|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
22.10.2007 19:53:49   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, pa bomo počasi začele s seznamom hujšanja, treba samo še potuhtat katere podatke bomo dale na seznam. Na primer nick, datum poroda, pridobljeni kg med nosečnostjo in koliko jih je še za izgubit. Še kaj za dodat?

nick     datum poroda           pridobljeni kg                še za pokurit

Srček         21.9.                          18kg                              +4kg

In tiste ki ste že vse kg izgubile ali pa šle celo v minus in se že zbašete v stare kavbojke pa se sploh ne oglašajte, ker pridem in vas prebutamuser posted image user posted image
user posted image user posted image

jst se sam v ene kavbojke zbašem od prej a pol se tud ne smem javljatuser posted image user posted image user posted image . mam pa drgač še +7, zredila sem se 16 kg, datum poroda pa 4.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.10.2007 19:55:22   
Anonimen
Hm, jaz pa ne vem a se lahko prijavim na seznam, ali neuser posted image  - imam še 4 kg plusa, ampak stlačim se pa v stare kavbojke...user posted image  No, Srček ti odloči ali sem zrela za seznam ali neuser posted image  

Datum poroda 9.9., pridobila sem 12 kg, za odstranit imam še 4 kg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
22.10.2007 19:56:06   
LINA31
No, jaz sem se zredila 14,5 kg in imam še +7 kg. Noče it dol. Očitno jem preveč sladkega in kruha...bo treba malo mirkat, da bom lahko kmalu oblekla svoje stvari iz pred nosečnosti. Aja rodila pa sem 27.9.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.10.2007 19:58:52   
taja83
jst86, vidim da vi ste se že skopali. jaz pa sem danes naredila napako. ob 17:30 se je zbudil in namesto da bi ga šla kr skopat sem ga previla pa nahranila, ker še skor 4 ure ni jedel, zdej je pa zaspaluser posted image user posted image user posted image vsi nama govorija da se fajn rihtava ampak men se pa zdi da se ne bom nikol naučila kako in kaj.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.10.2007 20:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

bomo morale enkrat naredit piknik in vse recepte sprobatuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem za piknik. Ob lepšem vremenu seveda.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
22.10.2007 20:06:47   
Anonimen
Srček ti lahko javim jutri??

Obljubim! Raje se tehtam zjutraj, že nekaj let namreč živim v prepričanju, da sem zjutraj malo lažja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
22.10.2007 20:20:44   
dorotea
Pozdravljene punce!

Že dolgo se vam nisem javila. Me smo fajn, pridno spimo ponoči in jemo...moram rečt, da kakšnih večjih težav nimamo. Sam čas pa res beži in kar ne morem verjet, da nimam časa da bi vam več pisala...naša mala je čez dan kar budna, pol pa sem z možekom ko se vrne iz službe, zvečer pa se kar dolgo spravljamo spat in sem že tako utrujena, da me kar pobere.
Lepo, da ste še tako aktivne. Fajn , da si lahko tako pomagamo.

Jaz imam pa jutri pregled pri ginekologinji...in potem upam, da bo dala zeleno luč...ker že fajn pogrešam mojega možeka inuser posted image .user posted image . Kako je šlo pr vas...malo me skrbi, da ne bo več tako kot prej...da bo drugače...kako je blo pr vas, ko ste prvič po porodu?

Vidim, da ste začele s seznamčkom za hujšanje...meni so ostale še 2 kilčke za shujšat, pa zato ne bom na seznamčku, ker ne verjamem da jih bom sedaj izgubila...bom na pomlad, saj vse kar sem izgubila sem ob porodu, sedaj ko dojim pa ne gre nič dol. No, saj vem da so 2 kilce malo in zato vas tud nočem jezituser posted image . Je pa telovadba vsekakor koristna, da malo mišic nazaj dobimo...jaz sem kot kakšne none...hrbet me boli, trebušne mišice so tko švoh, da o mlahavi riti sploh ne govorim. Ah, bo že bolje, ko bomo vozičkale in trimčkale hkrati...sam upam, da ne bo preveč mrzlo.

Bodte lepo...pozdravčke vsem...in poljubčke vašim malčkom!

