|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
25.10.2007 18:03:36   
pikica*
Foxina, tudi jaz sem na EF v LJ. Smer upravljalsko informacijske vede (poslovna informatika). Ampak sem že dve leti nazaj naredila vse izpite. Na kateri smeri si pa ti?

Kim80, evo, tukaj ej en čisto preprost recept za muffine:

Za merco jemlješ kavne skodelice......
1,75 skodelice moke
3 žličke pecilnega
1/2 skodelice sladkorja
1 skodelica naribane čokolade (jaz jo nalomim na majhne koščke)
1/3 skodelice stopljenega masla
1 skodelica mleka
1 jajce
1 vanilin sladkor

Najprej zmešaš moko in pecilni prašek. Posebej zmešaš sladkor, maslo in jajce. Nato oboje zmešaš skupaj in dodaš še mleko, vanilin sladkor in čokolado. Lahko dodaš tudi kakav v prahu, da dobiš tiste temne muffine.
Nato maso vliješ v modelčke in pečeš 18-20 minut na 180C. In to je to. Seveda pa lahko v maso dodaš dodatke po želji (sadje ipd).

Zdaj pa šibam...Zoja je sitna kot strela, me pa že par dni cele popoldneve sameuser posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
25.10.2007 18:06:56   
lorch
Ja Tejka, se mi je! Sam moji denarnici se niuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
25.10.2007 18:58:14   
Foxina
user posted image ....ok, se dobimo pred Kratochwillom...

pikica jst sem smer ekonomija...kaj pa imaš temo magistrske?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
25.10.2007 19:13:26   
Foxina
punce...glede jogijev...katere predlagate? kej takega, da je dobro, pa da ni preveč drago?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
25.10.2007 19:32:11   
Vrtnica79
A jogi? Jaz sem ga nabavila v BC mi je prodajalka svetovala takega da bo pasal v posteljico ki sem jo tam kupila. Je pa jogi bolj tanki, posteljico pa imam ono zložljivo. Cena pa je bila okoli 20 €, če se ne motim.

Ayo, hvala za odgovor.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
25.10.2007 19:36:08   
soncek.djukelica
čer,

Magi, me veseli,da ni nič resnega z Zaki!user posted image  
Lana, želim ti čimprejšnje okrevanje! In čim manj izletov na wc!user posted image
Lorch, morda te denarnica boli, vendar ti je pri user posted image  toplo,ker si kupovala za user posted image !
Tudi mene boste v soboto spoznale po konkretnem bušiju!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.10.2007 19:38:22   
ajtak
Lorch, sva zadnjic ugotavljale, da imava obe pumpico od Raho, pa rok full blizu , pa se neki mamo skupnega pa se ne spomnem...
No, ne bos verjela ampak tudi Tjas ima majcko s tem napisom user posted image .

Kar se tice jogija prisegam na Dormeo, dala sem 70Eur, kar se mi ne zdi veliko in prepricana sem, da ce nama pase bo user posted image  tud!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
25.10.2007 19:55:07   
medika 13

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Kako lepo, da si se oglasila Medika13. Ne vem, če je to bila telepatija ali kaj, ker sem ravno hotela puncam omeniti, da se nisi že dolgo dolgo nič javila. Oglasi se še kaj. Upam, da sta s tvojim partnerjem že boljše.user posted image

Punce hvala vsem za lepe želje, no če po pravici povem sem mislila, da ste me že pozabile, zato sem bila še toliko bolj vesela vaših postov.

Z mojim user posted image sva si v začetku oktobra privoščila super počitnice ... sva si spočila in napolnila batarije ... bolečina je že tudi veliko manjša ... a kljub temu veliko mislim na najinega user posted image .... drugače sem pa dobila 3 user posted image in sedaj bova počasi začela poskušati znova ... mogoče pa do novega leta že zagledava user posted image ... držite pesti user posted image

Pozdravček vsem in lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
25.10.2007 20:04:27   
Vrtnica79
user posted image
No posteljica je takšna, samo druge barve. Jogija pa nisem našla. Bom pa drugič ko bo posteljica pripravljena( zdaj je še zapakirana) slikala in zalepla še kako slikico v album.

