Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 13:40:09
|
|
|
|
petra81
|
Pozdravljene Jaz še kar ne morem verjet, da ga ni več!! Sem danes govorila s tremi delavci, ki so iz Makedonije, so malo starejši, ampak ko sem omenila, da jim je verjetno hudo, ko je Toše umrl, pa so se enemu izmed njih kar solze vlile po licih, tolk je njim pomenil!! Čeprav živijo tukaj, pa imajo družine v Makedoniji in živijo v bližini Ohridskega jezera, do Kruševega imajo cca 30 km! Se je videlo, da jim je ful hudo!! Meni je šlo kar na jok!!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 13:42:11
|
|
|
|
Blacky30
|
Zanje je bil res bog! Če moški jočejo za njim, potem so ga res ljubili!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 13:55:02
|
|
|
|
Urška//
|
Meni je tudi ful hudo Samo tile reporterji pa so res , da so ga še v krsti hoteli slikat, pa groza no, sploh za njegovo družino pa da se še išče in sprašuje o posnetkih Tošeta v krsti je pa skrajno nehumano, žalostno res, nimam besed počivaj v miru Toše
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 14:50:23
|
|
|
|
KBM
|
pa da se še išče in sprašuje o posnetkih Tošeta v krsti je pa skrajno nehumano, žalostno res, nimam besed Se strinjam R.I.P Toše
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 15:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravičujem vsem, da sem prosila za posnetke Tošea v krsti ampak glede na to, da je ena dala link, da so ga tudi vse ostale odprle, pogledale in komentirale sem ga pač tudi jaz hotela videti vsem, ki sem jih užalila in ki se jim zdi to nehumano in žalostno, še enkrat moje opravičilo
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 15:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 se opravičujem vsem, da sem prosila za posnetke Tošea v krsti ampak glede na to, da je ena dala link, da so ga tudi vse ostale odprle, pogledale in komentirale sem ga pač tudi jaz hotela videti vsem, ki sem jih užalila in ki se jim zdi to nehumano in žalostno, še enkrat moje opravičilo Zakaj nehumano? Če imaš moč to gledat boš to gledala. Te razumem, saj sem si sama to ogledala. Bom še enkrat napisala: pogreb je bil izpeljan z najvišjo možno častjo, ki jo lahko doživiš. In to je zakup vsega. Kamere tam, kamere tuki, kamere pri krsti, kamere v mrtvašnici... NOBENA KAMERA PA NI DIREKTNO KAZALA V OBRAZ POKOJNEGA. Nobena!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 15:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
slike sahrana
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 16:26:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 se opravičujem vsem, da sem prosila za posnetke Tošea v krsti ampak glede na to, da je ena dala link, da so ga tudi vse ostale odprle, pogledale in komentirale sem ga pač tudi jaz hotela videti vsem, ki sem jih užalila in ki se jim zdi to nehumano in žalostno, še enkrat moje opravičilo Zakaj nehumano? Če imaš moč to gledat boš to gledala. Te razumem, saj sem si sama to ogledala. Bom še enkrat napisala: pogreb je bil izpeljan z najvišjo možno častjo, ki jo lahko doživiš. In to je zakup vsega. Kamere tam, kamere tuki, kamere pri krsti, kamere v mrtvašnici... NOBENA KAMERA PA NI DIREKTNO KAZALA V OBRAZ POKOJNEGA. Nobena! se atrinajm z tabo taly Toše r.i.p.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 19:46:32
|
|
|
|
KBM
|
alo, jaz pa bi samo povedala, da me je najbolj pretreslo, ko sem gledala, kako ga je nekdo (mislim, da je bil prijatelj) nesel iz helikopterja in to kar v naročju! Kje si pa to videla?
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 19:58:34
|
|
|
|
pikica69
|
http://24ur.com/bin/video_show.php?SVET_d=1192615200&show_media=60057754 Še zdaj imam kurjo kožo in solzne oči!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 20:15:25
|
|
|
|
Marina 1
|
To ni bil Toše ampak njegova Menedžerka ki je padla skupaj.Njega so v helikopter iz vozila za umrle nesli v krsti.Majčeko si narobe ali zmedeno videla. Lp Marina
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 20:24:57
|
|
|
|
saraja
|
Ja, to je bila menedžerka, ko je doživela šok, tukaj boš mogoče kaj videla http://yumanija.com/2007/10/page/8/, drgač pa lahko tu gor kaj več pobrskaš. Ma ko bi jaz bolj razumela ta jezik. Pa še vedno mi ne gre iz glave, ma kako mine, jutri je že en teden. Se beremo, saj bomo tako bolj močne
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 20:41:40
|
|
|
|
pikica69
|
Se opravičujem, ampak sem bla verjetno tak zmedena, da sem kar njega vidla. Se mi je pa zdelo malo čudno, saj se mrtvi na tak način naj ne bi prevažali. Sorry!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 20:54:49
|
|
|
|
meri
|
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 21:25:49
|
|
|
|
hrabra miška
|
Mislim,da si res zasluži da ga proglasijo za Svetnika.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 22:01:40
|
|
|
|
KBM
|
http://yumanija.com/2007/10/19/sunce-sija-negdje-drugdje-i-kad-zade-zapamtite-to/ ,ko sem pa tole gledala in poslušala,mi je pa v prsih kar drgetalo vse,kot da je šel skozi mene. Pa ni,ker on je vedno z mano.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 23:35:48
|
|
|
|
KBM
|
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=33962&context=naslovnica&web_page_id=main_page No sedaj pa še to
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 22.10.2007 23:48:36
|
|
|
|
vesna_14
|
ja res grozno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?