sayuri
|
Evo me končno doma. Založena z injekcijami, ampulami Diphereline...bog ne daj, da bi me policaji ustavili in torbo pregledali - zihr bi si mislili, da sm narkomanka Sploh po belem prašku v ampulah. Ata Reš je bil danes dobre volje, čakalnica je bila prazna in vzel si je pol ure cajta za klepet. JSt sem že vse preštudirala, kok bom na brzino hlače dol vrgla.... No, ko je rekel, da bova UZ naredila, sem že letela za tisto belo zaveso, on pa meni:"No, pa kar počasi!" Sem ga kar malo pogledala Na UZju pa naslednja iz njegovih ust:"Ja, kolk ste pa vi dons pojedla?" Sem tok brskala po svojem spominu in so mi sam hruške na pamet prišle. U glavnem - moje črevo je delalo sto na uro , vseeno pa je z UZjem ugotovil, da je vse ok, in rekel, da bomo danes začeli. Razložil mi je vse v zvezi z injekcijami, zdravili...pol pa rekel:"no, kar dajte, kar vodo dol spravt, pa prelomt, pa prašek lepo zrihtat.....!" Sem mogla tam pred njim vse nardit. In zapičla sm si tud sama Ata ni rabu nič delat. Seveda mi je potem naložil cel kup tistih injekcij in ko sm odprla svojo veliko šolsko torbo, sem že študirala, če bo imel spet kak komentar, potem mi je šlo pa tko na smeh..... Je rekel, če sem pravnica, ta take kufre vlačim s seboj . V glavnem...zadovoljna odšla m.rudovic jst sem Reša prav to vprašala....kaj če mi bo M zamujala? In mi je rekel, naj si dajem Diphereline na 2 dni do predvidenega datuma M, potem pa vsak dan. Bomo vidli, kako bo. Je rekel, če bo pa kaj več zamujala, naj pa test naredim žani4 ČESTITKE in prečudovitih osem mesecev. Sem vesela zate. Kostanj Všeč si mi, ker si polna optimizma cati, tako, kot ti je rekla sonček.d - sem prepričana, da je šlo za vgnezditev in to je dober znak. Sploh če so te še prsa začela bolet Vidim, da naše trepetalke še kar trepatajo . Bližajo se datumi in jst že veselo čakam novičke . Punce, eno vprašanje glede seznama - predvsem NOSEČKE in NENOSEČKE iz avgust/september me poslušajte Seznam je čedalje daljši in zavzame že tričetrt strani. Bi bile zelo hude, če bi vas dala na minimum? Nosečke v ravno vrstico - vse skupaj, ostale iz rdečega seznama pa ste nekatere že na novem - zelenem seznamu in bi vas kratkomalu kar izpustila. Tudi tiste, ki greste kasneje v postopek - bi vas med navijačice dala. Rdeči seznam ni nič prijetno gledat - če isi pa katera izrecno želi, pa naj to pove. Evo tko...upam, da sem bila jasna.
|