih ogromna, pa ti cist verjamem . A sva se prijateljice ? Zvesta, glede obracanja na previjalni. Bom vzela tvoj nasvet glede tega, da more bolj svoje nogice opazovat, morem priznat, nisem vedela. Tako da bomo kr danes kupli nekaj zanimivega za nogice, ko gremo v mesto . Tako da taksnih nasvetov sem vedno vesela. Pupi, me veseli da ti gre koncno bolje z bolecinami. Pa pridna si, da folgas se diplomsko zraven . Maja, sem se prav nasmejala, da imas toliko vozickov , tako da v tem si prav tu med nami. Dober je tvoj moz, da to prenasa .Men sploh na misel ne pride da bi kaj menjavali, pa ne zato ker bi mela kao dober vozicek, ampak zato, ker se mi zdi odvec, sploh financno. Corfu, ja, saj imas prav, glede tasc in puscanja otrockov pri njih. Mogoce se pa oni fajn razumejo z njimi. Ampak glede na to , kako so vzgajali mojega moza in kaj vse je moral dat skozi, recem samo, ni sans. Sicer se kr dobro z njimi razumemo no, ampak kar se vzgoje otrok tice, pa niti slucajno . Hlace iz H&M-a , moj jih tud nima, tako da jih res nimajo vse julijke . Mi smo tud kr dobro spali, ima pa Dino neke napade joka, ko se ga komaj potolazi . Ampak vsaj spali smo mal boljse. Gremo danes spet v mesto, mal se setat, pa mogoce tud mal zapravljat .