Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.10.2007 20:40:48
|
|
|
|
konina
|
Žani4 čestitke in čim lepšo in mirno nosečnost. Kostanj tebi pa kup objemčkov in koš moči ter novega upanja za nov postopek. Sedaj pa grem med igle, da se malo špiknem. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.10.2007 21:04:42
|
|
|
|
pikovit
|
O Špelka tebe je pa res lepo brat Madonca v 9 mesec že greš.Gre pa hitro ta čas.Se mi zdi da sem ravno prebrala da ti je ratalo,no pa boš kmalu rodila. .Želim ti da ti ta zadnji mesec hitro mine in da čimprej ugledaš svojo malo štručko.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.10.2007 21:06:47
|
|
|
|
cati
|
sayuri bravo na prvi špiki se je začelo . Mene pa prsi niso začele bolet sedaj ampak od punkcije naprej. Sem tak čist
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 23.10.2007 21:35:44
|
|
|
|
kajsica
|
Ojla punce! Kako ste kaj? No pa imam malo časa da če kaj napišem, ker danes sem bila doma pa že ob 18.00. Čudež . Sedaj pa dragi gleda nogomet jaz pa hitro vas brat. Tolk pridno pišete, da komaj utegnem prebirati, kaj šele pisati. No kot prvo Kostanj kaj naj rečem. Žal mi je, ampak mi je pa všeč da tako pozitivno gledaš na vse in na nadaljne možnosti. Naj ti čas do januarja čimprej mine. Velik . Daisy fajn te je brat in tebe Sulfinija in Sayuri vaju tudi. OK vse vas je fajn brati. Sayuri, želja, saja sama veš, jaz pi pošiljam samo mnogo mnogo , da bo uspeha. Ne spomnem se točno, katera je že napisala, da si bo kao včeraj šla iskati Nikorette, da preneha s kajenjem! Upam, da se tzega držiš im mislim, da vse pričakujemo tudi poročanje o tem uspehu. Čao, punce
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 6:25:30
|
|
|
|
citrončica
|
kostanj, jaz še vedno mičkeno upam in držim pesti.... vsekakor ti bo s pozitivnim mišljenjem uspelo,le bodi močna in ne pusti se!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 7:45:52
|
|
|
|
maja24
|
živjo punce,moram vam povedat da sem mela včerij ET.Ampak so mi na žalost vstavili samo enega ,ker jih je 6 od 11 propadlo 4 mi niso pa rastli.Zej me pa ful skrbi kaj bo.A mi lahko kdo pove a je to normalno če te zvija kot pri M pa da nimaš več takega izcedka po prometriumu kot prej al je to zaradi ETja?
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 8:40:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro punce! Vsem skupaj eno lepo jutro,čeprav je ponovno tako kislo vreme. Danes ponoči sem pa imele take grozne snaje, da je joj no. Sedaj sem spila svojo prvo jutranjo ,sedaj se malo uredim in na potep po mstu malo v šoping za puliji......... NO jutri takega časa bom pa že sodila med špikarke prvo injekcijo bom že dobila.Ja ni kaj čas mi je pehitro minil in akcija se bo čez nekaj ur pričela. Maja,sedaj pa lepo fino na tople kavč čičkat in čakat,do dne ko boš delala test. Kostanj nočem ti dajati lažnega upanja vendar jaz še vseeno malo upam,da si ti . In Martinščiča tudi datum tvojega testa se z naglico bliža za tbe tkole ne dvomim. In naša dajamaja jutri bo prvič videla na UZ svoje ali celo .Jaz navijam seveda kar za . Mlinčka ti si se pa včeraj ful razpisala, punca. In vse ostale,ki vas nisem omenila mislim na vas in vam želim srečno. Sedaj pa šibam,nato se kaj tipkamo in beremo seveda. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 9:17:40
