|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.10.2007 21:49:59   
Majchi
Oj punce moje!

Joj, jaz pa skoz tisto temo od Downovem sindromu spremljam in sem že 2 dni čist žalostna zarad tega. Mah, me čist vse prizadaneuser posted image .

Lana dons čez dan spet ni znala zaspat in se je drla ko sraka. Nič ji ni bilo prav. Niti ni hotla joške, niti se ni hotla nosit. Pa sva šle v voziček. Več kot pol ure mi ga je še orng srala, da sem jo skoz ven jemala in nazaj not polagala. Čist je bla histerična, na koncu pa je izčrpana zaspala z rdeče obrobljenimi in zabuhlimi očmi. Revicauser posted image . No, čez pol ure pa že budna in nasmejanauser posted image .
Ne vem, a se bojo pri nas tud že zobki začel, al kaj? Vse noro v usta tlači, ampak dlesni so še čist lepe. Ko ji pa s prstom probam potegnit, bi mi ga pa najrajš odgriznilauser posted image .

Sonjaf, dobrodošla! Jaz nimam še nobenih izkušenj z GH, še mal čakam.

Juniorka, user posted image user posted image  za Nela! Mater gre hitro tole. Še malo, pa nam bojo mulci shodiliuser posted image .

Ja Tejč, evo ena tortica za Mašo user posted image ! Felicia, Maška je danes stara 5 mesecev. Rojena je en dan pred tvojim Urošem in dva dni pred našo Lano. Verjetno smo bile vse tri naenkrat v Lj. porodnišnici. Midve s Tejč sva se tam spoznale. Ko sem bila v porodni mi je SMS poslala, kok sem daleč in jaz sem mojmu narekovala odgovor, da bom kmalu pri njej in da dihamuser posted image  (neki tazga). Ko so me pa iz porodne peljal, sem pa kar sestri rekla, naj me dajo v isto sobo kot Tejč. Sem rekla, da  ne vem, kako se piše, ampak je rodila punčko Mašo. No, pa je bila soba polna. Ne vem, zakaj tole zdele pišem. Lepi spomini pač...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.10.2007 21:52:54   
Majchi
Ups Bambina, sva istočasno post pisaleuser posted image . Vse najboljše tudi malemu Griši user posted image user posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.10.2007 22:20:52   
felicia
Tejč- se opravičujem ker sem "postarala" tvojo Maško! No pa potem vse naj ob 5 mesečnici Maši in Griši

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.10.2007 22:22:55   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Joj, jaz pa skoz tisto temo od Downovem sindromu spremljam in sem že 2 dni čist žalostna zarad tega. Mah, me čist vse prizadaneuser posted image .

Tudi jaz malo spremljam to temo, pa je res žalostno vse skupaj user posted image  Ne samo to, da je mamica ful žalostna in obupana, ampak taki komentarji pol padajo... Se mi zdi, da so ene pa res brez občutka tukaj na RR user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.10.2007 22:31:28   
rožica81
Čestitke Maši in Griši za 5 mesecev user posted image

Kako gre hitro, no. Najstarejši, Matevž, bo pa že kmalu 6 mesecev user posted image  Pa vsi za njim tudi. Res beži ta čas... Petrinja, a je bila nabava uspešna?

No, moja fanta spita, ta mali se je sicer že 2 krat zbudil, malo pocucljal in zaspal nazaj, ta velik pa je globoko v snu user posted image  Mora se malo naspati, ker čez nekaj uric štarta na teren. Jaz bom pa počakala, da se bo zbudil. Namesto, da bi kaj pospravila, pa tu na RR visim. Stanovanje je taka bomba user posted image  Pa res ni lahko, če si sam za vsa hišna opravila. Zvečer se pa meni ne da, ko pa Nace spi, pa spim jaz z njim user posted image  Si vsaj takrat malo spočijem, če mi že ponoči ne znese.

Sonja, dobrodošla! Tvoj sin ima pa ful luštno ime user posted image  Jih ni veliko, kajne? Glede GH ti pa jaz ne znam nevemkaj svetovati, ker se midva še kar z jabolkom matrava. No, danes sem mu dala malo riževih kosmičev popoldan, pa jih je nekako valjal po ustih, ni bilo pa kakšnega posebnega navdušenja user posted image  Počasi, pa bo user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.10.2007 22:34:49   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tudi jaz malo spremljam to temo, pa je res žalostno vse skupaj user posted image  Ne samo to, da je mamica ful žalostna in obupana, ampak taki komentarji pol padajo... Se mi zdi, da so ene pa res brez občutka tukaj na RR user posted image

Se strinjam.

