|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.10.2007 20:40:48   
konina
Žani4 čestitke in čim lepšo in mirno nosečnost.

Kostanj tebi pa kup objemčkov in koš moči ter novega upanja za nov postopek.

Sedaj pa grem med igle, da se malo špiknem.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.10.2007 21:04:42   
pikovit
O Špelka tebe je pa res lepo bratuser posted image Madonca v 9 mesec že greš.Gre pa hitro ta čas.Se mi zdi da sem ravno prebrala da ti je ratalo,no pa boš kmalu rodila.user posted image .Želim ti da ti ta zadnji mesec hitro mine in da čimprej ugledaš svojo malo štručko.user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.10.2007 21:06:47   
cati
sayuri bravo na prvi špiki se je začelouser posted image user posted image  . Mene pa prsi niso začele bolet sedaj ampak od punkcije naprej. Sem tak čistuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.10.2007 21:35:44   
kajsica
Ojla punce!

Kako ste kaj? No pa imam malo časa da če kaj napišem, ker danes sem bila doma pa že ob 18.00. Čudežuser posted image . Sedaj pa dragi gleda nogomet jaz pa hitro vas brat. Tolk pridno pišete, da komaj utegnem prebirati, kaj šele pisati.

No kot prvo Kostanj kaj naj rečem. Žal mi je, ampak mi je pa všeč da tako pozitivno gledaš na vse in na nadaljne možnosti. Naj ti čas do januarja čimprej mine. Velik user posted image user posted image .

Daisy fajn te je brat in tebe Sulfinija in Sayuri vaju tudi. OK vse vas je fajn brati.

Sayuri, želja, saja sama veš, jaz pi pošiljam samo mnogo mnogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo uspeha.

Ne spomnem se točno, katera je že napisala, da si bo kao včeraj šla iskati Nikorette, da preneha s kajenjem!

Upam, da se tzega držiš im mislim, da vse pričakujemo tudi poročanje o tem uspehu.

Čao, punce

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.10.2007 6:25:30   
citrončica
kostanj,
jaz še vedno mičkeno upam in držim pesti....user posted image
vsekakor ti bo s pozitivnim mišljenjem uspelo,le bodi močna in ne pusti se!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.10.2007 7:45:52   
maja24
živjo punce,moram vam povedat da sem mela včerij ET.Ampak so mi na žalost vstavili samo enega ,ker jih je 6 od 11 propadlo 4 mi niso pa  rastli.Zej me pa ful skrbi kaj bo.A mi lahko kdo pove a je to normalno če te zvija kot pri M pa da nimaš več takega izcedka po prometriumu kot prej al je to zaradi ETja?user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.10.2007 8:40:40   
Sulfinija
Jutro punce!

Vsem skupaj eno lepo jutro,čeprav je ponovno tako kislo vreme.

Danes ponoči sem pa imele take grozne snaje,user posted image  da je joj no.

Sedaj sem spila svojo prvo jutranjo user posted image ,sedaj se malo uredim in na potep po mstu malo v šoping za puliji.........

NO jutri takega časa bom pa že sodila med špikarke prvo injekcijo bom že dobila.Ja ni kaj čas mi je pehitro minil in akcija se bo čez nekaj ur pričela.

Maja,sedaj pa lepo fino na tople kavč čičkat in čakat,do dne ko boš delala test.

Kostanj nočem ti dajati lažnega upanja vendar jaz še vseeno malo upam,da si ti user posted image .

In Martinščiča tudi datum tvojega testa se z naglico bliža za tbe tkole ne dvomim.

In naša dajamaja jutri bo prvič videla na UZ svoje user posted image  ali celo user posted image user posted image .Jaz navijam seveda kar za user posted image user posted image .

Mlinčka ti si se pa včeraj ful razpisala,user posted image user posted image user posted image user posted image  punca.

In vse ostale,ki vas nisem omenila mislim na vas in vam želim srečno.

Sedaj pa šibam,nato se kaj tipkamo in beremo seveda.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.10.2007 9:17:40   
lejla007
Sulfinija user posted image user posted image user posted image !

Sem vesela zate, da ti je čas čakanja na dan D hitro minil user posted image
Zdej pa veselo v boj, jaz bom pa močno stiskala pesti, da ti uspe!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.10.2007 10:11:03   
žani4
Punce,

vsem skupaj hvala za čestitke.  Želim vam čim več uspehov in lep dan še naprej.  Bojana

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.10.2007 10:39:28   
Abra
Jaz sem pa danes malo bolj pozna. Še vedno zaspana - se mi zdi, da je vsak dan slabš. Vse inekcije niso bile nič v primerjavi s tem estrofemom. Skoz jamram, kako ne morem delat, ma tko je zoprno, ker se sploh ne morem skoncentrirat. Pa še to vreme ni nič v pomoč.

