|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
25.10.2007 17:29:25   
Darca_k
Vi ste imele danes makarončke, mi pa včeraj (pa še malo bučk, korenčka, sirčka in paradižnika zraven). Ful ima rad bućke.

Drugače me pa nekaj zanima: a vaši spijo ponoči in KOLIKO POJEDO ponoči?
Ker v mojega čez dan v eni rundki ne spravim več kot okoli 70ml hrane, medtem ko mi pa zvečer okoli pol devete spije cirka 210ml mleka, pa nato ob 2h zjutraj okoli 200, pa spet ob kakšnih 6h 200. Danes ponoči pa je jedel ob 2h, 4h in pol7h... NORO.
Sem ga včeraj poskusila prelisičiti in se mleko malo razredčila, pa je norček pojedel celih 2x 240ml... A imate kakšen recept kako ga odvaditi nočnega hranjenja?
Danes mu poskušam po 'trdi' hrani še dati malo mleka in mi vedno spije še kakšnih 70ml, sedaj pa bomo videli kaj bo ponoči.
Drugače pa jeva: ob kakih 10:00 60ml sadne žitne kašice od allete (ali pa danes kašico stračatela), pa še malo skutice; ob 13:00 sadni snack (pol jabolka in banane ali pa kaj drugega...); ob 15:30 kosilo (100ml zelenjavne kašice + včasih juhico s kroglicami); okoli  18:00 spet malo sadja ali sadne žitne kašice; ob 19:30 60 ml mlečne kašice ali pa grisa - ni šans da bi pojedel več...
A vaši čez dan več jedo? Kolikokrat še jedo mleko?
Mam ful vprašanj, ne?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.10.2007 20:55:12   
metuljčica27
Pozdravljene.
Jaz vas zopet malo pozdravim.

Ma pa ujamem trenutek.
Kaj sem opazila da se dobite v MB, al sem se zmotla. Mateja JAVI!

Ja naša Žana spi celo noč že od 1. meseca, vendar čez dan poje dosti. Najmanj 4 če ne 5 flaš po 240 ml. In 4 obroke. Samo ni neka velikanka. Ma strečo, se je ne prime.

Drugače pa smo prehlajeni. Zanima me kako pogosto uporabljate te pumpice za nos(ki se v sesalec vtakne)? Naše se tako dere, da joj!

Vse vas ven vleče, kaj če bi se zmenile, pa se kje dobimo. Kaj niso oni striptizeri sedaj nekje pri nas. To bi bila žurka!user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
25.10.2007 21:20:31   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja tole si pa lepo napisala, se čist strinjam. Jaz mam že tud dost vsega. No moj bo šel menda v porodniško, ker jaz namreč delam že od vsega začetka in ne folgam več....res rabim mal odklopa.....

lpuser posted image

Višnjaaa kako delaš? A maš privat doma? Kaj pa delaš če ni skrivnost???

Jaz pa sem bila danes v službi. user posted image  Mi ne pustijo dopusta koristituser posted image  o šest urnem delavniku tudi slišat niso hotl user posted image  tako da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav v depresijo padla.

Po zakonu lahko delaš skrajšani delovni čas, delodajalec ti lahko samo določi od kdaj do kdaj vsak dan, koliko ur boš delala, pa mislim da lahko ti sama določiš. Če si se torej odločila za 6 ur na dan, je torej 6 ur na dan, delodajalec ti lahko pač določi a bo to od 8ih do 14, ali od 9ih do 15ih....sem dva dni nazaj ravno pisala vlogo za svoj skrajšani delovni čas, pa sem  brala tale zakon - 48. člen Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (Ur. list RS, št. 110/06)....

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.10.2007 21:21:39   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ribica ti bi ji lahko gris z riževim mlekom skuhala!ali sojinim??

Saj sem probala z riževim.....pa je teklo, pa še zdaj ne vem zakaj! Bom še enkrat probala!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.10.2007 21:23:51   
ribicau

Danes bomo pa očitno vsi testenine jedli.

