|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
22.10.2007 10:03:55   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Dobro jutro!

Mrbit pridem tud jaz jutr(sem zdele vidla da se dobite), bi si mogla kupit kako bundo v CP. Nimam nč tazga za letošnjo zimo. Pa spoznam še kako novo avgustovko ne.

Men se zdijo pa že čist zimske temparature in je kar mraz za bejbije k v vozičkih sam spijo oz so čist pr mir.

Men se tud zdi mrzlo, ampak jest ga fajn oblečem, pol ga pa kr naprej tipam za vratom, pa je skoz topu. Če bi se mi zdel, da mu je hladno, ga ne bi ven voziula. Je pa tud res, da je bol po men, sva oba bol topla.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.10.2007 10:09:01   
Sisy
u super kva nas bo velikuser posted image  ....se prau.....

Talika19
abc100
LadyB
Birdy
Janana
Antigona
Lenča
jestuser posted image

Kaj pa Pajac,pa Jumpy,Mony...a pridete?

Birdy-ti kr z svojim prid nam bo user posted image  čuvu user posted image

Talika-jst običajno oboje s sabo vlačim-lupino in košaro ampak ker zadnje čase Sara v košari protestira (ležeči položaj ji ne odgovarja več ker ven ne vidi) zato kr samo z lupino okol kolovratim...Je pa res da če bi imela dolgo pot bi tut košaro zela s sabo ker praujo da ni priporočljivo daso dojenčki preveč dolg v lupinici....

Glede oblačenja-jst sem našo za vikend že v bundico oblekla ker je blo tok mrzlo...Študiram pa če se mi splača kupit ceuga pajaca glede na to da mam "zimsko" vrečo? user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.10.2007 10:12:10   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mene zanima, če ve svoje vsak dan peljete ven. Jest sem bla ta vikend na vikendu in je blo gor mrzlo, pa sneg je padov. Ko pa je nehal snežit sem ga pa fajn oblekla, pa pelala en krog. Sem ugotovila, da doma ne spi tok trdno pa dolg, če ne grevwe nč vn. Spi samo po obrokih po ene 10-15 minut, to ni pa nič.

Midve greve čist vsak dan na sprehod. Delamo prov kontrolo pred oknom, kdaj neha dež padat in gremo za toliko časa dokler ne začnre spet deževat. Če pa res cel dan dež pada se pa v kak CP al pa kak trgovski center zapelkjemo in šetamo.

Mi gremo tut skor vsak dan ven..sicer to ne pomen da vsakič na sprehod ampak tut po opravkih, al pa kam ven jest ,na obisk....Na sprehod pa res hodmo ko je bolj toplo....Čeprov sem mnenja da je otroka treba navadt na kakršn kol vreme user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.10.2007 10:21:06   
LANLAN
jutro...da se še jst mal javim..
Vidim ,da svoje malčke oblačite prbližno tako kot tudi sama,zdaj pa mam še ovčko naročeno,da bo v vozičku še bolj luštno-imam pa to "srečo",da je moj sine zgleda alergičen na voziček,ker se joka,dokler ga ne vzamem ven,tako da bi ga včas najrajš kr prodala(voz .sevedauser posted image )...in potem sem seveda jst tista ki ga too much razvaja,kr ga nosim po rokah..
-kaj bi pa ve nardile?Ga pustile noter,da se zjoka(čeprav bi bila potem mi2 glavna atrakcija v kraju?)??
birdy-zdej bom pa jaz tud probala skupno kopanje-pomojem bo res luštno,zdaj se je namreč že bolj privadil vode in včasih celo mal pobrca-od užitka sklepam..počasi,kr 2tedna nazaj j bil še čist trd not,..pa sva midva z user posted image tko hecna k take frise pokava,da se sprosti..
Fajn se načvekajte jutri,pa kako dobro tortico si privoščite še namesto mene..lp

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.10.2007 10:31:58   
Talika19
Midva greva tudi vsak dan ven na sprehod, razen če dežuje. Sem ugotovila, da bolj je mrzlo, bolj mali spi. Samo takrat spi cel krog, ki ga običajnio narediva (cca.5,5 km). V soboto smo se ful časa ven odpravljali, ker je ves čas nekaj snežilo, pa nehalo itd. Ko smo ven prišli pa je deževalo. user posted image  Pol smo pa kar k dediju in babici na obisk šli, če smo bili že oblečeni.

Jaz bom tudi sedaj poskusila skupno kopanje. Naš je tudi taka prestrašena žabica v vodi. Zadnjič sem ga prvič dala na ležalnik, ki ga daš v banjo, pa se je po enem času celo malo sprostil in malo pobrcal. Je tak kot tvoj Lanlan. user posted image

Danes dopoldan mi pa mali presenetljivo že več kot uro spi. Prejšnji teden je spal po 15 min in nisem mogla čist nič narest.

