|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.10.2007 13:41:10   
cati
Pa še to prsa so me začela bolet po punkciji pa še kr me bolijo

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.10.2007 13:50:07   
reni70
ČESTITKE NAŠI NOVIuser posted image ŽANI4.
KOSTANJuser posted image žal mi zate,vem kako se sedaj počutiš,zjoći se,kmalu bo tukaj Januar pol pa spet v akcijo z veliko optimizma,.ja pa še na koncesijo boš dobila user posted image .
SAYURI,oo super,da greš spet v nove boje,ti si zmagovalka,boš vidla.
PIKICA26,ah jaz na te znake ne dam ravno veliko.Vsi predM znaki so lahko tudi user posted image znaki,ali pa tudi ne.
Martinščica boš zdržala do 29.brez testa?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.10.2007 14:11:18   
žani4
No punce,

rezultat krvnega testa je 652,

vstavili 2 zarodka, 8. 10.2007.

Punce kaj to pomeni bo eden ali dva?

Lep dan.  Bojana

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.10.2007 15:42:11   
m.rudovic
živjo punce že dolgo se nisem oglasila zato ker mi to nedopuščajo službene obveze  rada bi vas nekaj vprašala
imam diphereline 0,1 pri dr. rešu bi se morala oglasiti  drugi dan
user posted image   da mi da menopor jest bi mogla že dobituser posted image  v nedeljo ampak jo še ni dipherelina 0,1 mam še samo dve ampuli pa ne vem kaj naj naredim a še počakam ali pokličem reša mi zna kira kaj povedat lep pozdravček

(odgovor članu žani4)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.10.2007 15:48:54   
lejla007
Žani4 - to morajo biti pa res nori občutki, kar doživljaš zdaj! ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

Sama ti žal ne znam odgovorit na tvoje vprašanje, naj ti pa povem, da si mi kar polepšala dan...

Držim pesti, da uspe tudi ostalim trepetalkam!!!!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.10.2007 16:23:07   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: reni70
Martinščica boš zdržala do 29.brez testa?

Bom. Saj ne bo nikamor nič ušlo, a ne. Zame bo to sicer že 17.dan po ET, ampak v soboto laboraorij v KC pač ne dela. Pa ti?

200% MAMI

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 931
23.10.2007 16:38:16   
Sulfinija
Martinščica,jaz takole močno sumim,da si ti naša nova srečka user posted image .Pa ne vem zakaj sem tako trdno prepričana.

Rudovic pokliči Reša in se zmeni,je možno da ti M zamuja po dipherelinu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 932
23.10.2007 16:40:48   
Amelia
M. Rudovic, jaz ti svetujem, da če ti bo zmanjkalo ampul, se kar oglasi drug dan zjutraj pri njemu ob 6.00 v Dravljah, pa ti bo dal dodatne ampule.

Kostanj drži seuser posted image , vse smo potihem upale, da nam že v prvo rata, ampak saj vemu da ne more biti pri vseh tako, tudi če 2 sexata ne rata pri vseh že 1 mesec, tukaj je pa ista logika!

Cati ne znam ti svetovat, saj veš kako je s temu izcedki, nikol ne vemo točno kaj pomenijo, ampak če ne krvaviš se nimaš kaj sekirat.

Sayuri, ti si pa zihr sedajle že pri Reškotu, te je že oborožil z inekcijami,...

Neposredna povezava do sporočila: 933
23.10.2007 16:47:53   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mlinčka,kje se pa ti skrivaš'Včeraj sem videla,da si na netu pa se nam nisi javila.

Evo mene, Mojca! user posted image
Veš jaz sem tak patron, da si moram prou cajt vzet, da kej napišem; če nisem čist pri stvari, se raje ne lotim. Berem pa prav vsaki ljubi dan. Razen zdejle par dni, ko me ni bilo, kot je Dejzica že pojasnila. Spraševala si me, kaj kej pri meni dogaja. Jah, tkole je. Počasi zbiram raznorazne izvide, pravzaprav morava samo še kri oba dat za spolno prenosljive bolezni. Sicer pa čakam na november. Kot sem že omenila, mi jo pri vsej stvari lahko zagode M, ki lahko da pride novembra, lahko pa tudi ne. Ampak sva z mojim osebnim ginekologom naredila načrt, da pridem v začetku novembra na UZ, kjer bo prečekiral, kaj dogaja in če bo opaziti, da se sluznica ne debeli dovolj hitro, torej da M še dolgo ne misli biti, mi bo dal nekaj za sprožitev. Drugače pa moram priznati, da se me vse skupaj še niti ni dotaknilo kaj dosti. Ne tuhtam kej preveč in tudi ni neke evforije. Vsekakor to še pride.