Tudi jaz sem jih že dala v pečico. Bomo imeli pečene makarone s piščancem, rdeči radič.
Matic je pred spanjem pojedel zelenjavno juho. POtem pa bo z nami jedel še makarončke. Upam, da mu bodo všeč.

Tud mi smo danes imeli testenine...špagete bolonese....imela sem mleto meso (samo goveje), pa sem naredila omako, samo malo manj vegete sem dala, pa nič soli, drugače pa vse začimbe kot ponavadi in je tamala zmazala njeno porcijo!

Margit, kako narediš gratinirane testenine?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.10.2007 21:24:53   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Sem delala puding iz riževega mleka....ni se strdil??????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kako to? Sicer js ne delam iz riževega, ampak Hipp mleko... Sorry, nisem vedla da bo tako... user posted image Eva je pa itak alergična na ostalo mleko, a ne? user posted image

Ej ne sekiraj se ti, sej sem verjetno sama kaj zajebala! Če se iz vode strdi, nevem zakaj se iz riževega mleka ne bi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.10.2007 21:36:49   
ribicau
No zdej pa še kej napišem.

Danes sem bla ful pridna. Sem pospravila že celo stanovanje, zdele se mi je pa tud že biskvit za torto spekel. Jutri jo finiširam, pa naredim še eno hitro pecivo, potem je pa za soboto in nedeljo vse pripravljeno. Še vedno pa ne vem, kaj naj pripravim za pod zob....V soboto imamo okrog 16 ljudi, pa sem mislila, da bi kar biftek naredila! Tistih narezkov sem že sita, pa še kar nekaj bi jih morala naredit, da bi bilo dovolj. Za nedeljo pa nas bo 6, pa bom kar ornk kosilo naredila.

Spet me je pa tašča razpizdila user posted image  u nulo. Matr sem jezna. Vsako leto ona teži, da bo mojmu za roj. dan naredila torto, ker mu jo že kao od 1. roj. dne dela.....ona še vedno ne kapira, da je njen sinko "srečno" poročen, da njegova žena dela the bestne torte user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image ...u glavnem, letos bo imel dve torti, ker jest od svoje ne odstopim. Zdej pa držte pesti, da mi uspe tko kot ponavad.

Tamala je imela včerajšnjo noč za znort. Spat je šla mal čez osem in se je do 22ih zbudila ene 5 krat, pa potem do jutra še ene 10 krat! Jutri je luna, pomojem je to vzrok. Danes je šla pa spat ob 20ih, pa se je pred pol ure tud že zbudila. Punca se kar usede, pa spi zraven, pol jo pa položim nazaj, pa spi naprej user posted image .

Tko, zdej grem pa nekej popapcat!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.10.2007 22:20:23   
Margit

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja tole si pa lepo napisala, se čist strinjam. Jaz mam že tud dost vsega. No moj bo šel menda v porodniško, ker jaz namreč delam že od vsega začetka in ne folgam več....res rabim mal odklopa.....

lpuser posted image

Višnjaaa kako delaš? A maš privat doma? Kaj pa delaš če ni skrivnost???

Jaz pa sem bila danes v službi. user posted image  Mi ne pustijo dopusta koristituser posted image  o šest urnem delavniku tudi slišat niso hotl user posted image  tako da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav v depresijo padla.

Po zakonu lahko delaš skrajšani delovni čas, delodajalec ti lahko samo določi od kdaj do kdaj vsak dan, koliko ur boš delala, pa mislim da lahko ti sama določiš. Če si se torej odločila za 6 ur na dan, je torej 6 ur na dan, delodajalec ti lahko pač določi a bo to od 8ih do 14, ali od 9ih do 15ih....sem dva dni nazaj ravno pisala vlogo za svoj skrajšani delovni čas, pa sem  brala tale zakon - 48. člen Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih (Ur. list RS, št. 110/06)....