A pa še nekaj...jaz bi tud kako dobro enostavno pecivo spekla...ima katera kak dober recept?Sem danes delala neko čokoladno pecivo - pa nekaj ni blo v redu pri receptu...je tako grozno testo ratalo.Pol surovo, pol zapaljenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
22.10.2007 20:49:11   
aljab
Živijo!
Vidim, da smo vse na istem glede kg (razen Lemavrice, Sandre in Pikice Pokice). Meni tud sploh ne gredo dol. O starih kavbojkah lahko le sanjam. No ja. Seveda se tud jaz tehtam le zjutraj (in to po dojenju, kakanju in lulanju, pa seveda pred zajtrkomuser posted image user posted image user posted image )
Najbolj pa sovražim tehtanje pri ginekologinji...oblečena in obuta. Groza.

Dorotea sem opazla, da pišeš o bolečem hrbtu. Jaz mam iste težave, pa bolijo me tud sklepi...najbolj kolena. No pa sem mislila, da je to zato k nimam nič mišic, pa mi je moja izkušenauser posted image sestra (ma tri otroke) povedala, da je zarad dojenja (in pomanjkanja Ca in Mg) Baje je imela ona vsakič te težave, ko je pila šumečke je blo pa ok. No ne vem, če maše katera take bolečine. Meni je kot da bi sklepi ne bili namazani...kot bi šlo na suho (ne se smejat).
Gledeuser posted image ... sem mislila, da bo slabše, pa bo kar šlo.user posted image Res pa je da nisem bla šivana. No ampak čuti se odsotnost mišic medeničnega dna....bo treba telovadit.user posted image

Kolk pa kaj greste ven v tem mrazu? Mene sploh ne vleče...ne vem kako bo šele pozimi.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.10.2007 20:51:20   
LINA31
aljab...zdaj, ko tako piha ne grem nič ven, drugače pa bom probala čim več hodit, zato ker bom drugače čist zakrknila.

user posted image Ali lahko dam Žanu kamilice za pit?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.10.2007 20:52:31   
guppy
sandra je peljala Enejčka v bolnišnico in naredili so mu kup preiskav, med njimi bris noska in lovijo lulanje v vrečko. Ostali bodo tam. Res je zaskrbljena, zato vas vse prosim, da zberete malo dobre volje in pošljete sandri in njenemu malčku objemčke in poljubčke. Tukaj so naši... drži se!!!

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image        user posted image    user posted image user posted image user posted image       user posted image
user posted image             user posted image  user posted image   user posted image    user posted image                   user posted image
user posted image user posted image         user posted image     user posted image       user posted image user posted image              user posted image
user posted image             user posted image        user posted image     user posted image                  user posted image
user posted image user posted image user posted image    user posted image        user posted image     user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.10.2007 21:00:05   
LINA31
Sandra in Enejček držita se......user posted image user posted image user posted image user posted image  MI mislimo na vaju

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.10.2007 21:12:29   
sonce78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ENEIČEK in SANDRA držim pesti, da bosta čimprej zdrava in doma!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.10.2007 21:38:27   
NalLa
Sandra in Enejček srečno. Držim pesti da ni nič in da boste še danes doma!!!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.10.2007 21:44:51   
zvezda71
NaLa pri nas je blo isto, ko je bila patronažna 1vič je rekla da se lepo redi, nato pa je bošček do 2obiska, čez vikend sem ga samo dojila in sem bila prepričana da nama ful laufa, izgubil ne spomnim se zdaj koliko ampak kar dosti. Ampak ni bilo panike saj smo takoj začeli dodajat in ga hranit striktno na tri ure. Jaz sem ga prej tudi kar pustla spat mi je blo fajn ker toliko spi, sem si mislila da je vse OK, ker ne joka. P je rekla da tudi ko so lačni spijo, ker nimajo energije.
Skratka NaLa se zgodi, predvsem ne se sekirat, čeprav vem da ti je ful hudo, jaz sem nekaj dni kar naprej jokala,še zdaj imam občutek krivde, ker nisem pogruntala da je bil bošček lačen.
Ampak zdaj smo iz tega ven in gremo novom zmagam nasproti. Tako naša družinica, kot družinice vseh nas na RR. Bomo zmogli, bomo ja(kot reče Mojster Miha)!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.10.2007 21:51:35   
zvezda71
Sandra Enej Oči držite se mi vsi mislimo na vas in vam pošiljamo obilo pa še več pozitivne energije.
Enej bori se kotuser posted image pa boš premagal to grdobo, ki te je napadla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.10.2007 21:55:02   
lemavrica
Sandra in Enej user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image  za vaju. Upam da bo z Enejem vse ok in da kmalu pridete domov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.10.2007 21:55:27   
ana b
Sandra in Enej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar pa se mojih mer za seznam tiče, pa vas ne bom jezila, ker sem že v minus iz porodnišnice in sem takoj lahko oblekla vse od prej. Mam pa viška kil od prej, o tem pa raje drugič.
Grem spat in upam na mirnejšo noč, kot je bila zadnja.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.10.2007 21:59:33   
jst86
naila hvala ker si mi verjetno čisto nevede odgovorila na vprašanje kako se štejejo ure od hranjenja do hranjenja.jst sm tud misnla da od konca dojenja,pa do začetka. pa ne se sekirat zarad teže,bo hitro dobil kar mu manjka.user posted image