Mandarinca kar takole pozitivno naprej, ja! Kaj drugega kot čakat itak ne moreš, je pa vsekakor bolje, da si ta čas nasmejana in pozitivna kot pa da se sekiraš in vznemirjaš. Vse je mogoče!

Bojana (Žani4) tebi pa user posted image ! Da bi šlo vse kot po maslu!

Vsem ostalim pa prav tako lepe želje, izkoristite vsak dan posebej maksimalno!
(He he, tole od nekoga, ki se po šihtu zapopa za računalnik user posted image  , pred TV user posted image  
ali pa gre na pir user posted image ...).

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 934
23.10.2007 16:48:32   
soncek.djukelica
cati, sem skoraj prepričana,da je prišlo do vgneznitvene krvavitve! 2 ali 3 dan po transferju naj bi se to zgodilo!
Žani, po višini Bhcg bi rekla, da je eden! Za točen odgovor boš pač mogla počakat na prvi UZ!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 935
23.10.2007 16:58:28   
Sulfinija
Mlinčka,kako lepo da si se javila semle na forum.Sem te pošteno pogrešala.

No kot vidiš če nas redno bereš jaz tale četrtek začnem z pikanjem torej me ne bo v tvoji skupini so me presenetili in me predčasno en mesec prej klicali.Danes sama se be sploh ne poznam ali je krivo ponovno vreme ali začetek,ki bo prav kmalu.

Žani,počakaj na UZ vendar po hcg mislim,da boš imela kar user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 936
23.10.2007 17:00:41   
m.rudovic
Sulfinija sem klicala,pa je sestra rekla naj ga pokličem ob sedmih, ali mogoče veš kaj sledi če ne dobiš M.

Neposredna povezava do sporočila: 937
23.10.2007 17:02:31   
Sulfinija
Rudovic jaz mislim,da M vsekakor pride samo pač malo z zamudo.Kaj naprej pa se mi niti ne sanja kajti meni je M dvakrat po dipherlinu prišla z malo zamudo.Ti kar pokliči jutri še enkrat,če je ne bo bo po mojem naredil kak UZ in jo mogoče umetno sprožil.

LPuser posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.10.2007 17:09:41   
m.rudovic
HVALA ZA IZČRPNE INFORMACIJE ZDAJ GREM Z DRAGIM TRGOVINO SE SLIŠIMO ZVEČER VSEM LEP PREOSTNEK DNEVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
23.10.2007 17:21:52   
Špelka
Ojla,

jaz sicer sodim med vaše navijačice, za tiste, ki me ne poznate - tudi jaz sem prehodila enako pot in ravno sedaj vstopam v 9. mesec! Tko da - punce - vse boste zmagale, samo vztrajat je treba! user posted image user posted image user posted image

Drgač bi pa rada čestitala Žani4 - BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image  - in ji odgovorila na njeno vprašanje: glej, po mojem je eden user posted image . Tudi jaz sem mela na 15. dan po ET bHCG nekaj čez 600 enot, pa poznam še nekaj punc, k so imele enako, pa je bil in je eden! Pa ne bit zdej razočarana - včasih je bolje iti proti cilju počasi in sigurno! Jaz osebno si nisem in si ne želim dvojčkov, ker poznam preveč žalostnih, tudi tragičnih zgodb.... user posted image  Zato sem bla prou vesela, k so mi na GK rekli da je eden! user posted image user posted image user posted image

Okej punce - držte se, navijam za vse vas in srečno!!!! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu žani4)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.10.2007 17:37:26   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

No kot vidiš če nas redno bereš jaz tale četrtek začnem z pikanjem torej me ne bo v tvoji skupini so me presenetili in me predčasno en mesec prej klicali.

