ronja
|
Ojla, punce!Jaz vas niti približno ne sledim več! NO, moja punči je bila danes dopoldne kar prdina, potem bi pa spala, pa ni mogla zaspat in je težila ves čas . NO, zdaj sem si jo zavezala nase (s slingom) in se pred račkotom gugava na žogi in tako spančka ko bubrek u loju . Bravo mami, a ne? Sicer pa sem vam že parkrat hotela napisat tole: A NI FINO BIT NENOSEČA? meni je tak super, nič mi ni slabo, zgaga me ne peče, lahko se sklanjam po mili volji, noge mečem okoli, kakor mi paše, ne butam se v predale, ki jih pusti napol odprte (zadnjič se je pa on na enega nasadil do krvi - no, mogoče ga bo izučilo, hehe )... N&B najina punči ma pa isti puloverček! Hehe, očitno vse za fante izbiram, ker prejšnji je bil pa isti kot od Nikicinega Jakca... drnula, jaz te čisto štekam, da hočeš, da ste sami, brez babic... Meni se zdi 1x na tedeen čez glavo dovolj! Ker imava oba starše, to itak pomeni 2 dni na teden zanje... Kar je zame maksimum, kolikor zmorem, hehe . Kolikokrat se pa vi vidite z babicami? Predvsem tiste, ki živite v istem mestu, ampak ne na istem naslovu? Jaz sem danes naredila ajdove štruklje. Za TV ne vem, je nimava, računalniški zaslon jo pa strašno zanima (mava pa LCD). Mate pa cotk, madona! Pa sem jaz mislila, da ma najina veliko, ker sva veliko dobila (starih cotk), ampak v primerjavi z vami, nima nič! En predalnik oz. previjalno mizico, to je vse, pa še to je spodnji predal napolnjen s plenicami, posteljnino, brisačami,... Držite pesti v čet., da bo vse ok na pregledu in da bo dovolj težka! Za vrtec sem tudi jaz že poslala, že avgusta, za naslednjega septembra. Upam, da dobi, ker bi jo tudi dala kar v vrtec, babica ena itak hodi v službo, drugo pa že tako težko dovolj na distanci držimo... Pa mislim, da ji niti ne bi rada naprtila toliko skrbi, pa še, kaj pa vem... Prej sem mislila, da bi bilo tako za Ronjo najbolje, da bi jo njegova mami pazila, zdaj pa ne mislim več tako. Saj je ful prijazna, vse bi ji dala in to, ampak zame je to preveč, meni se strga, da se bi morali vsak dan videt, pa da bi potem non stop hotela bit z njo...
|