|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
24.10.2007 19:16:33   
DaisyE
Dober večer.

Kam sem se potuhnila? Nkamor. Samo malo miru ti moram dat, da se me ne naveličaš.

Moj novi lajfstajl? Drek pa tak lajfstajl. user posted image Svoje riti nisem zmknla že cel teden, nonstop me zebe user posted image , pa sem doma skoz pod dekco user posted image , samo da se ne smejim. Dons sem šla iz šihta cisto prestradana in psihično izmučena in na poti sem sla na Petrol in s poželjivimi očmi gledala vso nezdravo prehrano, ker druge pač nimajo, pol sem pa jabolka zagledala, ampak se mi je zdelo premrzlo. In sem samo benz plačala in šla. 1:0 zame. Pol sem pa doma pojedla tiste volkorn špagete z zelenjavo in lanenim semenom, tako da 2:0 zame. Zelenjavnega soka nimam več, novga si pa tud ne bom kupila, ker je pregrešno drag. Klinc pa taka država. Sokovnika nima noben ne v bližnji, ne v daljnji žlahti, tako da bo treba v investicijo, amopak kaj, ko je tako drag. Pa glih navadila sem se pit tole čorbo. user posted image

Na šihtu so mi rekli, da je človek v taki fazi kot sem jaz zdaj šele po enih 10 letih dela, no ja, vsaj nekje prehitevam, čeprav to, da sem tako tečna in se mi vse brezveze zdi, ni glih človeku v ponos.

Tako da, ni mi za živet, umret se mi pa tud ne da. user posted image user posted image user posted image  Končni rezultat je torej 2:4 za vesolje (višjo silo,...). Upam, da je to samo zaradi vremena.

Takole. Pojamrala sem (drugič me rajš ne vprašat, če ne, boste spet litanije brale user posted image ), zdaj se pa še na hitro vam posvetim, kolikor sem si pač zapomnila.

Sulfinija želim ti uspešen štart.

Abra in Sayuri meni Reško reče: Joj kako ste zašpehana... Menjam s kako suho kako kilco. Sayuri, če ne boš takoj začela tiste gajbe praznit, se bom povabila na obisk, pa še kero ljubiteljico piva bom s sabo pripeljala in ti bomo spraznile gajbo u trenutku. Samo brezalkoholne bomo pustile, pol pa ne boš več napak delala. user posted image user posted image user posted image

Blanči, kako nekajenje? Tako držim pesti zate.

Maja tale, ki si ga dobila mora bit pravi borec. Pa saj veš, da je en čisto dovolj. Nekje 6 dni po punkciji se bo ugnezdil, če si že tako daleč, lahko, da je zvijanje od tega, drugače je pa verjetno zato, ker si v drugi polovici cikla in takrat nastopijo drugi hormoni.

Dajčimajči, kdam maš jutr UZ? Se že vidim, kako bom cel dan na netu, da mi slučajno kaj ne uide. Na tiho navijam za dva (če hočeš al pa ne). user posted image  Pazi nase.

Tako ljubice, to je to. Pošiljam vam malo sončka za jutri. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.10.2007 20:53:35   
dajamaja
Špelka in rebeka uspešem ET jutri!!!

Sulfinija tebi pa super štart v super postopek! Držim pesti, da tokrat ZARES uspe. Dost je blo zajebancuser posted image  

Sayuri, sej alkoholn je tut OK, v bistvu še bolš, mal kri po žilah požene user posted image . Če pa ne maraš, nudim pa iste usluge ko Marjetka. Pridno se pikaj punca! Na sprehodu si bila al se boš na pivo zgovorila?

Pikovit, kako pa tvoje ture? Si krplje že nabavla, da te sneg ne zaustavi?

Mišek13, če slučajno bereš  (t.j. na delnem OFFu) mislim nate in ti želim, da greš čimprej po svoje pingvinčke.

Marjetka, tole vreme je res tko vzpodbudno, da se kr podpišem pod tvoj jamerfest. UZ imam pozno zvečer, proti koncu ordinacije, da lahko oddelam svojih 8 ur prej user posted image pa se še v prestolnico privlečem. Sem pa spet v fazi, ko bi koga drugega tja poslala namest sebe. Najraj bi mojemu vse v roke dala, pa naj nese pokazat... . No tko, sem še jst mal pojamrala, zdej se bom šla pa mal udesit, ker poletje je že daleč user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:08:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
24.10.2007 21:16:23   
cati
Rebeca saj prav da delaš pomp saj tudi je še večjega pa ko bouser posted image user posted image  Drži se jutri

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.10.2007 8:58:44   
KOSTANJ
Evo, spet se malo oglašam, da me ne boste prehitro pozabile user posted image .
Rebeca - zdaj si pa naša nova nosečka user posted image user posted image user posted image . Zdaj se pa maksimalno pusti razvajati. Koliko so jih pa vstavili?