Sem vidla, ja in bla vesela zate. Mene bi verjetno kar malo na rit vrglo user posted image , ker res še nisem čist psihično pripravljena. Mi kar odgovarja, da se lahko počasi, postopoma naštelam na vse skupi. Me zaenkrat v bistvu še najbolj skrbi, kako bom s šihtom vse skupi speljala. Sej za "ta velike" stvari itak da bolniška, sam z raznimi UZ-ji sem imela pa že na IUI-jih en kup sitnosti, ko sem prihajala kasneje pa iskala nadomeščanja pa bila vsa skrivnostna in nekaj mutila vsakmu k me je spraševal... So kar mal smotani, da ne začenjajo že kej prej kot šele ob 7:30. Pa preden dohtar pride...enkrat smo enga čakale do 8:20 user posted image . Reš ma fajn, k je že tako zgoden, tuki je pa vsakič živčna vojna pa minute štejem.

In kako boš tele UZ-je ti speljala, Sulfinija? A se boš vsakič iz Prekmurja pripeljala? Faca si. Se spomnim enkrat ene, ki se je mogla tri dni zapovrstjo iz MS vozit, preden so se odločili za stopko. Mam po tej plati kar srečo, ja - 10 min z avtom.

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 941
23.10.2007 17:49:19   
cati
Žani4 čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
No tist snoči nevem kaj je bilo danes ni ničuser posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
23.10.2007 17:51:45   
Sulfinija
Mlinčka glej jaz bom z UZ čisto v redu zrihtala.Glej ravno zato sem sedaj doma,delam doma brez zaposlitve so me dali pred dejstvo in sma se pač z možem takole odločila v miru user posted image ,anto pa vse ostalo,mtokrat resno upam da ugledam v letu 2007 user posted image .

Draga moja iz Prekmurja se bom vozila vsakič na UZ.Sicer se ne bom vozila sama vozil me bo moj ati bodoči dedi,ki se že ful veseli mojih user posted image .MOž ne more,mami je hodila z mano v MB,ko sem tja hodila sem pa bo ati hodil.Če bi bila kdaj kaka sila pa bi lahko ostala v Višnji gori pri stricu samo raje se bom vozila.

LPuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
23.10.2007 17:54:24   
MARTINŠČICA
Jaz sem se tudi vedno ubadala z zamujanjem po UZ, pri zadnjem postopku IVF sem pa kar za vse UZ-je bolniško vzela, pa konc debate.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 944
23.10.2007 18:31:49   
citrončica
žani4,čestitamuser posted image user posted image user posted image ...
....ima još nade za nas....
a kako že!!
user posted image  čudovitih mesecev ti želim, katere maximalno izkoristi, uživaj.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
23.10.2007 18:41:41   
sayuri
Evo me končno doma. user posted image  
Založena z injekcijami, ampulami Diphereline...bog ne daj, da bi me policaji ustavili in torbo pregledali - zihr bi si mislili, da sm narkomanka user posted image  Sploh po belem prašku v ampulah. user posted image  Ata Reš je bil danes dobre volje, čakalnica je bila prazna user posted image  in vzel si je pol ure cajta user posted image  za klepet. JSt sem že vse preštudirala, kok bom na brzino hlače dol vrgla.... No, ko je rekel, da bova UZ naredila, sem že letela za tisto belo zaveso, on pa meni:"No, pa kar počasi!"user posted image  Sem ga kar malo pogledala user posted image  Na UZju pa naslednja iz njegovih ust:"Ja, kolk ste pa vi dons pojedla?" user posted image user posted image user posted image   Sem tok brskala po svojem spominu in so mi sam hruške na pamet prišle. user posted image  U glavnem - moje črevo je delalo sto na uro user posted image , vseeno pa je z UZjem ugotovil, da je vse ok, in rekel, da bomo danes začeli. Razložil mi je vse v zvezi z injekcijami, zdravili...pol pa rekel:"no, kar dajte, kar vodo dol spravt, pa prelomt, pa prašek lepo zrihtat.....!"user posted image  Sem mogla tam pred njim vse nardit. In zapičla sm si tud sama user posted image  Ata ni rabu nič delat.user posted image  Seveda mi je potem naložil cel kup tistih injekcij in ko sm odprla svojo veliko šolsko torbo, sem že študirala, če bo imel spet kak komentar, potem mi je šlo pa tko na smeh..... Je rekel, če sem pravnica, ta take kufre vlačim s seboj user posted image user posted image user posted image . V glavnem...zadovoljna odšlauser posted image

