|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Umrl je TOSE PROESKI
22.10.2007 13:40:09   
petra81
Pozdravljene

Jaz še kar ne morem verjet, da ga ni več!!user posted image

Sem danes govorila s tremi delavci, ki so iz Makedonije, so malo starejši, ampak ko sem omenila, da jim je verjetno hudo, ko je Toše umrl, pa so se enemu izmed njih kar solze vlile po licih, tolk je njim pomenil!! Čeprav živijo tukaj, pa imajo družine v Makedoniji in živijo v bližini Ohridskega jezera, do Kruševega imajo cca 30 km! Se je videlo, da jim je ful hudo!! Meni je šlo kar na jok!!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.10.2007 13:42:11   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image  Zanje je bil res bog! Če moški jočejo za njim, potem so ga res ljubili!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.10.2007 13:55:02   
Urška//
Meni je tudi ful hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo tile reporterji pa so resuser posted image , da so ga še v krsti hoteli slikat, pa groza no, sploh za njegovo družinouser posted image user posted image user posted image

pa da se še išče in sprašuje o posnetkih Tošeta v krsti je pa skrajno nehumano, žalostno res, nimam besed

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počivaj v miru Tošeuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.10.2007 14:50:23   
KBM
pa da se še išče in sprašuje o posnetkih Tošeta v krsti je pa skrajno nehumano, žalostno res, nimam besed

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

R.I.P Toše

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.10.2007 15:29:22   
Anonimen
se opravičujem vsem, da sem prosila za posnetke Tošea v krsti

ampak glede na to, da je ena dala link, da so ga tudi vse ostale odprle, pogledale in komentirale sem ga pač tudi jaz hotela videti

vsem, ki sem jih užalila in ki se jim zdi to nehumano in žalostno, še enkrat moje opravičilo

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
22.10.2007 15:34:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

ampak glede na to, da je ena dala link, da so ga tudi vse ostale odprle, pogledale in komentirale sem ga pač tudi jaz hotela videti

vsem, ki sem jih užalila in ki se jim zdi to nehumano in žalostno, še enkrat moje opravičilo

Zakaj nehumano? Če imaš moč to gledat boš to gledala. Te razumem, saj sem si sama to ogledala.

Bom še enkrat napisala: pogreb je bil izpeljan z najvišjo možno častjo, ki jo lahko doživiš. In to je zakup vsega. Kamere tam, kamere tuki, kamere pri krsti, kamere v mrtvašnici... NOBENA KAMERA PA NI DIREKTNO KAZALA V OBRAZ POKOJNEGA. Nobena!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
22.10.2007 15:41:28   
Anonimen
slike sahrana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
22.10.2007 15:43:29   
Anonimen
posnetek pogreba

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
22.10.2007 16:26:42   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Zakaj nehumano? Če imaš moč to gledat boš to gledala. Te razumem, saj sem si sama to ogledala.

Bom še enkrat napisala: pogreb je bil izpeljan z najvišjo možno častjo, ki jo lahko doživiš. In to je zakup vsega. Kamere tam, kamere tuki, kamere pri krsti, kamere v mrtvašnici... NOBENA KAMERA PA NI DIREKTNO KAZALA V OBRAZ POKOJNEGA. Nobena!
se atrinajm z tabo taly

Toše r.i.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.10.2007 19:44:55   
pikica69
user posted image alo, jaz pa bi samo povedala, da me je najbolj pretreslo, ko sem gledala, kako ga je nekdo (mislim, da je bil prijatelj) nesel iz helikopterja in to kar v naročju!

Počivaj v miru, Toše!
Neposredna povezava do sporočila: 660
22.10.2007 19:46:32   
KBM
alo, jaz pa bi samo povedala, da me je najbolj pretreslo, ko sem gledala, kako ga je nekdo (mislim, da je bil prijatelj) nesel iz helikopterja in to kar v naročju!