Daisy - tudi jaz podarim nekaj odvečnih kologramov kakšni suhici. Enkrat je ena tukaj rekla, da si komaj da injekcijo v kožno gubo, ker je nima. user posted image  Jaz mam gubo odkar pomnim, pa ne eno user posted image user posted image  in jo lahko podarim. Bi pa enkrat rada vidla Reškotovo ženo, če je tud vsa suha, al mu je pri njej pa avtoritete zmanjalo user posted image .

Blanč - si še nekadilka? Pametna punca. Jaz sem bila kadilka enih 7 let, pol sem pa kar naenkrat nehala. In čez ene dve leti probala enga, bljak user posted image . Sm bla čist fetik. Zdej pa že 10 let nekadilka. Sej najprej ne veš kam bi roke dal, pa neki ti v ustih manjka če greš na kavo, pol se pa mal s cukerčki potolažiš, rit pa raste...user posted image  Sem jih kar enih 7 kilc pridelala po tem.

Maja - ti se nič ne sekiraj zaradi bolečin. mene je pri prvi nosečnosti tko zvijalo, da hodit nisem mogla, pa se je vse srečno končalo, pari drugi - neuspešni - pa sploh vedela nisem. Enostavno se poskusi čem manj sekirat in čakaj. Tale tvoj sonček je velik borec in mu bo gotovo uspelo user posted image .

Sayuri - najbolje bi bilo, da si svoje brezalkoholne steklenice pod blazino skriješ, pa boš vedno vedela katera je ta prava pa še noben ti jih ne more ukrasti user posted image user posted image

Sulfinija - dobro začni in po koncu postopka te hočem videti med user posted image  navijačicami.

Čukica, martinščica - sestrice moje. Je kaj novega?

Jaz sem danes začela s shujševalno! telovadit še ne upam začet, ker user posted image  še vedno nisem dobila, pa človk nikol ne ve...Bom raje počakala in potem začela še user posted image . Novembra grem na refleksno masažo stopal - baje ful pomaga pa eno akupinkturo mi bo delala, da bojo kile bolj dol letele. Gled na to, da sem zdaj pridelala 10 celic in se jih je 8 prijelo, ma da jih potem vsaj toliko in da bodo tolk kvalitetni, da preživijo v mojem telesu.
Drugač sem pa tolk prehlajena, da me v službi že vsi  user posted image  gledajo, ker tolk kašljam, da se hiša trese. Sva oba z user posted image  hkrati zbolela in potem "ta močnejša polovica" cele noči hodi po hiši in jamra, da me stalno budi in sem od jutra do večera user posted image . Papirna industrija se pa veseli k na mojih robcih služi.

Zdaj si grem pa user posted image  skuhat, pa limonco bom dala noter - cukra pa ne!! O ne, ne draga moja to pa ne smeš!!user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.10.2007 9:37:25   
sonček33
Punce, na težave z zanositvijo sem zastavila nekaj vprašanj o postopku IVF, bi vas lepo prosila, če bi mi odgovorile.
Hvala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.10.2007 9:51:31   
cukica
Punce sam na hiter da vam sporočim,da sem dobila m in da z mojo nosečnostjo tokrat ni nič.
Vsem želim obilico sreče in da zagledate svoje pluske,jaz se poslavljam za eno leto.

Hvala vam za vse in lepo se mejte.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.10.2007 9:57:27   
cati
cukica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.10.2007 10:09:19   
Špelka
Ojla Pikovit - me veseli, da se me še katera spomni! user posted image  Ja, že 9. mesec! In ne boš verjela - spet me je strah! Najprej me je blo strah, a bo ratalo, pol, da ne bo splava, pol NS, no in zdej me je strah poroda in ali bo zz malčkom vse BP! user posted image  No, ampak zraven so tudi neskončno lepi trenutki, ki blažijo te strahove! Vidim, da se ne daš, pikovit, kar je tudi prav - ENKRAT BO USPELO! user posted image user posted image user posted image  Srečno in držim ti pesti!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 984
25.10.2007 10:14:46   
Pija76
Cukica mi je hudo, da ti ni uspelo. Pridi k sebi in potem v nove boje!!! Zakaj pa šele čez eno leto, če lahko vprašam?

No da vam povem, 1. dan M v novembru pokličem in grem po zamrznjenčka v LJ, da se bosta prio meni začela gret....super, včeraj sem bila tako vesela, da sem kar skakala, čeprav dan pred to novička ni bil ravno po godu zame...
Upam, da tokrat bosta pa otročka hotla ostati z mano, pri karmen sem že dogovorjena za RMS, po telefonu je bila slišat super!user posted image

Blanč kako kej nekadilska? Pikovit kako višave?

A z našim srečanjem nič ne bo????? Zdaj pa že 3 sprašujem!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.10.2007 10:20:10   
Anonimen
Ola punce,

Neki mi prosim povejte. V ponedeljek sem zmenjena pri sestri Blanki. Vse imam zbrano, kar se zahteva. Nimam pa v roki še izvidov spolno prenoslivih bolezni od obeh. Ali jaz to lahko v ponedeljek zjutraj dvignem v leonišču , da mi ni treba te dni hoditi v Center? Verjetno so ti izvidi v najinem kartonu al kje?. Mal sem živčna, da mi bo kej spodletelo...user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
25.10.2007 10:28:01   
reni70
CUKICA user posted image user posted image  žal mi je.Vem kako se počitiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.10.2007 10:29:45   
cati
Punce eno vprašanje.
Koliko dni po ET ste delale test???