Dobrodošla sonjaf! Samo en nasvet glede GH- ne miksaj, ampak samo pretlači z vilico, kot pravi bambina, če ne bojo pol lahko problemi, ko ne bo znal koščkov žvečit. Pa se ti še ne mudi, če je star 5 mesecev. Naša je 5,5, pa šele začenjava.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.10.2007 22:36:51   
BAMBINA_
Ej, Majchi, ob zgornjem postu sem pa kar malo užaljeno murko naredila... saj veš tisto: "Ja, kaj pa moj Grišek?" No, pa si hitro popravila. user posted image Hvala, hvala.
Tista Herminina zgodba je pa mene tako prizadela, da sem včeraj ob compu jokala kot dež, moj se je ful ustrašil kaj mi je, ker res redko jočem tako srčno... Potem sem se še celo noč premetavala in razmišljala o tej ženski in njeni ubogi punčki... Enostavno ne morem razumeti, kako za božjo voljo je lahko tako sebična, tako brezčutna do lastne hčerkice... Res kruto! Čeprav me nekatere napadajo, kdo sem, da jo obsojam... oh še predobro se spomnim, kaj vse smo prestali z Grišem. In, ja, imeli smo eno podobno situacijo, ko so laktati v krvi bili grozno pivišani (nekaj čez 7) in sobni zdravnik nama je razložil, da je to običajno pokazatelj nevroloških motenj. Ej, mislim, da mi je takrat srce nehalo biti... 24 ur smo bili v dvomih, potem so delali profil, ko so mu praktično cel dan odvzemali kri... Ampak mi2 sva že po nekaj minutah rekla: Ni važno, kaj bo. V vsakem primeru je naš. Radi ga bomo imeli, kakrkoli bo že... Eh pa se spet jočem. user posted image .... Ob njem sem bila 23 ur na dan (tisto uro pa sem odštela za lulanje, kosilanje...), ej, ona pa... ne, ne brezveze. Ne bom več o tem. sem ful zatežila zdaj. Se opravičujem.
Skratka punce, Griša je danes dobil še poslednjič teofilin (zdravilo za spodbujanje dihanja), od jutri naprej diha sam.
Nočko!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.10.2007 22:41:27   
BAMBINA_
Samo še tole, ker sem šele zdaj prečitala Rožičin post... ne želim, da midve prideva v kakšne smotane situacije, ampak te enostavno moram vprašati: Kako jo lahko razumeš? Kako razumeš žensko, ki se je pripravljena odreči svoji hčerki zato, ker pogojuje njeno ljubezen... če bo zdrava, ok, če pa ima DS, potem pa no go, te pa ne sprejmem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.10.2007 22:45:14   
rožica81
A sem napisala, da jo razumem?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.10.2007 22:50:13   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Samo še tole, ker sem šele zdaj prečitala Rožičin post... ne želim, da midve prideva v kakšne smotane situacije, ampak te enostavno moram vprašati: Kako jo lahko razumeš? Kako razumeš žensko, ki se je pripravljena odreči svoji hčerki zato, ker pogojuje njeno ljubezen... če bo zdrava, ok, če pa ima DS, potem pa no go, te pa ne sprejmem.

Si niti ne predstavljam, kako je lahko ona doma, mala pa v bolnici. Mogoče ni pripravljena na to, da njen otrok ni takšen, kot si je predstavljala, kot je celo nosečnost mislila, da bo. Kaj pa vem. Sploh ne vem, kaj naj si mislim, ker nje ne poznam, je pa vse skupaj zelo zelo žalostno. Pa določeni komentarji na temi so user posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.10.2007 22:53:56   
BAMBINA_
Praviš, da padajo brezčutni komentarji. Zame je najbolj brezčutna ravno ona. 