Medika13, tudi zate bo enkrat posijalo sonce. Držim pesti, da čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.10.2007 20:32:38   
ElaM
Ojla, punce, da se javim na brzino, potem grem počivat, ker sem zmatrana za umret.
Medika13, user posted image  zate, želim vama, da čimprej pod tvojim srčkom, začne rasti še eden. Le glej, da boš nas obvestila, da bomo stiskale pesti zate.
Magi*, super, da z malo ni kaj hujšega.
Ena je spraševala za jogi, mi imamo Dormeo in se fajn obnese. Ga ima Tinkara v posteljici, pa tudi za njeno "taveliko" posteljo smo ga kupili. Včasih zalegnem na njem in je super.
Lana, naj bo vnetje mehurja čimprej sanirano.
Punce, kaj je potrebno vse spakirat za v P? Ma, jest sem smotana, sem že vse pozabila.user posted image  Pa s čim se čisti popek, a se z fiziološko?
Ma, jest bom še rodit pozabila.user posted image  Cunj pa tudi nimam še nič opranih, saj december je še daleč.user posted image
Ayo, cd je poslan. Upam, da boste uživali pri pesmicah.user posted image

Še to, da poročam, pri frizerju je bila mala fenomenalna. Zamotila se je z krtačo in se ni dala motit. Počesala je medota, polubčkala dojenčka v neki reviji in očarala frizerko, kako da je pridna.user posted image  Je moj komentiral, da je čist po njemu.user posted image  Ha. ha.
Drage decembrčice lep večer in mirn, predvsem prespano noč.user posted image

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
25.10.2007 21:16:49   
lorch
Haha Ajtak! A veš da je tudi dormeo skupna točkauser posted image . Se mi zdi, da imava veliko skupnih točkuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.10.2007 7:58:37   
pikica*
Dobro jutro!

A sem danes prva?user posted image
Noč je bila bolj slaba. Je pa tudi mož rekel, da je slabo spal, tako da je očitno bilo nekaj v zraku. Če sem pa že zaspala, sem imela pa kakšne čudne sanje. Danes sem sanjala, da sem dobila popadke in sem šla v P, tam pa srečala same znanke. Potem so pa vse začenjale rojevat, meni pa so se poadki ustavili. Zato sem spokala in šla kar domovuser posted image . Očitno mi je nekdo hotel povedat, da še ni časuser posted image .

Pakiranje za v P. Sem včeraj tukaj gor prebrala, da naj bi kmalu imele že spokano torbo za porodnišnico. Sem možu to omenila, potem sem se pa spomnila, da več nimam pojma kaj not spakirat in da v bistv u sploh še nimam stvari za malega, da bi jih dala notuser posted image . Res bo treba it kaj kupit. Računam, da bom drug teden v C&A  malo pogledala, ker H&M mi je že čisto mimo (vsaj za fantke).

Ajtak in Vrtnica79, a ve boste imele malčke kar v prenosnih posteljicah? Meni se zdijo malce neudobne. No, mi jo imamo, ko kam gremo, drugače mi pa nekako ne sedejo. Poleg tega pa se ne da regulirat dna in bi mi po moje križ počil, da bi tisto malo štruco dajala vsak dan tako nizko in potem spet dvigovala.

Foxina....tema dela je trženje v IT-ju. Kar se jogija tiče pa sva midva vzela enega od firme Lagea. Ampak se ne spomnim točno katerega (je tega že dve leti). Je bil pa nek srednji cenovni razred.

