ElaM
|
Ojla, pozdrav iz deževne Gorenjske. Danes sem malo bolje spala, tudi mala je potegnila skoraj do 9-ih. Tako, da sem v miru pozajtrkovala in spila kavo. Danes sem si zadala cilj, da malo spravim v red stanovanje, ne vem pa kako bom pri tem uspešna. Jaz sem tudi za, da oblikujemo en tak seznam, kaj bi bilo pametno vzet s sabo v P.: Bom kar začela: - copate z gumijastim podplatom, prvič sem imela navadne copate in so bile pri tuširanju konstantno mokre, da bi pa obula tiste obupne bolnišniške natikače, mi pa ne pride na misel - modrce za dojenje - blazinice - vložke, najboljši Vir 80, ker v P, vsaj v Lj, so imeli ene take trde - mrežaste sp. hlače za rezervo - tople štumfe - pribor za osebno higieno (zob. ščetka, kaladont, milo, šampon,..) - adapter za gsm - če bomo šivane je fajn za pod rito plavalni obroč -duda za tamaučka, tiste ki jim boste dajale dudo, No, da povem štorijo od prvič, tamala je noro jokala, ko so ji jemali kri iz pete in me vpraša sestra, če imam dudo, pa prav potiho priznam, da ja (saj veste otrokom prijazne porodnišnice kao ne priporočajo dud), pa reče, ja potem ji jo pa dajte, bolje, kot da ji jaz dam v usta prst. Svašta. To je vse kar se trenutno spomnim. Za otroka se pa rabi samo obleka za domov, plenica in seveda lupinica. No, zdaj grem pa res malo delat.