baja*
|
danes smo se pa imeli lepo Mali je bil neverjetno pridn, kot da ga ni . Ful sem se bala, da ga bo gužva znervirala, pa se je zgodilo glih kontra - spal je kot ubit (sicer skoz na rokah, pa kaj pol ). Čudi me, da ga ves tisti direndaj ni zbudil, zgleda da mu je celo pasal . Lubek pridn . Jaz pa sem bla tudi pridna, ker sem se nažrla vseh dobrot , jutri gremo pa še ostanke pospravit . Mala dva slavljenca sta bla pa tud tak cartik. Ne morem verjet, da je že leto naokol , se mi zdi, kot da sta se prejšn mesec rodila. Boste vidle, kak hitro bodo naši cukrčki upihnili 1. svečko... Rene že od osmih spi, si je prestavil uro za spanje, tak da ga po novem kopam že ob pol osmih. Pa mi paše tak, ker mi ostane malo več časa zvečer... Poldy me veseli, da si uživala! ronči jaz sem tud najraje v trenirki . Za ven so mi pa ostale samo ene kavbojke pa ene črne hlače , ma saj je dost, se mi sploh ne da po trgovinah laufat in kupovat cote... v bistvu mi to nikol ni blo prijetno opravilo, sem čudna kristina a snežilo je pr vas? brrrr, me je kr zazeblo, jaz toleriram sneg samo za božič
|