PBJ
|
OJLA Krst je za nami. Bilo je lepo, sicer zunaj precej hladno,v cerkvi pa še sedaj ni sploh ni hladno. Sicer pa je bila Ana ful toplo oblečena, da je imela najbolj tople rokice od vseh nas. Bila je najbolj pridna od vseh, ki so bili včeraj krščeni - pa še najmlajša je bila. Niti oglasila se ni, še takrat ne, ko so jo krstili. Saj ji ni nič manjkalo, najedla se je, oblečena je bila, botrček jo je držal v naročju. Bila pa je najprej maša, nato krst in je lepo vzdržala. Potem je še kosilo prespala, 4 ure skupaj ga je vlekla ... Tri slikice so v albumu, geslo je: ani Duška, sem videla, da imaš še ene recepte. Ali mi še pošlješ? Vse prav pride. Jaz se naveličam enega in istega peciva pečt, rada kaj novega preizkusim. Nana, Miha ga pa fajn kuha , pa še praznovat ste mislili. Naj čim prej mine ta vročina. A ga kopaš?. Jaz moram Jureta zmeraj, ko ima vročino, ker mu ponavadi pride blizu 40, in v vodi mu najbolj pade, čeprav za kratek čas. Pa obvezno mu moram dati svečke, ostalo nič ne pomaga. Rožica, ko mi Ana na roki zaspi jo počasi položim v posteljo in jo še nekej časa držim za trebuh in hrbet , nato pa še rahlo potrepljam in spi dalje. Včasih je treba še ššššššššššš govorit zraven.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 22.10.2007 15:03:41 >