|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.10.2007 17:19:22   
pikovit
Špelka veš da nas stare borke se ne pozabi kar tako.Nič naj te ne bo strah kar pogumno vsakič ko boš imela krč imej v mislih da si bližje svojemuuser posted image .Pol boš videla kako boš pritiskalauser posted image  user posted image Le glej da boš poslala kakšno slikico.Kdaj pa imaš odhod v Rim?Se bom spomnila takrat nate in bom držala pesti.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.10.2007 17:19:50   
cukica
Pozdravljena Sulfinija najprej naštimaš na 35 in mal frcni po peresniku,da gre zrak ven nato pritisni da gre nekaj tekočine ven,potem pa naštimaj na dozo 225 in peresni kje pripravljen.Šestkrat ti mora kliknit,ko si boš dajala in nato spet sam ven povlečeš.
Kratki postopek je to d aprvi dan m nezačneš ampak drugi dan m potem 6 dni  oz. 7 dan vse skupaj,pasi daš gonal f in cetrotide.To sem mela jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.10.2007 17:24:20   
spelka12
cukicauser posted image  user posted image  user posted image
Sayuri čestitam za napredovanjeuser posted image user posted image  a boš zdej ta glavna v zbornici?
cati držim pestiuser posted image user posted image
sonček 75 ti boš pa v sredo na vrsti ane? Upam, da se bodo zamrznjenčki uspešno odtajaliuser posted image .
_rebeca_ povej, povej kako je šlo? Lepo te je bilo spoznat.user posted image

Meni je vstavil user posted image user posted image  zdaj pa samo še čakamo pa čakamo pa čakamo. Test je 8.11. Od 12 jajčec se jih je 10 oplodilo, 2 so mi vstavili, zamrznjenčkov pa 0 user posted image . Groza. No pa saj jih ne bom rabila, ker bom tako al pa tako user posted image  a neuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.10.2007 17:24:48   
pikovit
Ojla punce kak ste kaj?Jst sem začela z aerobiko.Včeraj sem bila 2h.Najprej pilates potem pa še TNZ.Danes pa sem izkoristila lepo vreme on bila na Rožniku.Bilo je prekrasno.Z prehrano se še bojujem in se sem ter tja malo pregrešim.
Dejzica kaj je zdaj a greš z mano malo porelovadit?Si lepo vabljena.

Vsem novim eno lepo dobrodošlico za ostale pa držim pesti za punkcije,transferje,pikanje in jasno novim in čakajočim nosečkam.Ostalim,ki pa ni ratalo pa ne obupat ampak se malo spočit in kmalu v nove boje.

Vaša Pikovit

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.10.2007 17:31:42   
Sulfinija
Cukica!

Hvala ti.Drugi dan M začnem,sedmi dan M si dam gonal+cetrotid in nato osmi dan nič,ker mam zjutraj pol UZ.Štima,kajne?Ja hvala ti za peresnik.KOk pa more tekočine ven stečt no.More pol kaj kliknit ko priteče tekočina ven ali kar tkole ruknem in malo ven priteče.Pol zavijem od 75 enot nazaj ali naprej,da pridem na 35 enot?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.10.2007 18:00:01   
pikovit
Sayuri čestitam za napredovanje in uspešen štartuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.10.2007 18:06:13   
sonček500
Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
25.10.2007 18:08:08   
cukica
Ja 8 dan ti na uz povejo kako naprej.Ti daj gor iglo pejt od 75 naprej proti 150 in dalje do 35 in nato frcni po peresniku in špricneš v zrak pol si pa naštimaj na 225.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
25.10.2007 18:11:31   
Sulfinija
Cukica v zrak špricnem le 35 enot kajne?Pa pol mi tole ne bo manjkalo pri 225enotah.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
25.10.2007 18:13:49   
cukica
Ne nebo ja sam teh 35.

Neposredna povezava do sporočila: 1010
25.10.2007 18:14:38   
Sulfinija
Cukica iz srca ti hvala.

LPuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.10.2007 18:27:41   
pikovit
Ej Dejzica a so nam na sosednjem forumu zbrisali temouser posted image RR rulsuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.10.2007 18:33:26   
cati
Punce jaz semuser posted image . Pa gremo v nedeljo ob 9 imela ET ponedeljek zvečer mal rjavkastega izcedka (ok to je lahk od transferja......) danes 4,5 dni po transferju pa zopet rjav izcedek in kaj sedaj. Dnevi se mi vlečejo občutek imam da se mi bo zdaj zdaj vlilo...........
Sem za odstrel. Kdaj po transferju se naj bi vgnezditev zgodila????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.10.2007 18:34:32   
cati
Špelka čestitam zauser posted image user posted image  Lepo ju grej

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.10.2007 18:47:16   
pikovit
Cati nič se ne sekiraj.To ni nič.Tudi jaz sem imela tako pa sem klisala ma gk in so mi rekli da to ni nič.Le pogumno naprej

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.10.2007 19:03:01   
citrončica
o,sulfinija, kratki postopek, pri tem pa jaz nimam pojma,upam, da bo to zmagovalna kombinacijauser posted image

cati, ne obupaj tako zgodaj!!!  to je še čisto prekmalu, tudi zauser posted image !!

cukica,user posted image user posted image ,drži se!!

pozdravček vsem!!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.10.2007 19:03:35   
m.rudovic
zdravo punce špela čestitam zauser posted image user posted image  lepo jih grej. jaz sem končno dočakala svojo M in jutri zjutraj k dr.rešu.Na hitro sem preletela in opazila nek pogovor o kratkem in dolgem postopku kako pa veš v katerem si. Zdaj pa eno grenko kavo nato pa grem likati.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.10.2007 19:06:37   
Sulfinija
Rodovic,če imaš dolgi postopek maš dvojne injekcije skoraj en mesec jaz ko mam kratki postopek pa mam le ene njekcije in eno cetrotid,da mi prepreči pokanje foliklov.
Kaj pa je razlika pa tudi mene samo zanima?Kaj je v kratkem boljše ali slabše kot v dolgem postopku?
LPuser posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.10.2007 19:13:10   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček500

Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv?

vem za eno,ki ji je uspelo! Sem pa prepričana,da jih je več!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.10.2007 19:17:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček500

Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv?

vem za eno,ki ji je uspelo! Sem pa prepričana,da jih je več!

Sonček-djukelica si ti tudi imela ivf kratki postopek?Le zakaj pa ne bi uspelo priti do sončak z kratkim postopkom mi pa tudi ni jasno?

Sonček kaj je razlika med kratkim in dolgim postopkom?

LPuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 19:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.10.2007 19:29:02   
cati
Rebeca pridno grej user posted image user posted image  
Pa še čestitke za "pingvinčke"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.10.2007 19:37:02   
sonček500
Sulfinija ja jaz sem tudi v kratkem postopku in imam enako terapijo kot ti, čakam še ono prijateljico M, samo spraševala sem če je kateri uspelo, ki je z nami.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.10.2007 19:37:47   
cukica
Tkole pr men se je ulil tko,da je vsega konec.
Ampak sam do januarja,ko bova šla še enkrat.Najprej sva hotela počakat eno leto pa sva se pogovorila in bova šla kr še enkrat probat.

Hvala vam za vse pa nisem tko žalostna kot sem mislila da bom sej bo enkrat bo ratal.
Držim pesti za ostale.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.10.2007 19:39:11   
dajamaja
Tole pa ne bo dobro. Vgnezdila sta se oba in zgleda, da tudi oba propadla. Imam še en UZ, ampak meni je že ta zlomil srce. Tega drugega sem verjetno dobila iz usmiljenja, ker je najprej rekel, da prekinemo. Prosim brez objemčkov in angelčkov, dost da mislite name.
Naj bo vam usoda bolj naklonjena!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.