|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
26.10.2007 11:08:15   
Sulfinija
Cati,žal mi je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Martinščica kje si jaz te ful pogrešam.javi se nam z lepo novičko.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
26.10.2007 11:10:10   
Sulfinija
Abra tudi tebi čestitke za oba prenesena eskimčka,vidiš sta oba prava borca.Sedaj le še + in nato UZ,ki pokaže,da boš tudi ti ponosna mamica user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1052
26.10.2007 11:35:40   
konina
Lep deževen pozdrav! Tale dež pa meni nič več ne paše. Pa otrokom v šoli tudi ne. Mi bi šli ven noret! No, saj sedaj bodo počitnice.

Čestitke novim trepetalkam. Lepo grejte vaše pikice.

Čarna in dajamaja, držita se. Tudi jaz sem prepričana, da sta bili na UZ malo prezgodaj, da bi se vse videlo. Držim pesti!

Sulfinija, jaz sem imela prvič kratki postopek in sem pridelala full foliklov in imela tudi zamrznjenče. Bil mi je bolj všeč. Sedaj sem polna modric, tečna, vrti se mi... Tako, da jaz bi rajši kratki postopek.

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.10.2007 11:39:57   
Sulfinija
Konina,hvala ti.Ja bo že takole bolje,ker sem mela dvakrat imela dolgega upam,da bo kratek boljši pa še veliko manj modric bom imela.Sem se totalno prepustila strokovnjakom v roke.Tokrat zmagam je moja zadnja beseda,ki sem jo izrekla.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.10.2007 11:40:04   
Abra
Hvala punce za čestitke. Že ful grejem pod dekco, pa še laptop dodaja energijo ... sej ga za vsak slučaj mal stran držim.

Rebeca, poznam tisto naslanjanje, kaj češ stric je v letih in težko stoji user posted image user posted image zdej si pa predstavljaj, kako je, če tam pred mizo sedi in poje user posted image midva z user posted image sva se samo pogledala in user posted image user posted image
Sicer pa čestitke tudi tebi, si si že velko familjo pripravila, bo velik bratcov in sestric user posted image user posted image
Pa seveda Špelki in Maji user posted image user posted image Maja, oprosti, ne vem, kako sem te zadnjič spregledala. user posted image
To smo zgleda zadnje trepetalke, kajne? Test imam pa 9.11.

Cukica, reni70, cati user posted image user posted image user posted image

Dajamaja in Čarna, veseli me, da sta črne misli že pregnali. V naravi ni vse tko predvidljivo kot si včasih želimo, zato nas pa velikrat zna lepo presenetit. Zdej res še ni za obupat. Mislim na vaju.

Neposredna povezava do sporočila: 1055
26.10.2007 12:31:28   
KOSTANJ
Čau soborke!!!
Kaj zdaj to neki berem - same grde novice! Pa tako dobro se je obdobje začelo!
Moje sestrice Reni70, Cukica, Cati - pa kaj je zdaj to? A nam res ni usojeno? user posted image  
Jaz mislim, da je to zato, da bomo drugo leto mirno šle v bikinkah na morje, ker nam jih še ne bo razganjalo na naših trebuščkih. Bomo imele pa jesenske otročke.user posted image

MARTINŠČICA - KJEEEE SIIIIII???? Pogrešam te!

Abra - lepo grej tvoje eskimčke, pa ne preveč, da jim ne bo vroče, ker nista vajena tropske klime user posted image user posted image .

Čarna, Dajamaja - vajin UZ je bil gotovo prekmalu. Jaz poznam tri primere, ko so prijateljice šle takoj na UZ po izostanku M, pa so jim samo potrdili nosečnost, medtem, ko jim srčkov niso videli in vse so dobile ponoven pregled čez 14 dni - in je bilo vse vredu. Ane kolk bi bilo fino, če bi tele naši sončki takoj brcati začeli, pa bi jim malo po trebuhu potrkale in preverile, če so še notri in jim je vredu? Pa nič ne moremo. Trpeti v strahu, ali bo preživel ali ne, na to smo obsojene.