Žani4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim lepšo nosečnost.

Sayuri, bravo za prvo špiko. Meni bi se pa najbrž kar malo roke tresle, če bi morala to tam opravit. Ah, saj bi najbrž to kar moj user posted image . Jaz se nisem nič sama špikala, mal sem zajc user posted image Reš pa očitno ima neki s temi torbami, čist vsako komentira. Meni je reku, saj imate tolk velko malho, da boste ja not vse spravla user posted image Mogoče si pa on tut želi kako lepo, pa nam je fouš user posted image pa glej, da ne boš s pirom pretiravala user posted image

(odgovor članu žani4)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 10:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
24.10.2007 11:07:56   
Abra
Rebeca, jaz imam pa v petek. In ja, zamrznjenčke. Zdej naprej trepetam, da bosta preživela odmrzovanje, potem pa pride na vrsto še "tapravo"
Sej do mene tudi Reš ni bil nikol nesramen, obnaša se tko, kot da je zelo domač in ti vse direkt pove, kr mu pač tist moment v glavo pade. Jaz nisem nikoli tiho in če mi česa ne pove, pa se potem naslednjič razburja, zakaj nisem tko nardila, mu povem, da mi ni povedal ... on pa ah, kje pa je zdrava kmečka logika user posted image user posted image če pa bolj v virtualnem svetu živim user posted image Se mi zdi, da se imamo punce, ki smo pri njemu prav zaradi tega bolj luštno. Kolko se nasmejemo njegovim foram, se mi zdi, da mi bo to bolj v spominu ostalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 11:16:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
24.10.2007 11:31:25   
Abra
Jaz sem pa pred punkcijo vzela en nalgesin, mogoče me zato ni nič bolelo .. pa sem pol še enga, za vsak slučaj ... Sem bla pa takrat ful ponosna, ker me je pohvalu, kako, da sem pridna user posted image user posted image , preden sva odhajala ga pa je še neki ekstra zaskrbelo zame in me je še vprašal, če sem uredu user posted image
Jaz bom zate jutri stiskala pesti, potem bomo pa skupi trepetale user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.10.2007 11:41:59   
cati
Punce držim vam pesti jutri za ET in pa v petek tudi

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.10.2007 11:46:06   
Sulfinija
Punce tudi jaz držim pesti za Et jutri in pa v petek.

Posebej mislim na našo dajamajo,ki ma jutri pvi UZ.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.10.2007 13:27:57   
šemalo
punce, jaz sem že profi....v špikanju....user posted image  superfact že 17 dni, MENOPOUR od dons.....(15 min priprav, ampak bo)....

me pa ful skrbi kako bo šlo naprej.....UZ mam šele 2.11....kaj, če kaj ne bo ok.....a bom vedela....a bom kr čakala....kako pa veš...

rahlo me tišči v jajčnikih, ampak to gotovo ni še reakcija??

Sayuri, welcome to the club...user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 967
24.10.2007 14:00:57   
sayuri
Alo zaspanke, kje ste? user posted image  A ni turoben dan?  Bo treba malo popestrit....user posted image

No, mene je pa danes pričakala pošta iz Ministrstva za šolstvo. Napredovala sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in častim pivo - saj veste, da mam zalogo. user posted image user posted image  Drugače pa kršim s hrano v vseh pogledih user posted image  Včeraj pica in pomfri, danes kremšnite in kafe user posted image user posted image user posted image  Pivo še zmeraj v gajbi.... user posted image user posted image user posted image  Če bom tko nadaljevala, bojo dobili moji folikli sladkorno user posted image . Je pa Reš imel včeraj še en komentar, ko sem ga vprašala o prehrani. On itak pravi, da naj živim tko, kot je prav da se živi user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa ko mi je pokazal, kam v trebuh naj se piknem, je pa pokomentiral:"No, saj ste čist športnica!"user posted image user posted image user posted image  Mi je tko nerodno ratal. user posted image user posted image user posted image   Tko da sem dobila nov zagon za športanje. Grem danes kar v dežju na hiter sprehod. user posted image
Danes je nekakšno zatišje, kot vidm. Tud na seznamu za danes ni zabeleženih dogodkov user posted image .

