dorotea
|
Pozdravljene punce! Že dolgo se vam nisem javila. Me smo fajn, pridno spimo ponoči in jemo...moram rečt, da kakšnih večjih težav nimamo. Sam čas pa res beži in kar ne morem verjet, da nimam časa da bi vam več pisala...naša mala je čez dan kar budna, pol pa sem z možekom ko se vrne iz službe, zvečer pa se kar dolgo spravljamo spat in sem že tako utrujena, da me kar pobere. Lepo, da ste še tako aktivne. Fajn , da si lahko tako pomagamo. Jaz imam pa jutri pregled pri ginekologinji...in potem upam, da bo dala zeleno luč...ker že fajn pogrešam mojega možeka in . . Kako je šlo pr vas...malo me skrbi, da ne bo več tako kot prej...da bo drugače...kako je blo pr vas, ko ste prvič po porodu? Vidim, da ste začele s seznamčkom za hujšanje...meni so ostale še 2 kilčke za shujšat, pa zato ne bom na seznamčku, ker ne verjamem da jih bom sedaj izgubila...bom na pomlad, saj vse kar sem izgubila sem ob porodu, sedaj ko dojim pa ne gre nič dol. No, saj vem da so 2 kilce malo in zato vas tud nočem jezit . Je pa telovadba vsekakor koristna, da malo mišic nazaj dobimo...jaz sem kot kakšne none...hrbet me boli, trebušne mišice so tko švoh, da o mlahavi riti sploh ne govorim. Ah, bo že bolje, ko bomo vozičkale in trimčkale hkrati...sam upam, da ne bo preveč mrzlo. Bodte lepo...pozdravčke vsem...in poljubčke vašim malčkom! A pa še nekaj...jaz bi tud kako dobro enostavno pecivo spekla...ima katera kak dober recept?Sem danes delala neko čokoladno pecivo - pa nekaj ni blo v redu pri receptu...je tako grozno testo ratalo.Pol surovo, pol zapaljeno
|