|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
24.10.2007 18:01:56   
ribicau
Sem delala puding iz riževega mleka....ni se strdil??????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
24.10.2007 18:43:39   
atena777
Kolumbo jaz bom delala na tem, da se pridružim na tvojem dipl. žuru in upam, da brez user posted image , da si malo oddahnem, najraje bi se ga po dolgem cajtu mal nadonkala, da mal pozabim vse skrbi in težave s križem pa vse skup...

Zdej grem pa brat kaj ste pamenega napisale user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
24.10.2007 18:49:29   
atena777
FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                            Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm,  9200 g,  mami (-20 kg)

Tjaša 71 cm, 10200g,  mami (-11kg)
                              Tjaša 73 cm, 10680g, (8 mesecev)

user posted image     Margit
                              Matic 73 cm, 8600 g, mami 50 (0 kg) 

user posted image    Atena777
                      David 70,5 cm, 8780g, mami 65,5 kg(+2kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)
                             Jani 68 cm, 8730 g, mami 81 kg (+11 kg)

user posted image   Kolumbo 
                     Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)
                             Eva 69 cm, 8150 g,    mami 58 kg  (-2,5 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, 67,7 cm,7920 g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                               Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

user posted image Jasna81
                           Alen 71,5cm, 8800g, mami 64 kg (+2 kg)

user posted image pikecpokec 
                Gal  75 cm, 7900g, mami 43 kg (+1kg)

user posted image helimaša 
                   Maša,
  70 cm, 8000g, mami 60 kg

user posted image   force

Živa, 78 cm, 6950 cm, mami 53 kg

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
24.10.2007 19:12:57   
pikecpokec
Živjo, punce in user posted image !

Dans je Gal dobil pajaca za zimo user posted image . matr, je tole problem. nikjer nobenih bundic ali pajacov. tko da smo enega našli v s oliverju v celju, pa je bil št. 80 in mu je glih za glih prav. pol je šla pa moja mai zlata v mb iskat. tko da smo pripravljeni za zimo!user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
24.10.2007 19:56:28   
malecka_mateja
ojla!

jza pa sem se sama mal potepala pop smo neko darilo kupovale z seko!
mala je cel dan že tečka mislim da od pikeca!upam da bo ponoči ok!

bubilu te bomo zelo vesele!user posted image user posted image user posted image

pikecpokec user posted image user posted image user posted image  za pajaca!sem v mb mamo vseuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da druge vabljene!ne boste verjele ampak fuuuulllll lepe bunde v šparuuuu!20 evrov za fantk eful lepe pa debele!res lepe!ena žametna mi je ba všeč zunaj žamet not bombaž ampak ful debela in full lepa!tako da punce poglejte mogoče bo kaj prav prišlo!na žalost jo mi že imamo drugače pa res majo izbiro no pri nas v mbuser posted image user posted image

grem malo porihtat!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
24.10.2007 20:33:55   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Kolumbo jaz bom delala na tem, da se pridružim na tvojem dipl. žuru in upam, da brez user posted image , da si malo oddahnem, najraje bi se ga po dolgem cajtu mal nadonkala, da mal pozabim vse skrbi in težave s križem pa vse skup...

Ja tole si pa lepo napisala, se čist strinjam. Jaz mam že tud dost vsega. No moj bo šel menda v porodniško, ker jaz namreč delam že od vsega začetka in ne folgam več....res rabim mal odklopa.....prav pije se mi....sej se grozno sliš, ampak je pa čist res.

Eva1 nabav pjačo za krst, ker mam pumpo ofjeno do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej najboljš, da hrano in pjačo (alko) kr sabo prnesem, ker drgač bom spet žejna in lačna user posted image user posted image user posted image

Drgač pa pri nas nič novega. Nejc še vedno kašlja ko star čiko....prav bogi je, ker se ponoč kr naprej zbuja zarad kašlja.

Ostala dva mi pa itak skoz nagajata...sem dons čist ven padla, ker je Ana spet pozabla temperke na tleh in je prišel Nejc po vseh štirih in jih je tako lizal, da je bil pol tak ko klovn.....pol pa so se vsi trije režal....**** sem znorela do konca. Pa bolj ko se derem, manj me šmirglajo.
Sam sej jima nisem več kos, ker se samo pogledata in jima gre tako nasmeh, da rajš kr grem, ker gre pol še men na smeh in ......eh sej.... ka čem govort.

No tolk za danes.
Fajn se mejte punce!

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 24.10.2007 20:37:46 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:33:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
24.10.2007 23:01:58   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Darca_K bunda je svetovnauser posted image user posted image user posted image ...sm takoj letela v HM, AMPAKuser posted image user posted image user posted image  so imeli samo še cifro 62, sm se skor zjokala...

