Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: al bina Noče se opreti name, vsakodnevno posluša tisti drugo, "tagrdo" stran in to ga razjeda, ker ne ve, kaj in kako. Samo zakaj, za vraga, ne pusti, da mu pri tem pomagam? Kaj pa če ravno zaradi tvoje ciničnosti, direktnosti, moči? Nima smisla, da razglabljaš, kakšen je in kaj te na njem spravlja ob živce. Naredi ti prvi korak; obziren, prijazen in resen. Saj sama veš, vsaka zgodba ima dve plati in najlažje je začeti pri sebi Se strinjam. Kaj pa vem, vse rakice, ki jih poznam, so prepričane, da so one najboljše, kar se je ljudem okoli njih zgodilo. Hecam se, ampak nekaj malega resnice pa je v tem. No, saj ne rečem, da so res fajn prijatelji, pa poštiimajo vedno vse v nulo, nikdar niso polovičarske in skrbne so, pa take reči, ampak posestniške pa tolk, da jaz z njimi ne bi mogla živet. No, fajn je, ker so pravične, ampak najhuje je, ker so večinoma prepričane, da imajo one praktično vse prav in so trmaste ko 5 drugih skupaj. V bistvu je načeloma tako, da veliko dajejo od sebe in tudi veliko pričakujejo od drugih, niso glih na izi narejene. Hitro so užaljene, včasih sploh ne veš zakaj, pa dolgo se držijo. Težko so nežne, prijazne in nežne v trenutku, ko se z nekom od domačih ne strinjajo, pa ta ni na "njihovem nivoju". Njim se zdi, da bi tisti drugi moral narediti pravi korak, ne one. Za prijatelje so fajn, za mame tudi - stroge, posestniške, zaščitniške in pravične. Može si pa ponavadi zberejo zelo vodljive. Če ne jim je težko v življenju. Kozorogi so pa meni tudi prav fajn. Zelo zelo čustveni, na drug način kot rakice, veliko svobode rabijo, sami je pa ne bi dajali drugim prav radi. Vendar zelo čustveni. Ekstremno so navezani na svoje ljudi in predani so jim v nulo. Vendar ne izkazujejo vedno tega na pravi način, malo so čudni v tem smislu včasih. familija jim je zelo pomembna, ker so tudi oni posestniški. So pa res verbalno nasilni včasih moški primerki, ker hočejo zelo na glas vsakega prepričati v svoj prav, ali pa potiho speljejo svoje. Čist komot znajo reči ne, pa briga jih cel svet, če vsi poginejo zraven, oni bodo svoje speljali - to je meni njihova najhujša značajska lastnost. Vendar meni te sorte nasilje ni nič hujše, kot nasilje z muljenjem. Drugače so pa kozorogi dovolj pri tleh, da jih vse sorte zanima in se vse sorte reči lotijo. Hkrati spoštujejo in hkrati jim gredo na živce močni ljudje. Oni so tudi značajsko taki, da hočejo, da je vse po njihovo. Bog ne daj, da bi jih kdo vodil. Njim je to čisto pod častjo, ker daleč najbolj cenijo svoj intelekt. Lahko jim kvečjemu od daleč podtakneš kakšno zamisel. MOrda pa imata zato vidva težave, ker noben ne popusti. Oba vidita svoj prav. Vendar kozorogi zelo cenijo prav ženstvenost na svoji ženski. Zakaj tega ne izkoristiš? Po moje bi največ dosegla, če bi igrala na to struno.
|