|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s primorska
14.10.2007 20:29:27   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Punce, če vas pot zanese v Lučnik v Eurospin imajo sotto coste do 20.10. - jaz sem v četrtek naredila kar fajn špežo. Huggis

Eurospar verjetno, ne? user posted image
Hvala za info, bomo šli kaj pogledat.

user posted image  - aha, lapsus - Eurospar je, ja.user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 10:14:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
17.10.2007 11:43:16   
Enolla
Bambina - kje pa je praznik kostanja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 13:05:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
18.10.2007 12:10:35   
Felicity
Dober dan,

Jaz sem pa doma na "negi", ker je ta mala staknila laringistis. Od nedelje že. Sicer se pa stanje že izboljšuje, smo na inhalacijah. Jutri moramo na pregled, potem pa bomo videli kako in kaj.
Bunde še vedno nismo dobili, ampak ne obupujemo, nekaj bomo že dobili. Tako ali tako ven ne smemo it.user posted image

Enolla - Kakšno velikost plenic kupuješ v Hoferju? Zadnjič sem gledala, ampak nisem vedla kaj vzet, ker največja je od 11 - 25 kg, če se ne motimuser posted image  Naša ima 14 kg, pa se bojim, da bi ji ful ostajalo. No saj upam da jih ne bomo več dolgo rabili. Ampak sedaj ko jo nalivam s čajem, jo velikokrat prehiti, tako da ji dam kar plenico.

Lepo se imejte, kljub "kislemu" vremenu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
18.10.2007 12:21:19   
*ANA*
Ahoj
midva s Svitom pa sva šlana trg do kitajčkov user posted image in je celo mama dobila 2 majčki bombažni za domauser posted image
Felicity upam da se kmalu pozdravite pa veliko pikapok (jih noče pripopat) user posted image da čimprej ozdravite

Naša dva sta tudi bolančkana-Pia ima vnetje ušeska, Svit pa bakterijsko vnetje pljučk.

Zdaj pa upam da ta dolgo rundo spi da malo popeglam ker se ne vidim ven iz cunj user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 14:25:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
18.10.2007 21:27:16   
mimigirl
Čauči, da se vak še jaz malo oglasim. Že dolgo nazaj sem se vma pridružla, potem pa nič več oglasaluser posted image .

Jaz pa pri kitajčkih nisem bila že zelooooo doooogoooo. Ne vem zakaj, me bol poleti vleče tja. Pa tudi, zadnje cajte gledam cunje samo za tamalo. Na mene kar pozabim - sem prav jezna. Saj tudi kar živčna ratam, ko si moram kupit kaj za oblečt. Od vedno imam malo večje prsi, sedaj po porodu imam pa ogroooomne. Kar živc me prime ko so mi majce okrog prsi preozke in ko nobene srajce ne zapnem. Moderce pa itak dobim smo za stare none. Upam, da ko končam doit se mi zmanjšajo.

No, danes smo pa itak bili spet na šopingu in sem kupila bundico za tamalo.  Prav tako fajno in dolgo sem dobila v Oviesse. Najprej nisem vedela ali bi kupila kombinezo ali samo bundico. Pa se mi zdi, da v naših koncih ni takih groznih zim in snega, da bi rabla kombinezon, da sem se odločla za bundico.

A parvte, da je praznik kostanja. user posted image lepo, bomo šli! Upam,d a bo lepo vreme, ker ravno kar mi je reku moj tata, da na Čavnu sneži. Prazni organizirajo pa kar visoko na Vitovljah.

Sedaj sem se pa kar razpisalauser posted image
Lepo se mejte in upam, da se bom večkrat tle napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 458
18.10.2007 22:08:45   
*ANA*
Jaz sem tudi dobila bundico v Oviesse tako lepo roza z mucko, pa še draga ni bla user posted image .

Če bo lepo vreme bomo pa tudi mi šli na praznik kostanja

(odgovor članu mimigirl)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.10.2007 8:37:08   
Nasy
user posted image Živjo pupe! Jst že tud dolgo nisem bila pr kitajcih, bolj spomladi ali poleti me nese, zdej ne tolko. Lako, da bomo kej šli pred prazniki po kašno majco, če bom še najdla kej za moj trebuhuser posted image drugači pa sem jaz kupla zmerej kavbojke pr kitajcih, poceni so, jih vedno ponosim do konca in še zadnjič me je ena šivilja pohvalila, da kak dober kroj kavbojk imam, da res dobro stojijo. Jaz ne grem več v trgovino po kavbojke, čeprav mi malo teži, da se greš v kombi provat. Ma že potrpim. Ma za majhne cunjice ni prav veliko izbire?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
19.10.2007 8:38:02   
Enolla
Punce, če imate danes kakšen opravek v Novi Gorici si premislite, ker je obsedeno stanje zaradi dnevov reševanje. Je pa zelo zanimivo za mulčke, polno mehanizacije raznih gasilcev itd. Mi bomo verjetno šli popoldne na oglede. Imajo pa jutri tudi lutkovne predstave za otroke.