Vsekakor se strinjam s tabo. In tudi zakon poznam, vendar ... javna uprava je nekaj drugega kot privat podjetje. Res da sem zaposlena za nedoločen čas, vendar če bom vztrajala pri 6 urnem del. času, delodajalec pa se ne strinja s tem in podpiše papirje samo zato ker je zakonsko tako, lahko kaj hitro postanem odveč podjetju. Na žalost je danes tako :( 

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.10.2007 22:28:14   
Margit

Na čebuli prepražim piščančje krače, potem jih vzamem ven in prepražim še zelenjavo (paradižnik, bučke, brokoli, cvetačo, grah, por, korenje) dodam makarone (polžke, svedre, peresnike) zalijem z vodo, solim (drugače dodam vegeto, vendar zaradi malega je zdaj ne uporabljam), dodam malo paradižnikove mezge. Vse skupaj pomešam na vrh pa naložim piščančje krače. Pokrijem jeno in dam v pečico.

Matic jih je zmazal cel krožnik :)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.10.2007 5:58:50   
ribicau

Na čebuli prepražim piščančje krače, potem jih vzamem ven in prepražim še zelenjavo (paradižnik, bučke, brokoli, cvetačo, grah, por, korenje) dodam makarone (polžke, svedre, peresnike) zalijem z vodo, solim (drugače dodam vegeto, vendar zaradi malega je zdaj ne uporabljam), dodam malo paradižnikove mezge. Vse skupaj pomešam na vrh pa naložim piščančje krače. Pokrijem jeno in dam v pečico.

Matic jih je zmazal cel krožnik :)

Zanimivo, bo treba poiskusit!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.10.2007 6:01:23   
ribicau
Dobro jutro!

Mi se že igramo user posted image ! Jest najbolj, da si eno kavico skuham, ker bom drugače zaspala kle za računalnikom. Pojma nimam, kva jo zdej daje. Samo, da ji je kresnička interesantka mal pred šesto zjutraj, ni glih fajn user posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.10.2007 8:57:38   
malecka_mateja

FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                            Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm,  9200 g,  mami (-20 kg)

Tjaša 71 cm, 10200g,  mami (-11kg)
                              Tjaša 73 cm, 10680g, (8 mesecev)

user posted image     Margit
                              Matic 73 cm, 8600 g, mami 50 (0 kg) 

user posted image    Atena777
                      David 70,5 cm, 8780g, mami 65,5 kg(+2kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)
                             Jani 68 cm, 8730 g, mami 81 kg (+11 kg)

user posted image   Kolumbo 
                    Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)
                             Eva 69 cm, 8150 g,    mami 58 kg  (-2,5 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, 67,7 cm,7920 g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                               Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

user posted image Jasna81
                           Alen 71,5cm, 8800g, mami 64 kg (+2 kg)

user posted image pikecpokec 
               Gal  75 cm, 7900g, mami 43 kg (+1kg)

user posted image helimaša 
                  Maša,
  70 cm, 8000g, mami 60 kg

user posted image   force

Živa, 78 cm, 6950g , mami 53 kg

user posted image Darca_k
                         Maj, 69 cm, 7900g,(8 mesecev) mami(+3 kg)

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.10.2007 9:03:25   
malecka_mateja
jutro!

evo darca pa sta na seznamu!
če ma katera nove mere prosim jih sporočite!

kaj naj kuham danes???nič nimam v glavi pa nič nisem ven vzela???ideje na pplan???

joj naša noč je bla katastrofa!na malo ful  metalo nonstop se je zbujala in jokala!eh upam da bo bolje!
zdaj ko pa mami ne more več spat pa ona spi!ah sej bo boljše!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.10.2007 9:20:55   
Darca_k
Hvala Mateja za vpis na seznam user posted image .

Moram povedat, da je pa naš mali danes ponoči jedel le 1x... In spal do pol devetih zjutraj (no ob 6h smo imeli še en snack). Torej ga bo potrebno čez dan več s flašami hranit, tako kot je napisala metuljčica27.

Metuljčica27 super, če se nam boš pridružila user posted image .