Punce, dajte mi svetovat, kam naj za en vikend peljem moža in sina, da se malo pocrkljamo, imamo fajn, uživamo,...... Saj veste-če bom samo vas častila, potem ne bo prav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.10.2007 14:25:48   
Abra
Evo me, največjo zaspanko trenutno user posted image user posted image že razmišljam, da bo treba it počivat. user posted image
Sayuri user posted image user posted image za napredovanje. Kaj pa imata rada tvoja dva? Zdej boš sicer težko našla kaj za vikend, ker so počitnice, razen če misliš bolj na enodneven izlet.
Tale Reš no, a nas ne nasmeje in to čist vsak dan! user posted image Pa kapo dol za kompliment!!! No, meni je za isto zadevo reku pa čist kontra - joj, kako ste debela. Pa isto sem načela dabeto o prehrani, je pol tudi tebi predaval o Afriki? user posted image
Tebi bo pa itak ratalo, če ti je že prvič, zdej mora bit samo taprav zarodek.

Šemalo, ti maš pa dolgo. Jaz sem se pa špikala samo 9 dni

Cati, Sulfinija hvala za pestke

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.10.2007 14:35:53   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pa isto sem načela dabeto o prehrani, je pol tudi tebi predaval o Afriki? user posted image
Tebi bo pa itak ratalo, če ti je že prvič, zdej mora bit samo taprav zarodek.

Afriko ni omenjal, pa sem pričakovala, da bo, ker sem prav to že tukaj prebrala - verjetno si lih ti pisala.

Bog te usliši user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.10.2007 14:45:19   
Abra
Veš da bo!! Predavanj sem pa jaz že imela kar nekaj, še največkrat tisto o romkinji, ki je pri mojih letih že v meni (36), pa nobene menstruacije v življenju ni imela, ker je skoz noseča

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.10.2007 14:51:58   
cati
Sayuri bravo za naredovanjeuser posted image user posted image user posted image
Kam pa tvoja 2 peljat v kake terme (vikend paket)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.10.2007 16:50:38   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija
Mlinčka ti si se pa včeraj ful razpisala,user posted image user posted image user posted image user posted image  punca.

No no, ni blo take sile user posted image . Če se bolj poredko oglasim pa že moram dat kaj od sebe, ne? Sej sm drugače kar precej zgovorno bitje, ampak predvsem takrat, ko imam kaj "pametnega" za povedat. Ali pa vsaj mislim, da je pametno, tisto kar govorim user posted image .

Maja 24, bo pa tale eden tisti pravi. Če je zdržal do tukaj, bo pa še naprej! Glavno da je vsaj en borec!
Rebeca, jutri veliko sreče, Abra tebi pa v petek! user posted image

Šemalo, kaj točno te pa skrbi? Dejansko boš šele na UZ-ju vidla kaj in kako, ampak itak nima do takrat it kaj narobe. Al kej nisem zastopla? user posted image

Marjetica, ljubavi, kaj se kej s tabo dogaja? Nekam si se mi izgubila izpred oči in ušes? A te je nov način življenja tako poskrkal vase al je kaj bolj površinskega v igri? Dej se kaj oglasi teti Mlinčki, no!  

Ajde, bejbe, čau bau zaenkrat!

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 973
24.10.2007 17:05:03   
sayuri
Men se u glavi vrti.  user posted image  Popila sem 2 deci piva.user posted image In jst - trot nisem pogledala, katerega sem iz gajbe vzela user posted image . Sem šla zdaj gledat  na steklenico in sem alkoholnega odprla. user posted image  Jst pa čisti antialkoholik in me je takoj v glavo zadelo user posted image . Grem jst zdaj na kavč v vodoaven položaj... user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.10.2007 17:51:30   
kikaa
No drage moje...lepo pozdravljene!

Vsak dan vas berem in navijam za vas...jaz pa sem v fazi čakanja na naslednji postopek (jan./feb.).

Tako da - Sayuri - lahko me uvrstiš na tvojem seznamu kamor želiš oz. kamor najbolje spadam, samo da sem tam nekje, ker je čudovito biti v vaši družbi, ker ste res vse "prou fejst", lahko smo vesele, da imamo ena druge ob teh postopkih, ko je res težko... Tebi pa vso srečo v postopku, lepo se špikaj in držim pesti za pozitiven rezultat! Aja...pa na zdravje!!user posted image

LP vsem!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.