Felicity - jaz sem do sedaj kupila plenice št. 4, včeraj pa smo vzeli 5 in moram reči, da gre tudi lepo ne ostaja nič samo malo bolj se ovije okoli telesa. Ima pa naš 13 kg.

Bundice _ jaz sem lani v Oviesse tudi kupila bundico, ki ima povrhu še tipo jaknco podloženo s flisom in se da oba kosa nositi posebej ali pa skupaj ko je bolj hladno( budnica je bolj kratka tako kot je zadnjič Felicity potožila vendar je jakna po vrhu precej dolga) in je dala lansko sezono skozi pa bo tudi letošnjo komot. Kombinozoni so preveč, se strinjam.

Smo pa včeraj končno kupili škornje za dež (je padal, a ne) in je skoraj mogel v njih spat jet, tako je bil važen. Sedaj smo pripravljeni na naslednji dež: pelerina, škornji pa tini mini dežnik in juhuhu na dež naslednjič.

Se slišimo,

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.10.2007 8:39:09   
Enolla
Še nekaj sem pozabila: A to kupujete pri Kitajcih na koncu Erjavčeve?

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 9:22:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
19.10.2007 9:33:22   
Enolla
Bambina in ostale, tukaj dobite celoten program prireditev http://www.nova-gorica.si/index.php?&i1=MONG&i2=slo&i3=1&i4=spj&i5=ter_lst_193&i10=artic&i12=CA76FE87FCE237AAC1257375004A8428&i15=on_Gnovica&j1=utf-8&j2=content&j3=gids&j4= .

Ma, kako pa se z njimi sporazumevate - z nogami in rokami user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 464
19.10.2007 9:45:00   
*ANA*
Enolla meni je najbolj smešno to, ko vprašaš koliko je pa ti leče činqe eulo user posted image se zmeraj nasmejem user posted image
Za ta male pa jaz doli ne kupujem ker ni 100 % bombaž, ima pa naša Pia atopični dermatitis in jo vse kar ni bombaž začne full srbeti, tako da kupujemo v glavnem :Smart.Oviesse, original marines in Benetton

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.10.2007 9:47:07   
mimigirl
Dobro jutro, kako ste? Mi smo danes bol slabo spali. Nekaj krat se je z takim jokom zbudila in je stalno nekaj stokala v sanjeh. Domnevam, da je morala kaj grdega sanjat. Tako, da je končala v naši posteljiuser posted image . Tam je pa mirno spala.

Z kitajci se super sporazumevaš. Veš kako obvladajo italiansko in slovensko.  Ne moreš si predstavljat kako hitro so se načili jezika, kar se Itljani niso naučili v 50tih letih.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 13:57:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
20.10.2007 14:40:15   
Enolla
Primorke help. Kam naj grem kupit trak za uha za ta malega? Sem včeraj cel MC preiskala in nič od niča. Mi ostane samo še Manufaktura otroški - drugje ničuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 468
   [Brisano sporočilo]
20.10.2007 15:08:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
20.10.2007 20:27:15   
*ANA*
Enolla imajo jih nekaj v BC-ju, jaz sem mu ga kupila pri Cicibanu(v Mirnu), pa v manufakturi v Gorici(otroški oddelek ) samo same neke čudne barve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
22.10.2007 10:13:58   
*ANA*
Dobro jutro.
Včeraj smo bili na prazniku kostanja v Vitovljah, je bilo lepo, samo potem je začel dež padat, pa nam je voziček zalilo in smo šli domov user posted image .
Ja pa balon smo kupili user posted image , pa čevape jedli.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 10:26:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
23.10.2007 13:59:10   
Felicity
Ojla!

Malo nas prestavim.user posted image

Ema je šla danes ponovno v varstvo, mamica pa delat. user posted image  Popoldne pa moram do Italije, da si kupim plašč. Je mraz in nimam nič pametenga za oblečt.
Na živce mi gre, da ni nekih prehodnih obdobij, kar iz 20 na 10°C. Pa pomagaj si.user posted image
In verjetno bom spet prišla iz trgovin s cunjami za ta malo, ki jih btw nimam več kam dajat, ima polne omare. Zame pa nič.user posted image

No upanje ostaja.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 20:10:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
23.10.2007 20:43:02   
*ANA*
user posted image tudi od nas

felicity upam da si dobila kaj zase, jaz tudi vedno ko grem prvo za moja dva user posted image dobim in na koncu zame nič .

Bambina tebi pa želim da čimprej ozdravite  in da ne boste dolgo  user posted image .

Naša dva pa sta že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......