|
|
|
|
lejla007
|
Sulfinija ! Sem vesela zate, da ti je čas čakanja na dan D hitro minil Zdej pa veselo v boj, jaz bom pa močno stiskala pesti, da ti uspe!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 10:11:03
|
|
|
|
žani4
|
Punce, vsem skupaj hvala za čestitke. Želim vam čim več uspehov in lep dan še naprej. Bojana
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 10:39:28
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem pa danes malo bolj pozna. Še vedno zaspana - se mi zdi, da je vsak dan slabš. Vse inekcije niso bile nič v primerjavi s tem estrofemom. Skoz jamram, kako ne morem delat, ma tko je zoprno, ker se sploh ne morem skoncentrirat. Pa še to vreme ni nič v pomoč. Žani4 čim lepšo nosečnost. Sayuri, bravo za prvo špiko. Meni bi se pa najbrž kar malo roke tresle, če bi morala to tam opravit. Ah, saj bi najbrž to kar moj . Jaz se nisem nič sama špikala, mal sem zajc Reš pa očitno ima neki s temi torbami, čist vsako komentira. Meni je reku, saj imate tolk velko malho, da boste ja not vse spravla Mogoče si pa on tut želi kako lepo, pa nam je fouš pa glej, da ne boš s pirom pretiravala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2007 10:54:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 11:07:56
|
|
|
|
Abra
|
Rebeca, jaz imam pa v petek. In ja, zamrznjenčke. Zdej naprej trepetam, da bosta preživela odmrzovanje, potem pa pride na vrsto še "tapravo" Sej do mene tudi Reš ni bil nikol nesramen, obnaša se tko, kot da je zelo domač in ti vse direkt pove, kr mu pač tist moment v glavo pade. Jaz nisem nikoli tiho in če mi česa ne pove, pa se potem naslednjič razburja, zakaj nisem tko nardila, mu povem, da mi ni povedal ... on pa ah, kje pa je zdrava kmečka logika če pa bolj v virtualnem svetu živim Se mi zdi, da se imamo punce, ki smo pri njemu prav zaradi tega bolj luštno. Kolko se nasmejemo njegovim foram, se mi zdi, da mi bo to bolj v spominu ostalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2007 11:16:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 11:31:25
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem pa pred punkcijo vzela en nalgesin, mogoče me zato ni nič bolelo .. pa sem pol še enga, za vsak slučaj ... Sem bla pa takrat ful ponosna, ker me je pohvalu, kako, da sem pridna , preden sva odhajala ga pa je še neki ekstra zaskrbelo zame in me je še vprašal, če sem uredu Jaz bom zate jutri stiskala pesti, potem bomo pa skupi trepetale
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 11:41:59
|
|
|
|
cati
|
Punce držim vam pesti jutri za ET in pa v petek tudi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 11:46:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce tudi jaz držim pesti za Et jutri in pa v petek. Posebej mislim na našo dajamajo,ki ma jutri pvi UZ. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 13:27:57
|
|
|
|
šemalo
|
punce, jaz sem že profi....v špikanju.... superfact že 17 dni, MENOPOUR od dons.....(15 min priprav, ampak bo).... me pa ful skrbi kako bo šlo naprej.....UZ mam šele 2.11....kaj, če kaj ne bo ok.....a bom vedela....a bom kr čakala....kako pa veš... rahlo me tišči v jajčnikih, ampak to gotovo ni še reakcija?? Sayuri, welcome to the club...