Ne morem verjet. Še v ponedeljek so jih imel ogromno. Očitno so takoj šle. Jaz sem vzela kar št. 80. Mu je malo dolga v rokavčke, ampak mu bom pa enkrat zavihala. Pa še do spomladi mu bo prav. Vsaj upam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
24.10.2007 23:04:27   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja tole si pa lepo napisala, se čist strinjam. Jaz mam že tud dost vsega. No moj bo šel menda v porodniško, ker jaz namreč delam že od vsega začetka in ne folgam več....res rabim mal odklopa.....

lpuser posted image

Višnjaaa kako delaš? A maš privat doma? Kaj pa delaš če ni skrivnost???

Jaz pa sem bila danes v službi. user posted image  Mi ne pustijo dopusta koristituser posted image  o šest urnem delavniku tudi slišat niso hotl user posted image  tako da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav v depresijo padla.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.10.2007 23:11:05   
Margit
Že dva dni vas čakam zvečer, pa nikjer ni nobene. Kaj vse že spite ???

Potem grem pa še jaz. Mirno nočko.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 0:17:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.10.2007 8:16:26   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Višnjaaa kako delaš? A maš privat doma? Kaj pa delaš če ni skrivnost???

Jaz pa sem bila danes v službi. user posted image  Mi ne pustijo dopusta koristituser posted image  o šest urnem delavniku tudi slišat niso hotl user posted image  tako da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav v depresijo padla.

Ojla margit!

Joj se mi pa zares smiliš, ker že moraš it delat....sej če boš malo vztrajala, te pa morjo na 6 ur zaposlit, ker sej ti še ni treba po zakonu it delat. Čeprav te pa čist razumem, da maš pač delodajalca takega, da te hoče za 8 ur nazaj...samo men se zdi tole še malo prehitro.

Ja jaz imam svoje podjetje...kr doma delam...samo to je tud ****, ker nimaš od porodniške amaništa nč. Kaj delam? No če rabi katera zimske gume ji lahko zrihtam z RR popustomuser posted image user posted image user posted image  

Midva z Nejcem sma spala ko pouheka.
Sicer spima skupaj v postelji, ker en brez drugega ne morma spat...je tolk fajn se tiškat.user posted image user posted image user posted image
Ja zdej mu dam nazadnje zelenjavno kašico ob 18 pol pa ob 19ih zizo in pol spi tako kot je treba.

lp

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.10.2007 8:31:40   
malecka_mateja
višnja super za nejca daspiuser posted image user posted image user posted image user posted image ti res privoščim!ej višnja škoda nisi prej povedla sva z mojim glih gume kupla!user posted image pa drugo  leto!

jaz pa sem naši gris kuhala zdaj in sem živalce not našla nevem kak ker em včeraj novega kupla!sem že mami poslal poo novega!user posted image

spali ok!
kosilo bodo pa makarončki pa solata za vse!no tajša nebo mela solate!za popoldansko malico pa dobi sadno kašico!

ribica ti bi ji lahko gris z riževim mlekom skuhala!ali sojinim??

jaz že komaj čakam na službo!

sem dobla sicer dve novi ponudbi pa nevem kaj se naj odločim!Zdaj delam v domačem podjetju mamo trgovino!Vendar grem v svoj foh!zdaj sem pa dobila z domu za ostarele tu blizu ali pa bolnica ptuj!s tem da na ptuju mi šolo za inštrumentarko plačajo pa vse!res neevm kaj naj nardim!N aptuj me motijo sam km ki bi jih mogl aprevezi!ma morem se še zmenit!verjetno bo kr ptuj!ker dom mi ne diši preveč zarad tima ki ga že poznam ker sem že delala tam!

višnja a ti prideš v torek????

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.10.2007 11:04:56   
pikecpokec
Sem dala v album slikico od pajaca, pa še neki drugih najnovejših Galovih slik. Geslo je indira
kosilo se že kuha, dans bojo testenine z omako milanez (paradižnik, grah, korenček in šunka). po moje bo galu všeč.

zdej se grem pa učit user posted image user posted image user posted image
dijo!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
25.10.2007 13:27:59   
Margit

Margit jst sm čist u peglanje padla.....ej, če boš  šla slučajno jutri ali v petek kej v City park, dej plis poglej za bundo pa me poklič, jst prej k u soboto ne bom hodila v Lj....jst bom tut kr 80ko vzela.

Nič ne bom hodila v Lj. user posted image . Danes imam samo plan Muller Kranj. Mi je zmanjkalo plenic in mleka. Tako da po Mašinem vrtcu šibamo v Kranj.

Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.10.2007 13:29:52   
Margit
Danes bomo pa očitno vsi testenine jedli.