Meni se je pa zgleda da od strašnega kašljanja taka M ulila, da jo komaj krotim. Bi rabila XXXXXL tampone, da jih nebi kar odplaknilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.10.2007 13:00:08   
barbarela77
pozdravljene soborke!

najprej en velikuser posted image  za vse, ki vam ni uspelo!

cati,a ni še malo prehitro da si dobilauser posted image . jaz bi na tvojem mestu poklicala v bolnico.

no pa da sponosom povem, da sem danes tudi jaz uradno postala "fiksarka". prvo piko mi je danes zjutraj dala sestra, jutri pa že sama. sem mislila, da je to večji bav-bav. no vsaj danes mi ni tako zgledalo, kako bo pa jutri, ko bom se sama piknila pa vam javim.

vsem želim čim več dobre volje in optimizma na tak turoben dan

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.10.2007 14:00:43   
Lep.dan
Dajamaja in črni tulipan,

sem šla gledat stare izvide, ker se mi je zdelo, da je bilo pri meni podobno in res. Pri 5,5 tedna sem šla na predčasni pregled zaradi bolečin v predelu jajčnika in dežurna zdravnica mi je povedala, da sta se sicer oba zarodka vgnezdila, vendar sta GV premajhni ( 3,5 in 2,9 mm), plodov ni videti in da iz tega ne bo nič. Dva dni kasneje (6 tednov) sem imela kontrolo pri dr. Drobniču, ki je ugotovil samo, da GV nista dosti zrasli, ter da je ena nepravilne oblike in mi je hotel narediti abrazijo. Prosila sem, če lahko pridem na abrazijo čez dva dni, da mi ostane vsaj še malo upanja in se je strinjal. No, pred abrazijo me je še zadnjič UZ pregledal, gledal, tipal moj pulz, še gledal in ugotovil da tisto kar utripa na ekranu ni utrip moje žile ampak malega piščančka, ki se niti slučajno ni slabo počutil pri meni. Drugi je žal propadel, ampak je bil že od začetka manjši in nepravilne oblike. Zdaj vstopam v 21 teden, brez večjih težav, mali fantič pa je po velikosti kar dober teden starejši, kot je izračunano (čeprav se pri IVF malo težko zmotijo).
Kar sem hotela povedati je, da kakšne nosečnosti malo počasneje startajo (pri meni je bi bHCG 20 dni po punkciji samo 174 pri dveh) in da so tam do 8 tedna vedno razlike, zato nas ginekologi ponavadi pred 8 tednom sploh ne naročijo na pregled. Potrpežljivo do naslednjega UZ, ker je vse to lahko še povsem normalno. Jaz sem vmes par dni prejokala, se v glavi poslovila od pikic in potem še nekaj časa sploh nisem mogla verjeti, da se je na koncu posrečilo. No, saj še zdaj na trenutke ne, pa je bilo čisto brez veze. Če bi prišla na pregled kot sem bila naročena (7,3 tedne) bi bilo vse b.p.
Sem se razpisala, upam pa, da vaju bo moja zgodba malo pomirila. Skratka lepo v miru počakajta na na naslednji UZ, jaz verjamem da se bo dobro končalo in držim pesti. 

Nosečnost se izračuna kot pri naravni oploditvi, (TP=- 3 mesece plus 1 teden od prvega dne zadnje m.), le da se za prvi dan zadnje menstruacije šteje 14 dni pred punkcijo. 

Lep pozdrav vsem skupaj, navijam za vas

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
26.10.2007 14:08:10   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 29.10.
Torek, 30.10.

Sreda, 31.10.
sonček75 - zamznjenček

Četrtek, 1.11.

Petek, 2.11.
šemalo - UZ

Sobota, 27.10.