taja pri nas bo dons kopanje odpadlo.okrog 18h je zaspal,pa še zdej spi.

dorotea veš da sem se malo prej spomnila nate da se že dolgo nisi javilauser posted image .user posted image -mene je kar groza za prvič,se mi tud zdi da bo drugače.

sandra&enej držim pesti da bo vse v redu!!!no pa itak bouser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.10.2007 22:01:45   
dorotea
sandra in enejček user posted image user posted image user posted image za vaju! čimprej ozdravta!
pozdravček jst86! Kako pa vam gre? Ja, glede telovadbe me skrbi ker sem bla šivana...pa ne vem kako bo! No, upam da bo ok, drugače pa bo spet treba tko počaski kot da bi blo res prvič!user posted image

< Sporočilo je popravil dorotea -- 22.10.2007 22:03:32 >

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 694
22.10.2007 22:15:08   
Anonimen
Sandra in Enejček.....držita se!  user posted image

Dorotea:hvalabogu imam user posted image glivice in se lahko izmaknem. user posted image
Meni nekak sploh ne ostane nič energije.
Še vedno nisem prišla so orhideje, pa sem možeku ravno zadnjič jamrala, da mi jo nihče noče podarit.

Gremo pančkat.... user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
22.10.2007 22:20:26   
123a
user posted image SANDRA IN ENEJČEKuser posted image -VELIKO SREČE IN DA ČIMPREJ OKREVATA IN SE VRNETA V SVOJ DOMEK!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image SNADRA-VEDI,DA PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONČEKuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.10.2007 22:40:44   
PBJ
Sandra, Enej, držim pestiuser posted image user posted image user posted image ......

Jaz imam še slabi dve kili v +, pa tudi ne vem, če bosta tako hitro šli dol. Stare hlače lahko oblečem, tako da se ne obremenjujem preveč, fino pa bi bilo, če bi šla v  minus...

A ima katera občutek, da ima širše boke, kot da so se malo ven pomaknili. Meni se zdiuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 697
22.10.2007 22:59:02   
nena80
SANDRA IN ENEJ,
DRŽITA SE IN POGUMNO user posted image user posted image  IN DA PRIDETA ČIMPREJ DOMOV!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
22.10.2007 23:00:30   
nena80
Jaz sem širša vse povsoduser posted image user posted image user posted image user posted image  ne samo v boke!!user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 699
22.10.2007 23:32:22   
nana 27
Sandra in Enej, tudi jaz mislim na vaju user posted image user posted image user posted image   Tudi jaz ne bom za na seznam..teža gre hitro dol. Zdaj sem že na prednosečniški, ampak se zaradi širših bokov težko spravim v stare hlače. Baje rabijo nekje 9 mesecev, da gredo nazaj. Lahko, da sploh ne bodo šli user posted image sem brala na forumu.Dorotea, kar se tiče user posted image kar pogumno. Se ne spomnim, ali si bila kaj šivana. No, jaz sem bila in sem se tudi malce bala. Zdi se mi, da sem že večkrat brala, da imaš priuser posted image po porodu občutek, kot da bi bilo "prvič" in ti to lahko potrdim.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!