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.10.2007 23:01:57   
kjava
Ne vem, bambina, če bi bla tolk brezčutna, se ne bi izpostavljala kle na forumu. Me si tole pač predstavljamo, kako bilo, ker imamo že od rojstva svoje malčke ob sebi in jasno, da bi dale zanje tud življenje. Ona pa ni imela očitno dovolj stika z otrokom in se ji niso razvila taka čustva.

Tako si jaz razlagam. Si pa sebe ne predstavljam, da bi pustila otroka samega kjerkoli. Še to sem ful vesela, da mi ga po koncu porodniške ni treba dat v vrtec, ampak je lahko pri starih starših.

Dobra je, da sploh še kaj razlaga, ko jo ene res grdo obravnavajo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.10.2007 23:02:13   
BAMBINA_
Aja, Majchi, kje so pa tvoje fotke iz VSM?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.10.2007 23:02:54   
rožica81

Praviš, da padajo brezčutni komentarji. Zame je najbolj brezčutna ravno ona. 

S tem nisem mislila, da jo razumem, bambina.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.10.2007 23:59:19   
Majchi
Ej, Majchi, ob zgornjem postu sem pa kar malo užaljeno murko naredila... saj veš tisto: "Ja, kaj pa moj Grišek?" No, pa si hitro popravila. user posted image Hvala, hvala.

Veš, ob tolkih majčkih se ne spomnim vedno na vse. Ampak imam pa vse rada, pa vse vas rada vidim, pa o vseh me enako vse zanimauser posted image . Ja, drugače sva pa glih istočasno post pisale. Nič bit huda.

Aja, Majchi, kje so pa tvoje fotke iz VSM?

Uf, zdej si me pa v rit sunlauser posted image , sem pa čist takoj zrihtala zadevo. Lahko pogledate v albumuser posted image .

Punce, tole glede DS je pa preveč huda zadeva, da bi se pričkale tle gor. Mi je žal, da sem sploh omenila. Sem hotla sam rečt, da ful mislim na punčko.
Bambina, ne jokaj, vse se bo uredilo. Ta mamica bo ziher k sebi prišla, s punčko bo pa še tud vse ok. Morda se celo izkaže, da je zdrava. V nasprotnem jo bodo pa ziher tud imeli radi, samo da prebrodijo prvi šok. Je pa tud meni hudo, ko pomislim, da je sama in tud jaz ful težko razumem...
Verjamem pa tudi, da se ti še bolj srčno postavljaš v to situacijo, saj si nekaj podobnega doživela. Žal mi je, da se te stvari sploh dogajajo, ampak seuser posted image . Ne jokaj...

Nočko!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.10.2007 9:24:11   
rogljicek
Ancka user posted image user posted image user posted image , o oprosti, pa res. Toliko o moji zmedenosti user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.10.2007 12:28:32   
Putka
Jao klepetulje! Komaj sledim.

Lep dan, ste zunaj? Mi gremo v Tivoli po kosilu, s prijateljico se dobiva. Sva ta prvi babi skoraj skupaj rodili.

Sestrična je bila to noč spet pri nas, pa danes tudi pride, je v Lj zaradi ene žurke ostala. Je pa zvečer prišla tolk pozno, da je nisem dočakalauser posted image Jo moram danes preden gre ven dobit, da ji svoje povem!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.10.2007 19:14:18   
Putka
Kje ste vse? Zunaj je mrzlo. Na RR pa toplo.

Bambina, sem te na eni temi zasledila. Je Alice in WD Kerensa?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.10.2007 19:39:10   
kjava
Ne, putka, Alice je raho, Kerensa je pa zdej Darja Kos user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.10.2007 20:13:44   
petrinja
helou babe!

vidim, da pa danes niste preveč zgovorne-kaj vas je snežna plohca čist zmešalauser posted image ? al pa ste vse toooooook zmatrane od šopingiranja v btc? al se pa crkljate pri svojemu dragemuuser posted image .
Ja mi smo včeraj pasli učke v Ikei, in smo nekaj tudi zapravili, sam ni blo take krize. smo hoteli ''taveliko'' posteljco kupit za Matevža, pa imajo same male dimenzije ( 120 cm dolžina ), tako da bomo malo pri nas malo šnofali. drugače je pa za it med tednom  v Ikeo pravi balzam-nobene gužveuser posted image user posted image . madoniš še prodajalci niso vedeli kam s seboj!