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 14:00:57
|
|
|
|
sayuri
|
Alo zaspanke, kje ste? A ni turoben dan? Bo treba malo popestrit.... No, mene je pa danes pričakala pošta iz Ministrstva za šolstvo. Napredovala sem in častim pivo - saj veste, da mam zalogo. Drugače pa kršim s hrano v vseh pogledih Včeraj pica in pomfri, danes kremšnite in kafe Pivo še zmeraj v gajbi.... Če bom tko nadaljevala, bojo dobili moji folikli sladkorno . Je pa Reš imel včeraj še en komentar, ko sem ga vprašala o prehrani. On itak pravi, da naj živim tko, kot je prav da se živi . Potem pa ko mi je pokazal, kam v trebuh naj se piknem, je pa pokomentiral:"No, saj ste čist športnica!" Mi je tko nerodno ratal. Tko da sem dobila nov zagon za športanje. Grem danes kar v dežju na hiter sprehod. Danes je nekakšno zatišje, kot vidm. Tud na seznamu za danes ni zabeleženih dogodkov . Punce, dajte mi svetovat, kam naj za en vikend peljem moža in sina, da se malo pocrkljamo, imamo fajn, uživamo,...... Saj veste-če bom samo vas častila, potem ne bo prav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 14:25:48
|
|
|
|
Abra
|
Evo me, največjo zaspanko trenutno že razmišljam, da bo treba it počivat. Sayuri za napredovanje. Kaj pa imata rada tvoja dva? Zdej boš sicer težko našla kaj za vikend, ker so počitnice, razen če misliš bolj na enodneven izlet. Tale Reš no, a nas ne nasmeje in to čist vsak dan! Pa kapo dol za kompliment!!! No, meni je za isto zadevo reku pa čist kontra - joj, kako ste debela. Pa isto sem načela dabeto o prehrani, je pol tudi tebi predaval o Afriki? Tebi bo pa itak ratalo, če ti je že prvič, zdej mora bit samo taprav zarodek. Šemalo, ti maš pa dolgo. Jaz sem se pa špikala samo 9 dni Cati, Sulfinija hvala za pestke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 14:35:53
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pa isto sem načela dabeto o prehrani, je pol tudi tebi predaval o Afriki? Tebi bo pa itak ratalo, če ti je že prvič, zdej mora bit samo taprav zarodek. Afriko ni omenjal, pa sem pričakovala, da bo, ker sem prav to že tukaj prebrala - verjetno si lih ti pisala. Bog te usliši
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 14:45:19
|
|
|
|
Abra
|
Veš da bo!! Predavanj sem pa jaz že imela kar nekaj, še največkrat tisto o romkinji, ki je pri mojih letih že v meni (36), pa nobene menstruacije v življenju ni imela, ker je skoz noseča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 14:51:58
|
|
|
|
cati
|
Sayuri bravo za naredovanje Kam pa tvoja 2 peljat v kake terme (vikend paket)
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 16:50:38
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Mlinčka ti si se pa včeraj ful razpisala, punca. No no, ni blo take sile . Če se bolj poredko oglasim pa že moram dat kaj od sebe, ne? Sej sm drugače kar precej zgovorno bitje, ampak predvsem takrat, ko imam kaj "pametnega" za povedat. Ali pa vsaj mislim, da je pametno, tisto kar govorim . Maja 24, bo pa tale eden tisti pravi. Če je zdržal do tukaj, bo pa še naprej! Glavno da je vsaj en borec! Rebeca, jutri veliko sreče, Abra tebi pa v petek! Šemalo, kaj točno te pa skrbi? Dejansko boš šele na UZ-ju vidla kaj in kako, ampak itak nima do takrat it kaj narobe. Al kej nisem zastopla? Marjetica, ljubavi, kaj se kej s tabo dogaja? Nekam si se mi izgubila izpred oči in ušes? A te je nov način življenja tako poskrkal vase al je kaj bolj površinskega v igri? Dej se kaj oglasi teti Mlinčki, no! Ajde, bejbe, čau bau zaenkrat!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 17:05:03
|
|
|
|
sayuri
|
Men se u glavi vrti. Popila sem 2 deci piva. In jst - trot nisem pogledala, katerega sem iz gajbe vzela . Sem šla zdaj gledat na steklenico in sem alkoholnega odprla. Jst pa čisti antialkoholik in me je takoj v glavo zadelo . Grem jst zdaj na kavč v vodoaven položaj...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 24.10.2007 17:51:30
|
|
|
|
kikaa
|
No drage moje...lepo pozdravljene! Vsak dan vas berem in navijam za vas...jaz pa sem v fazi čakanja na naslednji postopek (jan./feb.). Tako da - Sayuri - lahko me uvrstiš na tvojem seznamu kamor želiš oz. kamor najbolje spadam, samo da sem tam nekje, ker je čudovito biti v vaši družbi, ker ste res vse "prou fejst", lahko smo vesele, da imamo ena druge ob teh postopkih, ko je res težko... Tebi pa vso srečo v postopku, lepo se špikaj in držim pesti za pozitiven rezultat! Aja...pa na zdravje!! LP vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.