m.rudovic jst sem Reša prav to vprašala....kaj če mi bo M zamujala? In mi je rekel, naj si dajem Diphereline na 2 dni do predvidenega datuma M, potem pa vsak dan. Bomo vidli, kako bo. Je rekel, če bo pa kaj več zamujala, naj pa test naredim user posted image user posted image user posted image user posted image

žani4 ČESTITKE in prečudovitih osem mesecev. Sem vesela zate.
user posted image
Kostanj user posted image user posted image user posted image  Všeč si mi, ker si polna optimizma user posted image
cati, tako, kot ti je rekla sonček.d - sem prepričana, da je šlo za vgnezditev in to je dober znak. Sploh če so te še prsa začela boletuser posted image user posted image user posted image
Vidim, da naše trepetalke še kar trepatajo user posted image . Bližajo se datumi in jst že veselo čakam novičke user posted image user posted image user posted image .

Punce, eno vprašanje glede seznama - predvsem NOSEČKE in NENOSEČKE iz avgust/september me poslušajte user posted image

Seznam je čedalje daljši in zavzame že tričetrt strani. Bi bile zelo hude, če bi vas dala na minimum? user posted image  Nosečke v ravno vrstico - vse skupaj, ostale iz rdečega seznama pa ste nekatere že na novem - zelenem seznamu in bi vas kratkomalu kar izpustila. Tudi tiste, ki greste kasneje v postopek - bi vas med navijačice dala. Rdeči seznam ni nič prijetno gledat - če isi pa katera izrecno želi, pa naj to pove. user posted image  Evo tko...upam, da sem bila jasna.

Neposredna povezava do sporočila: 946
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 19:00:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
23.10.2007 19:13:37   
DaisyE
Čveke...

Bom šla od zadaj, pa ziher bom kero sfalila...

Rebeca zarad prometrijuma se ne sekirat. Menda se ga dovolj absorbira, četudi zgleda, da gre vse ven. Jaz sem si ga prvič 3x dnevno dajala, torej je ena runda prišla na vrsto v času šihta. Tam pa veš, da ni variante kaj počivat na wcju z nogami v luft.user posted image

Cati, tolk hitro po ET nikakor ne more pomeniti, da se ni prijelo, kvečjemu, da se je. Držim pesti.

KOSTANJ user posted image user posted image user posted image  Kakorkoli glupo se sliši, bit če bolje. Vedno je.

Bojana user posted image user posted image user posted image

Sayuri ti kar briši rdeči seznam. Meni se ga tud ne da gledat. user posted image user posted image user posted image

Mlinčka ti me pa prav presenečaš, tako si se razgovorila user posted image user posted image user posted image  Pridna pupa. Fajn, da sta se z dohterjem tako zmenila. Težko bi se boljše.

Takole na kratko...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.10.2007 19:31:31   
dajamaja
Uf, ne morem toliko nosit v spominu kot ste napisale.

Kostanj, žal mi je! Ampak ne obupaj, nov boj, nova priložnost in mi bomo navijale.

M.Rudovic al katero je skrbel če ji zdravil zmanjka in je pri Rešu. Zjutraj ob 6.ih k njemu po nove doze. M večkrat zamuja in se potem pač nadaljuje z zdravili do M. Sicer pa vpraša če si delala test in ja naredte ga, pa UZ naredi da preveri stanje. Če res dolgo zamjua lahko tudi dozo zmanjša... sicer pa ti bo sam povedal - kar k njemu pojdi.

Žani4 super novica! Bravo!!user posted image   

Vsem ostalim pridno pikanje in na zdravilne učinka piva ne pozabte!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.10.2007 19:45:55   
DaisyE
Mlinčka mogoče nama bo pa celo ratalo, da se bova isti cajt špikale. To bo smeha in piva. Bova vsak dan nabiti. user posted image user posted image user posted image

Dajčimajči večkrat nam prid moči vlit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.