Kristina_1
|
Zvesta tvoj pa je frik , jaz bi mu ga daala, pa nej ga uspava , bidrugč ziher gledov kaj dela. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sanek nebi je reda okužla, ker je zoprna tale zadeva, pa res nikol ne veš kaj se bo razvilo ven eh, jaz pa pustim dedca ponoči, sej u bistvu je res za crknt če morš na šiht pa skoz ponoči neki vstajat da mi vsaj ko je doma čez dalo malo pomaga, pa sem čist zadovoljna...sej je res da je otrok od obeh, samo jaz sem doma in sem lahko crka on v službi pa bolj težko.... Ulla, jaz sem istga mnenja, sam moj je tud popoldne bl mal doma,pa skoz je kej okol bajte za rihtat. Sanek1 pa dej pust bozga moža spat, jaz bi že pop , če bi me skoz neki budila pa prestavlala iz ssobe v sobo . Siskamiska jaz bi rajši dala venilijev puding, pa mal sladkega greha gor, pa še toplo pojest, pomoje bi blo super - venilijeve vroče višnje s čokolado . Afnica lepo napredujete. Ti je pa kr fajn, k se ponoč mal spočiješ - spiš z dvema več kot večina tukaj z enim . Ulla mi mamo kombinizon iz žameta v bež barvi - je ful lep in faj topel. Danes so pa sodelavke pršle tamalo pogledat, lepo od njih, sem jih bla vesela, nakaterih. Sam moje tašče pa niso povable zraven , je tud sodelavka, pa je bla ful užaljena. Grdo od njih, lahko bi ji vsaj povedale, da gredo.
|