Kolumbo sorry, tudi v MB nimajo prave številke. Sem včeraj vprašala v Europarku, pa imaš ti srečo, da v LJ vedo kdaj in kaj bodo dobili, ker tu nimajo pojma. Rekli so mi, da naj vsak dan pridem, ker kao vsak dan dobijo robo in ne vedo kaj bodo iz Dunaja dobili. Cool, ne? Skratka, upam da jo boš dobila... Če ne, pa verjamem, da te kje čaka še kakšna boljša user posted image .

Duty calls iz one male stojice se mi namreč nekdo smejiuser posted image . Se beremo kaj zvečer, ker ma mama danes day off.
Lepo se mejte!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.10.2007 11:01:15   
Anonimen
Jutro!

No, sej nismo zdej vstali, amapk zdej je ati šel v službo (je že oddelal 2 uri) tako, da zdej mam cajt za RR. Spali smo kr ok, edino Alen se je zbuju vsake tolk zaradi kašlja in noska, pol pa v sekundi zaspal nazaj. Sem mu kr menjala položaje. BTW - naš se še kr v spanju ne obrača sam?! user posted image user posted image user posted image Ko je buden, je kot vrtavka, vsepovsod ga je, ko pa spi, se pa joče, dokler mu ne spremenim položaja...  Me mora fejst skrbet?? Sem podnevi probala, da bi se sam obrnu in sem ga tolk dolg pustila, da se je kr zbudu... Edino, kar mu uspe, je z boka na hrbet se prevalit, pol pa okol svoje osi. Ostalo odpade! user posted image user posted image

No, danes ne bom kuhala, ker ati pride šele ob 19h user posted image Za Alena mam pa od včeri juhico z onimi jajčnimi svaljki (tarana) in korenčkom, pa mal pišč. prsi je not. Js si bom pa še kej dodatno prištimala. Večerjo morm še pogruntat. Lušta se mi palačink z evrokremom in breskov kompot. user posted image

Kje je Atena??? Jo kr pogrešam, upam, da je križ ok! user posted image

Višnjaaa kapo dol! 3 otroke, služba in gospodinjstvo??? Maj gad!!! Js komi gospodinjstvo pa malega rihtam... Res si carica! user posted image

Pa Kolumbo tudi... Kr ne morem pozabit, da ji je uspelo diplomo naredit ob tamalem... Mam kr motivacijo mal prah pobrisat s svojih knjig in dokončati začeto.... Sam kaj, ko je že dolgo tega, kar sem odpisala fax user posted image user posted image

javite se kej, če ne vam bom viruse poslala prek MSN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah, grem mal pred tv, pa posoda še čaka... user posted image

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.10.2007 11:02:58   
Anonimen
P.S. Mateja js bom doktorirala iz tehle sličic za avatar!!! Help! Ko boš dosegljiva, (pa če bo čas) se priporočam! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.10.2007 11:38:26   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kaj naj kuham danes???nič nimam v glavi pa nič nisem ven vzela???ideje na pplan???

zelenjavna kremna juha
polpeti, pire krompir, zeljna solata
marelčni kompot

to bo danes pri nas na sporedu

Neposredna povezava do sporočila: 3517
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 11:47:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 11:47:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.10.2007 11:50:20   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Višnjaaa kapo dol! 3 otroke, služba in gospodinjstvo??? Maj gad!!! Js komi gospodinjstvo pa malega rihtam... Res si carica! user posted image

To sem tudi jaz že razmišljala. Mislim, kako ti uspe zjutraj vse tri spedenat, jih razvozit, zraven še biznis peljat, in vse kar spada zraven h gospodinjstvu. Pa če se prav spomnim imaš še vrt. Svaka ti čas.