Putka sem dobila nekaj stvari zate-boš viedela v ponedeljek če je vse kul, prav?
Je še kdo dobil kakšne zobke medtem ko me ni bilouser posted image ? joj kako hitro rastejouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.10.2007 20:47:21   
Eca
Hej!

Otroka sta končno zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , celi dan sem čakala na ta trenutek. Zdajle pa sem  komaj ven prilezla, sta me zdelala, priznam.

Pri nas še ni nič zobkov, stalno gledam in tipam, kljub temu si Dorianček stalno prste tišči v usta, pa tudi ostalo kar pride v roke, nima omejitevuser posted image . Danes popoldan je bil siten za crknit. Nič mu ni pasalo, pa še spal ni nič. Mogoče je bilo krivo to, ker ni bil nič zunajuser posted image

Midva sva z uvajanjem GH danes prilezla do bučk. Pravzaprav sva jih danes jedla drugič, pa je šlo danes več dol kot včeraj. Jutri bova ponovila vajo, potem pa greva na krompir. Sadje še nič ne uvajama, ker ko enkrat skuži sladko, potem gre zelenjava bolj težko dol.....ja in jaz vse spasiram predem dam njemu v usta. Tisto z vilico se ne utrujam, ker se tudi pri Marku nisem, pa je tudi šlo. 

V ponedeljek imava končno 2.cepljenje in laboratorij. Teža je sigurno nekaj čez 8kg, dolžina pa okoli 74cmuser posted image , sklepam po konfekciji. Skratka tale bo velikan na atija.

Zdaj pa počasi grem, mi očke skupaj lezejo. Lepo se imejte in veliko se stiskajte v teh hladnih prihajajočih dneh.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.10.2007 20:59:57   
kjava
Aja, Majchi, fajn da si pod fotke napisala kdo je kdo. Sem vidla, da sem mal falila zadnč, ko sem ugibala user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.10.2007 21:35:06   
lex
pa je šel moj DOOOOOOOOOOOOOOLGI post nekam, me je ven vrglo. Se mi ne da še 1x pisat. Saj ni bilo nič takega.
Aja sem šla v bolnico pogledat tamalega od prijateljice. Pa se res šele takrat zaveš kako otroci rastejo. Samo 5 mesecev sta narazen, pa je taka razlika - no seveda sedaj, ki se bo okoli leta zmanjšala, pa vseeno. Aja pol je pa Alina bla že malo sitka pa je moj šel z njo na hodnik je ena gospa, ki je prišla pogledat svojo malo vnučko kar našo začela cartat in jo hvalit kak je lepa (saj ne da ne bi bila v user posted image  ampak a si predstavljate kako se je počutila njena hčkerka, ko je občudovala mojo, namesto njihovo).
Pa še to. Odločila sem se da naslednjič ko pridem v SG bolnišnico bom zahtevala knjigo pritožb in z rdečo na veliko napisala, da jih ni sram da nimajo previjalne mize (ali pa je nimajo označene) za obiskovalce. Po obisku smo se vsedli v menzi, da se je najedla. A glej šmeta se je nato pokakala tako, da je povsod vdarilo ven. In ker se tam je je nisem hotela tam previt, ker tud meni ne bi bilo okusno, da bi mi nekdo tam previjal otroka ko jem (pa jo ponavadi povsod). Na koncu sem jo sprevijala v sprejemnici interenga oddelka (zgleda pa tako: 5 vrst stolov kot v kinu). Znorela sva skoraj in sem bila cela mokra ko sem nehala. zraven sem imela marelo, ki pa ne gre čist v ležeči položaj, drugače bi jo kar v vozičku previla.

Sonja dobrodošla!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.10.2007 22:16:16   
Putka
Čer. Katja še kar noriuser posted image . Se mi je ravno v naročju fajn posrala, torej še eno previjanje. Upam, da bo zdaj zaspala.

Hvala Petrinja, super si user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 20.10.2007 22:22:11 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.10.2007 22:54:14   
tejč
ojla,bejbe...
mi smo pa bli v celovcu in se je moj dragi "obleku", ni da ni! Novo obleko, srajce, kravate.,...user posted image res je lep...user posted image

maša je bla pridna za znoret, ajša je pa na počitnicah do jutri dopoldan.

jutri kaj več.
ln

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.