|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
26.10.2007 14:29:54   
Neža7
user posted image  LEP POZDRAV PUNCE user posted image

Hvala bogu, da je petek..... JUHU!
user posted image  sem domov in sem že stanovanje počistila in sem

Bodite vesele in nasmejane user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.10.2007 14:32:25   
Neža7
user posted image  LEP POZDRAV PUNCE user posted image

Hvala bogu, da je petek JUHU!!!

user posted image  sem domov iz službe.

Bodite user posted image  in user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.10.2007 14:36:30   
Anonimen
Pozdravljene punce, nisem pridna čveka, le sem in tja uspem prid pogledat, kaj se tukaj dogaja, pa ne dohajamuser posted image

Žal tudi mi nismo uspeli, že gremo v 6. ali že 7. krog, tudi nas je ta mesec precej potrlo, ne pomaga tudi rednouser posted image . Mogoče bo res čas, da se grem malo pokazat G.

Vsem novim nosečkam ČESTITKE, ostalim veliko sreče.

Rada bi bila na seznamu, upam, da niste hude, ker sem bolj malo z vami v čveku. Selim se za 27 dni naprej v oktober.

bodite lepo

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.10.2007 14:38:18   
Anonimen
mislila sem v novemberuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.10.2007 14:39:31   
Erin
anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.10.2007 14:41:26   
sonček33
Erin a si ti kej jezna name'

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.10.2007 15:02:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: matt

Šč, šč ... zgleda, da se bo zdej, zdej ulila... Bi jo že prej mogla vam zatožit.

No, upam da ni prepozmo --- šššššcccccccccccccccc. ššššššccccccccccccccccccccc, ššššššššššššššššššccccccccccccccccccccccccccccc!!!!! user posted image  Eto! Če bo pa zdaj prišla, pa bom začela verjet, da je gluha!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.10.2007 15:11:36 >

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.10.2007 15:13:11   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje je Se*? Aja, dela, kura jest.

I'm in da house!  user posted image  

Kako so tvoji ledvični biserčki? Boli? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.10.2007 15:19:56   
Erin

Erin a si ti kej jezna name'

Zakaj sonček tako misliš? Veš da nebi mogla bit...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah dej noooooouser posted image user posted image user posted image ...

Evo samo zate da ti polepša dan...

user posted image

Ej ti Se*!!!! Ko si ti faca... Ali se te da najet, da popestriš kak dan ko se bo depra okoli sprehajala??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.10.2007 15:24:28   
Serendipity
Erin ... pssssst user posted image - ocean iščem.. Pa ga za vr* ne morem videt ... kok je sladka ritka... Mnjami! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.10.2007 15:25:52   
Serendipity
Eh itaq da me lahko - le na kavico me pelaš, pa je user posted image  

Jao, kak bi zaj kavo pijla .... pa ''ocean'' gledala ....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.10.2007 15:32:48   
Erin
No potem pa le glej da se en dan v našem koncu oglasišuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa kavico že pila, la la l la la la...user posted image šlikapec korenček...sedaj bo pa user posted image kmalu prišel pa gremo na hokej...jeeeee..user posted image user posted image user posted image

JE -SE-NI-CE, OLEOLEOLE..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.10.2007 15:46:03   
Erin

Erin? Kako si? kaj novega? Služba? kej novega za stanovanjce? Ma, men se zdi, da bom jest mogal it kupit kakšno malenskot, ker pol je tok pozitivne energije.

vIDIŠ KO SEM TO BRALA SEM SE RAVNO ODPRAVLJALA OD DOMA PA SEM POZABILA. Opa, caps lock sori...
Počutje moje -optimistično v nove bojeuser posted image kaj mi drugega preostane... Pa ti? Je kaj lažje sedaj ko imaš datume in se nekaj premika?user posted image
Za službo sem bila na dveh razgovorih, čakam odgovore... Za stanovanjce pa itak sedaj ni denarja za drugega kot za račune...sem hotela kupiti   nov kavč pa sem morala plačati šolnino za faks pa registracijo sem imelauser posted image pa ni ni dnarčka... Kaj pa si boš ti kupila? Meni je vedno všeč ob oktobru in decembru ko imajo v merkurju tako lepo okrašeno, takrat bi kar vse pokupila...pišuka ta čas se bliža jaz pa brez denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image Itak so "lačne" samo oči...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.10.2007 16:03:51   
silvya
Pozdravjlene, vidim da ste kljub obisku dobre volje. Tudi jaz imam obisk, od danes. Zgleda da polna luna dela user posted image .