Nedelja, 28.10.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

MARTINŠČICA greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
Pikica26 greje user posted image user posted image  - TEST 1.11.
maja24 greje user posted imageTEST 6.11.
spelka12 greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image cati (MB)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek,2.dan M začetek z GonalomF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., nato Menopur, UZ 5.11.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, predviden začetek špikanja 28.10.
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 2.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur ali GonalF
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) začetek novembra
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ) januarja v nov boj
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj

• user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10, ET 20.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • Žani4  (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur, punkcija 13.10., ET 18.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact
  • KOSTANJ (1.IVF;PO, dr.Reš), punkcija 6.10., ET 9.10.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image , DARMAR (PO) user posted image , ZALAZOYA (PO) user posted image , SKYE (MB) user posted image user posted image
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image , DAJAMAJA (PO), CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ)

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu KOSTANJ)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1059
    26.10.2007 14:19:51   
    sayuri
    user posted image Drage moje user posted image

Več kot eno uro sem urejala seznam in me je kar v želodcu stiskalo. user posted image  Dva dni prešprica, tukajle pa nič spodbudnih novic user posted image . Ne vem, kaj naj rečem. user posted image

KOSTANJ,  cukica, reni70, cati.... žal mi je. Pogumno naprej user posted image  Nič ne moremo proti temu, kar si narava zastavi. Smo čisto nemočni. Imamo pa glavo, da razmišljamo in da si rečemo, da bomo zmagali. Pa četudi moramo večkrat poskusit.

dajamaja in Crnitulipan , vajina novica mi je priklicala nazaj tiste poletne dni, ko je UZ tudi meni pokazal podobno, kot vama. Vem, kaj prestajata in vem, kako se vama dnevi vlečejo. Pri meni je Reš čakal do 9t in upal, da se bo plod pokazal. Sploh, ker GV ni bila velika 21mm (če je večja in ploda ni, potem ni več upanja). GV je prepočasi rasla in pri 9t merila le 14mm user posted image . Sami vesta, kako se je moja nosečnost končala.  Močno močno držim pesti, da bo pri vaju pri naslednjem tednu slišati utrip. user posted image

Meni je slabo po teh injekcijah user posted image  Kar na bruhanje me sili. user posted image  In zelo sem švoh.user posted image , pa zaspana. DAnes zjutraj si nisem nič dala, ker sva bila z Rešem zmenjena, da se do nedelje na drugi dan špikam (bala sem se, da mi bo M spet zamujala i n je rekel, da lahko na 2 dni, drugače on predlaga vsak dan), pa se mi je danes že nekaj rjavega pokazalo med nogami, tko da se M že napoveduje. Ko sem ob 12h prišla domov, sem si kar dala špiko Diphereline. Upam, da ne bo kaj narobe user posted image

Drugače pa pivo pijem user posted image  in to je to. Včeraj sem bila na jogi in mi je tako pasalo. user posted image  Sedaj pa dober teden nič v razredu - se bom spočila od otrok. Konference pa vseeno imamo user posted image

Imejte se lepo.... 

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1060
    26.10.2007 14:44:56   
    cukica
    Tko punce klicala v Lj. naročena na pogovor k svoji g.Dr.Ribičevi 15.1.2008. in pokličem spet prvi dan m,.
    Sej bo vsem bo ratalo enkrat.
    Kostanj,Reni70,Cati tudi me bomo enkrat user posted image .

Punce lepo se mejte.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1061
    26.10.2007 17:25:04   
    Goldy
    Da se še jaz javim. Imela sem UZ. Našel se je moj levi jajčnik. user posted image A me je dr. Vogler, ki je bil danes, tudi vprašal, če ga mogoče nimam.user posted image  No, potem pa se je našel in v njem 4 folikli, v desnem jih je pa 6. So že lepo razviti, tako da imam naslednji Uz v nedeljo in mogoče že punkcijo v torek.

Zaenkrat gre vse po načrtih. Želiva si, da bi šlo tudi naprej.

Objemčke in poljubčke vsem!

