![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 17:19:22
|
|
|
|
pikovit
|
Špelka veš da nas stare borke se ne pozabi kar tako.Nič naj te ne bo strah kar pogumno vsakič ko boš imela krč imej v mislih da si bližje svojemu .Pol boš videla kako boš pritiskala Le glej da boš poslala kakšno slikico.Kdaj pa imaš odhod v Rim?Se bom spomnila takrat nate in bom držala pesti.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 17:19:50
|
|
|
|
cukica
|
Pozdravljena Sulfinija najprej naštimaš na 35 in mal frcni po peresniku,da gre zrak ven nato pritisni da gre nekaj tekočine ven,potem pa naštimaj na dozo 225 in peresni kje pripravljen.Šestkrat ti mora kliknit,ko si boš dajala in nato spet sam ven povlečeš. Kratki postopek je to d aprvi dan m nezačneš ampak drugi dan m potem 6 dni oz. 7 dan vse skupaj,pasi daš gonal f in cetrotide.To sem mela jaz.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 17:24:20
|
|
|
|
spelka12
|
cukica Sayuri čestitam za napredovanje a boš zdej ta glavna v zbornici? cati držim pesti sonček 75 ti boš pa v sredo na vrsti ane? Upam, da se bodo zamrznjenčki uspešno odtajali . _rebeca_ povej, povej kako je šlo? Lepo te je bilo spoznat. Meni je vstavil zdaj pa samo še čakamo pa čakamo pa čakamo. Test je 8.11. Od 12 jajčec se jih je 10 oplodilo, 2 so mi vstavili, zamrznjenčkov pa 0 . Groza. No pa saj jih ne bom rabila, ker bom tako al pa tako a ne ?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 17:24:48
|
|
|
|
pikovit
|
Ojla punce kak ste kaj?Jst sem začela z aerobiko.Včeraj sem bila 2h.Najprej pilates potem pa še TNZ.Danes pa sem izkoristila lepo vreme on bila na Rožniku.Bilo je prekrasno.Z prehrano se še bojujem in se sem ter tja malo pregrešim. Dejzica kaj je zdaj a greš z mano malo porelovadit?Si lepo vabljena. Vsem novim eno lepo dobrodošlico za ostale pa držim pesti za punkcije,transferje,pikanje in jasno novim in čakajočim nosečkam.Ostalim,ki pa ni ratalo pa ne obupat ampak se malo spočit in kmalu v nove boje. Vaša Pikovit
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 17:31:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cukica! Hvala ti.Drugi dan M začnem,sedmi dan M si dam gonal+cetrotid in nato osmi dan nič,ker mam zjutraj pol UZ.Štima,kajne?Ja hvala ti za peresnik.KOk pa more tekočine ven stečt no.More pol kaj kliknit ko priteče tekočina ven ali kar tkole ruknem in malo ven priteče.Pol zavijem od 75 enot nazaj ali naprej,da pridem na 35 enot? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:00:01
|
|
|
|
pikovit
|
Sayuri čestitam za napredovanje in uspešen štart
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:06:13
|
|
|
|
sonček500
|
Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:08:08
|
|
|
|
cukica
|
Ja 8 dan ti na uz povejo kako naprej.Ti daj gor iglo pejt od 75 naprej proti 150 in dalje do 35 in nato frcni po peresniku in špricneš v zrak pol si pa naštimaj na 225.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:11:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cukica v zrak špricnem le 35 enot kajne?Pa pol mi tole ne bo manjkalo pri 225enotah. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:13:49
|
|
|
|
cukica
|
Ne nebo ja sam teh 35.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:14:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cukica iz srca ti hvala. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:27:41
|
|
|
|
pikovit
|
Ej Dejzica a so nam na sosednjem forumu zbrisali temo RR ruls
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:33:26
|
|
|
|
cati
|
Punce jaz sem . Pa gremo v nedeljo ob 9 imela ET ponedeljek zvečer mal rjavkastega izcedka (ok to je lahk od transferja......) danes 4,5 dni po transferju pa zopet rjav izcedek in kaj sedaj. Dnevi se mi vlečejo občutek imam da se mi bo zdaj zdaj vlilo........... Sem za odstrel. Kdaj po transferju se naj bi vgnezditev zgodila????
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:34:32
|
|
|
|
cati
|
Špelka čestitam za Lepo ju grej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 18:47:16
|
|
|
|
pikovit
|
Cati nič se ne sekiraj.To ni nič.Tudi jaz sem imela tako pa sem klisala ma gk in so mi rekli da to ni nič.Le pogumno naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:03:01
|
|
|
|
citrončica
|
o,sulfinija, kratki postopek, pri tem pa jaz nimam pojma,upam, da bo to zmagovalna kombinacija cati, ne obupaj tako zgodaj!!! to je še čisto prekmalu, tudi za !! cukica, ,drži se!! pozdravček vsem!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:03:35
|
|
|
|
m.rudovic
|
zdravo punce špela čestitam za lepo jih grej. jaz sem končno dočakala svojo M in jutri zjutraj k dr.rešu.Na hitro sem preletela in opazila nek pogovor o kratkem in dolgem postopku kako pa veš v katerem si. Zdaj pa eno grenko kavo nato pa grem likati.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:06:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Rodovic,če imaš dolgi postopek maš dvojne injekcije skoraj en mesec jaz ko mam kratki postopek pa mam le ene njekcije in eno cetrotid,da mi prepreči pokanje foliklov. Kaj pa je razlika pa tudi mene samo zanima?Kaj je v kratkem boljše ali slabše kot v dolgem postopku? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:13:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček500 Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv? vem za eno,ki ji je uspelo! Sem pa prepričana,da jih je več!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:17:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica IZVIRNO SPOROČILO: sonček500 Punce, kaj je kateri že uspelo prit do svojega sončka po tem kratkem postopku ifv? vem za eno,ki ji je uspelo! Sem pa prepričana,da jih je več! Sonček-djukelica si ti tudi imela ivf kratki postopek?Le zakaj pa ne bi uspelo priti do sončak z kratkim postopkom mi pa tudi ni jasno? Sonček kaj je razlika med kratkim in dolgim postopkom? LP
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2007 19:26:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:29:02
|
|
|
|
cati
|
Rebeca pridno grej Pa še čestitke za "pingvinčke"
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:37:02
|
|
|
|
sonček500
|
Sulfinija ja jaz sem tudi v kratkem postopku in imam enako terapijo kot ti, čakam še ono prijateljico M, samo spraševala sem če je kateri uspelo, ki je z nami.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:37:47
|
|
|
|
cukica
|
Tkole pr men se je ulil tko,da je vsega konec. Ampak sam do januarja,ko bova šla še enkrat.Najprej sva hotela počakat eno leto pa sva se pogovorila in bova šla kr še enkrat probat. Hvala vam za vse pa nisem tko žalostna kot sem mislila da bom sej bo enkrat bo ratal. Držim pesti za ostale.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 25.10.2007 19:39:11
|
|
|
|
dajamaja
|
Tole pa ne bo dobro. Vgnezdila sta se oba in zgleda, da tudi oba propadla. Imam še en UZ, ampak meni je že ta zlomil srce. Tega drugega sem verjetno dobila iz usmiljenja, ker je najprej rekel, da prekinemo. Prosim brez objemčkov in angelčkov, dost da mislite name. Naj bo vam usoda bolj naklonjena!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.