dalin
|
Dan Je tak zaspan dan.Tudi pri nas počasi spoznavamo trmo .Se nazaj vrže in v jok če ni po njegovo.Ga kar ignoriram. Včeraj sem bila končno pri frizerju,sem si dala pramene,razmišljam pa,da se bom naslednjič prebarvala,mogoče v kakšno rjavo svetlejšega tona. Bila sem tudi na razgovoru.Joj,tukaj se pa dela,vse praznike,.......,vikende naj bi bila prosta,če pa ni rezerve mora pa kar redna delat.Pa na božični večer,do 3 zjutraj je odprto .Sem povedala,da je božič zame res družinski praznik in da si ne predstavljam,da bi delala do treh zjutraj.Kaj pa večerja,pa darila,pa tiste vesele otroške očke,ki odpirajo darila.In jaz,ki imam vedno tako srečo,imam takrat glih popoldan smeno .Naj bi že v ponedeljek začela.Pa ne bo šlo,jih moram še poklicati,da mora mož drugi teden delat tudi popoldne,ker imajo remont in nimam kje otroke pustiti.Od 5.11. naprej pa lahko,s tem da zamenjam smeno,ker moram Žana v vrtec uvajati in ne morem dopoldne delati.No,to je ena varianta,da sem potem na 24.12.popoldne doma. Upam,da uspe.Sicer bo potem moja bodoča sodelavka delala popoldne,pa kaj naj.Jaz pa na silvestra delam,na srečo do osmih,pa vseeno.Večerja bo potem pozna.Kako boste pa ve kaj silvestrovale? Danes sva šla z Žanom za eno uro v vrtec.Ga bom počasi uvajala,ta teden malo,naslednji nič,so počitnice in bodo skupine mešane,tako da ne bo to veliko pripomoglo k uvajanju,pa potem od 5.naprej,spet uvajanje s tem da ga bom za malo časa kar samega pustila.Danes se je bolj k meni stiskal,potem se je pa kar opogumil in šel do drugih otrok,pa bog ne daj,da se ga je kateri dotaknil,ga je takoj stran odrinil .Je šel v naročje tudi k obema vzgojiteljicama,pa tudi neprestano gledal,če sem še tam.Upam,da se bo navadil.Mi je kar hudo,ko bo mogel ostati tam,brez mene .Kako ste druge to prenesle ? Še včeraj,ko sem z razgovora prišla,sem tako jokala,ker ne bom več toliko z njim,da bi najraje vse skupaj pustila.Po drugi strani pa to ni dobra varianta,enkrat je treba popkovnico prerezat.Pa tudi zanj je tako boljše,da gre v družbo svojih sovrstnikov. Inca upam da se boš kmalu pozdravila.