Grem spit user posted image . Čau.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.10.2007 9:42:20   
lana38
Moja noč pa je bila boljša od prejšnje. Sem že manj obiskovala WC. pa tudi tisti neprijetni občutek v trebuhu je izginil. Še kak dan ali 2, pa mislim, da bom OK. Sem prav vesela, da mi je antibiotik tako hitro prijel.
Spet imamo dež.user posted image  Pa je včeraj popoldan že tak lep sonček bil. Morda bo pa drug teden lepše.
Jaz mislim, da v torbi za P še ne rabi biti nič za user posted image , saj to potem user posted image  prinese tisti dan, ko gremo domov. Vsaj jaz pri Blažu nisem nič imela tam. Tam je tako v njihovo oblečen. Ali morda ni povsod tako? Za LJ P me ne bi niti čudilo, če bi moral imeti svoje. Ko sem bila na UPN, so se prav čudili, da nimam svojih stvari za tam. Tu pri nas mi še nikoli nihče ni rekel, da bi morala v bolnici imeti vse svoje. Potem pa so rekli:"Ja, če nimat nič, bomo že kaj poiskali." Tako, da sem že prvi vtis imela slab. Tako je pa tudi ostalo do konca.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.10.2007 9:57:11   
lorch
jaz sem pa spala kot polh ( z vmesnimi izleti na wc, seveda).
Lana me veseli, da si boljeuser posted image

Glede stvari zauser posted image , pa bom jaz pripravila previjalno torbo in v njo vse stvari za odhod domov, tako da bo moj gospod prišel samo z jajčko in  s torbo. Drugače bo vprašanje kakšnegauser posted image bomo peljali domov. Na poti rodit, bom pa nesla stvari zase.Bi blo pa fajn, če katera mal napiše kaj ste si oz. si boste pripravile za v porodnišnico. Tako zase kot tudi zauser posted image . Ker bom verjetno vlekla zraven milijonkrat preveč vsega, če me ne bo kdo mal nazaj držaluser posted image (pa po možnosti kaj pametnega ne bom vzela s seboj, seveda)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.10.2007 10:04:47   
pikica*
lana38, jaz sem imela prvič s seboj napakirano tudi vse za tamalo. Saj vem, da bi se mož potrudil, da bi vse prinesel, ampak se bojim, da bi vseeno kaj pozabil. Mogoče bom tokrat spremenila samo to, da bom pač stvari za malega spakirala posebej in jih bo mož potem prinesel, ko bomo šli domov.  Bom pa očitno pakirala tri torbe...eno zame, eno za malega in eno za Zojo, ker jo bo najbrž treba takrat, ko se bo začela akcija, na hitro komu dostavituser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.10.2007 10:06:46   
lana38
Jaz bom zase vzela veliko in malo brisačo, zobno ščetko in pasto, glavnik, deodorantsko kremo, gel za tuširanje..., nogavičke, copate (sem jih že kupila nove), vložke za slučaj, da jih tam zmanjka.user posted image  Ostale stavri pa tako tam dobim. Tudi neke natikače ti dajo, ki pa so vedno preveliki, zato bom raje imela svoje copate. Ko sem bila na preiskavah in po en dan tam, sem preživela tudi s tistimi natikači. Več dni, pa še delo z user posted image , pa je bolje, da imam copate, ki mi bodo prav. Za user posted image  pa bom verjetno imela s seboj samo dudo in copatke. Prvič je Blaža zvijalo že 2. dan po porodu in sem vedno komaj čakala, da je kdo prišel na obiski in ga malo nosil, jaz pa počivala. Ko smo šli domov, pa je user posted image , takoj šibal po dudo, ker se je grozno user posted image . Potem pa je bilo takoj OK. Zdaj bo pa nekako med prazniki in moramo imeti prej pripravljeno, drugače je lahko 2-3 dni kriza.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.10.2007 10:13:46   
ElaM
Ojla, pozdrav iz deževne Gorenjske. Danes sem malo bolje spala, tudi mala je potegnila skoraj do 9-ih.user posted image  Tako, da sem v miru pozajtrkovala in spila kavo.
Danes sem si zadala cilj, da malo spravim v red stanovanje, ne vem pa kako bom pri tem uspešna.user posted image
Jaz sem tudi za, da oblikujemo en tak seznam, kaj bi bilo pametno vzet s sabo v P.:
Bom kar začela:
- copate z gumijastim podplatom, prvič sem imela navadne copate in so bile pri tuširanju konstantno mokre,  da bi pa obula tiste obupne bolnišniške natikače, mi pa ne pride na misel
- modrce za dojenje
- blazinice
- vložke, najboljši Vir 80, ker v P, vsaj v Lj, so imeli ene take trde
- mrežaste sp. hlače za rezervo
- tople štumfe
- pribor za osebno higieno (zob. ščetka, kaladont, milo, šampon,..)
- adapter za gsm
- če bomo šivane je fajn za pod rito plavalni obroč
-duda za tamaučka, tiste ki jim boste dajale dudo,
No, da povem štorijo od prvič, tamala je noro jokala, ko so ji jemali kri iz pete in me vpraša sestra, če imam dudo, pa prav potiho priznam, da ja (saj veste otrokom prijazne porodnišnice kao ne priporočajo dud), pa reče, ja potem ji jo pa dajte, bolje, kot da ji jaz dam v usta prst. user posted image Svašta.