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 988
25.10.2007 10:44:38   
Pija76
Anonimna ja dvigni jih v Leonišču ob 8,15 začnejo - v sprejemno se javi, pa pejt pol k branki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
25.10.2007 11:30:45   
Anonimen
Punce živjo!

Jaz vas redno berem in držim pesti za vse, ki se trudite. Tudi midva sva šla skozi vse to in nama je uspelo. Še en teden počakava in greva prvič na UZ pogledat črička (upava, da sta ostala oba).user posted image

Kar ne morem verjet, da je res in ne počutim se nič drugače, kot sem se pred celotnim postopkom, me ima, da bi kar še enkrat test naredila, če je sploh res.

Držite se!! user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
25.10.2007 12:39:01   
cukica
Punce eno vprašanje a ti vzamejo sam kri na testu al maš tud pregled?
Jaz sem nehala si dajat tablete in se je krvavitev ustavila?
Kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
25.10.2007 12:55:28   
Anonimen
Slavni rimski državnik in govornik Cicero je dejal:" Začetki vseh stvari so majhni."

Upam in držim pesti, da je Sulfinija danes z majhno injekcijo začela stvar, ki bo na koncu velika  in bo pomenila izpolnitev njene srčne želje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
25.10.2007 12:56:36   
dajamaja
Cukica, kaj domačega testa (CB, BC..) nisi delala? Krvavitev- dokler ni sveže krvi to še ni M. Nekaj jih je že imelo krvave izcedke pa so bile vseeno noseče. UZ je običajno 14 dni po + testu, ker se prej ne vidi srčka. Krvni test je najbolj zanesljiv, bi pa vseeno naredila kak test predno nehaš s tabletami. Jaz bi jih na tvojem mestu spet jemala (pač uračunaš novo časoven razpored - ne smeš zdaj vzeti dveh, če si eno zamudila) in čimprej test naredila.   

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
25.10.2007 14:18:15   
cukica
Naredila bc,ki je negativen.
Se je krvavitev pa čist ustavila,sem klicala v Lj in so rekli,da je vsega konec.
Pa drugič.
Zakaj čez eno leto tko sva se odločila bova videla kaj bo.

Hvala in upam,da vam rata.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 994
25.10.2007 15:29:41   
sonček75
včeraj sem zjutraj morala dati kri,potem pa sem imela šeUZ.
Ker sem imela folikle že dovolj velike so mi dali že stopko.
V sredo pa imam prenos zmrznjenčka

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 995
25.10.2007 16:57:48   
cati
Sonček superuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.10.2007 17:00:02   
cati
Punce se opravičujem ker se ponajvljam. Kdaj po ET delat test????(sam doma)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 997
25.10.2007 17:03:32   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce živjo!

Jaz vas redno berem in držim pesti za vse, ki se trudite. Tudi midva sva šla skozi vse to in nama je uspelo. Še en teden počakava in greva prvič na UZ pogledat črička (upava, da sta ostala oba).user posted image

Anonimna,jaz sem bila danes pri sestri Blanki,s sabo sem imela le bris in napotnico za IVF izvide sem imela v leonišču in sem jih šla naknadno iskat.Jaz ti priporočam,da gre prvo po izvid v leonišče in se javiš v sprejemni in nato iz sprejme greš na svetovanje in tam dobiš izvid.

LPuser posted image

Kar ne morem verjet, da je res in ne počutim se nič drugače, kot sem se pred celotnim postopkom, me ima, da bi kar še enkrat test naredila, če je sploh res.

Držite se!! user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
25.10.2007 17:07:06   
Sulfinija
Ojla!

No pa sem doma iz LJ in vam morem poročati,da iz mojega pikanja ne bo nič.

Dodeljena sem za kratki postopel z gonalom-f in sedmi dan M si morem dati še neki cetrotid in osmi dan na UZ.POl naprej pa bomo videli.
Nekje drugi teden čakam pol M in nato začnem z gonalom-f drugi dan M.Takole,da sem še zanekrat fraj in se še ne rabim pikati.

Punce dajte mi rečt kaj je razlika med kratkim in dolgim postopkom?Jaz sem obakrat imela dolgega in me je kar malo šokiralo,ko so mi rekli da bom sedaj v kratkem postopku.

In še nekaj imam dve dozi gonala doma,skupno za sedem dni.
Na obeh peresnik so puščice za odmerek na 75enot,pol si tole naštimam na 225 enot ker bom tako enoto dobivala in me nekaj zanima.Iz 75enot kar prestavim na 225?Ali morem najprej nastaviti na 35 in šele nato na 225 enot?

Lpuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 999
25.10.2007 17:18:40   
Anonimen
Ti kar nastavi na 225. Koliko pa vsebuje en peresnik?

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.