|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.10.2007 9:41:27   
Freycha
jaz še nisem bila v turčiji...sva pa tudi midva razmišljala, da bi šla naslednje leto septemba dol.... na all inclusive.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.10.2007 9:49:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Približno se na 2-3 tedne vidimo, potem pa kombiniramo LJ, MB in naš vikend na Dolenjskem. Ja, jaz tudi vedno bolj pogrešam, sploh pa zdaj ko sem rodila pogrešam svoje starše.

ja, jaz tudi po porodu pogrešam svoje starše. Prej se mi je toliko dogajao, da jih nisem ne vem kako... sedaj pa full.

Sem pa sklenila, da bom spomladi, ko bo Dita malo večja, šla kar velikrat v LJ, ko bo imel dragi službo (ker je potem 12 ur v službi), da bo dita čimveč z mojimi starši, da se jih bo navadila. Saj veš, da navadno otročki niso ravno v dobrem odnosu s tistimi starimi starši, ki so malo dlje stran doma. No, tega pa jaz nočem, ker se moja mama full veseli, da bosta kdaj šla z malecko na Krvavec za par dni in če ne bo hotela biti z njima, to ne bo mogoče.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.10.2007 9:52:52   
Anonimen
hejla punce...

Jaz bom znorela.... Že dvakrat sem se podpisala z napačnim priimkom...

Pravkar poštarju, ki je prinesel nov potni list... user posted image

In da se ne menim, kakšna sem na tem potnem listu... Očala že na sliki mečejo rahlo senco na oči, zdaj, ko so pa to še na črno belo zapikali na potni list, pa zgledam, kot bi me kdo nabutal po očeh. user posted image  Dobesedno... Če bodo mene kdaj čez mejo spustili s tem?????

Mam pa tolko letanja s tem spreminjanjem priimkov po uradih, da se mi bo scotalo.... Grem zdaj na ZZZS, pa na CSD, pa prejšnji dan sem pozabla vozniško zamenjat... Ne vem, če bom z vsem fertik ta mesec....

Naš Izak ima pa novo zabavo.... Jaz ga požgečkam pod pazduhami, on se pa na ves glas krohota kot bi orehe stresal. Isti efekt je, ko mu rokave dol vlečem.... No, to ta drugo mi je sploh všeč, ker prej se je vedno drl, ko sem mu rokave slačla...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.10.2007 9:54:05   
Anonimen
tini6, si me včeraj tako nakurla s tistim tvojim kruhom, da mi moj tudi že 12 ur vzhaja...

v kakšni posodi si ga pekla in kako dolgo si ga pustila vzhajat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.10.2007 10:07:52   
tini6
Jaz ga pečem v emo črni posodi, ki ima pokrov (tista, ki ima posodico zgoraj). Najprej pečeš 1/2 ure pokritega, potem pa še 10-15 min odkritega na 240-250 stopinj, odvisno od tvoje pečice. Zdaj pa je naša lačna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.10.2007 10:09:04   
tini6
Aha, vzhajaš ga najprej 12 ur, potem pa še 2 uriuser posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.10.2007 10:11:33   
yudit
Freycha-me  veseli da sma se spoznale, kljub temu da je dež šel mi je tisto uro bilo fajn klepetati z vami z bajo,prvič  mi je mal nerodno ampak drugič bo bolj. Ker jaz sem kar klepetulja no ni glih preveč ampak tu nekiuser posted image . Dita je pravi cuker kake očke ma full lepe...user posted image Zdaj z Leo  pa grema na en sprehod pa v trgovino, ker je zdaj taki sonček rato, full lepo da ni totega deža tečnega.. no lep se mejta se še beremo lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.10.2007 10:23:22   
Freycha
ja yudit, mene tut veseli, da sva se spoznali. Samo naslednjič se vidimo, ko bo kaj lepše vreme. Pa mene je full nazeblo tam, ko smo sedele.... Pa Lea ima tudi lepe učke... samo tako malo sem jo videla, ker je bila čisto zadekana in je veselo počivala v vozičku user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.10.2007 10:25:56   
Ronči

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.10.2007 10:29:15   
Anonimen
ronči kaj pa s tabo?

kaka noč je spet blauser posted image eh....

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.10.2007 10:29:36   
Anonimen
Ronči, kaj si pa ti žalostna?

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.10.2007 10:38:31   
anja7
Dan!

Tud mi še nismo bili v Turčiji ampak imamo definitvno namen it. Poznam ogromn ljudi ki so že bli v Turčiji in prav vsi so jo pohvalili!
Sanek1; kar se pa Tunizije tiče, pa tud mene tam ne bojo več vidl. Katastrofa. Blo nas je 35 Slovencev v hotelu, pa vsi od prvega do zadnjega fasal drisko, prebokiran hotel, WC pokvarjen, higiena na psu,..Pa še bi lohk naštevala. Še ko sm prišla domov, sem mela še cel tedn drisko. Noro.
Ronči ne bit slabe volje.Kaj se dogaja?user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.10.2007 11:02:32   
Anonimen
Turčija.... Nismeo še bili... Pa upam, da enkrat bomo....