To je vse kar se trenutno spomnim. Za otroka se pa rabi samo obleka za domov, plenica in seveda lupinica.
No, zdaj grem pa res malo delat.user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.10.2007 10:20:43   
loncica
Čav punce!

Mene je pa včeraj zvečer zdeloval glavobol in še danes imam nekam čudno glavo. Spala sem še kar ok?

Tiste, ki ste že rodile v Lj: a spalno srajco dobiš tam? Kaj pa brisače? Da vem malce kako bom pakirala.

Jaz bom vzela v P samo stvari zase, za user posted image  bom pa pripravila in bo potem mož prinesel.

Glede jogija: midva sva kupila meblo jogi iz lateksa, sicer je bil kar drag ampak mi ga je priporočil pediater.

Glede posteljice. Jaz imam ful staro (26 let) in takrat je bila mišljena za otročka od 4m naprej, ko ga ne rabiš več tolk specifično dvigovat in ima zato ful nizko dno. Jaz sem za foro probala, da bi ga tako dvigovala ven in sem ugotovila, da bi me v parih dneh učlenilo v križu. Zato smo zdaj posteljico modificirali in ima dvojno dno, tako da je dovolj visoka.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.10.2007 10:25:11   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Tiste, ki ste že rodile v Lj: a spalno srajco dobiš tam? Kaj pa brisače? Da vem malce kako bom pakirala.

Srajco dobiš v P, prav tako kopalni plašč, in zdi se mi, da pižam, sploh ne dovolijo. Brisače mislim, da tudi dobiš, samo je fajn imet s sabo kakšno za rezervo.
Joj, sam jest sem že res vse pozabila.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.10.2007 10:25:51   
pikica*
ElaM, a ti si danes tudi pridna? Jaz tudi. Sem uspela že celo kuhinjo v red spravit (sem se lotila malo bolj natančnega čiščenja). Včasih gledam zjutraj na BBC-ju eno oddajo, ko pridejo h kakšnim kritičnim primerkom malo hišo v red spravit in priznam, da včasih opozorijo na kakšno zadevo, ki jo tudi jaz velikokrat zanemarim. Potem me pa vsake toliko prime, da še te zadeve v red spravim.  Pa prah je že pobrisan, zdaj me čaka še sesanje, potem grem pa še v Zojino sobo, ker ima spet vse razmetano. Je tak deževen dan, primeren za pospravljanjeuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.10.2007 10:28:48   
ElaM
Pikica*, trudim se biti.Rada bi vse pospravila, da zvečer, ko pride moj domov, še samo po tleh pobriše in imamo soboto frej.user posted image
Tamala je pri babi, pa moram malo izkoristit. Samo preveč na netu visim.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.10.2007 10:32:08   
pikica*
loncica,  v LJ dobiš spalno srajco, brisače, pa tiste mrežaste spodnjice tudi. Ko sem prvič rodila, ni bilo nobenih težav....brisač sem dobila kolikor sem hotela, spalno srajco pa tudi vsak dan (če bi bila kriza, bi jo pa tudi 2x dali). V glavnem, ko so zjutraj pripeljali stvari, sem samo povedala kaj vse rabim in so dali. Copate pa res prinesi svoje. Tam dobiš une klasične copate, ampak meni je bilo tudi bolje imet take z gumijastim posdplatom, ker v kopalnici mimogrede stopiš v vodo. Glede nogavic je pa tako, da jih je fino imet za vsak slučaj, ni pa nujno, da jih boš rabila. Jaz jih npr. nisem, ker mi je bilo prej vroče kot pa da bi me zeblo. Pa vložkov je ponavadi tudi dovolj. Sama sem sicer imela s seboj tiste famozne Vir80, ampak sem uporabljala kar tiste, ki so nam jih dali v P. Je pa res, da nisem bila nič rezana in šivana in najbrž nisem bila toliko občutljiva. Sem jih pa zato potem doma veselo uporabljalauser posted image