Tudi jaz sem jih že dala v pečico. Bomo imeli pečene makarone s piščancem, rdeči radič.
Matic je pred spanjem pojedel zelenjavno juho. POtem pa bo z nami jedel še makarončke. Upam, da mu bodo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.10.2007 14:26:39   
pikecpokec
Evo, gal je zmazu cel krožnik makarončkov, potem sem mu pa dala še koščke kuhanega korenčka, pa male koščke sira pa metuljčke na krožnik. je ful s prsti jedu user posted image . kok je bil hecn! komi doseže do mizice, je pa ko velik user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 15:17:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.10.2007 16:27:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Sem delala puding iz riževega mleka....ni se strdil??????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kako to? Sicer js ne delam iz riževega, ampak Hipp mleko... Sorry, nisem vedla da bo tako... user posted image Eva je pa itak alergična na ostalo mleko, a ne? user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
25.10.2007 16:30:56   
Anonimen

Darca_K bunda je svetovnauser posted image user posted image user posted image ...sm takoj letela v HM, AMPAKuser posted image user posted image user posted image  so imeli samo še cifro 62, sm se skor zjokala...no sm jo saj vidla u živo in bla nad njo še bolj navdušena, saj smo prav tako iskal: malo tanjšo s flisom in tako barvo.....ne vem sicer zakaj tok težijo tok s to roza barvo za punčke, če bi mel rdečo jo takoj vzamem...prodajalka je rekla, da jih še dobijo in samo upam, da že do sobote, ko bom šla 9 00 pred vrata stražit, samo da jo dobimuser posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole. Nismo hotl (Jaz nisem hotla user posted image ) modre, ampak tale mi je pa fuuuul všeč! V H&M da jih majo??? Mi smo včeraj zvečer bili po celem Celju, vključno s H&M, ap nič! NIIIIIČ!!! Zdej sem oblaufala cel Žalec pa tudi nič!!! Sem našla eno plavo z medvedkom Pujem. V pon. dobijo novo pošiljko in grem še mal pogledat, če ne bo kej pametnega, vzamem kr to. Ko je bil mali je mel vsepovsod Snoopija, zdej bo mel pa Puja... Mater, ko bo še mal starejši bo pa ziher vse povsod ostala Disney-eva banda!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meša se mi že...

Neposredna povezava do sporočila: 3495
25.10.2007 16:39:20   
Anonimen
OK zdej pa en lep, sončen pozdrav!user posted image user posted image user posted image

Sem mal odpihala jezo! Zapravla sem too much ojrotov, pa nič za tamalega! Kupla sem posteljnino... Vse ok, če nebi ravno včeraj kupla novo! Danes pa še eno! Tastar me bo zadavu! user posted image Jah, js pravim dnar se more obračat! Sem z ekon. foha - glavn, da je promet! user posted image user posted image user posted image

Danes smo mi tudi imeli testenine - špagete z mesno omakco, Alenu sem dala ful mal meseka in zraven spasirala korenček in grah. Ni bil navdušen. Mu je blo bolj zanimivo razmetavat špagetke okol! user posted image Sem sesala več kot pol ure,.

Danes sma bila na doooolgem (zapravljivem) sprehodu. Jasno, mali je vse prespal, zdej je naspidiran ko,... user posted image user posted image Mal mi kašlja, pa nosek še kr nagaja... Eh, upam sam da ne bo hujšega!

Pičim še perilo vržt v sušilca (sem kr novo posteljnino oprala) Jo boma z dragim dans sprobala. Bo pol težko hud na mene, bo kr pozabu na ojrote! user posted image user posted image user posted image

Čus, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
25.10.2007 17:10:00   
Darca_k
Ojla,
Mateja in Bubilu super glede ponedeljka, kje pa bi se dobile? V Europarku? Pa ob kolkih bi vama pasalo? Če bi bilo to dopoldan, bi meni tam okoli 11:00, če ne pa vidve povejta. Sicer pa imam tvojo številko Mateja, pa mojo ti bom sedaj poslala in se jutri čujeva in dogovoriva, velja?

Torej najini trenutni podatki:
Maj 69 cm,  7900 g (8 mesecev),  mami 63,5 (+3 kg)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
25.10.2007 17:15:00   
Darca_k
A ste slišale, v Postojni spet umrla mlada mamica....Groza

Ja, pravijo, da je problem postojnske porodnišnice v tem, da je majhna brez 'dodatnih' strokovnjakov. Ker če na primer v MB gre kaj narobe (tudi pri carskem) maš takoj na 'dohvat ruke' interniste, kirurge... medtem ko pa moraj iz Postojne peljat v LJ, tako kot so to mamico...

Res žalostno.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
25.10.2007 17:16:42   
Darca_k
Darca_K bunda je svetovna ...sm takoj letela v HM, AMPAK so imeli samo še cifro 62

Če bom danes šla v Europarka, bom pogledala njihovo zalogo in ti javim, velja?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
25.10.2007 17:19:49   
Darca_k
Jaz pa sem bila danes v službi.

To mene še tudi čaka user posted image  , ko sem nazadnje videla šefa, mi je rekel, da naj bi že v novembru prišla na planiranje user posted image ...  Upam, da se bo dalo zmenit, da bi v januarju še koristila dopust, saj sem z trebuhom delala vse do zadnjega dne v pisarni, pa še potem doma....

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.