Evo bom skuhala kavico zase, ki je še nisem in seveda za vas tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Škoda, da ni nobene nove user posted image .   user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pa zato naslednji mesec bolj roza.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.10.2007 16:12:51   
Neža7
Iščem morje, ampak ga ne vidim user posted image  Nekaj ful lepega ga pokriva.... RITKICA user posted image

Hmmmm...... ampak moj možek je zamene božanski še posebej v svoji policijski uniformi, bi ga kar pojedla njami..... user posted image user posted image

Kako je fajn sem malo nasmejat....

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.10.2007 16:21:46   
Anonimen
erin o kakem oceanu ti to?? buljim že pet minut pa je na mojem ekranu sam ena čvrsta rit.  user posted image   pa je spet vikend. hvala bogu.... danes sem zvedla, da je znanka ki ji je uspelo v prvo zanositi, ko sem pisala zadnjič, imela splav user posted image če svet ni svinja, pa tut nič ne rečem. pravi, da gleda na vse pozitivno, sam kaj ko v takem trenutku boli , pa svet se sesuje, upanje gre... žalostna sem res user posted image    

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.10.2007 16:41:59   
sonček33
Erin hvala ti za dečkota. matr samo zame je. K tiste, ki jeih Se* gor lima takoj pograbte, da nč zame ne ostane.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.10.2007 16:52:29   
shelly
U ste se razgovorile, zdaj vas pa prav res ne morem več dohajat user posted image  Bi si mogla prav cel dan rezervirat, da bi lahko vse nadoknadila in prebrala user posted image  tako da se opravičujem, če sem kakšno srečko spustila in ji nisem čestitala. No čestitam kar zdaj če je kakšna nova user posted image  Mislim pa da danes ni nič ane. Pa še tako turoben dan je, bi ga nam lahko katera polepšala. Bo pa jutri...

Zdaj grem pa Komisarja Reksa gledat, me spominja na otroške dni user posted image  danes ko je tak brezvezen dan se prav prileže.

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.10.2007 16:52:58   
Neža7
Lunica24... Ja, življenje je včasih kruto, ampak moramo biti pozitivni in si mislit, da sonce vedno posije po dežu. THERE'S ALWAYS SUNSHINE AFTER THE RAIN user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.10.2007 17:08:00   
nineva
Punce js sem fenomen.

Moje še ni user posted image , prvič v živl. mi zamuja pa se tak heca z mano?

Prosim RR -jevke za odgovor?????

Moja doktorska:

Je možno da sem zanosila 19.10. in je danes vgnezditvena? ( po koledarčku sem mela O 9.10. torej bi mogla M prit po urniku.

BT nisem merla, sluz prisotna
moja user posted image  je bila napovedana 23.10. , dans zamuja 4 dan -- test neg.
Zjutraj samo malo rjavkasto roza izcedka -- zdaj nič več.

Vse me pa boli če cel teden, zize bodo eksplodirale...

Hvala

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.10.2007 17:39:03   
trinity22
Žal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vseeno pogumno v november, pa bomo tam vse roza.

Talika81 vsenajboljše za te ....user posted image user posted image , pa da boš čimprej user posted image .

Za vse, ki je ne čakate pa držim pesti, daje tudi NE BO, naj jo šššššššccccccc, ššššššššccccc terapiaj prežene za devet mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.10.2007 17:40:05   
Neža7
Ne vem, nisem še imela tako, da mi zamuja in da ne test negativni. user posted image

Pojdi v zdravstveni dom, da ti kri pregledajo, če si noseča. Jaz misli, da si.  Drug nasvet ne bi vedla, da bi ti lahko dala, sori user posted image

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.10.2007 18:09:42   
Fargesia
Erin, pri meni še nič novega, razen tega da me je začelo špikati dol spodaj in da me prsa še bolj bolijo kot so me...pa sladoled bi ppala skoz! mi je moj prnesu 2 litra!!! je priden a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.10.2007 19:28:59   
spelka12
Erin spelka na raport.stanje-špika, bode, napihuje, lakota ogromna, plini prisotni...  No evo pa je res vse v glaviuser posted image . Več pa v novemberkah.
Nisem pozabila na vse, ki še čakate user posted image  v oktobru. Veliko, veliko, veliko, veliko sreče vam želim.
Ostale pa hitro v november, da čimhitreje začnemo barvat nov mesec.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.10.2007 19:38:31   
Lupita
Uf punce kok ste natipkale, pa me ni bilo samo 2 uri user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim, da ste prave male pohotnice, kar je super za delanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo punce!!!user posted image user posted image user posted image

Drugač pa - kaj počnete, kje ste in uživaaaaaaaajte vikend!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

statistika
*miska.mcc*

Ali rešujete ankete?

DA (78%)

NE (9%)

:p (12%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!