Za user posted image  ne rabiš ničesar, ker vse dobiš tam (no, dudo imaš res lahko za vsak slučaj s seboj), samo za domov imaš potem svoje stvari.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.10.2007 11:07:55   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Midva z user posted image greva pa zdele v BC kr sem slišala po radiu da se v Bistrci nov odpira in majo ta tedn nad vsakih 50Eur 10Eur bonov. No jaz sem pa v torek za isti drek v LJ lazlauser posted image ! No pa sej ni važn sma mela vsaj mal izleta, no dans greva pa še jogi kupit!

Dijo!!

t*e*j*k*a*
A slučajno v Slov.Bistrici,ker so mi rekli zadnjič v Mb,da se bo tudi tukaj odprl BC,samo ne vem kdaj!

Lorch ou,to so pa res bile hude sanje!

Lana38 me veseli,da že okrevaš in ti je bolje!

medika13 naj te resnično razveselita čim prej user posted image  in nato zdrav user posted image .Stiskamo pesti zate in ti želimo vse najlepše.Bodi še naprej tako močna in pogumna in oglasi se še kaj!Pa srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim,pa sva danes podpisala očetovstvo na CZSDuser posted image .
Sedaj pa še moram v tgovino...,fajn se imejte...

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.10.2007 11:34:22   
Magi*
dan!

sem nazaj iz laboratorija, kjer sem čakala skoraj 2 uri na odvzem krvi (za tokso in Hg). pa samo 9 jih je bilo pred mano. ena mlada praktikantka se ni znajdla z računalnikom in je trajalo in trajalo. saj se mi je kar smilila, ko je švicala za tisto "mašino". pol mi je pa še kri odvzela tako, da imam celo roko plavo.

Zaki je kar OK. pravi, da ji je dolgčas in bi šla v vrtec. zdaj je pa pri njej varuška - smo eno teto poklicali, da mi pride mal pomagat in sta se ful zaštekali. tamala hoče danes k njej spat user posted image

vreme pa tudi v LJ precej kislo. bodite dobro, se še slišimo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.10.2007 11:35:49   
Kim80
Dober dan (čeprav mrk in deževen)!

Pikica - hvala za recept. Danes bomo že pekli. user posted image

Drugače pa glede stvari za v porodnišnico - meni so nekatere predlagale naj poleg vsega že naštetega vzamem s seboj še bepanthen oz. lanolin oz. nekaj za bradavice, da si jih bom lahko mazala. Sicer pa verjetno v P tudi kaj dobiš.
Glede brisač in vložkov pa spodnjih hlač za enkratno uporabo - tega baje dobiš v P kolikor hočeš, no, vsaj v SG.
Za dojenčka je menda dobro imeti s seboj nogavičke, da mu jih oblečeš pod pajacek in pa dudo (tiste, ki jo imate namen uporabljati).

LP! 

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.