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1062
    26.10.2007 17:26:25   
    sayuri
    Goldy, super novičke user posted image user posted image user posted image

PA kje ste vse? user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1063
    26.10.2007 17:33:25   
    Sulfinija
    Se pokorno javljam tukaj sem.Martinščica,kje se skrivaš ti?Jaz te zelo pogrešam.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1064
    26.10.2007 18:26:16   
    konina
    Gita, sem videla, da si tukaj nekje. Javi se kaj. Kako se držiš?

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1065
    26.10.2007 18:44:44   
    maja24
    Živjo punce kako ste na ta zamorjen deževen danuser posted image .Jest sm še kr OK če odmislim da me malo boli trebuh pa da sm vsa panična k sm v obdobju na čakanje testa 6,11.

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1066
    26.10.2007 19:28:36   
    cati
    Evo mene
    Sem klicala ambulanto pa so rekli da ta krvavitev še nič ne pomeni in sedaj si lahko žvižgam.... Ni več sveže krvi je samo še ta rjav izcedek

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1067
    26.10.2007 19:33:23   
    Sulfinija
    Cati dokler ni prave user posted image  je še vedno upanje.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
    26.10.2007 19:35:09   
    dajamaja
    Punce, hvala vam za vse tople besede. Ko je človek tkole v kot stišan, visi na vsaki od njih in prav črpa energijo za naprej. Hvala mušmuš za koledar (včeraj mi še osnovna matematika ni šla), prav simpatični podatki. Lep.dan hvala ti da si si vzela čas in preverila za naju ter naju tako potolažila. Z vsako takšno novico imam več upanja in večjo borbenost. Sicer pa sva s Čarna preklopile na ZS, da ne bova preveč strašile, pa še paševa ne glih na to temo.
    Ampak vaša navijačica pa ostajamuser posted image  
    Cukica, Reni 70, žal mi je. Cati držim pesti, da je bil lažni alarm!
    Abra, pridno grej svoja sončka!
    Ostalim mirno roko in dobre rezultate!

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 1069
    26.10.2007 19:35:51   
    cati
    Sulfinija hvala, saj to me tolaži. Pa tudi ob živce spravljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
    26.10.2007 19:39:56   
    Sulfinija
    Dajamaja in Čarna jaz zelo,zelo navijam za vaju in vajini user posted image user posted image .

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
    26.10.2007 19:40:28   
    maja24
    A mi lahko kira  pove kaj naj bi pomenile blage bolečine v spodnem delu trebuha,ETsm pa mela u torek in sm že čist panična
    user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1072
    26.10.2007 19:46:10   
    Sulfinija
    IZVIRNO SPOROČILO: maja24

A mi lahko kira  pove kaj naj bi pomenile blage bolečine v spodnem delu trebuha,ETsm pa mela u torek in sm že čist panična
    user posted image

Glej en nasvet ti dam.Čimmanj se obremenjuj z znaki,ker so si nosečniški in predmenstrualni znaki zelo,zelo podobni.Kaj pomeni bolečina v spodnjem delu trebuha je težko povedat'?Lahko kaj dobrega ali žal tudi ne.Me vse tukaj zelo navijamo zate ti pa kar pozitvno misli pa bo vse ok.Če te bo ful bolelo pa pejt raje na kliniko kjer so ti delala ET,da boš mirna.Kateri dan po Et pa si ti?

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1073
    26.10.2007 19:50:49   
    maja24
    sem četrti dan po ETjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
    26.10.2007 19:50:58   
    Pikica26
    maja24, jaz sem imela ET 18.10, pa me ves ta čas spodaj nekaj špika in občasno boli. En teden po transferju sem bila napihnjena ko balon, sedaj pa že lahko hlače normalno zapnem user posted image . Pa do včeraj so me bolele joške... hm zdej pa ne več user posted image
    Tudi sama še čakam na test, tako, da trepetam tako kot ti in upam na najboljši rezultat.

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.