Tanayya29
|
upam,da se nemrak ne matra preveč!! no,pa se je začelo ..... jolly jah rože,glede tega sva si kr podobne..jaz mam tko rada orhideje,pa kaj ko mi vsaka crkne (pa imam notr tut gnojilo),pol pa nardim kot mi rečejo,pa čakam par mesecev da bojo novi cvetovi,pa nč ni.... zadnjič sva kupla drevo življenja pa kar dela. ctg imam jaz vsak teden od 36 tedna dalje,vodo dam skor zmeraj,če s sestro ne pozabiva.. danes sm tudi jaz vidla v porodnišnci full dojenčkov,so jih pripeljal na slikanje kolkov.sami luškani..sm pa mal gledala kako so oblečeni,in so mel vsi kombinezončke več al manj... no,potem sem šla še v dm in sm kupla še zadnje stvari za dojenčka,za 10 plenic(bombažnih)sm dala 10,5 evrov,ane,da to je kar pocen,vsaj zdi se mi?prejšnjo rundo sm dala 16 evrov za 10 plenic v pikapolonici... tintin,ti ki si iz Kranja,a so porodnišnco mejhn prenovil?Vsaj tist del,k takoj prideš notr?taki fajn fotelji so..sej sm bila mesec nazaj,pa nism opazla tega,sm tok hitr šla čez..danes sem bolj podrobno opazovala...drugače pa sem bila nazadnje tam 4 leta nazaj... mamathea,ah nič se ne sekiraj glede kg...kaj pa jih tok briga?sj jih boš ti dol spravljala,ne one... jaz mam tud že plus 16 kg,pa mi je rekla včeraj sestra še eno potem pa dosti...jaz mam pa ravno zadnje dni tak apetit,da sam mečem vase...lačna pa ne mislim bit...ane? joj,držim pesti za nemrak...verjetn zdj potiska,pritiska,diha...samo,da bo čimmanj boleče... mi je blo danes zanimivo,ko je rekel anasteziolog,da je ultiva stokrat bolj močna kot morfij,no...upam,da se jaz potem ne grem zadevat ampak rojevat.. malo za šalo pa malo zares!