No in kot zakleto, ko je mali spal in bi imela jaz čas za RR je pa internet crknil. user posted image  Pa po navodilih user posted image  ni uspelo povezati, ko sem pa sama eno svojo varianto izvedla je pa delalo. user posted image user posted image  Upam, da se nisem h kakšnemu sosedu priklopila. user posted image

Komaj čakam, da se jutri vidimo in spoznamo. user posted image user posted image  Pa da se seveda naši user posted image  med sabo spoznajo.

Birdy tvoj pa naj kar pride, ker našga še vedno krči matrajo, tudi dopoldan, pa bi prav prišel eden ki ga bo tolažil. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.10.2007 10:56:45   
birdy
Birdy tvoj pa naj kar pride, ker našga še vedno krči matrajo, tudi dopoldan, pa bi prav prišel eden ki ga bo tolažil.

Velja, še enga bejbija lahko hkrat porihta, tko da si ga  lohk še ena rezervirauser posted image user posted image
Je enkrat že prov fino hkrati porihtu Neli in Tina. Sem še jaz mal debel pogledalauser posted image  Je kar priden ja.
Pa če bova prišla že kar zdej povem, da sva oba dvajsetletnika, včasih malce otročja, če glih tko prideuser posted image  Pravjo da moraš ohramit otroka v sebi in moj se tega zelo, zelo držiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.10.2007 10:57:57   
birdy
Pravjo da moraš ohramit otroka v sebi in moj se tega zelo, zelo drži

Mogoče je pa zarad tega tok fajn očka!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.10.2007 11:15:54   
pajac
Še jaz pridem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob 11??

Birdy jaz se priporočam, samo da je moj Peter le razvajen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.10.2007 11:20:11   
birdy
Birdy jaz se priporočam, samo da je moj Peter le razvajen...

Oh, znanouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.10.2007 11:30:19   
Jumpy
Jaz ne vem, če bom jutri prišla. Mogoče. Nisem glih fenica CP-ja. Preveč ljudi, pa to. Moram pa res it kupit ene hlače za ta srednjega, tako, da,... Odvisno od noči.

Pajac.... te bom za ušesa.user posted image Petrček pa res ni razvajen! Kljub lakoti in utrujenosti se je vseeno potrudil in se smejčkal popolni neznanki! Prov džek je, da boš vedla. user posted image  Ga moram branit, ko pa je bil tak frajer v soboto. user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.10.2007 11:32:46   
Jumpy
Birdy, ne se ti obremenjevat z leti. Je prav fino, da sta se odločila za družino tako zgodaj. Ko boš v mojih letih, se boš spopadala s puberteto in ne s plenicami in krči. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.10.2007 11:58:10   
birdy
Birdy, ne se ti obremenjevat z leti. Je prav fino, da sta se odločila za družino tako zgodaj. Ko boš v mojih letih, se boš spopadala s puberteto in ne s plenicami in krči.

Sej se ne obremenjuje večuser posted image  Je pa tko, da sem ravno včeraj dobila od tašče servirano kok sva otročja. Pa sva včasih, ampak drug z drugim. Do Neli se vedno vedeva kot odgovorna starša. No razen kadar se igramo, takrat se spustiva na njeno ravenuser posted image  Retultat tega:  a veste tiste vakumske igrače, taki priseski?  No, moj si jih je na čelo prisesav. Zdaj ma pa take tri pravilne kroga na čelu, škrlatno rdečeuser posted image  Zdej so sicer sam še rdeči, ker je minil pet dni, bli pa so res škrlat rdečiuser posted image   K ga gledam ne morem da se ne bi režalauser posted image user posted image user posted image
Sicer pa Jumpy, ne omenjat pubertete, to bo šele joooooooojuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.10.2007 12:08:37   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jumpy ti ga posodim... le na rokah bi rad bil in to ne če sedim poleg... Ko ga pa spustim iz rok pa je krik in jok!!! Nato pa mrzlično joško išče za tolažbouser posted image user posted image user posted image

zdaj malo spi tako da grem rajši zlikat ker je zadnjič bilo too much...

Ja pa CP dopoldan ni tako poln (povem iz izkušenj pred 3 leti ko sem delela tam v trgovini kot študentka... Ob 15, 15:30 pa rata noro... posebej v petek...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.10.2007 12:09:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Birdy, ne se ti obremenjevat z leti. Je prav fino, da sta se odločila za družino tako zgodaj. Ko boš v mojih letih, se boš spopadala s puberteto in ne s plenicami in krči. user posted image

Zdaj si me zasekirala... jaz bom pa že babica po letih ko bo Peter v puberteti...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.10.2007 12:27:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy, ne se ti obremenjevat z leti. Je prav fino, da sta se odločila za družino tako zgodaj. Ko boš v mojih letih, se boš spopadala s puberteto in ne s plenicami in krči.

