Kristina_1
|
Afnica da se čim prej znebite alergij. Rumba za Julijo. Jii je žekaj bolje? Siskamiska, nič hudga če manj je, bo pa bolj droben, sam da je sit in zadovoljen in da naprduje v rasti, pa četud počas . Jaz nisem tavečjega puščala kej dost v varstvu - slabe izkušnje. Prvič ko sem ga pustila pri tašči, (1 mes. starga) mu je dala skor 2dl čaja, ker je jokal , enkrat sem ga pustila, ko sem šla v trgovino in naročila, če bo fino jokal naj me pokliče, pa je prec k sem šla začel tult in se je drl 2h, pa me ni poklicala Aja pa da ne boste misnle da je ni bil vajen, smo živel tam. No sem vas tela potolažet, da ne boste zaskrbljene, je šu v vrtec čist brez problemov, sem ga že 1. dan pustila samga tam. Pa tud pr fotru ni blo problemov, ko se je mirkov, pa ga je vidu sam na 14 dni, al pa še to ne. Tamalo pa sem tud ene 2x k fotru pelala, k sem mela opravke. Bojana2 lahko kr vsako uro par kaplc, ne ful vlivat, rajš večkrat po malem. Freycha men se ne zdi nč narobe, če jo boš večkrat dala čuvat, če vama tko paše in sta pol bl zadovoljna, bo tud Diti fajn. Jaz pa rada preživljam čas z otroci, se pozna, da je moj mal doma, se pa tud možku posvetim. Pupi naša že skor od začetka spi na hrbtu, tud če sm jo fajn založila,se je obrnla, tko da sem se hitro nehala trudit.
|