ninocka
|
Jst sem oprala ze 3 stroje perila, 1 posusila in 2 obesla, da se mal na soncku susi zehta (pa to so itak stvari, ki ne smejo v susilca). Pa rozice sem zalila, sem ugotovila, da jim moram mal zemlje dodat. Pa vsake tolk casa hodim cekirat na RR, kaj se dogaja z eno kolegico in je sporocila, da do ponedeljka ne bo rodila. Drugac sem pa hotla vprasat (mislim, da je soncek5 v stiku s Tantro) - kako pa ona to prenasa - to sprehajanje sem pa tja, pa v porodno, pa CR ja pa CR ne?? Men bi se strgal in bi ga zahtevala, ko bi bla enkrat v porodni sobi... Scuba, ne sekiri se zaradi takih zensk...vazno, da z bratom skupaj drzita, uno kuro pa naj koklja nekam brcne...sej ves kako pravjo, vse se obraca, vse se placa... Macki...raj ne zgubljam besed...moja dva sta tud vcasih za iz bajte ven vrzt Nayya, super za mozeka Pa veliko prijetnih delovnih dni v novi sluzbi mu zelim in prijaznega sefa Jst ful tezko hodim po trgovinah, pa skoz me lulat tisci (polulam pol samo par kapljic), pa kuha me tud skoz...jah, radosti zadnjih mesecev nosecnosti Ce bi nam blo prelepo, pa tud ne bi blo prav, a ne Dlesni mi pa ne kravavijo, mi pa skoz kri iz nosa tece... alina_alin, k nam pride patronazna sele po porodu, nic prej. Pa se takrat je bla pri meni vsega skupaj 3x (prvic je prisla celo ena prehlajena, blo je konec avgusta, zunaj 27 stopinj, sem mela balkonska vrata odprta in me je skoz sprasevala, ce ni prepih... sem bla tko jezna nanjo, kako lahko sploh pride prehlajena k novorojencku?). Drugic je bla pa pol ena druga, me je prisla mal pogledat, povedat par stvari, potem me je se enkrat klicala po tel, ce je vse OK in ker je blo, se niti ni oglasila, potem ga je pa prisla samo se skopat in to je blo to od patronaznih. Murencek in Stas , zdej pa uzivajte na polno Jst pa poghresam Martito, nekam sumljivo dolgo se ni oglasila? Da ni sla slucajno rodit in mela spet kaksne preroske sanje Mamathea, ze pri Evanu sem mela tko, da je spal pri nama v spalnici cez noc, cez dan je bil pa z mano ob prizganem TVju, radiu, pogovarjanju, obiskih... v dnevni. Posledicno se je navadil na hrup in ga ni motil pri spanju, zvecer je pa sel spat v svojo posteljico. Sele pri ene 8ih mesecih sem ga zacela dajat tud cez dan spat v spalnico, ker se mu je takrat zacelo prevec dogajat in je potem samo bulil in poslusal in pozabil spat Nismo meli nikoli problemov s spanjem, ker npr. necakinja, ce je zaspala, smo se mogli pa v drugi sobi pri dvoje zaprtih vratih sepetaje pogovarjat, da je ne bi zbudili... tko da bo tud nas novi jenci cez dan spal v zibki v dnevni, ponoci pa v kinderpetu v spalnici.