DaisyE
|
Dober večer. Kam sem se potuhnila? Nkamor. Samo malo miru ti moram dat, da se me ne naveličaš. Moj novi lajfstajl? Drek pa tak lajfstajl. Svoje riti nisem zmknla že cel teden, nonstop me zebe , pa sem doma skoz pod dekco , samo da se ne smejim. Dons sem šla iz šihta cisto prestradana in psihično izmučena in na poti sem sla na Petrol in s poželjivimi očmi gledala vso nezdravo prehrano, ker druge pač nimajo, pol sem pa jabolka zagledala, ampak se mi je zdelo premrzlo. In sem samo benz plačala in šla. 1:0 zame. Pol sem pa doma pojedla tiste volkorn špagete z zelenjavo in lanenim semenom, tako da 2:0 zame. Zelenjavnega soka nimam več, novga si pa tud ne bom kupila, ker je pregrešno drag. Klinc pa taka država. Sokovnika nima noben ne v bližnji, ne v daljnji žlahti, tako da bo treba v investicijo, amopak kaj, ko je tako drag. Pa glih navadila sem se pit tole čorbo. Na šihtu so mi rekli, da je človek v taki fazi kot sem jaz zdaj šele po enih 10 letih dela, no ja, vsaj nekje prehitevam, čeprav to, da sem tako tečna in se mi vse brezveze zdi, ni glih človeku v ponos. Tako da, ni mi za živet, umret se mi pa tud ne da. Končni rezultat je torej 2:4 za vesolje (višjo silo,...). Upam, da je to samo zaradi vremena. Takole. Pojamrala sem (drugič me rajš ne vprašat, če ne, boste spet litanije brale ), zdaj se pa še na hitro vam posvetim, kolikor sem si pač zapomnila. Sulfinija želim ti uspešen štart. Abra in Sayuri meni Reško reče: Joj kako ste zašpehana... Menjam s kako suho kako kilco. Sayuri, če ne boš takoj začela tiste gajbe praznit, se bom povabila na obisk, pa še kero ljubiteljico piva bom s sabo pripeljala in ti bomo spraznile gajbo u trenutku. Samo brezalkoholne bomo pustile, pol pa ne boš več napak delala. Blanči, kako nekajenje? Tako držim pesti zate. Maja tale, ki si ga dobila mora bit pravi borec. Pa saj veš, da je en čisto dovolj. Nekje 6 dni po punkciji se bo ugnezdil, če si že tako daleč, lahko, da je zvijanje od tega, drugače je pa verjetno zato, ker si v drugi polovici cikla in takrat nastopijo drugi hormoni. Dajčimajči, kdam maš jutr UZ? Se že vidim, kako bom cel dan na netu, da mi slučajno kaj ne uide. Na tiho navijam za dva (če hočeš al pa ne). Pazi nase. Tako ljubice, to je to. Pošiljam vam malo sončka za jutri.