Kje si pa to videla?user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu pikica69)
Neposredna povezava do sporočila: 661
22.10.2007 19:58:34   
pikica69
user posted image http://24ur.com/bin/video_show.php?SVET_d=1192615200&show_media=60057754

Še zdaj imam kurjo kožo in solzne oči!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.10.2007 20:15:25   
Marina 1
To ni bil Toše ampak njegova Menedžerka ki je padla skupaj.Njega so v helikopter iz vozila za umrle nesli v krsti.Majčeko si narobe ali zmedeno videla.

Lp Marinauser posted image user posted image user posted image

Ps:Toše R.I.P

(odgovor članu pikica69)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.10.2007 20:24:57   
saraja
Ja, to je bila menedžerka, ko je doživela šok, tukaj boš mogoče kaj videla http://yumanija.com/2007/10/page/8/, drgač pa lahko tu gor kaj več pobrskaš.  Ma ko bi jaz bolj razumela ta jezik. Pa še vedno mi ne gre iz glave, ma kako mine, jutri je že en teden.

Se beremo, saj bomo tako bolj močne

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Marina 1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.10.2007 20:41:40   
pikica69
user posted image Se opravičujem, ampak sem bla verjetno tak zmedena, da sem kar njega vidla. Se mi je pa zdelo malo čudno, saj se mrtvi na tak način naj ne bi prevažali. Sorry!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
22.10.2007 20:54:49   
meri
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 666
22.10.2007 21:25:49   
hrabra miška
Mislim,da si res zasluži da ga proglasijo za Svetnika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 667
22.10.2007 21:28:49   
hrabra miška

http://yumanija.com/2007/10/19/sunce-sija-negdje-drugdje-i-kad-zade-zapamtite-to/ ,ko sem pa tole gledala in poslušala,mi je pa v prsih kar drgetalo vse,kot da je šel skozi mene. Pa ni,ker on je vedno z mano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 668
22.10.2007 22:01:40   
KBM
http://yumanija.com/2007/10/19/sunce-sija-negdje-drugdje-i-kad-zade-zapamtite-to/ ,ko sem pa tole gledala in poslušala,mi je pa v prsih kar drgetalo vse,kot da je šel skozi mene. Pa ni,ker on je vedno z mano.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 669
22.10.2007 23:01:54   
smrka
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=33962&context=naslovnica&web_page_id=main_page
Neposredna povezava do sporočila: 670
22.10.2007 23:35:48   
KBM
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=33962&context=naslovnica&web_page_id=main_page

No sedaj pa še touser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
22.10.2007 23:48:36   
vesna_14
ja res   groznouser posted image user posted image user posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.10.2007 8:37:00   
saraja
Lepo prosim ne se kregat, ker tu smo zato na tej temi, da se spominjamo Tošeta takšen kot je bil, ne pa kako so ga prevažali sem ter tja. Bodimo skupaj enotni, ne pa da vsak čaka kaj bo kdo rekel!

Točno danes je že en teden odkar ga ni, sem že od 6 pokonci in vse doživljam kar sem prejšnji tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni ga več, ne ni ga več med nami, zdaj je med angeli in on je zdaj angel, ki nas čuva!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.10.2007 8:37:40   
Nea_teja_
Moje mnenje glede zračnih blazin je da bi se morale sprožit v vsakem primeru zavezan ali ne zato so namenjene da rešijo življenje.Poleg tega pa še na  tako dobrem avtomobilu ki je vreden celo bogastvo.Tud mi imamo vw in sem se tud že spraševala če delujejo kot je treba.

Toše R.I.P.
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.10.2007 8:52:14   
oka
Tudi jaz sem bila šokirana, ko sem slišala, da je umrl tako mlad in perspektiven človek. Še bolj pa so me presenetile reakcije nekaterih in njihova želja po gledanju tako tragičnih in grozljivih podob. In moram priznati, da je moje mnenje čisto enako Talijinemu.
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?