Sej se ne obremenjuje večuser posted image  Je pa tko, da sem ravno včeraj dobila od tašče servirano kok sva otročja. Pa sva včasih, ampak drug z drugim. Do Neli se vedno vedeva kot odgovorna starša. No razen kadar se igramo, takrat se spustiva na njeno ravenuser posted image  Retultat tega:  a veste tiste vakumske igrače, taki priseski?  No, moj si jih je na čelo prisesav. Zdaj ma pa take tri pravilne kroga na čelu, škrlatno rdečeuser posted image  Zdej so sicer sam še rdeči, ker je minil pet dni, bli pa so res škrlat rdečiuser posted image   K ga gledam ne morem da se ne bi režalauser posted image user posted image user posted image
Sicer pa Jumpy, ne omenjat pubertete, to bo šele joooooooojuser posted image

Ni lepšga vidit, kot mlade starše. Pri 40-50 boš pa lahko že vnučke okol vozila, ko eni šele prvorojenca.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.10.2007 13:10:38   
Jumpy
A veste, kaj pravi (no, bolj vpije, kot praviuser posted image ) naš ta srednji, ko Miha spi in bi morala biti popolna tišina (user posted image ) in bi morali biti vsi srečni, da se je to zgodilo po nekem srečnem naključju,...?
"Jaz sem Gašper fičfirič!", in potem skače s sedežne ko nor, pa leta po stanovanju, jaz pa za njim, da bi ga ujela. Pa ne zato, da bi se z njim igrala ampak, da bi mu dve čez ta zadnjo prilepila, ko nič ne uboga,.........................., da ne bo pomote, to zadnje je le šala, ker udarim ga nikoli, pa čeprav me večkrat prime, da bi ga.user posted image  Pismo, a ne more imeti človek minuto mir, da v miru prebere današnje novice?user posted image  Ah, ja, sej bo zrasel, pa kaj bolj pametnega pogruntal.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.10.2007 13:15:12   
Talika19
Ja noro, Jumpy, mi smo vsi srečni ko enega uspemo uspavat.

Naš je pa danes noro priden. Dopoldan je spal 2 uri (toliko notri še ni nikoli čez dan spal). Potem sva šla (optimista) ven, pa tako noro piha in malo dežuje oz. sneži, da sva šla samo do trgovine 500 m stran in nazaj. Čeprav je on v trenutku zaspal in lepo spal. Sedaj pa leži na kavču in se igra z igračkami na loku. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.10.2007 13:47:41   
mony5
Ja res mi pa čist srečni ko samo enega utišamo.

Jaz tudi mogoče pridem v CP!

Naša Zoja pa danes že cel dan spi (od 10-ih do 12-ih in od 13-ih dalje) in upam, da bo tudi ponoči spala, saj mi ponavadi čez dan skoraj nič ne spi!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.10.2007 13:51:39   
mony5
Mi smo tudi skoraj vsak dan zunaj razen ko dežuje potem gremo rajši na kakšen obisk samo da nismo doma!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.10.2007 14:51:22   
birdy
Jumpy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sej bo bol!!!
Sej pravjo, da moraš otroka navajat na hrup ko spiuser posted image
Moj je dal pa zeleno luč za jutr, tko da ziher pridemouser posted image
Aja, pa reku je da bo verjetno spal zraven (sej sem rekla, da ma prej nočno) tko da mogoče ne bo nič z varuškouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.10.2007 15:09:55   
April
lenča, jaz vi hodila na telovadbo. sam moram še poklicat, da se bolj pozanimam.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.10.2007 15:51:42   
saskija
jumpy ta zgodba pa mi je nekam znana tako kot da bi bila pri ans doma. Ravno zaspi pa se mu pri glavi naš sredinček zadere: mamiiiiiiii daj mi enkaj za jest ali pa mamiiiiii dolgčas. Ja jakca kar streseuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.10.2007 16:57:40   
LadyB
Birdy, ti svojega kar rezerviri za Tina, ga je takrat tok fajn umiril, pa je bil prov smešen k je oba drzal user posted image user posted image user posted image

Jaz tud jutr sigurn pridm, prov vesela sem da vas bom vse spoznala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.10.2007 17:25:35   
abc100
A ni dones bedn dan? Prej sem za pol urce šla na sprehod, tok da sva bla vsaj mal na zraku. Kako pa kej za jutr napovedujejo?

Jest tud komej čakam jutri, da se dobimo.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.10.2007 17:36:50   
abc100
LadyB, sem gledala tvoj album. A maš ti kakšnega fotografa v družini? Maš tok lepe slikce.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.