Anonimen
|
Evo, mularija kooončno spi, sploh nisem utegnila na RR nič pridet, pa knjigo sem vam tud že poslala, tistim, ki ste prosile zanjo, zdej sem pa končno tu na malo relaksacije. Ajvy, . Zvesta, no moj julijček nima takih hlač. So pa lepe, tko da ni to razlog, da jih nima. Anja7, malega ne dajat v avtosedež, dokler ti res ornk ne sedi, ne glede na to, če bo kilažo že dosegel. Je prenevarno za otroka, če slučajno pride do nesreče. Voziček - kar se otročkovega gledanja v smeri vožnje tiče, se popolnoma strinjam s Freycho. Drugače pa imamo mi voziček, ki je lahko obrnjen v obe smeri, ampak se ne da ročaja prestavljat, ampak je treba cel sedež okol obrnit. Zaenkrat je še k meni obrnjen, ko bo lahko sedel, ga bom pa obrnila v smer vožnje. Ulla, moj se tud noro odriva, ga moram skoz popravljat, da mi kam ne flikne ali pa da se ne užge nekam. Češnca, ful huda fotka! Ti sporočim, kateri dan pridemo. Maja, tebe težko kera prekaša v menjavi vozičkov, ker te nobena ne prekaša v številu otrok. Grem jaz še mal pod marelo stat na balkon, pa kakšno rečt z možekom, ki je končno dam prišel, pa počas v mižule. Nočko.
|