Jaz sem utrujena že na vsezgodaj zjutraj. user posted image Sam da Mašo spedenam jo peljem v vrtec, potem Matica spedenam. Pojeva zajtrk, se mal poigrava, .... gre na dopoldansko spanje. Takrat navadno skuham kosilo, kej polikam, pospravim ... in ko vstane pojemo kosilo in že šibam po Mašo v vrtec. In potem je itak pestro celo popoldne ob dveh malih škratkih. Zvečer pa je itak cel projekt dva skopat, povečerjat, pravljice prebrat in v posteljo ju spravt. Potem pa mami itak sam še dol pade. Sam kaj ko je zvečer mal časa in miru tako da se ne odpravim takoj spat.

Tako da res si dobra da sfolgaš vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.10.2007 11:51:17   
DeMer
OJ!

Joj, kronicno pomankanje casa! user posted image Ne vem, al se jest ne znam zorganizirat, al kaj je narobe, sam jest res skoz neki prckam. Al perem, pospravljam, kuham, previjam, hranim, jem, .... Uh, ni in ni konca temle stvarem. Kako bo pa potem, ko bo se sluzba zraven, pa ne vem. No, ja do takrat je se nekaj casa (manj kot 3 mesce). Ja zacnem 15. januar, ker ne morm koristiti dopusta. V solstvu pac tako.

Danes kuhamo:
oci in mami: juho iz krompirja, korenja in zelja, cufte, pire, solata in kompot
user posted image : zelenjavo (korenje, bucko, kolerabo) + proseno kaso + pišče

Kaj se je kaj dogajalo? Hm. Makr pleza cist povsod in vlece stvari iz polic in se potem igra z njimi. Je pa to vsa elektronika. Predvcerajsnim je zlezu na zaboj za igrace, ki je sicer visok ene 10 cm in se gor prov zabaval. Pol se je pa dol prekucnil in pri tem prebil dlesen. Kako, nimam pojma. Po moje je grizu rocaj in je bilo kaj ostrega in je malo potegnil in zarezal. A mislite, da je to kaj narobe. Zdej se mu je jepo zacelilo, samo se vidi, kje je bilo odprto. Je pa to tocno na mestu, kjer bo pokukala ven zgornja enkica.

Glede hrane: pri nas je mleko zjutraj in zvecer po 200 ml, pa se za vecerjo ima mlecno kasico iz 150 ml mleka. Drugace pa je ze skoraj vse. Sem mu dala mandarino in jo ima ful rad, samo prebava pa tudi dela 100 na uro.

Zdejle ga je vreme cist uspaval in je spal 2 uri. Ga grem pogledat, ker me klice!

Lep dan v tem sivem vremenu!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.10.2007 11:53:37   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sej res kompot....sm obljubila možeku, Margit dobr d si me spomnila

Margit kako nardiš zelenjavno KREMNO juho za Matica?????

Čist simpl. Skuham zelenjavo v vodi (brokoli, krompir, cvetačo, bučke), malo solim, dodam sladko smetano, žličko kisle smetane. Zmiksam s paličnim. Potem pa dam notri samo še kakšne knedelčke, nudelčke, makarončke tako da je bolj nasitna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.10.2007 11:59:04   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

OJ!

Joj, kronicno pomankanje casa! user posted image Ne vem, al se jest ne znam zorganizirat, al kaj je narobe, sam jest res skoz neki prckam. Al perem, pospravljam, kuham, previjam, hranim, jem, .... Uh, ni in ni konca temle stvarem. Kako bo pa potem, ko bo se sluzba zraven, pa ne vem. No, ja do takrat je se nekaj casa (manj kot 3 mesce). Ja zacnem 15. januar, ker ne morm koristiti dopusta. V solstvu pac tako.

Vse znaš zorganizirat. Ampak tako pač je. Če konec dneva potegneš črto pod to kaj si naredila: ni ravno za v luft skakat, a ne? Pospravila, polikala, oprala, obesla, v sušilc zložila,skuhala kosilo (mogoče na dva konca),mal se igrala z malim škratom, šla na kakšen sprehod,... in že je konec dneva.

DeMer jaz pa začnem 14.januarja.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.10.2007 12:02:08   
DeMer
Kolumbo, kdaj mas ti zagovor, sem čist pozabla? A v torek?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 12:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.