No, jaz pa uradno sporočam, da ima naš Izak že postavljene prve omejitve. Lahko je le še na tleh ali pa v posteljici.
Namreč obrača se kot neumen. Iz enega boka na drugi bok, pa takoj nazaj na prvega... Prav zabava se. In ko se preveč zažene, se prevrne že na trebušček.

Torej nič več spanja na najini postelji... Bo treba drugačen režim vpeljat.

Se pa pozna, da sva začela telovadit po teh vajah iz nevrofizioterapije. Je kar hitro zapopadel to pravilno obračanje, pa tudi nogice z medeničko vse bolj dviguje in se vedno manj upira s podplatki ob podlago. Sem prav vesela. user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.10.2007 11:05:39   
Anonimen
zvesta superuser posted image user posted image jaz sem jo včeraj mela na kavču v onem ležalniku, pa ji je padel kužel dol na kavč in me je kap skor, ko je čisto dol visela, tako sklonjena iz ležalnika pa probala pobrat pesjanauser posted image upam da so ti stolčki tak narjeni, da se ne obrnejouser posted image prvezana pa itak more bit....ma vsak dan je kj novgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.10.2007 11:07:41   
Anonimen
gr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.10.2007 11:08:46   
siskamiska
Corfu zdaj te pa imam user posted image user posted image user posted image . Jaz sem napisala par strani nazaj da smo bili v Turčiji in da nam je blo super. Sicer smo bli februarja v bundah, ampak je bila tura in se je dogajal.
Smo mel pa v Tuniziji ful dobr hotel, pa ful čisto, skratka fajn, sam betonsko naselje mi ni odgovarjal.
Če hočte videt kaj je katastrofa pejte pa v notranjost Romunije user posted image user posted image .

Freycha čez komot ga pa ni a ne user posted image user posted image user posted image . Najboljš da ti puding pripelem v MB, kolk sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.10.2007 11:10:24   
Anonimen
kak naj sliko nalepim...rumba je zanč rekla da jo iz albuma kopira, ampak ne pali touser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.10.2007 11:13:23   
Anonimen
user posted image

jeeeuser posted image ratalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.10.2007 11:14:36   
Ronči
ups ni blo slikic

evo linke:

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=92482&asortType=9&apage=1

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?photoid=92481&asorttype=9&apage=1&v=moji

user posted image

user posted image

mogoče pa bodo vidne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.10.2007 11:15:32   
Ronči
user posted image user posted image user posted image  sooo vidne soooo user posted image user posted image

prej je nekaj zaštekalo

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.10.2007 11:16:53   
Ajvy
bejbne, na ketri temi bomo zdej, na tej ali na drugem delu:????

Ronči, kaj pa je bilo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.10.2007 11:17:49   
Ajvy
Ulla, katera fejst pupikauser posted image user posted image , pa kera super duper frizurnauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.10.2007 11:20:21   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: corfu
Moja je danes spala kot angelček od 22-7.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jo fajn lepo prosilauser posted image   

No vidiš kapica, da delujeuser posted image . Jaz niti prosit več ne rabim - tamali je zaspal že ob 20:30, zbudil se je pa ob 2:30, 7:00 in 9:30user posted image .

corfu jaz še nisem bla v Turčiji, tak da ti nimam kaj svetovat. So bli pa eni znanci z 2 otrokoma (stara 3 in 1 leto) in so bli suuuuper zadovoljniuser posted image .
Midva z dragim sva bla tud v Tuniziji (hotel3*) - glede urejenosti in tega se strinjam z SANEK1, npr. toplo vodo sma 3 dni fehtalauser posted image  user posted image . Sam je pa blo vseeno doživetje, sploh izlet v Saharouser posted image user posted image  pa tisto njihovo handlanje na tržnicahuser posted image , morš vse skup z rezervo jematuser posted image . Z dojenčkom pa tja definitivno ne bi šla!

siskamiska a se lahko s tistim pudingom prej še v Bistrci ustaviš?user posted image

Ronči, zakaj jokaš? user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.10.2007 11:21:34   
Ronči
Imela je vročino in zelen želatinast drekec. Ker je pa vikend pred nami, jo je pediatrinja preventivno poslala dat kri in vodo.
Ima pa trebušno virozico.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.10.2007 11:24:40   
baja*
Ulla lepa slikauser posted image . Ja madoniš Ula ima pa že prav dolge laskeuser posted image . Reneju so na vrhu in ob strani skor vsi odpadli in je pravi bundesligauser posted image

Ronči, boga tvoja pupika, upam, da bo čimprej šlo na bolje!user posted image user posted image user posted image  Ima pa take lepe očkeuser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!